Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyépként nekem a sima sims2 amihez kérem a szinkront magyarul van meg csak a nyelv nem magyar ezért kérem a szinkront.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Egyépként nekem a sima sims2 amihez kérem a szinkront magyarul van meg csak a nyelv nem magyar ezért kérem a szinkront.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Úristen hód, fújd már ki!!!
Egyébként tegnap óta már nincs probléma, mert letöltöttem egy olyan garázsajtót, amin csak kocsival lehet bemenni, gyalog nem. Így a bejárónõ sem fog már mindig a garázsajtón keresztül ki-be járni, mikor ott van mellette két kockára a bejárati ajtó.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de amikor van egy hármasiker-triód, papának-mamának, vagy legalább az egyiküknek menni kell dolgozni, akkor jól jönnek ilyen dolgok
(mint pl. a már említett nagy komfortú-energiájú ágy, egy folyamatos takarító, stb.)
de meg lehet csinálni persze mindent a maga útján-módján is - ezt is próbáltam - tehát lehet 20000-bõl is házat építeni, aztán szépen fokozatosan újítgatni, lehet gyereket nevelni, tanulni, stb., stb. mindenféle segédeszköz nélkül
ezzel együtt: mindenki úgy csinálja, ahogy neki jólesik - nem hiszem, hogy ennek bármiféle helytelenítést, megrovást kellene maga után vonnia
bár, mint írtam, úgy rémlik, mintha bekavart volna vagy az egyetemnél, vagy az éjszakáknál,így elegánsan kiselejteztük
Az a tûzhely jó lenne... 😊))
volt korábban egy hack-tûzhelyünk, ha ezt letettük vhová a telekre, csak kattintani kellett rá, s azonnal ott termett egy hölgy - akár az éjszaka közepén is - nekem nagyon jól jött a nagycsaládoknál - a szülõknek ui. épp elég volt a csemetékkel bajlódni, néha belapátoltak némi kaját, futtában zuhanyoztak, úgyhogy takarításra már se idejük, se erejük nem maradt
de azt hiszem, csak az alapjátéknál volt, mintha utána kavart volna - pedig hasznos dolog
Van, hogy én is a kölykökkel takaríttatom el a szennyest... 😊
Ha simán rákattintasz már akkor kiválasztod hogy csak a családtagok, a személyzet, vagy mindenki átmehessen rajta
az étterem összejött.
viszont hiába rtam be az emeletnöveléshez a kódot,elfogadta viszont nem történt semmi,nem lehet tovább építkezni mint eddig.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
leginkább valami normális kinézetû lift kéne mert eléggé csúnyácska külseje van annak amit beletettek.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
egyébként meg ha nincs, akkor a gyerekek dolga reggel összeszedni, míg anyu csinálja a reggelit (vagy apu)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De ez ízlés dolga, amúgy nem annyira zavarna a koszos tányér, ha lenne több hely az asztalnál. De egy nagyobb család nem tud leülni kajálni, ha tele az asztal...
de nem a kertészkedés miatt
egyébként is velük nem játszottam már egy éve legalább
Magyar mind!
Van oan cucc ami csak akkor müxik ha alap sims van fent?
NE má 😞((
Amikor kiirja a kritikus vackokat és azokat letiltom, akkor a nem kritikusok jók müxeni fognak?
- Alap Sims2
- Egyetem
- Éjszakák
- Az üzlet"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha belépek 1 családhoz töltés végén megáll a gamma...
Letöltöttem a cuccokat újra de ugysem müködnek 😞((
Mit baszok el? 😞((
enyimek max böfögnek, meg óbégatnad ha a nagy a disznóól, de maguktól odébb nem tennének semmit
berakhatsz közösségi dolgokat is tekedre, csak nem biztos, hogy normálisan fognak mûköfdni, de egy próbát megér
egyszerüen kóddal megváltoztatod a telek minõsítését residental - community leteszed amiket akarsz, és visszaállítod residental-ra