Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen hód, fújd már ki!!!
nekem tetszik
csak azt nem tudom, hogy a 17875-öt miért raktam fel
(már nem is tetszik annyira)
Alsó szint. Jelenleg konyha és WC. A hátsó mosdó az üzlethez van berendezve. A korlát a garázsba vezetõ lépcsõ elõtt ideiglenes. Csak addig lesz ott, míg le nem töltöm azt a hackelt garázsajtót, ami megakadályozza, hogy gyalogosan át lehessen járni rajta. Így kint rekeszthetem a vásárlókat a lakásból.
Felsõ szint. Jelenleg csak háló és fürdõszoba.
A fürdõszoba. A pasi megy dolgozni, közben a csaj a tükör elõtt illegeti magát. Rögtön ezután beugrott a kádba kalózosdit játszani.
Egy közelkép. Csak 16 éven felülieknek!
Ez pedig az épülõ üzlet. A szélsõ garázsban berendezve.
az egyik nagycsaládomnál otthagyott mindent du.5-kor, mert lejárt a munkaidõ
hiába szaladt az egész ház, nagy ívben, magasról ....
és ha megpusztul, s kísértésre adja a fejét, még virágot is hoz magával
sethighestallowedlevel #
A # helyére írod a számot, maximum 255 lehet. Vigyázz, ha túl sok szintet építesz, lefagyhat a játék. Nem tudom, mennyi a túl sok, de gondolom jóval 10 fölött. Annál több szintet úgyse érdemes csinálni.
Ha nincs Univ, akkor van egy olyan lehetõség is, hogy a legfelsõ szintre raksz egy dormert. Azt hiszem így hívják, a tetõmenüben van, egy párkockányi faldarab, rajta egy kis tetõvel. Szóval a legfelsõ szintre kell tenni. Akár engedi lerakni (lerakod, majd visszavonod), akár nem, engedélyezni fogja a 6-ik szinthez tartozó padlót, és fogsz tudni tetõt építeni. Ezt további szintekkel már nem lehet eljátszani.
De még mindig jobb, mint mikor olyan rendetlenek, hogy még a budit se húzzák le maguk után... <#miaz>#miaz>
Kertészre jobb megoldás tényleg nincs... Falazzuk be!<#ravasz1>#ravasz1>
mindenesetre, ha befalazod, tegyél mellé két-három bokrot, vagy virágot - legalább mutasson valahogy<#wink>#wink>
A kertész meg azért van, hogy vigye a pénzt, há' neki is "élni" kell valamibõl. Mostmár értelme is lenne, elkölthetné a boltomban, de oda meg nem jön! <#shakehead>#shakehead>
Assz'em, tényleg befalazom! <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Épp most hétvégén próbáltam ki, hogy vettem új virágokat. Hát azt meg nem nagyon locsolgatja... De kérdem én: akkor minek a kertész??? Elvégre az lenne a dolga, hogy locsolja, hogy ne hervadjon el, amit azután ne kelljen neki kihúzni... Vagy nem?
Az én simjeim is elõszeretettel nyesegetnek borkokat a kertész helyett, és locsolgatni is szeretnek..., tiszta hülyék. Éhes mint a farkas, de azért õ még legszívesebben megnyesegetné a bokrokat kint a hátsó kertben... <#confused>#confused><#vigyor3>#vigyor3>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Viszont: nem találom azt a tûzhelyt,amit más közösségi területen látok (ami az étteremhez kell)
ezekszerint otthoni üzletben nincs ilyen lehetõség?
Valamint mikor már a legutolsó engedélyezett szintet is megépítettem nem lehet rá tetõt építeni?
Itt egy kép:picture
elõre is köszönöm.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
angol verzióknál , mindnél jól megy minden?
tanács? megoldás?
szedjem le az angol verziókat?
idézem:
A program hibát észlelt ezért leállt.
Daemon Tools 4-es verziója okozza ezt a hibát. Használd a régi 3.47-est vagy használj Alcohol 120-ot, vagy kapcsold ki DT4-ben a safedisk emulációt!
én még csak most kezdtem el játszani a második résszel, de a simában nem tudtam háztartási és mosakodási cuccokat venni(magyar verzió) az egyetemet(szintén magyar) pedig ah most felnyomtam el sem indul , mert azt írja h "hibát észlelt ezért leállt" kérek vkit akinek megy segítsen h han kell. elõre is köszi hello.
u.i.:nézegettem a faqot,de hiába, nem látok ilyen hibára megoldást.
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
köszi!!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
legalábbis nekem eddig még így volt - már amikor rossz helyen volt a virág
mert ha rendesen hozzáfér a kertész, akkor rendbe is teszi minden alkalommal, s nincs ideje a virágnak elhervadni
ha meg rossz helyen van, az feltûnik, mert kiabál a kertész, meg jóval hamarabb otthagy, mint ahogy azt a növénymennyiség indokolná
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
jó lesz ezzel a szervizzel vigyázni<#conf>#conf>
rakd tele a kertet fával<#wave>#wave>
de van egy olyan növény, amivel nem kell semmit csinálni, csak van
igaz, nem túl szép - nekem kicsit az agavéra hasonlít, a lányom pókvirágnak hívja
csak levelei vannak, virága nincs
vagy gondoztasd a kertet a simeddel<#wave>#wave>
Belsõ képet csak hétfõn tudok mutatni. Hétvégén nincs se sims se net. Beköltöztettem egy családot, de nincs elég pénzük, hogy teljesen be legyen rendezve. Most így még egy kicsit üres belülrõl. Valószínûleg üres is marad még egy ideig, mert éppen a kezdõtõkét meg skilleket/medálokat próbálom összeszedni egy üzlet megnyitásához. Virágboltot/kertészetet akarok nyitni velük.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
mindkettõt elég hamar meg lehet találni, sajnos én itt most egyrészt nem emlékszem fejbõl pontosan hol van, másrészt itt nincs sims
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Két kérdésem lenne.
1. Hol van az a porond, amelyen az autót ki lehet állítani, ha autókereskedést akarok nyitni? Sehol nem találom. Ha valaki tudja, írja be pls. a konkrét mappát, mert ma reggel fél órán át kerestem...
2. Hol van az a pulpitus, ami az éttermek bejáratánál szokott állni. Nyitottam egy éttermet a családi telkemen, de pulpitus sincs sehol.
Kicsit gáz, hogy össze-vissza kell keresni a dolgokat, a zárva/nyitva táblát is a dekorációban (meg persze az OfB kollekcióban) talátam meg.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.