Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy csak nálam nem látszik a teljes tetõ?
belsõ képet tudnál róla mutatni?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tetõablakod honnan van?
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
boolprop constrainfloorelevation false
letenni 3 rendes falat
megemelni alattuk a földet annyival, amennyive majd alacsonyabbra akarod a végén az adott falrészt
ekkor a fal teteje is megemelkedik, azt vissza kell simitani a földsimítóval vízszintesre
ekkor minden faldarab pont olyan magas, amilyenre akarjuk, csak van alatta egy nagy földkupac
tehát a földsimítóval a földet is ki kell simítani
az eredmény ez a szép lejtõs fal
boolprop constrainfloorelevation true
Ilyen volt a minta eredetileg. Csak se tetõt se falat nem tudok ilyet szerezni. Azért még próbálkozok.

A fõbejáratnál van egy ilyen barnás színû falrész. azt hogyan csináltad meg hogy olyan ferde lett?

illetve be lehet tenni a hátitatyóba
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
hátha köztük is van olyan, akinek megfelelne ez a dolog
fõleg, hogy láttam olyan babakocsit, amibe be lehet tenni a babát - akkor már lehetne vele sétálni
meg egyáltalán - a séta szerintem jó dolog
meg a tini simek is mehetnének pl. sétálni - vagy túl romantikus vagyok?
telefonon az alkalmazottat lehet hívni - ha van, illetve eladni-vásárolni üzletet
Természetesen lehet a boltot bõvíteni. Ugyanugy építkezhetsz, mint bárhol máshol. WC és egyéb vizes cuccok a Buy menuben.
Csak taxival vagy kocsival mehetsz. A gyaloglás nekem is nagyon hiányzik.
Ha majd hazamegy, ott lesz a kezében a tele kosár, és berakja a hûtõbe.
Nagyon kevés olyan tárgy van, amit a buy menubõl nem lehet megvenni: pl mobiltelefon, MP3 lejátszó, az a parfümszerû fehér-sárga dobozos valami, robotok (ezt viszont gyárthatsz magadnak), azok a kotyvalékok, amit a cigányasszony árul. És kb ennyi az összes. Ja és persze a ruhák, de azokért eddig is a boltba kellett menni.
mindent lehet
a táblát megtalálod, ha jól emlékszem, a dekorációk között, meg minden mást is megtalálsz
az üzleti telek - ha bemész, nagyjából úgy mûködik, mint egy lakótelek, tehát ami a lakótelken megvan, az itt is
közlekedés valóban csak taxival, vagy autóval
ha túl nagy a telek, add el az egészet és vegyél egy kisebbet, építs azon üzletet
a vásárolt él. a kosaradban van, ha hazamegy a simed és hagyod békén, akkor automatikusan bepakolja a hûtõbe a cuccot
úgyhogy csak szépen türelmesen, minden megvan, amit szeretne az ember, csak meg kell keresni<#wink>#wink>
Nem látom azt a lehetõséget, ahol az üzletet ki lehet nyitni vagy be lehet zárni. A játékban megjelenik egy olyan szöveg, hogy kattintsak a Nyitva/Zárva táblára, de nem találok ilyen táblát... az üzletnél lenne? Meg azt említi, hogy telefonon is lehet... (?)
Szeretnék a bolt mellé egy WC-t létesíteni, de nincs ilyen tárgy! (azt hiszem, semmilyen vizesblokk nincs). Ezt késõbb lehet majd csinálni?
A telek jóval nagyobb, mint az üzletem. Tudom bõvíteni az üzletet a falak áthelyezésével?
Az épületek között csak taxival tudok közlekedni, gyalog nem? (elég közel van egymáshoz 2 üzletem, szomszédos telek).
Egy boltba bementem, vettem egy csomó zöldséget és gyümölcsöt, de a figuránál nincsen semmi. Hol van a vásárolt élelmiszer?
A házhoz való tárgyak egy részét már csak ilyen boltokban tudom megvenni? pl. telefon, tv... ezek nincsenek a választható tárgyak között.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A beépítettel sincs, meg a régivel sincs.
És örülök, hogy nincs konfliktus. <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Úristen hód, fújd már ki!!!
tehát mi ez az egész?
És ha lesz, attól még jöhetek ide.., mert ha lesz, nem azért lesz, mert a régebbi is a gépemen van.
Mike..., nyugi már!
Nekem semmi bajom nem volt semmivel, én csak kérdeztem valamit.. Mi ezzel a baj?
az új bodyshop kevesebbet tud mint a régi, még a sims2 kiadás elõtti?
nem igaz
egyébként meg tõlem azt futatasz amit akarsz, de majd ha emiatt valami elcseszõdik, en itt sírj majd 😞
Most vitatkozunk, vagymi?! <#dumcsi>#dumcsi><#buck>#buck>
minden kiegnél ott az új bodyshop
nem a régit kell futattni, hanem az újat
Szal érted...
Nem is írtam én olyan, hogy megszüntette, csak azt, hogy már van helyette más.<#ravasz1>#ravasz1>
Nekem legalábbis elõbb volt simem, meg ruháim, amiket én kreáltam, mint maga a game.
csipkedd egy kicsit magad!<#wave>#wave>
mert mintha vhol láttam volna valami ilyesmit, de ha most elkezdem a keresgélést, a dédunokáim is megszületnek
ezért gondoltam, hátha valaki tud errõl valamit<#nemtudom>#nemtudom>
van a játék saját szerkesztõje, bent a játékon belül és
van a bodyshop, mint külön program a játék bin könyvtárában
akkor mi váltott le mit?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.