32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21068 Köszi -
#21067 -
#21066 Valaki meg tudná mondani a Pets serial kódját?
köszi -
Hoz_Hun #21065 "Gyakorlatilag az állatok megjelenése nincs semmilyen hatással a simekre, viszont az "állatozás" ideje alatt a sim változik(öregszik, karrier, stb)!"
Ezt nem értem. Nincs semmi hatással a szimszre? Meg hogy öregszik? vagy miii? -
Hoz_Hun #21064 Üdvözölni kell őket, meg barátkozni, akkor visszajár és ha elégé szeret meg te is őt magadhoz veheted. - A leírás szerint.
Saját tapasztalat csak annyi, hogy egy kis korcs kóbor kutya naponta többször megjelenik, pedig sem nem üdvözölöm, sem nem barátkozok vele. Viszont kinnt van a másik kutya rágója és kajája is az udvaron és rendszeressen bekajál és játszik a játékkal, míg a másik kutya alszik. -
#21063 mittomén.. gondolom barátkozni köll a blökivel, oszt beszokik..vagy csald be a házba, oszt zárd be :D amúgy nekem úgy tünt, hogy világít a szeme..ha újra látom, lefényképezem..
(jaamúgy sivatagos pályán tünt fel...) -
Dexantreal #21062 Okés....szerintem felfogom tenni :s. -
#21061 Kösz, rájöttem! (amolyan "vérpistikéssen")
-
#21060 Mondjuk tény, hogy a mentésedet b***hatod pets uninstall után, de hogy már előtte is?
Valaki magyarázza el, hogy miért változtatnak a mentési mechanizmuson?
Gyakorlatilag az állatok megjelenése nincs semmilyen hatással a simekre, viszont az "állatozás" ideje alatt a sim változik(öregszik, karrier, stb)! Ez kib***ás a játékosokkal!
-
#21059 aki ezt komolyan veszi, részvétem irányában
egyébként is vérpistikék nem olvasnak csak kérdeznek, ne aggódj -
Flora2 #21058 Ezekre a farkasos / farkasemberes kérdéseitekre nincs válasz abban az enciklodédiában / tipptárban, amit a Pets-szel együtt felraktak a játékra? Csak kérdezem, nekem még nincs meg a Pets. -
Flora2 #21057 Nyugi, Cairass, ez irónia volt. -
rage at work #21056 Szerintem, a lenti hozzászólásodat töröld ki, mert akik nem ismerik annyira a játékot, teljesen meg fognak keveredni miatta
Vagy jelezd kicsit érthetőbben, hogy ez épp most poén volt. -
#21055 "ha üzletelés után kutyázni akarsz, akkor le kell szedned az üzletet és fel kell tenned a háziállatost
ja és a mentéseid mindig elvesznek, tehát mindig új családot kell indítanod"
Ezt honnan veszed? -
#21054 nem láttam hogy világítana
a telekre tévedt állatokat hogy lehet magunkhoz venni?
akarom azt a farkast -
#21053 az ilyen elképzelhetetlen
csak az alapjáték és egy kiegészítő működik jól, ha üzletelés után kutyázni akarsz, akkor le kell szedned az üzletet és fel kell tenned a háziállatost
ja és a mentéseid mindig elvesznek, tehát mindig új családot kell indítanod
hülye kérdés volt? IGEN -
#21052 veszel egy samsung 2504C-t és meg van oldva -
#21051 1. kutyát nem lehet megtanítani, hogy behozza az újságot ?
2. minden kutya szeme világít a sötétbe, vagy csak engem látogatott meg éjszaka valami mutáns ufó-blöki ? (mondjuk nem üdvözöltem, mert a karim energy-je a béka segge alatt volt...) -
Gólya #21050 majd igyekszem, hogy el ne kallódjanak a jószágok
-
Hoz_Hun #21049 A nyakörv azért kell, hogyha elveszne visszahozzák neked. Ha nincs nyakörv akkor is jó esélyel viszahozzák, ha telefonon felhívást intézel a keresésére. -
Gólya #21048 böröczk, rage: ezer köszönet!!!! -
#21047 hogy a fenébe tudom összepajtiztatni a simet egy farkasemberrel? hiába megy éjszaka ki, semmi.. -
rage at work #21046 Igen, már régóta benne van a magyar nyelv is a kiegészítőkben -
Dexantreal #21045 Magyar ez a kiegészítő? :S -
#21044 a tükörnél rá tudod adni az állatra : - D
valaki kérdezte, mennyire kompatibilisek egymással a kiegészítők, hát teljesen, ki van ez találva : - P -
rage at work #21043 Az állat kinézetének változtatása opciókor sem elérhető ?
(Tükörre kattintva)
Én már alapból tettem neki nyakörvet, mikor az állatot megalkottam, de tuti, hogy rá lehet tenni utólag is
-
Gólya #21042 rimánkodom...
valaki mondja meg, hol a túróban van a nyakörv, amit megvettem?
egyáltalán kell?
vagy csak lehetőség? -
#21041 akinek ez a problémája annak üzenem (mivel pm-ben követelték) hogy ne az eredeti Sims 2 mappába telepítsék hanem a mellé. -
KoPf04 #21040 Szeva mindenki!Olyan kérdésem volna hogy a kiegészítők mennyire férnek meg egymás melett?Például ha felraknám a boltost és nyitnék egy üzletet,emellé még az éjszakást is feltenném akkor gond nélkül menne-e,ilyenkor az alapjáték lehetőségei kibővülnek vagy külön kell indítani?És ha a lemezek között nyelvi különbség van akkor mi van?pl magyar alap sims2 és angol kieg.Bocs a hülye kérdésekért csak nem vágom a témát.Egyébként marha jól elvoltam a Sims2-vel megjelenése környékén és gondoltam újra előszedem a kiegekkel. -
Dexantreal #21039 Neked is thanks! -
Dexantreal #21038 Megfontolandó. Ugyanis igaz, hogy 120 gigás vinyóm van, de jelenleg van vagy 10 giga hely rajta és még jönne rá talán BF 2142 is. De lehet, hogy tartok ma majd nagy lemezkarbantartást és akkor uccu neki. Nemtom :S. -
#21037 EA games dir 7,5
dokumentumokban 3,5 -
Hello
komoly fél napja játszogatok a Pets-szel, de már most szeretnék kezdeni valamit a farkasemberesdivel, hogy és hol lehet előcsalni ezeket, gondolom hasonlóképp működik, mint a vámpír : - P ha valakinek már vannak tapasztalatai, legyen szíves, ossza meg velem : - D
-
#21035 Hát, kb olyan 7,5
Ehhez még jön a letöltés mappa a Dokumentumokban
Az is van kb 1 giga, legalábbis nálam.
Van, aki több mindent tölt le, annál ez nagyobb. -
Dexantreal #21034 Egy kérdés: alap Sims 2 + összes kiegészítő hány giga?
Kitudja, lehet, hogy felpakolom mindet megin hamarosan, közeljövőben. Bár nemtom. -
#21033 Reloaded féle crack van, simán működik -
Gólya #21032 szóval:
hogy a ménkűbe rakjam a macsira a nyakörvet?
ui. megvette a simem, kifizette, de sehol nem találom, sőt bármerre mutogatok, sehol semmi opció erre vonatkozóan
ötletek?
Coolfire, Neked megoldódott? -
#21031 Ne fárasztd magad nem nagyon segítenek
-
#21030 Hy!
Most hadd ne nyálazzak vissza a több száz hozzászólásban!->Kérdés:
Kell valami a Pets-hez? Van értelmes crack, mini image, stb? -
#21029 #20968 hsz-ben már felmerült a probléma ő megoldotta vhogy, csak hogy?