Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseri001
Igen, már rájöttem...

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Helyes. Mindenkinek jó szórakozást! 😊

Kodlovag
Nem, szerintem Mike arra gondolt, hogy a tárgyak a simjeid gyerekszobájába valók, játékok.
Nálam viszont alig vannak sim gyerekek, túl sokáig tart, amíg felnõnek. Egy családdal egyszerûen nem szoktam ennyi ideig játszani. Inkább csinálok egy újat.

cseri001
Nekem kéne néznem, mert én játszom vele, és nem tetszik a látványvilág.

cseri001
Marha jól elvannak enélkül is. <#hehe>

Mike
ez mitõl lenne izléstelenség?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem kell használni a tárgyakat, de láthatólag vannak új interakciók

cseri001
Az lemaradt, hogy
éppen ezért kellene az EA-nek komolyabban venni az ilyen kisebb pack-eket, és nem ilyesféle izléstelenségekkel megpakolni.

(bocs, csak közben telefonom volt, és elküldtem véletlenül)

<#integet2>

Mike

Mike

sim gyerekek

Mike
akkor újra
ebben a kiegben szereplõ cuccok, a SIM (nem real) gyerekeknek készült játékok
a sim gyerekeknek

cseri001
Igaz.
De én ezért nem adnék pénzt.

#18092-re:
A hangok is azt mondták, hogy normális vagyok! <#ravasz1><#nyes><#crazya>
Komolyra fordítva a szót: ez a sim nemcsak gyerekeknek készült, és én úgy látom, hogy a rajongói oldalak sem úgy festenek, mintha gyerekek csinálnák...
Éppen ezért joggal gondolja/várja el az ember, hogy sokkal több felnõtt korú/felnõttnek számító emberke játszik vele, mint amennyi gyerek.

cseri001
Az jó, ha poénosnak tartod, és tetszik. Nekem nem, de ez így van rendjén, kevés olyan dolog van, ami mindenkinek elnyeri a tetszését. <#wave>

Mike
ti nem vagytok normálisak
ez a sim gyerekeknek készült JÁTÉK!

Kodlovag
Én nem tudtam semmit errõl az új majdnem-kiegészítõrõl. De végülis várható volt, miután az OfB-be bekerült búváregyenruha meg lovagi páncél is a ruhák közé. És egyetértek veled. Én sem raknék soha ilyen dolgokat a házaimba. De hát ha valakinek ez kell... Az EA-nak meg nyilván pénz kell.
Szóval szerintem ezt sem fogom felrakni, mint ahogy a Christnas party Packot sem. De akinek tetszik, annak jó játékot!

"eaz egész játéipar törekvése arra irányul, hogy pénzt húzzon ki a zsebedbõl"

Minden létezõ dolog arra irányul, de mind1
mama2
Nekem az a nagypoén hogy a cdgalaxisnál a sima sims2 12470,míg a kiegészítõk:csak7190FT.Hangsújozom mindegyik kiegészítõ 7190.Nagy poén<#bee1><#vigyor3><#gonosz1><#zavart1>.Mondja meg valaki hogy ez miért van?Köszi:Zoli.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mike
eaz egész játéipar törekvése arra irányul, hogy pénzt húzzon ki a zsebedbõl

Mike
szerintem meg poénos

Mike
fent van a kép alatt, hogy a letöltésre nem kérdezünk rá
ebbe beletartozik a válaszadás is
ha nem válaszolsz rá, nem töröltem volna ki

"ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni
A mentésekrõl idônként készítsetek másolatot!
Mielõtt bármit kérdezel, használd a lap alján lévõ keresõt,
vagy olvasd el a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!
Patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!"

itt egy szó nincs arról, hogy nem lehetne offolni
és nem azt beszéltük meg honnét tölthetõ le az Obli

LOL...csak most veszem észre,h új kiegészítõ<#hehe>..vagy,ha nem is az,akkor olyasmi,mint a christmas pack...máris szedem le<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

cseri001
Beírtad a kódot (aging off) és mégis öregednek, vagy egyáltalán el sem fogadta?

cseri001
Azért én a helyedben valószínûleg írnék a kiscsajnak, hogy legközelebb ne csináljon ilyet... <#ejnye1>
Nem csúnyán, csak épp azért, hogy szégyellje el magát egy kicsit... <#wink>

nem tudja valaki hogy nem öregednek a simek(kódot használtam de valami hibát ir ki a cheatpanelen)

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Kodlovag
Hát persze, hogy még fent van, mert a hozzászólásodhoz képest csak 3 órával korábban írtam nekik. Ennyire nyilván õk sem gyorsak. 72 órán belül fogan válaszolni. Szóval még türelmes vagyok.

cseri001
Szerintem egyszerûen kaki... Béna, egy házba sem illõ cuccok tömkelege...
Fõleg 20 dolcsiért... Vicc! <#zavart1>
Nem értem, hogy az EA-s csávók, ha már kiadnak ilyenfajta kisebb "kiegészítõket", miért nem törekednek arra, hogy legalább használható, vagy úgymond szép dolgokat pakoljanak bele. A rajongók miért tudnak sokkal igényesebb tárgyakat gyártani??? Talán mert sokkal jobban érdekli õket, hogy hogy fog mutatni a játékban?

No persze ez is olyan, hogy nem muszáj megvenni, feltenni. 😊
Szvsz. ez megint csak arra irányul az EA részérõl, hogy minél több zsét húzzanak ki az emberek zsebébõl.
De az is lehet, hogy nem vagyok már annyira infantilis, hogy ilyesminek, mint ez a FamilyFunStuff izének örüljek? <#nemtudom><#nevetes1>

Elnézést, ha valakinek a lelkébe gázoltam a véleményemmel... <#wave>

cseri001
Na, máskor majd végigolvasom a leguccsó üzenetet is... 😊

cseri001
Itt vannak a tárgyak, amiket tartalmaz:
Family Fun Stuff Pack

amúgy szia, rég "láttalak" itt...

Pff...beelõztél.😊Majdnem ezeket akartam leírni.Na majd holnap,azaz ma este tesztelem.Azért ennyire nem kellett volna kapkodnia az EA-nak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

rage
ÚJDONSÁGOK A „THE SIMS 2 MESÉS DÍSZLETEK - CUCCOK”-BAN
-----------------------------------
Kényeztesd simjeidet három vadonatúj stílussal, ajándékozd meg õket a mesék világának játékos élményével: frissítsd fel környezetüket víz alatti, vagy fantasy berendezésekkel.

ÚJ STÍLUSOK ÉS TÁRGYAK
--------------------------
Fantasy
-------
Keltsd életre a mágia és hõsiesség csodálatos világát! Vásárolj kis királykisasszonyaid és sárkánykölykeid számára képzelõerejükhöz méltó bútorokat, melyekkel berendezhetik mesevilágukat és kedvükre álmodozhatnak.

-Rejtelmek tára: A színes ruhásszekrény csodálatos titkai minden gyermek képzeletét megtornáztatják. Ki tudja, hova vezetnek nagyszerû ajtajai?

-Sárkánykincse: Ha bátor vagy és óvatos, megszerezheted a félelmetes sárkány féltve õrzött kincsét. Aztán tárolhatod ebben a fantasztikus ládikóban.

-Tündérszép Tünemény: Varázsold el a gyerekszobát a tündérek és sárkányok világát idézõ falvédõvel.

-Kancellári játékláda: Senki nem bánthatja gyermekeid játékait, ha ebben a biztonságos ládikóban tárolod azokat.

Víz alatti
----------
Áraszd el a gyermekszobát a víz alatti világ hangulatával. Altasd õket az óceán megnyugtató morajával, és élvezd a megérdemelt pihenést te is... homok nélkül.

-Tengermély tároló: Tárold kedvenc öltözékeidet ebben a látványos tengerész stílusú tárolóban.

-Mélyálom alvóalkalmatosság: Szundíts egy nagyot a ringató kékség csodálatos nyugalmában. Aludj mélyen, egészen a tenger fenekén.

-Elsõ tiszt íróasztal: Legyen a tanulás szórakozás! Ez a masszív íróasztal bizonyára megihleti a gyereket, és szívesen fog leülni hozzá, még a mateklecke is gyorsabban megy, ha azt Fekete Bill kapitány számára kell elkészíteni.

-Halacskás szõnyeg: Azt mondják, a tál aljára festett hal bõséges élelmet szimbolizál. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a szoba alján tulajdonképpen mit is jelent, de csak jó lehet, hiszen mosolyog hozzá!

Hawaii
--------
Egy hatalmas, várva várt divathullám hátán megérkeztek a népszerû, rikító Hawaii ingek. Vidám és élénk színeikkel hangulatos, trópusi légkört teremtenek.

Jelmezek
--------
-Sárkány: Tüzeld fel játszótársaidat, reszkessenek a falubéliek! Kincsek, hercegnõk, vadkörte.

-Királylány: Kislányoknak korona, csinos pici szép ruha. Elragadó csöppségeidet királyi légkörben nevelheted.

-Sellõruha: Próbáld ki az uszony viszonyt, bújj sellõbõrbe!

-Búvár: Békatalpas tengermélyi kalandok a mélység szerelmeseinek.

Tárgyak
-------
-Mentõöv: Ez a hasznos kis jószág még életet menthet, ha házadat egy kegyetlen napon elárasztaná a víz. Egyébként pedig pompás dísze minden falnak, illetve remek inspirációt nyújt az izgalmas tengerész anekdoták elmeséléséhez.

-Mr. Románc álcája: Van, aki szerint csúfságát takarta, mások szerint egyszerûen csak nem szeretné, ha azonosítanák hódító személyiségét. Helyezd el simed hálószobájába, hátha segít a kibontakozásban.

-Udvari bolond: Jelentkezz audienciára! Vagy helyezd ezt a maszkot szobád falára. Ne feledd, a királyok mulattatása nem tréfa!

-Cseperedésmérõ: Figyeld, hogyan nõnek a picik! Ezzel a szerkezettel centiméterrõl centiméterre nyomon követheted gyermeked fejlõdését és növekedését a felnõtté válásig vezetõ úton.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
A közlemény lényege az, hogy amennyiben egy új, vagyis a mostani kiegben megjelenõ ruhát teszel a SIM-re a 'Create a Sim' programban, és utána kilépsz, s indítod a játékot, akkor az adott Sim-en igaz rajta lesz ez a ruha, de többé nem lehet megvásárolni a boltokban, valamint most már a Create a Sim sem fogja látni többé. Ezt egy patchben hamarosan javítják, addig is azt javasolják a készítõk, hogy addig ne használjuk a Create a Sim-ben az új cuccokat, inkább valamelyik Community LOT-ban vegyük meg azokat, mert a játékon belüli használat esetén a hiba nem jelentkezik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nos, ez tökéletesen úgy viselkedik, mint bármelyik Expansion disk.
Vagyis, a telepítése után innentõl ennek az ikonjával indítható a Sims 2,
megváltoztatja a bejövõ képet és a zenét is.

Magyar Sims-re alapból magyarul települ, 'Mesés díszletek - Cuccok' címmel,
ami elég borzasztóan hangzik, szerintem...

Telepítéskor külön mappába települ, illetve ez is írja, hogy készítsünk mentést a régi játékállásról, mert ez felülírja azt, mint ahogy mindegyik kiegészítõnél is tette.

Az elindítása a szokásos: DT 4.03 kikapcsolt Safedisk emulációval + SD4Hider

Annyi a tömör lényeg,hogy a mentésed backupold mint a rendes expansionok installja elõtt.Egyébként nem nagy szám ez a stuff sem,mint a karácsonyi party.

Megint leveszik a jónépet,hiszen ezzel sem kapsz túl sok extrát.

Off:
Ejnye-ejnye...nem szeretem,ha kitörölsz,ráadásul asszem semmi rosszat nem írtam,csak a méretét és hogy torrenten fellelhetõ,konkrét letöltõ helyet azt nem..Ha ennyire vigyázol a fórum sterilitására,akkor az Elder Scrolls-os hsz-ek is mehetnek(a tieddel együtt).
On:

Mike at home
😊 nem, egy fps-rpg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Ez valahol félúton van egy kiegészítõ lemez, meg mondjuk a Karácsonyi party között.A hivatalos Sims oldalon Stuff Pack-nak nevezik, míg ugye vannak az Expansion Pack-ok...

Ez egy CD, 20 USD áron.
Itt írnak róla.

tuti vmi ilyen kis hülyeség lesz mint a Karácsonyi party

hát itt van róla borító képe

Lehetne pár szóval magyarul? Sajna csak pár szót ismerek .

Ködlovag a házad még mindig fent van a Simresource-n. Egy 15 éves kiscsaj rakta fel a sajátjaként. Közvetlenül is írhatsz neki. Egyébként gratula .

Duddits
Duddits
Nah, kijött valami új cucc:

The.Sims.2.Family.Fun.Stuff.Expansion-CLONECD

Duddits
The Elder Scrolls IV: Oblivion

RPG játék.

mi az az Oblivion? Kieg?

hát ez nagyon pöpec ház! A Tervrajzot majd kérem, asszem ilyen ház kell nekem is élõben😛

már letöltöttem de valami package file és nem tom mit kell vele csinálni

mondjuk én nagyon tudok örülni annak, ha "ismerõs" ér el sikert
az viszont tényleg felháborító, hogy egyesek miket csinálnak

én már próbáltam segíteni, de valamit te is csinálhatsz, nem?
etesd õket, tornáztasd (ui. az edzett sim kevésbé fáradékony), stb.
ja, és nézz már körül az MTS2-õn!

Kodlovag
Én is nagyon örültem, hogy bekerült a legjobbak közé. Azóta valami 22000-en nézték meg és pár ezren le is töltötték.

Na és tudodjátok mi is történt még? Egy rendes ember szólt, hogy valaki ellopta, és a saját neve alatt feltöltötte a simsresource-re. Egy fizetõs oldalra. De mérges voltam. Írtam is az ottani adminoknak, hogy szedjék le.

nah segítsen már vki abban hogy ne éhezzenek meg nem fáradjanak stb. a simek😊)