32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21028 Igen
-
Coolfire #21027 A többi ment?Én anno mikkor a szar faket leszedtem kaptam vmit,mert folyamatosan rakott le tálcára,mert állandóan indult az explorer.Aztán egész éjszaka vírust meg adwarekat és spyokat írtottam. -
Coolfire #21026 Passz.. -
Coolfire #21025 Egyből nem tudod.De ahogy egyre többet tud(parancsok,szokások),ahogy alakulnak a szükségletei utasíthatod,hogy egyen,végezze a dolgát,játsszon,menjen aludni etc.. -
#21024 Az intro után kilép a játék.Mi lehet a gond? -
#21023 Még nem raktam fel a gamét ezért kérdezek ilyet: lehet irányítani a jószágokat? -
Coolfire #21022 Na nekem meg elvittem a kocsim sofőrőstől.Taxival kellett menni,és az a qrva nyert.Bebuktam..:) -
Neoncsoves #21021 Amúgy nem lehet KOPÓ-t csinálni a kutyából? Mert van 2 német juhász kiskölyök és azokat kopónak szeretném... -
Neoncsoves #21020 jaja az naon kemény :DD én meg vmi vaka....-t felvettem a díjkiosztóhoz hogy elvigyük limoval. elvittük ő nyerte, de felhívta a kutyumat a színpadra és azt mondta hogy szeretné ha az én kutyám kapná a díjat :-) -
Neoncsoves #21019
Szapora a "család".. A német juhász meg a nem jut az eszembe a neve... nah ők ketten 2szer "gyártottak" kölyköt. lett 4 gyerek 1 már felnőtt 3 még kicsi :) a 3 az egyszerre született :p a csávóm egyedül tartja el őket.. perrsze a pénz az csíttel van :D a főcsajszi a főnőstény (Lisa) már Sztár a szórakoztatóiparnál... :) -
Coolfire #21018 Érdekes játék ez a Sims.Az előbb a kaszkadőr kutyám elrontotta a választóst(lemondtam a díjkiosztót egy reklmért),vagyis azóta már 3-mat.De viszont az elrontott után is előléptettek sztárrá.Most már fekete limó jön a kutyuért.:) -
Hoz_Hun #21017 Nem, teljessen más. Ez biztos. -
#21016 Hi! Ez az "időjárásos kiegészítő" nem azonos a "Telapos cuccokkal" ugye?
-
Hoz_Hun #21015 Lool. :)
Oké, bár épp most értem haza, most másolom a mentett állásaimat és telepítem a petset.
Asszem egy kicsit kutyázni fogok most. -
#21014 majd ha mindezeket kipróbáltad, ird le a tapasztalataidat, mert ezek minket is érdekelnek :) -
#21013 nekem mindegy, ami most fent van, azt sem én csináltam -
Gary #21012 Nah, nekem is megvan végre! Este megpróbálom lemodellezni valamelyik kutyát... bár, lehet, hogy előbb inkább csak kipróbálom a kieget!
Ja, nem tudja valaki, hogy milyen módszerrel tudnám beszkennelni a 3D-s kutyát? Csak, hogy színhelyes legyen a bundája és a foltjai... megnyúzni kicsit sajnálnám! -
Hoz_Hun #21011 Még egy (pár) olyan kérdésem lenne, - üzletes kérdés - hogy ha van üzletvezetőnk, akkor nem kell helyben lennünk, hogy fusson a bolt, ez oké. Akkor is vásárolnak össze-visza a többi szimek és költik a pénzüket vagy akkor az "tiszta" nyereség azaz ha belépek egy szimcsaládhoz nem kell nagytakarítást végeznem a hátizsákjukban mint most? Na meg a home made cuccokat az árufeltőltő be tudja szerezni, vagy azok elfogynak és kész nincs feltöltve míg be nem lépek a telekre? Ja és nem a boltos szimmel tudok akkor odamenni vásárolni? -
Hoz_Hun #21010 De jó minőségű alapot szolgálna egy ilyen banner elkészültéhez.
De nem erőszak a disznótor. -
#21009 Szevasztok!
nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet szedni a PeggySims2 cuccait ingyen?
Köszönöm előre is :) -
#21008 ezek sem szkenneltek -
Hoz_Hun #21007 Mondom beszkennelem a pets-es borítót a héten. -
#21006 csinálsz pets-es képet akkor beteszem :) -
#21005 na nem mintha nem lehetett volna eddig is ilyet a simPE wizard-dal
5 millió festményem, reklámképem, dekorációm van -
#21004 Ja, a saját festmény jó dolog. :) -
rage at work #21003 Nem, a Christmas Party Pack-et ne keverjük össze a novemberben megjelenő Holiday Fun Stuff-fal !
A Holiday lesz a harmadik Fun Stuff a Family és a Glamour Life után.
Hogy ebben mi lesz, passz, az EA oldalán is csak annyit írnak, stay tuned -
Hoz_Hun #21002 Na, jólvan akkor. -
#21001 bannert kéne frissíteni Dávid -
#21000 nézd meg a képeket
ugyanaz -
Hoz_Hun #20999 Gondolod ugyan az lesz?
Bár nagyon más csak nem lehet. Azt mondjuk karácsony pakknak vagy minek hívták. Ezt a télapósat szerintem nem fogom megvenni. Az előzőt se használtam szinte soha. -
#20998 télapós cuccokat már kiadták tavaly is
gondolom az ünnepek miatt adják ki újra -
#20997 jó, hagyjuk ezt a kékezést, nem volt a nnyira jó ötlet -
#20996 mmeg több interakciót, pl. több játék lehetőséget sim és a simkuty között -
#20995 az össz méret a két lemezen is 800 mega -
Coolfire #20994 Én meg azt hittem valami szarom van,hogy nincs benne Hilary.. -
Coolfire #20993 Már csak ezért sims2 kérdeztem. -
Coolfire #20992 Hiába nem hülyék az EA-sok.Itt nagy pénzekről van szó,nyomni kell mindig valamit a simseseknek.Addíg amíg nem jön a köv. kieg. addig elvannak azzal si. -
Coolfire #20991 Ebbe a pillanatban láttam a hivatalos oldalon az 5.-dik expansiont...bakker... -
Hoz_Hun #20990 Na most olvasom a tokon bellüli kislapon hogy novemberben jön a: Sims 2 - Télapós Cuccok.
Nem vicc, komolyan. Még egy bőr a cuccokról, hihetetlen.
Viszont az időjárásos kiegészítő jó lesz. Lehet hétvégilakot venni a szimjeidnek, ahol a szabadban szórakozhatsz és az időjárás attól függ téli vagy nyári lakot veszel, stb. -
Coolfire #20989 Az jó lesz.Már akartam kérdezni:nem szoktál töltögetni a hivatalos oldalról?Vagy ha van egy megunt sorozatszámod azt is szívesen veszem..:))