Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Megszámoltam, 22-szer írtam le, hogy teto. Tetõ helyett.

Kodlovag
Azt nehéz megmondani, hogy végül is mibol lesz a jó teto. Azt könnyebb elmondani, mibol lesz a rossz teto.
- Az automatát ne használd. A legritkább esetben csinál jó tetot. Körülbelül tucatnyi különálló tetoelem van, amikbol (majdnem) olyanra alakíthatod a tetot, amilyenre szeretnéd.
- Én azt mondanám, hogy nem szabad nagy alapterületu szintekre tetot rakni, mert a teto ekkor több szint magas is lehet, nagyon ronda.
- Átlós falra nagyon nehéz jól kinézo tetot rakni, mivelhogy nincs átlós teto.

Irányelvek a jó tetohöz
- Mikor lerakod a házad alapjait, már akkor jusson eszedbe, hogy vajon hogy lesz ezen teto.
- Nézz meg néhány kertes házat, hogy milyen teto van rajtuk. Egyáltalán a házak alakját. Ha tetszik a teto rajta, akkor próbáld megtalálni azt az egy-két dolgot, amitol jól mutat. Ezt azután alkalmazhatod a játékban. Sok jó ötletet lehet meríteni a mások által már megvalósított dolgokból.
- Amit ferde tetovel praktikusan még szépen be lehet fedni, az 6-8 egység széles, téglalap alakú terület. Ezen a teto magassága kb 1 emeletnyi, még pont jó.
- Ha nagy, egybefüggo tetofelületeid lettek, jobb eredményt kaphatsz, ha megtöröd ezeket a nagy felületeket például egy keresztben lerakott tetodarabbal, kéménnyel, dormerrel, ...
- Ha nagy alapterületu házat csináltál, és sehogy se jön ki rá a teto, még mindig rakhatsz lapos tetot. Nagy felületu ablakokkal, enyhén megtört falfelületekkel egész jó modern ház lehet belole.
- Pl modern házakra sokszor meredek az alap 45 fokos teto. A teto dolésszögét beállíthatod a roofslopeangle # cheattel. Az építkezés szempontjából jó értékek a 37 és 31 fokos, vagy ennél kisebb szögu teto. (A 45 fokos teto 3 kocka alatt emelkedik egy szintet, a 37 fokos 4 kocka alatt, a 31 fokos 5 kocka alatt... Nagyjából pontosan.) Azt hiszem, csak egész számot lehet beírni 15 és 75 között.

Háj!Na milyen ez a Family fun stuff?Mert a mérete azért elég nagy,sõt még serialja is van(nem úgy mint a karácsonyinak).Vki leszedte már?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Gyocsika
Sziasztok lehet hüje kérdé de mire jó nektek a garász?

ha letöltötted, rá fogsz jönni
nagyon sok mindenre használható - kicsit hosszú lenne itt részletezni, úgyhogy nyugodtan búvárkodj

vannak "szabad" tetõk is, amivel magad csinálhatsz tetõt a házra - itt csak a fantáziádra kell bízni magad

hogyan kell használni az insimenatort és mire jó?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

eomer
Hogy kell tetõt szerkeszteni?
Nekem mindig olyan bénákat csinál az automata.

KeKKSZike
Én azt se tudom, hogy mi az!? 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

egész véletlenül nem tudjátok, hogy a simfeelinggel mi van?
napok óta alig tudok feljutni
(lehet, hogy ez itt csúnya kérdés - akkor elnézést, de nem tudom, hol lehetne még érdeklõdni)

KeKKSZike
Nagyon szép a házad! Elküldhetnéd... 😄 Gratulálok4

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Mike
nekem mostanában az Oblivion melett aludni sem nagyon van idõm 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ez is tetszik
látom, az elõzõ felköltözött az MTS2-re (szerintem megérdemelten jó helyen van)
<#eljen>
azt hiszem, szüneteltetni fogom magam kissé - mintha "alkotói válságban" szenvednék (ld. 18031)
inkább nézegetem, miket alkotnak a többiek (kezdek kicsit elbizonytalanodni)

Kodlovag
Na, a hétvégén megint alkottam. Tegnap csak ennek a háznak a kedvéért megtanultam, hogy kell új tetõszínt csinálni. Az az egy baj van vele, hogy nincs az ablakokhoz passzoló ajtóm, így nem lehet kimenni hátul a teraszokra. Lehet, hogy megtanulok mesht készíteni is...

szerintem egy mézesbödön hatásosabb lenne (vagy egy málnás)
igazából már le is töröltem - csak a helyet fogta volna, ha meghagyom

Ha teszel olyan gyümölcs tálat a házad elé, ami a dekorációk között van, akkor lehetséges hogy nyithatsz egy medvefarmot is😄

"tartsd jól" a simedet, figyelj az igényeire, teljesítsd óhajait és rendben lesz
de vannak mindenféle "adjustor"-ok (azt hiszem az InSIMenatorral elõ lehet csalogatni), amikkel szintén lehet bûvészkedni

<#wink>
vannak néha ilyen "agymenéseim"
mindenesetre megnézném magamnak azt a medvét, amelyik felmászik egy ilyen házba

jah de én tuning simet akarnék de sehol nem találok ilyan cuccot amivel elérhetném ezt

erre az opcióra különféle tárgyak vannak, pl falikép, szobor, bokor, fa, tükör, stb... ...az tök egyszerû...

Nem tud valaki kódot amitõl nem lesz rossz kedvül és nem megy le semmi(energia.ürítés,éhség stb.)

hát érdekesen néz ki, mit ne mondjak😊 Micimackónak az otthona ez?😄
Amúgy sztem a fal olyan fa színû lenne, akkor egészen összhangban lenne, meg ha fábol lenne ilyen csigalépcsõ féleség fölfelé😊

Töröld ki a postaládát és megoldódik a gond! Meg a számlákkal sem kell többé törõdnöd! <#nevetes1>

Én úgy jártam, hogy megadtam a lakónak, hogy fizesse ki a számlát, de nem vette ki a postaládából, csak rándult egyet elõtte és elment. Persze az lett a vége, hogy jött a Behajtó... Sajnos az egészre ezután figyeltem csak föl. Egy üzletet meg már beindítottam... jobbat nem tudtam, töröltem a ládát. Azóta nem zaklatnak, nekem meg nem hiányzik <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Dzsega
<#szomoru1> akkor egy csomó lóvét elbukok. viszonylag sûrûn mentek csak most az a ganyé hogy a mentés után vettem észre hogy eromlott.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Mike
a megoldás a költözés
beszarodott telket másképp nem lehet megjavítani
faluképernyõn költözés
majd terlek ledozerolása

kegközelebb meg másold sûrübben ki a mentést valahova

Mike
igen

Dzsega
Hali!
Kerestem de nem találtamn rá választ: Jön a postás a csekkel odaáll a láda elé benyúl a tatyójába, ekkor hátraugrik, és megkerüli a postaládát, majd kezdi elõlrõl. semmi csalás nincs a játékban (ill mélygarázs van meg bnõm egy csomot szarakodott a move objects on-al de teljesen másik szomszédságon) néztem a postaládád, a helyén van nem is mozdítottam el, viszont a kuka mintha ferdén állna de nem tudom kiegyenesíteni mert azt írja hogy határon kívüli helyszín. +néztem egy másik családot is ott is ferde a kuka és ott sem tudja berakni a postaás a levelet. ez mindössze 2 családnál van (a két család amikkel jáccok) és nem tom hogy mi lehet a baj, ill a megoldás. azt már próbáltam hogy teljesen máshova teszem a postaládát de úgy sem jó.
elõre is thx

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Gyocsika
Sziasztok az nem baj ha nekem most fenn van az university és rátelepíttem még az open for buisnist akkor minden megmarad mármint megmarad az university ugye?

Nem.

Más ötlet?
Adam II
Nálam most nem mûködik a Make Out a kanapén. Leülnek és össz is bújnak de amikor kiválasztom a make out módot nem a szokásos animáció látható hanem az ,hogy a csávó karja kicsavarodik a csaj meg arréb ugrik majd megint simán egymás mellet ülnek ,mindent kiszedtem a download mappából nincs benne semmi egyedi cucc. Ha nektek volt ilyen gondotok légyszi segítsetek!!

passz
privi megy

solle
valami pontosabb linket adj már

kieg.

solle
mi az az ofb?vagy ha link akkor mia teljes címe?

Mike
olvasd el a kép alatti szöveget, majd jelentkezz egy modnál büntetõpontért
thx

Devids Pro
véletlenül nem egy könyvtárba telepítetted az összeset?
solle
nekem 1 kérdésem lenne honnan lehet letölteni a full gamet?

Nem azt indítom. 😊

Az OFB-t elindítom, de az intro után a university töltõablaka jön be, a csík felmegy fullra aztán crash desktopra. Ugyanezt produkálta Daemon 3,47; Daemon 4,03 + SD Hide és Anti-Blaxx használatánál is.

Mike
ha fent van az OFB akkor ne az Univot inditsd
másold fel az OFB elsõ lemezeét, mountold be daemon 4.03-mal, sdhide-ot kapcsold be, játsz

De amikor az OfB mini image-el indítva produkálja ugyanezt, akkor a University "simán" menne, és úgy sem jó. 😞
Mike
probáld meg a full cd-val

Hali!

Van némi problémám és nem találtam rá választ, úgyhogy megosztanám veletek:

Sims 2 DVD fent, University fent, Open for Business fent (ebben a sorrendben).

Anti-Blaxx-al elindítom az Open for Business-t, elõször a University töltõje jön be (ez normális 1ébként?), amikor fullra ér akkor egy hibaüzenet ablakot kapok szöveg nélkül, OK és desktopra vissza. Megpróbáltam külön a University-t indítani mini-image-el de ugyanez a vége (ja az OfB is mini-image-el megy).

Ha valakinek van vmi javaslata, nagyon megköszönném!
Mike
mondjuk van ilyen kód is

A legegyszerûbb "Csináld magad" Nude Patch:

Keress egy Hexa editort. A Yuri Diomin féle Hex Edit tökéletes lesz!

Nyisd meg benne a Sims2.exe-t (az éppen utoljára telepített kiegészítõét vagy az alapjátékét, ha csak az van fönt!)!
A MÓDOSÍTÁS ELÕTT KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT AZ EXE-BÕL!!!!
Keress rá a "Censor" szóra. A 'C' betût írd át 'D'-re (vagy bármi másra). Folytasd a keresést. Mentsd el az exe-t. Futtasd.

A visszaállítás ugyan ez, csak a 'C' betût írd vissza.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

sztem csak törlöd a mappából..ha nincs uninstallja...bekukkantottam ismét a topikba<#wink><#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
passz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vannak allatok, de csak diszek
szal nem lehet veluk semmit se csinalni, csak kiteheted mint vmit fat mondjuk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Köszönöm!

My words are weapons.In which I murder You with?

Bar nem engem kerdeztel, es nem is erdekelnek az allatok, de unalmamban megkerestem neked.
Downloads-Buy mode-By function-Misc.
http://www.modthesims2.com/download.php?f=403&showType=2
Lapozgasd vegig. En lattam kutyat, farkast, lovat, meg aprobb allatokat.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600