Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
honnan lehet sima sims2 szinkront letölteni: a választ elõre is kösz zoli.

Egyépként nekem a sima sims2 amihez kérem a szinkront magyarul van meg csak a nyelv nem magyar ezért kérem a szinkront.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
honnan lehet sima sims2 szinkront letölteni: a választ elõre is kösz zoli.

Egyépként nekem a sima sims2 amihez kérem a szinkront magyarul van meg csak a nyelv nem magyar ezért kérem a szinkront.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

cseri001
Éppen ezért csináltatom meg velük (csinálják meg õk maguk) és nem várnak a maid-re.

Úristen hód, fújd már ki!!!

Kodlovag
De hát nem építhetem körbe a garázst, mert akkor az autó nem tud beállni. Akkor minek garázs?

Egyébként tegnap óta már nincs probléma, mert letöltöttem egy olyan garázsajtót, amin csak kocsival lehet bemenni, gyalog nem. Így a bejárónõ sem fog már mindig a garázsajtón keresztül ki-be járni, mikor ott van mellette két kockára a bejárati ajtó.

Mike
akkor ennyi energiával miért nem törlöd ki a szutykos edényt, miért nem cseréled le az elkoszolódott tárgyakat, miért nem törlöd ki a tócsát?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nem szoktam mindig csalni
de amikor van egy hármasiker-triód, papának-mamának, vagy legalább az egyiküknek menni kell dolgozni, akkor jól jönnek ilyen dolgok
(mint pl. a már említett nagy komfortú-energiájú ágy, egy folyamatos takarító, stb.)
de meg lehet csinálni persze mindent a maga útján-módján is - ezt is próbáltam - tehát lehet 20000-bõl is házat építeni, aztán szépen fokozatosan újítgatni, lehet gyereket nevelni, tanulni, stb., stb. mindenféle segédeszköz nélkül
ezzel együtt: mindenki úgy csinálja, ahogy neki jólesik - nem hiszem, hogy ennek bármiféle helytelenítést, megrovást kellene maga után vonnia

Mike
akkor építsd körbe a garázst, és nincs többé probléma

Mike
ha mindent megcsinálnak helyetted, ha minden flottul megy, akkor minek játszani ezzel az egésszel?

Mike
akik kint éltek a kertben nagyon hamar 8-an voltak, de soha nem volt gondom az edényekkel, mindig volt vki, aki ráért

Mike
miért kell mindig csalni?

Kodlovag
Nem, a garázskapun nem tudok kattintani. Azon bárki átjár. A többi ajtón igen, azt eddig is tudtam, de a garázsajtón nem.

megpróbálom kideríteni, honnan volt - bár szerintem az MTS2-õn megnézheted
bár, mint írtam, úgy rémlik, mintha bekavart volna vagy az egyetemnél, vagy az éjszakáknál,így elegánsan kiselejteztük

cseri001
Igen, úgy emlékeztem, hogy kb. 9-10 körül jön a maid, addigra meg már az esetek többségében réges-rég lezajlott a reggeli, egyebek..
Az a tûzhely jó lenne... 😊))

a bejárónõ de. 10-tõl du. 5-ig "van"
volt korábban egy hack-tûzhelyünk, ha ezt letettük vhová a telekre, csak kattintani kellett rá, s azonnal ott termett egy hölgy - akár az éjszaka közepén is - nekem nagyon jól jött a nagycsaládoknál - a szülõknek ui. épp elég volt a csemetékkel bajlódni, néha belapátoltak némi kaját, futtában zuhanyoztak, úgyhogy takarításra már se idejük, se erejük nem maradt
de azt hiszem, csak az alapjátéknál volt, mintha utána kavart volna - pedig hasznos dolog

cseri001
Kizsákmányolóóó!! <#vigyor3>
Van, hogy én is a kölykökkel takaríttatom el a szennyest... 😊

cseri001
Ahhha! Tényleg vízbefúlt szegény... Köszi. 😊

de hát a garázs kapunál is, meg minden kicsi nyíláson (ajtón) tudod állítani hogy ki tudjon átjárni rajta...
Ha simán rákattintasz már akkor kiválasztod hogy csak a családtagok, a személyzet, vagy mindenki átmehessen rajta

PLackó
köszönöm.
az étterem összejött.
viszont hiába rtam be az emeletnöveléshez a kódot,elfogadta viszont nem történt semmi,nem lehet tovább építkezni mint eddig.

de a TSR sem teljes egészében fizetõs, vannak ott is szabadon letölthetõ dolgok

szóval tud valaki segíteni miért nem mehet a game?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

továbbiak:17723

Kodlovag
Hát persze hogy tudunk.

PLackó
tudtok valami jó letöltõs site-ot? thesimsresource.com-ot találtam de az fizetõs.

leginkább valami normális kinézetû lift kéne mert eléggé csúnyácska külseje van annak amit beletettek.

Valaki tudja a telepítési sorrendet? Nekem a nigtlife-val és az egytemmel mindíg lefagy mikor belépek és megmozdítom az egeret. Sõt most már simán a sims 2 sem megy .Hibaüzenetete ír ki elindításkor. A wanaddorol szedtem le a kiegészítõket.

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Mike
konkrétan mit szeretnél?

Mike
csak a vízbefúltak

Nem tud valaki valmi jó trainert open for businesshez, ami nem csak pénz trainer hanem más is van benne?
Mike
nálam ezért van a konyha-étkezõ leválasztva
egyébként meg ha nincs, akkor a gyerekek dolga reggel összeszedni, míg anyu csinálja a reggelit (vagy apu)

cseri001
<#vigyor3><#vigyor5><#circling>

PLackó
Kodlovag,Mike köszönöm.

Az ektoplazma <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

cseri001
Most jutott eszembe: Vajon a szellemek miért hagynak maguk után víztócsát???

cseri001
Nemtom mikor jön a takarítószemélyzet, de reggel hatkor még mindig ott vannak a tányérok, ha este nem pakolásszák el õket... Semmiféle személyzet nem jön az éjszaka kellõs közepén, hogy összeszedje a redvás tányérokat. <#wink><#bee1>
De ez ízlés dolga, amúgy nem annyira zavarna a koszos tányér, ha lenne több hely az asztalnál. De egy nagyobb család nem tud leülni kajálni, ha tele az asztal...

Mike
ez igaz
de nem a kertészkedés miatt
egyébként is velük nem játszottam már egy éve legalább

Mike
arra ott a személyzet

Van alap Sims2, Nightlife, OFB, +karácsonyi szar.
Magyar mind!
Van oan cucc ami csak akkor müxik ha alap sims van fent?
NE má 😞((
Amikor kiirja a kritikus vackokat és azokat letiltom, akkor a nem kritikusok jók müxeni fognak?

- Alap Sims2
- Egyetem
- Éjszakák
- Az üzlet

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

A letöltött tárgyak nem kompatibilisek azzal a kiegészítõvel, ami föl van telepítve. Pl.: A tárgyak az alap Sims2-höz lettek készítve. A listán meg pont a kritikus cuccok vannak föltüntetve. Itt még eldöntheted, hogy engedélyezed-e a használatukat. Ha igen, akkor esély van a fagyásra, de nem törvényszerû!

Srácok letöltöttem a http://www.modthesims2.com oldalrol 1 csomó jó dolgot (pl. autók, új munkák etc...) berakom a C:\Documents and Settings\János (Dénes)\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads mappába és amikoör indítom a Sims2-t kiírja a menüben hogy a nem müködnek a tárgyak, és kirak valami listát...
Ha belépek 1 családhoz töltés végén megáll a gamma...
Letöltöttem a cuccokat újra de ugysem müködnek 😞((
Mit baszok el? 😞((

cseri001
Eeegen. Elõfordul... <#wow3><#ijedt><#whatever> Kiszámíthatatlanok tudnak lenni... <#vigyor3> Ezért szeretem ezt a játékot. 😊

a legjobb, amikor még meg is fordulnak és megszagolgatják<#csodalk>

és különben is: egyszer te írtad, hogy a tieid milyen jól érzik magukat a kertben

cseri001
Ja... Enyémek is böfögnek. Meg finganak is. Méghozzá az asztalnál, a másik orra alá. <#wilting><#vigyor5>

cseri001
Én szeretem, ha elmosogatnak. De csak azért, mert reggel rosszabb összeszedni a bûzölgõ tányérokat. Mint az életben! 😊

cseri001
Minden oldalról körüljárhatóak a növények!!! Egyszerûen van, hogy nem áll neki locsolgatni. És akkor elmarad arra a napra. Még jó, hogy egy nap alatt nem hervadnak el a gazok. 😊

természetkedvelõ simek, na

Mike
nem kell neat sim 😊
enyimek max böfögnek, meg óbégatnad ha a nagy a disznóól, de maguktól odébb nem tennének semmit

Mike
ha otthagyja, nem locsolja, stb az azért van, mert nem fér hozzá

Mike
a minap olvastam, hogy vmilyen config file szerkesztésévsl (vagy kóddal?) állítható a szintek száma
berakhatsz közösségi dolgokat is tekedre, csak nem biztos, hogy normálisan fognak mûköfdni, de egy próbát megér
egyszerüen kóddal megváltoztatod a telek minõsítését residental - community leteszed amiket akarsz, és visszaállítod residental-ra

Mike
érdekes lehet a szabad ég alatt billiárdozni 😊