32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #20988 Na megtanítattam az összes parancsot a kutyának,most már mindent tud.:)A karrier miatt unlockolta a játék a zöld bundát,és a kék csillagos nyakörvet. -
Coolfire #20987 Pontosan ott lehet ráadni. -
Coolfire #20986 A kalapácsra gondolsz?Én rögtön kilyukasztottam vele a nappalim padlóját.:)Az sem rossz,hogy a saját fényképeidből csinálhatsz festményeket. -
Hoz_Hun #20985 Megkaptam a Pets-et (eredetiben). Ha minden jól megy hétvégén beszkennelem a borítóját. -
#20984 Az is király, hogy az építkezés menüben megjelent egy eszköz, amivel mindent le tudsz bontani, így nem kell külön eszközökkel leszedni a falat, ajtót, stb. -
Coolfire #20983 Plusz ott van még egy új cucc az aspi tárgyak között. -
Coolfire #20982 Ja még nem is mondtam:egy pár apróság megváltozott.Pölö a kajarendelés,telefonálás és a melóból kimaradás szövege(eddig ennyi tűnt fel). -
Gólya #20981 megpróbálhatod a következőt(feltéve, ha a szükséges skillek már megvannak):
hazajön a vizsgáról és ahogy megjelenik a telek szélén, újra visszaküldöd aztán újra meg újra, míg letudja minden vizsgáját
igaz, így nem lesz a hátizsákban diploma, de egyébként úgy számít, mint végzett egyetemista
és bocs, hogy nem kékkel írtam, de egyetértek Hoz_Hunnal, miért az alaptémát kell megkülönböztetni? -
rage at work #20980 Ha rákattintasz a tükörre, van olyan lehetőség, hogy az állat kinézetének megváltoztatása
Esetleg ott valahol? -
Coolfire #20979 Ez a nyakörv dolog bosszant,mert ha így elveszlik a kutya,akkor nem hozzák vissza. -
Coolfire #20978 Kösz..eheh. -
Coolfire #20977 Áhh...nincs semmi üzleti érzéketek.Majd jön a pets hipermegabrutál fun stuff..abban lesz.:)) -
#20976 "..A köv. fokhoz meg kell tanítanom beszélni..."
az igen :D sok sikert hozzá :D -
rage at work #20975 Lehet neki dobálni botot...
Valami labdát még rakhattak volna bele.
Vagy valami sípoló kisjátékot.
Meg pórázt, amivel a parkban lehetne sétáltatni. -
rage at work #20974 A hibát hogy oldottad meg ?
Esetleg ha más ebbe botlik, nem árt, ha tudja a megoldást -
Coolfire #20973 Szerencsém volt...találtam egy őskövület mentést az ikremről,így nem kell újra egyetemre járni.Átköltöztettem Tengerszemfalvára,kirúgattam a szim-kapitány állásából és most nyitok állatkereskedést. -
Coolfire #20972 #20940 -
Coolfire #20971 Höhhh..hol van Hilary Duff?És hogy a gránátba rakjam rá a kutyára a nyakörvet?A kutyó most a szórakoztatóiparban statiszta.A köv. fokhoz meg kell tanítanom beszélni.Már a "gyere ide!" parancsot ismeri,ezért el tudom küldeni aludni v. be a házba v. magamhoz hívni.Ez a megszokás rendszer is nagyon tetszik. -
#20970 problema megoldva... nem rossz igy bő 10 perc után. eddig sem voltam kis macskaimádó de most végre együtt élhetek majd remélem 20-30 macsekkal :) -
#20969 a sims2 pets-nek mi a második cd-je?
mert nekem csak egy 800 megás cd van és nem is kér több lemezt és megy a játék -
#20968 "Az alkalmazás hibát észlelt ezért leáll" üzit kapom mikor átléptetem az introt.
Nem találkozott valaki ilyennel, és ha igen mi a megoldás erre? crackelve van meg minden
előre is köszi -
Coolfire #20967 [szin=blue]Sajnos nagyon úgy néz ki.Elég szegényes állat cuccokból a választék..Hacsak nincs más a kereskedésekben,bár eddig csak nyakörvekkel találkoztam.A gazdájává mikor fogad a kutya?Majd ha legjobb barátok is leszbek?Mert most az a simem vágya.Na mentem gamezni.[szin] -
#20966 Létezik, hogy a nyomorult gumicsonton kivül a kutyáknak nincs más játéka? -
#20965 hat sajnos ja
ugyanis az ide elso beiro joesellyel a bannert sem olvassa el
nem nehez:
makrokba megnezed
de tolem irhatunk mas karakterrel is
vagy ha ez nem jo, legyen vmilyen sorminta -
Szebi #20964 http://thepiratebay.org/tor/3540986/Sims.2.Expansion.Pets-RELOADED
lehet hogy nem uj de faradt vagyok visszaolvasni,meg kulonben is nem erdekel a sims. -
#20963 Valaki kérte, hogy a sok warez kérdés között ne vesszenek el a játékról szóló beírások. Erre jött a kékkel írás ötlete
Október végén meg ismét nem lesz itt téma a warez, utána ismét tiltott lesz itt - mindössze erre gondoltak. -
Hoz_Hun #20962 Még szerencse hogy október végéig (DE csak addig!) nem kell kékkel írnom. -
Hoz_Hun #20961 "Egyetlen kérés: aki nem letöltés/install témában ír, az használjon kék betűket!"
Jól értem a bannert? Azaz a nem varezoló, installáló forumozónak kéne színekkel buzerálkodnia? Na szép. Én vagyok megkülönböztetve mert tetves módon megveszem a programot és nincs gondom se a beszerzéssel se a felinstallálással. -
#20960 jolett a pets :)
eddig nagyon bejön! -
#20959 a mininován fent van a face factory 2 -
CyrSyS #20958 Létezik egy ún. Sims 8 in 1. nekem az van meg. 3CD összesen! mininova-n fenn van -
#20957 [URL=http://rapidsharelink.blogspot.com/2006/10/sims-2-pets-reloaded.html]ha valakit érdekel "Sims 2 pets letöltés"[/URL] -
#20956 okm. köszi -
#20955 Megmarad minden. -
#20954 ha felrakok egy sims 2 EP-t akkor ugye megmarad a régi "családom", nem kell újat kezdeni? már régen raktam fel sims 2-őket és már elfelejtettem hogy is van ez. -
#20953 hello! én is nemrég töltöttem le az 1. részt a húgomnak! torrentelni tudsz? mert csak egy torrent fájlt tudok küldeni max! még vannak rajta néhányan!! :) -
#20952 köszi
még mindig nagyon drága és annoo megvolt csak eladtam 1000Ft ért darabját (persze Másoltak voltak) Na és aztóta nincs meg:D én szeretném megkeresni:D na de mindegy -
#20951 Vár az üzlet után még volt a Family Fun Stuff is
:-) -
#20950 előre is bocs:D
de honann tudnék én SimS 1 et letölteni az összes Kieg.-jével?
Sims1
Sims
Sims House Party
Sims stb.stb stb most nincs kedevm leírni
HÖMM? -
#20949 Sims 2
Sims 2 Egyetem
Sims 2 Éjszakák
Sims 2 Karácsonyi Party
Sims 2 Vár az üzlet
Sims 2 Csilli Villi Cuccok
Sims 2 Pets