32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zsanet
    Igen
  • Coolfire
    A többi ment?Én anno mikkor a szar faket leszedtem kaptam vmit,mert folyamatosan rakott le tálcára,mert állandóan indult az explorer.Aztán egész éjszaka vírust meg adwarekat és spyokat írtottam.
  • Coolfire
    Passz..
  • Coolfire
    Egyből nem tudod.De ahogy egyre többet tud(parancsok,szokások),ahogy alakulnak a szükségletei utasíthatod,hogy egyen,végezze a dolgát,játsszon,menjen aludni etc..
  • zsanet
    Az intro után kilép a játék.Mi lehet a gond?
  • xeth004
    Még nem raktam fel a gamét ezért kérdezek ilyet: lehet irányítani a jószágokat?
  • Coolfire
    Na nekem meg elvittem a kocsim sofőrőstől.Taxival kellett menni,és az a qrva nyert.Bebuktam..:)
  • Neoncsoves
    Amúgy nem lehet KOPÓ-t csinálni a kutyából? Mert van 2 német juhász kiskölyök és azokat kopónak szeretném...
  • Neoncsoves
    jaja az naon kemény :DD én meg vmi vaka....-t felvettem a díjkiosztóhoz hogy elvigyük limoval. elvittük ő nyerte, de felhívta a kutyumat a színpadra és azt mondta hogy szeretné ha az én kutyám kapná a díjat :-)
  • Neoncsoves

Szapora a "család".. A német juhász meg a nem jut az eszembe a neve... nah ők ketten 2szer "gyártottak" kölyköt. lett 4 gyerek 1 már felnőtt 3 még kicsi :) a 3 az egyszerre született :p a csávóm egyedül tartja el őket.. perrsze a pénz az csíttel van :D a főcsajszi a főnőstény (Lisa) már Sztár a szórakoztatóiparnál... :)
  • Coolfire
    Érdekes játék ez a Sims.Az előbb a kaszkadőr kutyám elrontotta a választóst(lemondtam a díjkiosztót egy reklmért),vagyis azóta már 3-mat.De viszont az elrontott után is előléptettek sztárrá.Most már fekete limó jön a kutyuért.:)
  • Hoz_Hun
    Nem, teljessen más. Ez biztos.
  • TopGun
    Hi! Ez az "időjárásos kiegészítő" nem azonos a "Telapos cuccokkal" ugye?
  • Hoz_Hun
    Lool. :)

Oké, bár épp most értem haza, most másolom a mentett állásaimat és telepítem a petset.
    Asszem egy kicsit kutyázni fogok most.
  • Mike
    majd ha mindezeket kipróbáltad, ird le a tapasztalataidat, mert ezek minket is érdekelnek :)
  • Mike
    nekem mindegy, ami most fent van, azt sem én csináltam
  • Gary
    Nah, nekem is megvan végre! Este megpróbálom lemodellezni valamelyik kutyát... bár, lehet, hogy előbb inkább csak kipróbálom a kieget!
    Ja, nem tudja valaki, hogy milyen módszerrel tudnám beszkennelni a 3D-s kutyát? Csak, hogy színhelyes legyen a bundája és a foltjai... megnyúzni kicsit sajnálnám!
  • Hoz_Hun
    Még egy (pár) olyan kérdésem lenne, - üzletes kérdés - hogy ha van üzletvezetőnk, akkor nem kell helyben lennünk, hogy fusson a bolt, ez oké. Akkor is vásárolnak össze-visza a többi szimek és költik a pénzüket vagy akkor az "tiszta" nyereség azaz ha belépek egy szimcsaládhoz nem kell nagytakarítást végeznem a hátizsákjukban mint most? Na meg a home made cuccokat az árufeltőltő be tudja szerezni, vagy azok elfogynak és kész nincs feltöltve míg be nem lépek a telekre? Ja és nem a boltos szimmel tudok akkor odamenni vásárolni?
  • Hoz_Hun
    De jó minőségű alapot szolgálna egy ilyen banner elkészültéhez.
    De nem erőszak a disznótor.
  • Katun
    Szevasztok!

nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet szedni a PeggySims2 cuccait ingyen?
    Köszönöm előre is :)
  • Mike
    ezek sem szkenneltek
  • Hoz_Hun
    Mondom beszkennelem a pets-es borítót a héten.
  • Devids Pro
    csinálsz pets-es képet akkor beteszem :)
  • Mike
    na nem mintha nem lehetett volna eddig is ilyet a simPE wizard-dal
    5 millió festményem, reklámképem, dekorációm van
  • Amiga
    Ja, a saját festmény jó dolog. :)
  • rage at work
    Nem, a Christmas Party Pack-et ne keverjük össze a novemberben megjelenő Holiday Fun Stuff-fal !

A Holiday lesz a harmadik Fun Stuff a Family és a Glamour Life után.
    Hogy ebben mi lesz, passz, az EA oldalán is csak annyit írnak, stay tuned
  • Hoz_Hun
    Na, jólvan akkor.
  • Mike
    bannert kéne frissíteni Dávid
  • Mike
    nézd meg a képeket
    ugyanaz
  • Hoz_Hun
    Gondolod ugyan az lesz?
    Bár nagyon más csak nem lehet. Azt mondjuk karácsony pakknak vagy minek hívták. Ezt a télapósat szerintem nem fogom megvenni. Az előzőt se használtam szinte soha.
  • Mike
    télapós cuccokat már kiadták tavaly is
    gondolom az ünnepek miatt adják ki újra
  • Mike
    jó, hagyjuk ezt a kékezést, nem volt a nnyira jó ötlet
  • Mike
    mmeg több interakciót, pl. több játék lehetőséget sim és a simkuty között
  • Mike
    az össz méret a két lemezen is 800 mega
  • Coolfire
    Én meg azt hittem valami szarom van,hogy nincs benne Hilary..
  • Coolfire
    Már csak ezért sims2 kérdeztem.
  • Coolfire
    Hiába nem hülyék az EA-sok.Itt nagy pénzekről van szó,nyomni kell mindig valamit a simseseknek.Addíg amíg nem jön a köv. kieg. addig elvannak azzal si.
  • Coolfire
    Ebbe a pillanatban láttam a hivatalos oldalon az 5.-dik expansiont...bakker...
  • Hoz_Hun
    Na most olvasom a tokon bellüli kislapon hogy novemberben jön a: Sims 2 - Télapós Cuccok.
    Nem vicc, komolyan. Még egy bőr a cuccokról, hihetetlen.

Viszont az időjárásos kiegészítő jó lesz. Lehet hétvégilakot venni a szimjeidnek, ahol a szabadban szórakozhatsz és az időjárás attól függ téli vagy nyári lakot veszel, stb.
  • Coolfire
    Az jó lesz.Már akartam kérdezni:nem szoktál töltögetni a hivatalos oldalról?Vagy ha van egy megunt sorozatszámod azt is szívesen veszem..:))