32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ácsika...én elmondtam a véleményem,és nem azt hogy senki ne rakja fel.Vili?
  • Coolfire
    Új termékek! 2006.10.16. 16:12
    Megérkezett a The Sims 2: Pets PC és PS2 platformokra, valamint a Battlefield 2142 és az NHL 07 PSP-re.

576
  • CyrSyS
    Értem! :)
  • Mike at home
    576.hu 10.20
  • CyrSyS
    Várható megjelenés: 2006 október 17-20. <--- ez most mit takar? Nem 17.én jelenik meg? Nem értem honnan jött ez az intervallum.
  • CyrSyS
    Sztem igen!
  • Mike at home
    mit gondoltok a Holiday editon és a christmas pack ugyanaz?
  • Hoz_Hun
    Aha, köszi. :)
  • Mike at home
    a basic sell-ből mindig lehet tudni, ha az nem jön be, akkor nincs értelme erőltetni, nem fog venni semmit, el kell hajtani, hogy akkor viszontlátásra

ha vmelyik alkalmazottnak már van 5 pontj a medálokból (arany 3 ezüst 2 bronz 1 pontot ér) akkor elő lehet léptetni üzletvezetővé
    innentől már csak be kell telefonálnod a doltba naponta
  • Hoz_Hun
    Ja meg régebben olvastam, hogy valakinek naponta 20 rugó körüli a bevétele fixen. Ez nekem csak akkor annyi ha ott vagyok a boltba (köztelken van). Ha elmegyek onnan be van zárva. Rá lehet bízni valakire a boltot?
  • Hoz_Hun
    10 szintű fodrászbolt eladva (egyedül vezettem) és most nyitottam egy bazi nagy elektronikai és játék boltot 70% sajátkészítésű cuccal, 5 alkalmazottal plusz a tulaj.
    Hát kissé szoptam míg összeált a bolt, csúnyácska is, de elég jól indult. Aztán elkezdtek elfogyni a home-made cuccok én meg nem győztem kerálni őket, mert hát szervot nem mindenki tud csinálni. Aztán az eladók hiába arany pedál-medállosok, ügyfelek legalább felét elüldözik. 4-5 szintnél nem jutok előbrébb. Most minősítette le a helyi újság a boltot viszaesett 4 csillagra az üzlet, lassan a hajamat tépem.
    Kicsit rendeztem a dolgokat. Már csak 30% a home-made és azok közül is mindig csak egy db szervot árulok. Kirugtam pár embert már csak 3 van. Eladó nincs, csak a tulaj. Kezedek talpra állni.
    Azt áruljátok el; a tulaj csaj elég jó üzletileg is szinte mindenből (értékei maxon, végleg ezüst hagulat). Bemérem az ügyfél hangulatát ami; morcos, közepes vagy jó hangulatú. Akkor honnan tudom, hogy rámenős legyek elkápráztassam, vagy árat engedjek?
  • Mike at home
    ebben van a kihivás
  • Mike at home
    nem kötelező feltenni, másrészről mert te unod, attól még másnak kellhet
  • Coolfire
    Vegyél újságot,és variáld át az érdeklődési köreit.
  • Broafka
    basszus, csináltam egy olyan karaktert, amivel egyszerűen nem lehet beszélgetni, mert valahányszor beszélgetni akarok valakivel, mindig idegesítő témákat hoz fel, amiket mások nem szeretnek :-/
  • Coolfire
    Hja.Muszáj volt alkamazottakat felvenni,mert csupa homemade cuccokat árulok.De azok is mondanak fel.Mondjuk az egyiknek az a vágya,hogy kirúgdalja őket.Most a gyerek apa nélkül nő fel.Kívácsi vagyok az apuka küld-e valamit a szülinapjára.Meg is hívom majd.:))
  • Hoz_Hun
    Looool
  • Coolfire
    Ez nem véletlen volt.Átjött-mert randira hívtam-kicsit összemelegedtek,piros szív még nem is volt,azután be a gépbe.Csináltak 3 féle fényképet és egy fiút..:)
  • Hoz_Hun
    Nálam még nem volt véletlen gyerek, pedig mint a nyulak...
  • Hoz_Hun
    Ne csüggedj, majd mi játszunk helyetted is. :)
    Viccet félretéve én is csak a köv. hétvégén játszok vele mert én eredetit teszem csak fel és nálunk csak a hét második felében jelenik meg.
    Tereld el a gondolataidat. Jövő héten én is alig-alig fogok ide benézni, hogy ne fájdítsam a szivemet míg nálunk meg nem jelenik. Ez a büntetése az eredetinek: pénzbe is kerül, várni is kell rá. De ennek a programnak (is) megadom ezt a tiszteletet.
  • Coolfire
    Egyszerűen már le sem köt.Szétköltöztettem a családot.A Landgraab IV gyerek meg felcsinálta a fotoautomatában az egyik lányom.Gyerektartást nem fog fizetni?Úgyis kőgazdag.
  • Coolfire
    Nem nagyon...ha ma nem játszhatok vele(ami szinte biztos)egy hétig nem tudok..:(
  • Hoz_Hun
    Jaj vázz, nem bírjátok ki azt a pár napot. Csak a letöltött, kipróbált BIZTOST írjátok be.
  • CyrSyS
    De nagyon jó hogy a Pets után már máris dolgoznak a Season kiegen... ez wow.
  • Coolfire
    Ja az a sok apró kis szar.Már unom őket semmi extra,csak pár új ruha és díszítőelem.
  • Coolfire
    Az tényleg jó lenne,mert elszakadna az első sims sorozattól.Bár az évszakokkal együtt járhat az üdülés is..eheh..
  • rage
    Egy másik fórumban írta valaki, hogy a következő kiegészítő címe The Sims 2 - Seasons lesz, de mivel sehol egy szót sem találtam erről, kamunak gondoltam. De úgy néz ki, igaza lesz az illetőnek...

De előbb még lesz Holiday Stuff meg ki tudja még mi.
  • Coolfire
    Tudnak ezek a muszkák..:)
  • CyrSyS
    Nem semmi tényleg :)
  • Coolfire
    Na ez viszont qrva komoly:Friends
  • Coolfire
    Az is lehet,hogy kamu.Egyébként itt írják:http://simsworld.free.fr/
  • CyrSyS
    De komoly! Évszakok, kertészkedés, sport, családi hógolyózás....stb
  • Coolfire
    Hát nem tökéletes,az biztos.De a lényeg benne van.
  • rage
    - Werewolves haven’t been confirmed yet it seems heading that way as there is already a lycanthropy section in the game tips encyclopaedia and you can buy Lycanthropic-B potions from the pet obedience trainer

magyar fordításban ez:
    'Farkasember nem lesz megrögzött'

:)
  • Coolfire
    Az már igaz.
  • Coolfire
    Bakker...miket találok itt...lesz Sims 2 Seasons?
  • rage
    Valószínű, valamelyik városba beteszik a parkot.
    Nem baj, legalább egy felesleges töltögetéssel kevesebb.
  • Coolfire
    Angolul
    Magyarul
  • rage
    A park lesz, nem ?
  • fulcrum falcon
    valaki tud adni telepítési kódot a Glamour Life Stuff kiegészítőhöz?