32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    talán a pets ikont kéne elíndítani, nem a régebbiket
    a régi ikonokat pakold el mondjuk egy mappába
  • Gólya #21107
    nem mindig látszik
  • Mike
    hát akkor kinek a moodjához? aki használja a tárgyat
    akár csak eddig
  • Mike
    az nem a neme?
  • Gólya #21104
    köszi
  • Gólya #21103
    lehet
    ja igen: a születendő utódoknak is külön hálóhely kell?
    van már valakinek ilyen?
  • Amiga
    Igazából a kézikönyv említést tesz erről a jelről.

Amikor megvettem a gamét, el is olvastam. Asszem olyankor jön ki, amikor a pet olyasmit csinál, amiért nevelheted (dícséret/feddés).
  • ericsson ga628
    nincs fent kieg
  • Kodlovag
    Hát, mese nincs, szobakutya lesz belőle.
  • Gólya #21099
    ja és persze, még nincs eldöntve, hogy ő megy majd, vagy hozzá jön a leendő párja
    bár nem tudom, lehet, külön hálóhely kell nekik?
  • Gólya #21098
    van kisebb kosár, de ez kényelmesebb, s ha megoldható, miért ne?
    különben is - hogy néz az ki, hogy Irielle (a kutya) kint alszik a szabad ég alatt egy fedetlen kosárban?
    mi lesz vele, ha jön a köv. kieg.?
    szegény bőrig ázik
  • Kodlovag
    Mindig a legutolsó kiegészítőt futtasd, csak azt lehet.
  • Gólya #21096
    még jó, hogy nem részleteztem a saját véleményem ........
  • Kodlovag
    Csak azt tudnám, miért kel egy ilyen kis kutyának ekkora marha nagy ház? Tényleg, van egyáltalán kisebb ház?
  • Gólya #21094
    a korábbi tájékoztatás mintha nem fedné teljesen a valót
    tehát konkrétan: eddigi tapasztalat alapján akkor látható ez a kis jel, amikor az állat saját elhatározásból csinál bármit is, ha a sim "utasítja", akkor nem látom - de mintha megdőlni látszana ez
    tehát valószínűleg más magyarázata lehet?
  • ericsson ga628
    amikor elinditom a sima sims 2-öt akkor ezt a hiba üzenetet dobja ki:
    you are running the wrong version of The Sims 2. Please run instead

Most mit csináljak?
  • Gólya #21092
    végül is, én csináltam
  • Sipocz
    (A jobboldali kép igazi paparazzi munka, gratula!)
  • Sipocz
    Szasz Gólya! Mizujs?
    A háziállat nem elsődlegesen "munkásember" kell hogy legyen, ez nem Alaszka vagy a sarkvidék és nem is egy kínai étterem:))! A legfontosabb -mint egyébként az egész SIM-univerzumban (akár 1. akár 2.) a szocializálás és a társas kapcsolatok. Mit érdekel engem hogy hány karrier melyik fokának milyen megfeleltetésén izél a pet!, az a fontos hogy az ember-sim és a pet-sim kölcsönösen szociális társakat és (főleg) barátokat leljenek egymásban és vmi "eszméletlen jól" érezzék magukat. Eddig ez be is gyött:)!
  • Gólya #21089
  • Gólya #21088
    nem is kell fikázni, játszani kell vele
  • Sipocz
    Az aspirációs jutalomtárgyak között megjelent "pet-kezelő" használatánok pontos szabályairól írhatnátok valamit. Ha jól értettem akkor a használata a többi tárgyéhoz hasonlóan gold ill. platinum mod-hoz kötött, namost akkor kinek a mod-jához mert az állat nálam mindig zöld mod-ban létezik, igaz erősen zöld,de csak zöld:)?
  • Sipocz
    Halihó!
    A jószágok ikonjának bal alsó sarkában megjelenő és eltűnő jelzés miről ad tájékoztatást?
  • Neoncsoves
    Most nemazé hogy fikázzam a pets-et de... kicsit kevésnek tartom ezt a 3 féle állást az állatoknak... 5 nap alatt sztár lett a kutyámból, cheat nélkül :s
  • Mike
    szerinted honnét tudnánk? magadnak kell rájönnöd
    ha sikerült, majd ird le hogyan
  • Neoncsoves
    erre vki tud választ?
  • Hoz_Hun
    Igen van. Egyik simemmel fel is szedtem egyet. A letartoztatás alatt ismerkedtem meg vele aztán rendszeressen felhívtam csajt. Ha megkérdezem mi a munkája, megmondja; betőrő vagyok.
  • Mike
    nálatok van a faluban olyan sim, akinek betörő a foglalkozása? mert nálam egy sincs, nincs is betörés, betörőt utoljára az alapjáték idején láttam
  • Hoz_Hun
    Parancsot adsz. Ha kellően belenevelted akkor több opció is van a rámorgástól kezdve a megkergetésig.
  • Hoz_Hun
    Nekem csak az fura, hogy nem tudom rendesen irányítani. Totál kaotikus életritmusban él. Este felkel, jár-kel és istenigazából nehéz befolyásolni.
    Legalább a sétáltatástól javul a szimem kondíciója.
  • Mike
    hogy lehet vkire a kutyát ráuszítani?
  • Hoz_Hun
    Jaj, ahhahaha, nekem jöt a faszi felrugta a kukát a kutya meg elkapta... hahahaha
    Ennek ellenére visszajár a faszi kukát felrugni. Pedig kétszer össze is vertem. Még a lakásba is bejött zongorázni. Kutyát rendszeressen ráuszítom.
    Na meg jött a betörő. A kutya lazán végigaluda az eseményt. Arra sem ébredt fel, hogy megszólalt a riasztó. A rendőrt meg öszeverte a betörő és lelépet. Na szép.
  • Mike
    nekem pl. ez a Pets kevés
    valahogy többet vártam
  • Cairass
    Akkor másképp fogalmazok!
    Nincs kézzelfogható hatással a simek életére, mint pl.: az egyetem! Aminek elvégzése közben/után emlékek, karrier kívánság, vágyak számának bővülése, életcél változtatás formában hatást gyakorol a simekre!

Ha úgy vesszük, akkor az állat annyi hatást gyakorol a simekre, mint mondjuk a tv nézés, tanulás, munka stb!
    De lehet, hogy tévedek, mert csupán néhány órát játszottam vele!
  • Cairass
    Nekem csak egy komplett szomszédságom tünt el anno...
    Amúgy nagyon korrekt kieg lett! Utsó foltig meg tudtam csinálni az újfundlandi kutyámat! Ezért elismerés az EA-nak!
  • Amiga
    Az állatok megjelenése abszolút hatással van a simekre. Pl.:

- az állatok is dolgozhatnak, vagyis kenyérkeresők lehetnek
    - amikor a sim az állattal foglalkozik, akkor a fun és a társasági értéke is nő
    - a sim aspirációs vágyainak jó része az állataihoz kötött, vagyis kibővültek a lehetőségek, hogy a simet platinába juttasd (aztán inni kell egy életelixírt és máris nem buktad a karrieredet)
    - nem utolsósorban a Sims-el játszók számára is nagy öröm az állatkák megjelenése.
  • Mike
    hát nemtom, így is van hogy eltünnek dolgok
    pl. ház
  • Cairass
    De ezt meg lehetne oldani úgyis, hogy egyszerűen eltünnek az adott dolgok! (pl sims1) Így is logikus lenne, nem
  • Mike
    talán azért, mert így a mentésekbe olyan dolgok is bekerülnek, amik az adott kieg nélkül értelmezhetetlenek
    logikus, nem?
  • Mike
    hozzám farkas jár, mert mindig kapja a minuszokat, mert attól fél, hogy farkast lát, ehhez képest meg lazán simogatja, meg minap arrafelé járt egy macsek azt meg simán ölelgette, érdekes
    hülye kutyám meg még a postást sem harapta meg