Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
valaki segítsen már nekem.
elindítom a játékot és ott lenyomom a billentyûkombinációkat és nem reagál semmit
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
letrehozhatsz uj 3D-s ruhamodelleket
reszletesebben a modthesims oldalon
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szal mindenki ugy oldja meg ezta dolgot, ahogy akarja, mi ebben nem segitunk
mod
nagyon elkanaszodtatok latom 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bocs, de itt nem hirdethetsz
Tudna valaki segíteni abban, hogy a Sims 2-ben a ruhakészítésnél (Body Shop) meg lehet-e változtatni a ruha alakját, pl.: a póló ne érjen egésza nadrágig, stb., és ha igen, hogyan?<#nemtudom>#nemtudom>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Haveromnak kiírtam az The.Sims.2.Open.For.Business-RELOADED , de nem tudja telepíteni, mert már a telepítás ALATT (!) kiiírja hogy fissíteni kell a Sims2-õt és tegye be cd-ét ...
Én nem vagyok benne a Sims 2-ben , segítsetek légyszíves neki ... :-)
c115
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://csuknorisz.mybrute.com
c115
Visca El Barça!
7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD
WWGG-PTUR-S8TV-GS8H-XRLD
Visca El Barça!
(Hú de komoly vagyok! Egyszóval: milyen -a tárgyakon kívül, azt hagyjuk...- ez a Family Funizé?) <#fejvakaras>#fejvakaras><#dumcsi>#dumcsi>
Úristen hód, fújd már ki!!!
Már akartam neki mondani, hogy úgy semmi értelme nem lesz, ha mindig max-on van minden, mert úgy nagyon gyorsan meg fogja unni, dehát úgyis azt csinál, amit akar. <#whatever>#whatever>
2.Veszel éttermi tûzhelyet,asztalt,széket,recepciót etc..
3.veszel fel egy-két emberkét,jó nagy karizna és fõzés skillel szakácsnak és alkalmazottnak.Alkalmazottakat telefonon,v. a "sim-hálón"kereshetel,itt mutatja meg a lé igényt,pedál-medált és a skillt.S aki megfelel azt a nyitva/zárva táblával behívhatod.Ja és mindenkinek a legalkalmasabb feladatot oszd ki.
És ajánlom figyelmedbe a www.simfeeling.com -ot,ott is találhatsz nagyon hasznos infókat.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
azok a dolgok köszönnek vissza, amit ott kérdeztek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
engem zavarnak ezek a megoldások, mert ami nekem felesleges, arra nem áldozok
tehát még mindig ott tartok, hogy kicsivel több választási lehetõséget szeretnék (mint arról már korábban is szó volt)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ha nem kellenek a cuccok nem használod
vagy talán kötelezõ minden bútort használni
csak a lehetõsége van meg
miért baj ez?
nem ezt hívják véletlenül árukapcsolásnak?<#gonosz3>#gonosz3>
winrar e akarmi.rar
akarmi = filenév
és jó hogy nem irtad ide, honnan szedted le, mert akkor törölhettem volna ki az egész hsz-ed 😊
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Van egy tinim, és nem jár iskolába. Jön a busz, de hiába kattintok rá, hogy menjen, a parancs "elszáll", és õ meg sem mozdul, otthonmarad.
Viszont tudom, hogy mitõl van... a boolProp TestingCheats...-szel elõhívtam egy olyat, hogy "Add me to private school"... és ez után ez lett. 😊
Szóval ezt hanyagoljátok... persze lehet, hogy egyedi hiba volt, de...
hát nálam sok gyerek van, és örülök hogy bõvült a elehetõségek köre