32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#20948 Mindjárt felteszem Rapidshare-re a Reloaded-es cracket
Nos, megvan
Pets - Crack - Reloaded
A rar jelszava a kicsomagoláshoz :
sg.hu -
#20947 Nekem holnap jön az eredeti, viszont szeretném kipróbálni, hogy működik-e, stb. Zsákbamacskát max a Pets-ben veszek :) -
Neoncsoves #20946 Jah és a vár az üzlet után a family fun stuff? -
Neoncsoves #20945 Srácok ugye igy a sorrend:
Sims 2
Sims 2 Egyetem
Sims 2 Éjszakák
Sims 2 Karácsonyi Party
Sims 2 Vár az üzlet
Sims 2 Csilli Villi Cuccok
Sims 2 Pets
Ugye így van a sorrendd -
#20944 nálad van valami, én mindet látom :) -
Coolfire #20943 Nekem ez tökéletes.Ahogy mondtuk ez szabadon peccselhető,ami nem rossz dolog. -
Coolfire #20942 Megint nem látom a képem.. -
Coolfire #20941 Valami nagyon jó ez a kieg,már így első blikkre is.Rögtön átjött Koppány a szomszéd blöki és túrta az udvarom.:)A sim félelme,hogy Bubi találkozik a bűzösborz hátsó felével..beszarás.Elvittem sétálni,ami abból áll,hogy egy kis simidőre kikerülünk a képből..ez mondjuk negatívum,bár lehet ha ide is rakok parkot oda lehet menni,bár kétlem.
Aránylag sok interakció van az állatokra,de most nagyon keveset játszottam,majd holnap kitapasztalom.
-
#20940 Egy zip-be tették ami ott kettőbe van szedve
Kb ennyi a különbség -
Coolfire #20939 1cd
2cd -
#20938 Mekkora a hu_compressed.zip a CD-n?
-
#20937 nekem pedig letölti,és nem eredeti -
#20936 Ott a hivatalos oldalról letölthető, készítők által kreált tárgyakat, s a patcheket töltheted le - eredeti serial szükséges ehhez. -
#20935 amiket itt el lehet érni cuccokat,azok csak online lehet ,vagy a játék le is tölti magának?
és hogy lehet ,hogy másolt játékkal is engedi ezt az opciot? -
CyrSyS #20934 Nemtudom akkor hogy mért dvd a dvd kiadás, valahol meg PC-CDROM szerepel a dobozon! Nemtom :D -
#20933 Nincs kedved leírni, milyen mappák vannak az egyik, s milyen a másik CD-n? Lehet, hogy pl a 2. CD-n csak 3 db DAT van és kész.
Érdemes lenne összehasonlítani, Reloaded-ék mit dobtak ki belőle. -
Coolfire #20932 Láttam.Mondjuk a FF2 nem izgat annyira,mert jelenleg se digit fényképezőm,se scannerem nincs.De,ha nem nagy progi azért megoszthatod velünk..:) -
Coolfire #20931 Dehogy,onnan is telepítget rendesen. -
#20930 ha felrakom a sims 2 pets-t magyarul, akkor az egész game magyar lesz, vagy csak a pets? -
#20929 Az 576-ban csomagban adják a Pets-et, meg a Face Factoryt
Külön lemezeken
:) -
CyrSyS #20928 Akkor megnyugodtam :) -
CyrSyS #20927 [blue]shop.pcdome.hu oldalon PC-CDROM van a boritó bal felső sarkában! Sztem amelyik DVD azon rajt van a FACE kreáló program [/blue] -
Coolfire #20926 ikszeket.. -
Coolfire #20925 Akkor én miért csak kereszteket látok?? -
Coolfire #20924 Persze lehet mindenütt,csak az Univon nem. -
#20923 most is megy, én látom őket -
Coolfire #20922 Off:
Hova lehet még képeket nyomni a saját galériámon kívül?
ON: -
Coolfire #20921 Ááááá....megőrülök..miért nem tudok képet berakni?Eddig ment.. -
Coolfire #20920 [IMG]http://uploader.xdl.hu/upload/2006-10-17-Bundás Barna boltja.jpg[/IMG] -
CyrSyS #20919 [blue]Lehet a 2.cd bonus disc? [blue] -
CyrSyS #20918 Lehet valami nem ok azzal a verzióval? Lehet vásárolni pedig! -
Coolfire #20917 Itt sem lehet sajna venni semmilyen állatot..:(
[IMG]http://uploader.xdl.hu/upload/2006-10-17-Bundás Barna.jpg[/IMG] -
#20916 A Reloaded verzió egy db kb 800 megás bin
Ahhoz képest, hogy a játék két Cd-s (vagy 1 DVD-s) elég érdekes... -
Coolfire #20915 Csak összejön.:) -
Coolfire #20914 Na sehogy sem jön össze,hogy egy új sim az egyetemen állattal legyen.Pedig ezt írták valahol.De leget,hogy majd csak a gyerek fog tudni...pfff...csinálhatom újra az egész tanulást,mert kell a 6 vágy..:)
-
Coolfire #20913 [blue]Na sehogy sem jön össze,hogy egy új sim az egyetemen állattal legyen.Pedig ezt írták valahol.De leget,hogy majd csak a gyerek fog tudni...pfff...csinálhatom újra az egész tanulást,mert kell a 6 vágy..:)[/blue] -
#20912 szerintem jó lersz így elkülönítésképpen, persze ha valaki szerint ez marhaság, szóljon nyugodtan -
#20911 hajaj, nekem meg a 2 sráccal gyorsan be kéne fejeznem az egytemet. tud mondani vki vmilyen tippet, hogy lehet gyorsan letudni az egytemet? már valós időben gyorsan. semmi közösségi élet, idő 2-es 3-as? -
#20910 "ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni!
Mielőtt bármit kérdezel, használd a lap alján lévő keresőt,"
ezek
ergo stabad a vásár 2 hétig, mindenki megkérdezhet mindent, 2 hsz-enként újra
2 hét alatt meg csak elül az letöltési/installálási láz
-
Coolfire #20909 És ne írjatok be magyar torrent neveket léccike.