Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki hogy milyen könyvtárat kell lementeni ahhoz hogy egy újratelepítés után, azt visszamásolva megmaradjanak a családok?
Izé...
http://www.4eversimfantasy.net/ a jó cím

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Saddalim
nemtom nekem is hozna egy csomó pontot ha járnának. átmentem a fiú családához, és már jár valakivel. talán ez?
azt viszont énse' tudom hogy hogy lehet átmenni

Neogan
barátnál járást= barátnál alvás
Tudtok segíteni?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

A beltér ezeken a képeken még eléggé üresek, azóta az alsó szintet már majdnem teljesen berendeztem. A felsõ szint még teljes egészében visszavan. A cuccok amúgy a 4eversims.com-ról valók.

rage
Több oldal is van, ahonnan le lehet szedni cuccokat, pl a hivatalos SIMS oldalról is tonnányit, csak legyél hivatalosan regisztrálva ott

De ha felteszed a kiegészítõket, azzal is sok felkerül
Legfeljebb nem mész egyetemre, ha nem tetszik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sné Zsuzsa
hmm...nekem az az igazság, hogy nem kellenek a kiegészítõk, csak új garnitúra...csempe, berendezési tárgyak stb....valahonnan le lehet tölteni ilyeneket?

/ bocsi, ha hülye kérdést teszek fel ...azért válaszolnátok? 😊 /

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
hmm...úgy látom te inkább kültérben vagy jó

szép lett

nekem inkább a beltér a jó, a kültér nekem mindig extra csicsa, de abeltér teli van szinekkel és élettel

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
wáááá....és nekem is megkéne vennem az összes kiegészítõt??? HOL VAGY DC???? 😞(((( Minnyá sírok ....na ezé jó, ha olyan barátod van, akinek qrva jó a nete 😞((

Canon 450 D

Neogan
Remélem tudtok segíteni: Van egy tini lány akinek van 1 barátja és azt akarja hogy járjanak (Go Steady). De ha a srác átjön ott a Propose-nál csak sleepover van, ami a barátnál járást jelenti ha jól gondolom. Ha rámegyek a srác bólint egyet. De hogy tudok átmenni hozzá?

Saddalim
összesen
akiket minkából hozol haza, azoknak már 20-as a kapcsolatuk, tehát velük könnyebb...

Neogan
A Munkajutalmak szükségleteinél a pl. 10 barát azt jelenti akiket a munkából hozok haza, vagy a szomszédot meg ilyeneket?

Saddalim
nem megy, én is tudok olvasni, de nem megy...

The FlashBack
késõ

Gerygrey
Amúgy lehet már tudni, mi lesz a következõ kieg? Telefonról vagyok, nem jön be a thesims2.com a flash miatt 😞
PiszkosFred
Huh, kemeny ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gerygrey
Az ötlet nem egészen saját, egy amcsi fansite-on volt egy sztori, ahol többek között Bush és Kerry vadul woohoo-zott a jacuzziban, aztán Bush félrelépett Bin Ladennel, meg hasonlók... 😊
PiszkosFred
Erdekes perverzioid vannak ;] Orvos latott mar? Talan nem keso elkezdeni a kezelest...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

janos666
Jobb is...
The FlashBack
Sziasztok
miután felraktam a sims2 family fun stuff kieget, nem tudok belépni a városokba... mert egyszerûen kifagy
a többi kiegis fennvan
mi lehet a problem?

A simára is rámegy.

Orbán és Gyurcsány????<#law>????
lehet, hogy ebbe ment tönkre a géped?

Gerygrey
Mi ez az Avruk szerkesztõ? Bazz, totál le vagyok maradva Sims2-ügyileg, ez már szégyen 😞 Országházat nem, de a választások elõtt én csináltam Orbán és Gyurcsány simeket (szerelmesek voltak és már együtt is éltek), aztán bepusztult a vinyóm és odalettek 😞
Mert én próbálom de a Avruk szerkeztõ nem mûkszik jól!
Valaki megépitete már a országházat?
QQCS
Csõ sims 2 fanoK!
Nembaj ha csatlakozok?
Visitor
pár hozzászólással elõbb ugyan mondottam de megismétlem (:
cdpatch: a 4. cdt rakd be és elfogadja dvd helyett hiába dvdt kér (nekem sikerült (😊

THE HUNTER coming soon ^^

Saddalim
jaj rákerestem guglin, aszongya hogy a nightlife-tól lehet...
a nightlifehoz kell az egyetem vagy rámegy egy simára is?
apropo, valakinek valami 5lete a patchhez (#18291)?

Saddalim
lol nekem a tök sima sims2 van fenn, peccs nélkül (mert a cd-s peccs is a dvd-t kéri :S), de hogy csináljátok, hogy látszanak a szomszédos házak?

köszi mindenkinek <#wave>

1 húron pendülünk! <#eplus2>

Mike meg leszedi rólam keresztvizet, hogy OFF-olok, de ezt a ziccert nem tudtam kihagyni, bocs'! <#whatever>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

cseri001
Esküszöm nekem is az a fazon jutott eszembe!!! <#merges2><#vigyor3>
A "kis családom" miatt... 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Kodlovag
Felteszed a javítást, és ugyanúgy játszol, ahogy elõtte is. A családod megmarad, csak valószínûleg játszani is tudsz majd vele.

El kell menni a hivatalba a Jenõ úrhoz, majd õ segít ha nincs lábazat a plafon meg repedezik... Csak kitartást tudsz csinálni... <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ha felteszem a jevítást és akkor hogyan tudom elindítani a játékot? Mert a kis családdommal akkor mi lesz?

köszi

eomer
Tudja vki hogy kell karriert készíteni?

Kicsit szórakoztam...

Nembaj, nekem játszotta és még mindig játsza..
Nem-nem...az animációkat csak megfelelõen erõs konfiggal játssza csak le.A régi géppel nem játszotta,a Fatal1tyvel viszont nyomja.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem! Az elött is.. Max neked ki volt kapcsolva.
reménytelen
Ehhez még hozzátenném, hogy csak a University kiegészítõ fentléte esetén.
Csak akkor van anim, amikor az adott pár elõször woohoo-zik együtt, utána már csak tüzijáték van. Az anim ezután is jelentkezik abban az esetben, amikor "külön" utakon járnak.

Neogan
A GS-ben mikor a Sims 2-t tesztelték olvastam, hogy WooHoo-nál lejátszik egy külön kis animot de nálam nem volt semmi csak tüzijáték meg jííííhááá! 😄
Ez mitõl lehet?

Kodlovag
Elõször is rakd fel az OfB-hez a patchet. A letöltött cuccokat a játékon belül (Game options -> Enable Custom content) újra engedélyezni kell, mert alapból kikapcsolja.

Hali! Van ötletetek, hogy a letöltött cuccok miért nem mûködnek, mikor a vár az üzlet kieget feltettem? Elõtte minden ment simán, most meg nem tudok a családomhoz belépni.<#falbav>
Ja és eltüntek a nagy kukák a házak elöl<#nemtudom>

csá
a sims-hez vannak valami modok módok vagy patc-hek
?
Mike
jaja, telefonálással 5-ösövél ugrik a számláló

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ja, milyen igazad van - ezt elnéztem<#pardon1>

Mosdónál csak baby korban lehet a gyereket fürdetni, todlert már a fürdõkádban kell.