Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítségre lenne szükségem....kellene nekem valami frankó magyarosítás a sims 2-höz
köszönöm
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
A többi kieget(ház,bútor,stb..) is belinkelhetné valaki, hogy honnan tudom letölteni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
valami package installáló?
vagy én rontottam el valamit, de nagyon😄
(nem vok láma, hát használtam a keresõt😄)
és a doksik/EA Games/sims 2/downloads-ba kell msáolni, (ezt is te mondtad, még régen) de nekem nincs ilyen könyvtár akkor cisnáljak?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
<#help>#help><#worship>#worship>
Szedtem le a netrõl, fanatikusok által készített kiegeket (pl bútorok, házak, satöbbi)
ezek ilyen package fájlokban vannak, a kérdésem, hogy mivel lehet ezeket a játékba varázsolni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Itt vannak amiket kérték: Cuccok
Szõr nem lesz rajtuk, szegények csupaszok. Csak custom skin-nel lehet megoldani!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
magyarosítást 7zippel kell egyesíteni aztán utána telepíted.
Amik nincsenek kilinkelve azt nemigazán tudod keresni, de szólj mi kell és akkor majd azokat kirakom.
Adjál már légyszives egy linket mûködõ nude/no censor pacht-hez(lehetõleg olyanhoz ahol nem csupaszok az emberek hanem van rajtuk szõr is)!
A FAQ-ban levõ magyarosítást leszedtem, de mit kell vele kezdeni?
Ha van MSN-ed akkor ott egyszerübb lenne átvennem tölled pár dolgot, ha te is így gondolod!
Azok is fenn vannak maximum nincsenek kilinkelve, de majd igyekszem pótololni, csak az elég nagy meló.
de van baloldalt a menüben egy FAQ menüpont...
Mi lett a régi FAQ-al?
The Sims 2 - The Pets
http://www.thesiddog.com/e3/e32006blog_day1_pets.html
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Olyat tudsz adni?
Magyarítást honnan lehet tölteni?
fel akarom rakni az egyetemet, de az install végén a frissítéshez kéri a sims2 4.cd-ét. én berakom, de csakazért is kéri. ha cancelezek, képes letörölni az egészet...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”