Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam viszont alig vannak sim gyerekek, túl sokáig tart, amíg felnõnek. Egy családdal egyszerûen nem szoktam ennyi ideig játszani. Inkább csinálok egy újat.
Úristen hód, fújd már ki!!!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
éppen ezért kellene az EA-nek komolyabban venni az ilyen kisebb pack-eket, és nem ilyesféle izléstelenségekkel megpakolni.
(bocs, csak közben telefonom volt, és elküldtem véletlenül)
<#integet2>#integet2>
ebben a kiegben szereplõ cuccok, a SIM (nem real) gyerekeknek készült játékok
a sim gyerekeknek
De én ezért nem adnék pénzt.
#18092-re:
A hangok is azt mondták, hogy normális vagyok! <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes><#crazya>#crazya>
Komolyra fordítva a szót: ez a sim nemcsak gyerekeknek készült, és én úgy látom, hogy a rajongói oldalak sem úgy festenek, mintha gyerekek csinálnák...
Éppen ezért joggal gondolja/várja el az ember, hogy sokkal több felnõtt korú/felnõttnek számító emberke játszik vele, mint amennyi gyerek.
ez a sim gyerekeknek készült JÁTÉK!
Szóval szerintem ezt sem fogom felrakni, mint ahogy a Christnas party Packot sem. De akinek tetszik, annak jó játékot!
Minden létezõ dolog arra irányul, de mind1
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ebbe beletartozik a válaszadás is
ha nem válaszolsz rá, nem töröltem volna ki
"ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni
A mentésekrõl idônként készítsetek másolatot!
Mielõtt bármit kérdezel, használd a lap alján lévõ keresõt,
vagy olvasd el a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!
Patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog!"
itt egy szó nincs arról, hogy nem lehetne offolni
és nem azt beszéltük meg honnét tölthetõ le az Obli
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem csúnyán, csak épp azért, hogy szégyellje el magát egy kicsit... <#wink>#wink>
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Fõleg 20 dolcsiért... Vicc! <#zavart1>#zavart1>
Nem értem, hogy az EA-s csávók, ha már kiadnak ilyenfajta kisebb "kiegészítõket", miért nem törekednek arra, hogy legalább használható, vagy úgymond szép dolgokat pakoljanak bele. A rajongók miért tudnak sokkal igényesebb tárgyakat gyártani??? Talán mert sokkal jobban érdekli õket, hogy hogy fog mutatni a játékban?
No persze ez is olyan, hogy nem muszáj megvenni, feltenni. 😊
Szvsz. ez megint csak arra irányul az EA részérõl, hogy minél több zsét húzzanak ki az emberek zsebébõl.
De az is lehet, hogy nem vagyok már annyira infantilis, hogy ilyesminek, mint ez a FamilyFunStuff izének örüljek? <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
Elnézést, ha valakinek a lelkébe gázoltam a véleményemmel... <#wave>#wave>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
-----------------------------------
Kényeztesd simjeidet három vadonatúj stílussal, ajándékozd meg õket a mesék világának játékos élményével: frissítsd fel környezetüket víz alatti, vagy fantasy berendezésekkel.
ÚJ STÍLUSOK ÉS TÁRGYAK
--------------------------
Fantasy
-------
Keltsd életre a mágia és hõsiesség csodálatos világát! Vásárolj kis királykisasszonyaid és sárkánykölykeid számára képzelõerejükhöz méltó bútorokat, melyekkel berendezhetik mesevilágukat és kedvükre álmodozhatnak.
-Rejtelmek tára: A színes ruhásszekrény csodálatos titkai minden gyermek képzeletét megtornáztatják. Ki tudja, hova vezetnek nagyszerû ajtajai?
-Sárkánykincse: Ha bátor vagy és óvatos, megszerezheted a félelmetes sárkány féltve õrzött kincsét. Aztán tárolhatod ebben a fantasztikus ládikóban.
-Tündérszép Tünemény: Varázsold el a gyerekszobát a tündérek és sárkányok világát idézõ falvédõvel.
-Kancellári játékláda: Senki nem bánthatja gyermekeid játékait, ha ebben a biztonságos ládikóban tárolod azokat.
Víz alatti
----------
Áraszd el a gyermekszobát a víz alatti világ hangulatával. Altasd õket az óceán megnyugtató morajával, és élvezd a megérdemelt pihenést te is... homok nélkül.
-Tengermély tároló: Tárold kedvenc öltözékeidet ebben a látványos tengerész stílusú tárolóban.
-Mélyálom alvóalkalmatosság: Szundíts egy nagyot a ringató kékség csodálatos nyugalmában. Aludj mélyen, egészen a tenger fenekén.
-Elsõ tiszt íróasztal: Legyen a tanulás szórakozás! Ez a masszív íróasztal bizonyára megihleti a gyereket, és szívesen fog leülni hozzá, még a mateklecke is gyorsabban megy, ha azt Fekete Bill kapitány számára kell elkészíteni.
-Halacskás szõnyeg: Azt mondják, a tál aljára festett hal bõséges élelmet szimbolizál. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a szoba alján tulajdonképpen mit is jelent, de csak jó lehet, hiszen mosolyog hozzá!
Hawaii
--------
Egy hatalmas, várva várt divathullám hátán megérkeztek a népszerû, rikító Hawaii ingek. Vidám és élénk színeikkel hangulatos, trópusi légkört teremtenek.
Jelmezek
--------
-Sárkány: Tüzeld fel játszótársaidat, reszkessenek a falubéliek! Kincsek, hercegnõk, vadkörte.
-Királylány: Kislányoknak korona, csinos pici szép ruha. Elragadó csöppségeidet királyi légkörben nevelheted.
-Sellõruha: Próbáld ki az uszony viszonyt, bújj sellõbõrbe!
-Búvár: Békatalpas tengermélyi kalandok a mélység szerelmeseinek.
Tárgyak
-------
-Mentõöv: Ez a hasznos kis jószág még életet menthet, ha házadat egy kegyetlen napon elárasztaná a víz. Egyébként pedig pompás dísze minden falnak, illetve remek inspirációt nyújt az izgalmas tengerész anekdoták elmeséléséhez.
-Mr. Románc álcája: Van, aki szerint csúfságát takarta, mások szerint egyszerûen csak nem szeretné, ha azonosítanák hódító személyiségét. Helyezd el simed hálószobájába, hátha segít a kibontakozásban.
-Udvari bolond: Jelentkezz audienciára! Vagy helyezd ezt a maszkot szobád falára. Ne feledd, a királyok mulattatása nem tréfa!
-Cseperedésmérõ: Figyeld, hogyan nõnek a picik! Ezzel a szerkezettel centiméterrõl centiméterre nyomon követheted gyermeked fejlõdését és növekedését a felnõtté válásig vezetõ úton.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vagyis, a telepítése után innentõl ennek az ikonjával indítható a Sims 2,
megváltoztatja a bejövõ képet és a zenét is.
Magyar Sims-re alapból magyarul települ, 'Mesés díszletek - Cuccok' címmel,
ami elég borzasztóan hangzik, szerintem...
Telepítéskor külön mappába települ, illetve ez is írja, hogy készítsünk mentést a régi játékállásról, mert ez felülírja azt, mint ahogy mindegyik kiegészítõnél is tette.
Az elindítása a szokásos: DT 4.03 kikapcsolt Safedisk emulációval + SD4Hider
Ejnye-ejnye...nem szeretem,ha kitörölsz,ráadásul asszem semmi rosszat nem írtam,csak a méretét és hogy torrenten fellelhetõ,konkrét letöltõ helyet azt nem..Ha ennyire vigyázol a fórum sterilitására,akkor az Elder Scrolls-os hsz-ek is mehetnek(a tieddel együtt).
On:
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez egy CD, 20 USD áron.
Itt írnak róla.
Ködlovag a házad még mindig fent van a Simresource-n. Egy 15 éves kiscsaj rakta fel a sajátjaként. Közvetlenül is írhatsz neki. Egyébként gratula .
az viszont tényleg felháborító, hogy egyesek miket csinálnak
etesd õket, tornáztasd (ui. az edzett sim kevésbé fáradékony), stb.
ja, és nézz már körül az MTS2-õn!
Na és tudodjátok mi is történt még? Egy rendes ember szólt, hogy valaki ellopta, és a saját neve alatt feltöltötte a simsresource-re. Egy fizetõs oldalra. De mérges voltam. Írtam is az ottani adminoknak, hogy szedjék le.