32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21108 talán a pets ikont kéne elíndítani, nem a régebbiket
a régi ikonokat pakold el mondjuk egy mappába -
Gólya #21107 nem mindig látszik -
#21106 hát akkor kinek a moodjához? aki használja a tárgyat
akár csak eddig -
#21105 az nem a neme? -
Gólya #21104 köszi
-
Gólya #21103 lehet
ja igen: a születendő utódoknak is külön hálóhely kell?
van már valakinek ilyen? -
#21102 Igazából a kézikönyv említést tesz erről a jelről.
Amikor megvettem a gamét, el is olvastam. Asszem olyankor jön ki, amikor a pet olyasmit csinál, amiért nevelheted (dícséret/feddés). -
#21101 nincs fent kieg -
#21100 Hát, mese nincs, szobakutya lesz belőle. -
Gólya #21099 ja és persze, még nincs eldöntve, hogy ő megy majd, vagy hozzá jön a leendő párja
bár nem tudom, lehet, külön hálóhely kell nekik? -
Gólya #21098 van kisebb kosár, de ez kényelmesebb, s ha megoldható, miért ne?
különben is - hogy néz az ki, hogy Irielle (a kutya) kint alszik a szabad ég alatt egy fedetlen kosárban?
mi lesz vele, ha jön a köv. kieg.?
szegény bőrig ázik -
#21097 Mindig a legutolsó kiegészítőt futtasd, csak azt lehet. -
Gólya #21096 még jó, hogy nem részleteztem a saját véleményem ........ -
#21095 Csak azt tudnám, miért kel egy ilyen kis kutyának ekkora marha nagy ház? Tényleg, van egyáltalán kisebb ház? -
Gólya #21094 a korábbi tájékoztatás mintha nem fedné teljesen a valót
tehát konkrétan: eddigi tapasztalat alapján akkor látható ez a kis jel, amikor az állat saját elhatározásból csinál bármit is, ha a sim "utasítja", akkor nem látom - de mintha megdőlni látszana ez
tehát valószínűleg más magyarázata lehet? -
#21093 amikor elinditom a sima sims 2-öt akkor ezt a hiba üzenetet dobja ki:
you are running the wrong version of The Sims 2. Please run instead
Most mit csináljak? -
Gólya #21092 végül is, én csináltam -
#21091 (A jobboldali kép igazi paparazzi munka, gratula!) -
#21090 Szasz Gólya! Mizujs?
A háziállat nem elsődlegesen "munkásember" kell hogy legyen, ez nem Alaszka vagy a sarkvidék és nem is egy kínai étterem:))! A legfontosabb -mint egyébként az egész SIM-univerzumban (akár 1. akár 2.) a szocializálás és a társas kapcsolatok. Mit érdekel engem hogy hány karrier melyik fokának milyen megfeleltetésén izél a pet!, az a fontos hogy az ember-sim és a pet-sim kölcsönösen szociális társakat és (főleg) barátokat leljenek egymásban és vmi "eszméletlen jól" érezzék magukat. Eddig ez be is gyött:)! -
Gólya #21089 -
Gólya #21088 nem is kell fikázni, játszani kell vele
-
#21087 Az aspirációs jutalomtárgyak között megjelent "pet-kezelő" használatánok pontos szabályairól írhatnátok valamit. Ha jól értettem akkor a használata a többi tárgyéhoz hasonlóan gold ill. platinum mod-hoz kötött, namost akkor kinek a mod-jához mert az állat nálam mindig zöld mod-ban létezik, igaz erősen zöld,de csak zöld:)? -
#21086 Halihó!
A jószágok ikonjának bal alsó sarkában megjelenő és eltűnő jelzés miről ad tájékoztatást? -
Neoncsoves #21085 Most nemazé hogy fikázzam a pets-et de... kicsit kevésnek tartom ezt a 3 féle állást az állatoknak... 5 nap alatt sztár lett a kutyámból, cheat nélkül :s -
#21084 szerinted honnét tudnánk? magadnak kell rájönnöd
ha sikerült, majd ird le hogyan -
Neoncsoves #21083 erre vki tud választ? -
Hoz_Hun #21082 Igen van. Egyik simemmel fel is szedtem egyet. A letartoztatás alatt ismerkedtem meg vele aztán rendszeressen felhívtam csajt. Ha megkérdezem mi a munkája, megmondja; betőrő vagyok. -
#21081 nálatok van a faluban olyan sim, akinek betörő a foglalkozása? mert nálam egy sincs, nincs is betörés, betörőt utoljára az alapjáték idején láttam -
Hoz_Hun #21080 Parancsot adsz. Ha kellően belenevelted akkor több opció is van a rámorgástól kezdve a megkergetésig. -
Hoz_Hun #21079 Nekem csak az fura, hogy nem tudom rendesen irányítani. Totál kaotikus életritmusban él. Este felkel, jár-kel és istenigazából nehéz befolyásolni.
Legalább a sétáltatástól javul a szimem kondíciója. -
#21078 hogy lehet vkire a kutyát ráuszítani? -
Hoz_Hun #21077 Jaj, ahhahaha, nekem jöt a faszi felrugta a kukát a kutya meg elkapta... hahahaha
Ennek ellenére visszajár a faszi kukát felrugni. Pedig kétszer össze is vertem. Még a lakásba is bejött zongorázni. Kutyát rendszeressen ráuszítom.
Na meg jött a betörő. A kutya lazán végigaluda az eseményt. Arra sem ébredt fel, hogy megszólalt a riasztó. A rendőrt meg öszeverte a betörő és lelépet. Na szép. -
#21076 nekem pl. ez a Pets kevés
valahogy többet vártam -
#21075 Akkor másképp fogalmazok!
Nincs kézzelfogható hatással a simek életére, mint pl.: az egyetem! Aminek elvégzése közben/után emlékek, karrier kívánság, vágyak számának bővülése, életcél változtatás formában hatást gyakorol a simekre!
Ha úgy vesszük, akkor az állat annyi hatást gyakorol a simekre, mint mondjuk a tv nézés, tanulás, munka stb!
De lehet, hogy tévedek, mert csupán néhány órát játszottam vele! -
#21074 Nekem csak egy komplett szomszédságom tünt el anno...
Amúgy nagyon korrekt kieg lett! Utsó foltig meg tudtam csinálni az újfundlandi kutyámat! Ezért elismerés az EA-nak! -
#21073 Az állatok megjelenése abszolút hatással van a simekre. Pl.:
- az állatok is dolgozhatnak, vagyis kenyérkeresők lehetnek
- amikor a sim az állattal foglalkozik, akkor a fun és a társasági értéke is nő
- a sim aspirációs vágyainak jó része az állataihoz kötött, vagyis kibővültek a lehetőségek, hogy a simet platinába juttasd (aztán inni kell egy életelixírt és máris nem buktad a karrieredet)
- nem utolsósorban a Sims-el játszók számára is nagy öröm az állatkák megjelenése. -
#21072 hát nemtom, így is van hogy eltünnek dolgok
pl. ház -
#21071 De ezt meg lehetne oldani úgyis, hogy egyszerűen eltünnek az adott dolgok! (pl sims1) Így is logikus lenne, nem -
#21070 talán azért, mert így a mentésekbe olyan dolgok is bekerülnek, amik az adott kieg nélkül értelmezhetetlenek
logikus, nem? -
#21069 hozzám farkas jár, mert mindig kapja a minuszokat, mert attól fél, hogy farkast lát, ehhez képest meg lazán simogatja, meg minap arrafelé járt egy macsek azt meg simán ölelgette, érdekes
hülye kutyám meg még a postást sem harapta meg