Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de kellene lenni a mosdónál is babafürdetõ funkciónak
lehet, hogy valami egyszerû mosdód van és abban nem lehet?
barátot meg könnyen szerezhetsz - fölhívod az ismerõsöket telefonon, beszélgetsz velük, s amikor már 20-25 fölött vagy velük, meg lehet õket hívni - vagy chatelhetsz velük - bár ez lassabban emeli a mutatót
sõt akár telefonon is összejöhetnek annyira, hogy barátok lesznek - ha valaki nem szereti a perzsavásárt a lakásban, vagy nem szeret mászkálni, ez megoldás lehet
One man\'s hero, is another man\'s demon...
1-hez volt vmi career creator, 2-höz is van vmi ilyesmi?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Kösz a segítséget!
próbáld meg a hûtõt kicserélni, vagy kiköltözni-beköltözni (ha eddig nem volt ilyen, talán ez segít)
amikor a dvd-t kéri, beraktam a 4. cd-t és úgy néz ki megy minden simán <#papakacsint>#papakacsint>
THE HUNTER coming soon ^^
Kiváncsi vagyok, ha a koleszba lévõ összes cuccot eladom és lesz pénzem akkor mi lesz?😄
Most ott állok, hogy elinditanám az egyetemet és kiirja hogy "sims2u.exe súlyos hibát észlelt, ezért leáll" Mit tegyek?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Indítás: Daemon Tools 4.03 beszerez, sd4hide beszerez.
Daemon indít. sd4hide indít, Hide (Elrejt) gomb megnyom. Daemonnal OfB lemezt bemountolni. Program magától indul.
Van nehany problemam. Nem mukodnek egyutt a kiegeszitok. En a Nightliferol es az OFB-rol beszelek. Külön-külön müködnek. Barmelyik kiegeszito telepitese vegen ugye ellenorizni akar, de en ezt kikapcsolom. Ha elinditom akkor mukodik, de a gep nem erzekelni h fel lenne telepitva es ez a fo problema. Miutan felkerult a Nightlife felrakom az OFB-t, mikor elintitom kiirja h a Nightlife uninstallava lett. Hogy lehet megcsinlani hogy a legalabb ez a 2 egyutt mukodjon?
Van meg 1 kerdesem. Az OFB inditaskor kiirja "Kérjük, ellenõrizd, hogy a The Sims 2 Megnyitottunk – Vár az üzlet! lemez a meghajtóban van-e." hibauzenetet. Olvastam a FAQ-ot h mit kell tenni ebben az esetben. "Ha ezt kapod indításkor akkor egy külön programot kell használnod! Az sd4hide nevü programot!". Mi van akkor ha ez nem mukodik, es tovabbra is kiirja a hibauzenetet?
PLZ HELP!!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Complete list of changes:
Family Fun Stuff clothing assets will no longer disappear after creating a Sim with them in Create-a-Sim.
Fixed object error that occurred when both the helicopter and nanny car arrived on family lot at the same time.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hogy hogyan bulizik egy csupa csaj társaság, azt nem tudom, de fiú-bulin van sör, (h/n)õs tettek mesélése, durvulás... <#pias>#pias><#vomit>#vomit><#boxer>#boxer>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
tehát nekem ezért volt szokatlan, amit írtál
lehet, hogy tényleg ósdi vagyok, de nálam a fent írt eseményt randinak hívják, a kettõnél több résztvevõjû esemény a buli
de ezen nem veszünk össze
egyébként már csak kíváncsiságból is kísérleteztem a simeknél homoszexuális kapcsolattal - nem nyert
tulajdonképpen csak azt akartam megkérdezni, hogy az említett esetben is az lenne a jó buli lényege, amit Mike írt?
magyarul: nálam egynemû buli esetén nincs enyelgés, woohoo, stb.
egynemûeknél nálam csak a legjobb barát a max.
Érdekesség:
Talán még nem említettem, hogy a ...testingcheat... menüiben van egy Display... pont, ami alatt megnézhetõ, hogy a kiválsztott sim melyik nem képviselõit kedveli.
Ez eddig úgy mûködött, hogy ha nem volt elkötelezve egyik részre sem (többnyire a játékban alapból benne lévõ sim-ekre igaz), akkor ki volt írva, hogy 'male and female', de (csak most tûnt föl, az Üzlet kiegészítõ föltelepítése után) ez megváltozott! Most mindig a sim saját neme van kiírva!
Lehet, hogy csak a kijelzésben van hiba, ám azt sem ellenõriztem, hogy ha hosszabb ideig vannak egymás társaságában, akor mi történik.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
tehát elõfordul, hogy csak a csajok, vagy csak a fiúk buliznak együtt
<#pardon1>#pardon1>
a pezsgõtõl járványszerüen rájuk jön a wc-zés, érdemes a kertbe is ideiglenes klotyót felhúzni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a többi vendég csinál amit akar, nem érdekes
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csinálj kaját, legyen jacuzzi, jó a kártyaasztal, a bowling, a hinta, tehát tul.képpen a társasjátékok
szerintem a tv nem igazán hiányzik- nálam legalábbis azt csinálták, hogy egy beült a tv elé, s szinte ki se lehetett robbantani - még kajálni sem volt hajlandó
a rádió viszont bevált - jókat tudnak ugrálni
ja, meg szervezz csapatot a vendégségbõl és hívd meg õket a városba valami szórakozóhelyre
mondjuk ha eleve így hívod õket, s utána nem köszönsz el tõlük, akkor veled mennek, s otthon lehet folytatni
igazából nem kellenek különleges dolgok - nálam pl. az egyetemisták bulija úgy néz ki, hogy amikor összejön a csapat, leülnek a földre dumálni, s mire letelik a parti ideje, a legjobb minõsítést kapja a simem a bulira - pedig "csak" beszélgettek - sokszor még a kaja is ott marad
mindig nagyor uncsi a bulim..
valaki segítsen márt nekem ...
elõre is KÖSSSSSZZZZZIII !!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
köszi!
Ne aggódjatok, igyekszenek helyreállítani mindent, de ez elég költséges és idõigényes."Hát ez nagyon szomorú..😞