Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remus500
nem tudjátok hogy a magyar sims 2-höz megy -e a trainer?

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

remus500
nem megy a sims 2-höz a trainer.
valaki segítsen már nekem.
elindítom a játékot és ott lenyomom a billentyûkombinációkat és nem reagál semmit

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Mike at home
igen, ha jo vagy 3D modellezesben
letrehozhatsz uj 3D-s ruhamodelleket

reszletesebben a modthesims oldalon

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
varez verzsonrol beszelni lehet, de a letoltesrol nem
szal mindenki ugy oldja meg ezta dolgot, ahogy akarja, mi ebben nem segitunk

mod
nagyon elkanaszodtatok latom 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
erre ott az apro
bocs, de itt nem hirdethetsz

Segítséget kérnék!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a Sims 2-ben a ruhakészítésnél (Body Shop) meg lehet-e változtatni a ruha alakját, pl.: a póló ne érjen egésza nadrágig, stb., és ha igen, hogyan?<#nemtudom>

bon
Tegye be az alap Sims2 cd-t vagy dvd-t. Ehhez marha nagy tudás kell

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello!

Haveromnak kiírtam az The.Sims.2.Open.For.Business-RELOADED , de nem tudja telepíteni, mert már a telepítás ALATT (!) kiiírja hogy fissíteni kell a Sims2-õt és tegye be cd-ét ...

Én nem vagyok benne a Sims 2-ben , segítsetek légyszíves neki ... :-)
Újratelepítéssel megoldódott a problémám.
köszi!😊
Meg tudnátok mondani, hogy ha family funt feltelepítettem, miért írja ki indításkor, hogy a vár az üzlet eltávolításra került? Nem is találom benne, pedig eddig bennevolt. Próbáltam rátelepíteni, de nem engedi. Az összes kiegészítõ fenn van, lehet, hogy egyszerre nem lehet minden fenn? THX
LOTTO
Liftet építeni úgy kell hogy megkeresed a lift tárgyat majd lehelyezel egyet ahová szeretnél majd a következö emeletre is egyet így már van egy de hogy egyel felfelé juss a következõ emeleti liftnél kell kattintani és beszállás hogy feljuss.

Tudja valaki hogy lehet liftet építeni?Én próbáltam, de a sim odaáll elé és nem száll be a liftbe.Milyen program segítségével lehet ruhákat és egyéb tárgyakat készíteni?
Köszi

c115

faq

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

0SF7-TWNJ-FIGH-TING-4FUN

http://csuknorisz.mybrute.com

Nem tudja valaki a Egyetem cd kulcsát?

c115

Gyocsika
Köszi szépen!

1000 kösz:-)

Visca El Barça!

F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD
7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD
WWGG-PTUR-S8TV-GS8H-XRLD

Vki dobjon meg egy family fun stuff seriallal pls :-)

Visca El Barça!

cseri001
Különben milyen új interakciók vannak? Jók? Mik a tapasztalataid?
(Hú de komoly vagyok! Egyszóval: milyen -a tárgyakon kívül, azt hagyjuk...- ez a Family Funizé?) <#fejvakaras><#dumcsi>

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Én is, csak így net nélkül elég izé... Meg gyanítom, hogy elég xar a gépem sajnos, és nem fogja bírni a strapát... De azért küzdök 😊

cseri001
Szerintem még csak most kezdett el játszani vele....
Már akartam neki mondani, hogy úgy semmi értelme nem lesz, ha mindig max-on van minden, mert úgy nagyon gyorsan meg fogja unni, dehát úgyis azt csinál, amit akar. <#whatever>

1.Veszel egy közösségi telket.
2.Veszel éttermi tûzhelyet,asztalt,széket,recepciót etc..
3.veszel fel egy-két emberkét,jó nagy karizna és fõzés skillel szakácsnak és alkalmazottnak.Alkalmazottakat telefonon,v. a "sim-hálón"kereshetel,itt mutatja meg a lé igényt,pedál-medált és a skillt.S aki megfelel azt a nyitva/zárva táblával behívhatod.Ja és mindenkinek a legalkalmasabb feladatot oszd ki.
És ajánlom figyelmedbe a www.simfeeling.com -ot,ott is találhatsz nagyon hasznos infókat.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én is örülök,hogy újra simsezel..😊Mint a régi szép idõkben..😊)

Oxy..igazad van,elismerem.Ezen már nem veszünk össze..😊

Gyocsika
És ott hogyan tovább?

Devids Pro
éttermet csak közösségi területen nyithatsz
Gyocsika
Sziasztok valaki legyen szíves mondja el hogy kell egy éttermet beíndítani van már a házam mellett épület van olyan kinyit bezár táblám de hogy kell hogy tudjak kaját árulni és hova kell a pénztárgépet rakni raktam le olyan olcokat és csak azokat veszik amiket ráraktam légyszi segítsetek!!!!

ezek szerint rossz idõben rossz helyen voltam (nem mintha megváltottam volna a világot)

Gyocsika
A faq nem jó pedig nagyon kéne!!

Mike
anno volt az EA oldalán egy kérdõiv
azok a dolgok köszönnek vissza, amit ott kérdeztek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

persze, nem baj
engem zavarnak ezek a megoldások, mert ami nekem felesleges, arra nem áldozok
tehát még mindig ott tartok, hogy kicsivel több választási lehetõséget szeretnék (mint arról már korábban is szó volt)

sztem azok má sírógörcsöt is kaptak<#hehe><#hehe>...mivelhogy már mennyi kieg jött ki és elvilleg az áradatnak nincs még vége<#hehe><#hehe><#hehe>...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

aha,direkt ezé nem írtam be 😛...elõre látó voltam<#hehe>..de. most má amúgyis minen oké<#eljen>..mer letöltöttem a maradékot<#hehe>..azé kösz a helpet így is<#wave>

Mike
azon meg, hogy 20 USD milyen sok, az sírjon, eki megvette eddig az összest

Mike
nem hívják annak
ha nem kellenek a cuccok nem használod
vagy talán kötelezõ minden bútort használni
csak a lehetõsége van meg
miért baj ez?

csak az mondjuk tényleg bosszantó, hogy ha nekem csak az új interakciók kellenek, akkor kapok még hozzá egy csomó olyan dolgot, ami esetleg nem felel meg az elképzelésemnek
nem ezt hívják véletlenül árukapcsolásnak?<#gonosz3>

Mike
ird be a totalba, miutan egy dirben bemásoltad az adott cd-hez tartozó összes file-t

winrar e akarmi.rar

akarmi = filenév

és jó hogy nem irtad ide, honnan szedted le, mert akkor törölhettem volna ki az egész hsz-ed 😊

kedvesem, nálad valami nagyon nagy gubanc lehet, ha ennyire nem megy ez a játék<#csodalk>

ehh...figyelmetlen hülye paraszt vok<#falbav><#falbav>....képzeljétek.A maradék5-6 rar vhova máshova került,mer közben mást is töltöttem....aztán most nézem,hogy ahova esetleg tölthettem,ott nincs...lol..szal nemtom mi lett az uccsó párral<#nemtudom>..lehet,h csak elfelejtettem lekapni<#hehe>...mindenesetre lool már

<#banplz><#hehe>

megpróbálhatom<#hehe>

S ha Winrar-ral próbálnád meg kicsomagolni, elindítva a rar kiterjesztésû filet?
nah bammeg...<#rolleyes>...má megin problémám van a Sims2vel és társaival<#hehe>...letöltöttem az összes rar-t és sfv-t is,de....erre a total commanderbe és sehol se jelzi az sfv-t....lol..így nemtudom kicsomagolni a cue-t meg bin-t...ha meglenne!mer nincs<#hehe>...mindegyik rarba ilyen kis izé jelek vannak a végén,elején..< >...vagyis nemtom mountolni..akit érdekel,h honnan kaptam le,megsúgom privibe,mer a modi morci lesz<#hehe>

cseri001
Info:
Van egy tinim, és nem jár iskolába. Jön a busz, de hiába kattintok rá, hogy menjen, a parancs "elszáll", és õ meg sem mozdul, otthonmarad.
Viszont tudom, hogy mitõl van... a boolProp TestingCheats...-szel elõhívtam egy olyat, hogy "Add me to private school"... és ez után ez lett. 😊
Szóval ezt hanyagoljátok... persze lehet, hogy egyedi hiba volt, de...

Mike
aha
hát nálam sok gyerek van, és örülök hogy bõvült a elehetõségek köre

Kodlovag
De lassan reagálok...

cseri001
Nem tart az olyan sokáig..., el lehet velük szórakozni.

Kb 350 MB az anyag installálva, úgyhogy nyilván nem csak 60 tárgy van benne, hanem új interakciók is.