32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Szerezd be a farkast. Én már édesgetem magamhoz.

És tényleg világít a szeme a sötétben, nem is akárhogy. Mondjuk nem sötétben még nem találkoztam vele.
  • Cairass
    Mert már most is idegbeteg a kutyám!
    A sajátomról mintáztam(utálja az embereket és agresszív)...
    Ha én irányítanám, akkor csak torokra menne a felnőtt újfundlandi blöki!
  • Mike
    miért?
  • Cairass
    Akkor lenne csak vége a szomszédságnak!!!
    Simskori népvándorlás...
  • Mike
    nem lehetett ott sem
    most legalább meg lehet szidni, és van is hatása
  • Rage47
    a pet-et nem lehet irányitani? a sims 1-ben ugy emléxem lehetett...
  • Cairass
    Amint felraktam és megalkottam az első kutyámat rögtön beraktam az aktuális családhoz, aztán néztem bután, hogy ez minden?
    Szerintem is elég keskeny csapás, de a postásra akkor is rá fogom uszítani!!!
    Most aranyban vagyok, s a regeneráló gépnek köszönhetően folyamatosan tanítom neki a parancsokat.
    Lesznek újabb lehetőségek(pacsi, ide, stb után)?
  • Shiwo
    inkább fújtsa bele...direkt teszteltem, hogy melyik módba pusztul bele leghamarabb...betegségbe pl sehogy se sikerült, pedig a fél telek már bogaras volt, és állandóan hányt a kari.. a tűz is eltart 1 darabig, szval a leggyorsabb a vízbe fojtás..az se megy gyorsan, de még mindig a top :)
  • Hoz_Hun
    Hát az se rossz megoldás.
  • Hoz_Hun
    Nézd meg hogy a kutya jelleménél mennyire van "állítva" a kötődés. Azaz emberbarát, vagy szabad természetű (vagy a kettő között). Ha túl szabadtermészetű lesz még vele gondod...
  • Mike
    abszolút dagatt :)

lehet, hogy egszerüen el kéne csak költöznie?
  • Hoz_Hun
    Passz. Gondolom nézi mennyire jó a kondíciója a simnek. Ha meg akarod ölni, inkább fojtsd bele a medencébe vagy hagyd éhenhalni.
  • Mike
    akkor mikor betegszik meg végre?
  • Mike
    meg volt tanítva neki a gyere ide, csak nem érdekelte
  • Mike
    érdkesek ezek az első hetek
    Gazdagéknál használtam a fényképalbumot is, szinte blogot irtam, aznap mi történt, minden fontos eseményről van kép :) szal Ice (az a szó szerint fehérbőrü srác) bizony a köztelkekre járt pénzért éneleklni (ha csúnyán akarom mondani: koldulni) suli után emlózott (eddig ez egy simgyerekkel sem jött össze) anyja pedig a katonia páylát választotta, mert ott a kezdő fizetés is elég jó. pici lakásuk volt, ami sokáig ki sem volt festve, nagynehezen összekapartak annyit, hogy fussa egy pénztárgépre, meg pár tv-re amit el lehet adni

eltelt vagy 50 nap: 4 szintes házuk van, 200k-nyi pénzük, és vagy 4 boltjuk ami összesen legalább 400-500 ezret ér, odaköltözött Ice legjobb haverja (a bamba srác) és anyuka két kölyköt is adoptált (férjhez valahogy sohasem ment, inkább csak falta a pasikat :)

(mondjuk az érdekes, hogy mi szerint dönti el a program az adoptált gyerek nemét, mert a két fiú mellé mindkétszer fiút hozott a gestapos banya, jó lett volna ha lányt hozz, de én nem úgy játszom, hogy load ha vmi nem úgy sikerül ahogy szeretném)
  • Hoz_Hun
    Ja, a vicc az, hogy a családtagokra is ráküldhetem a kutyát. Nem próbáltam ki de megjelent mint opció. Nagyon bizsergett a kezem, de aztán nem akartam minuszokat gyűjteni.
  • Hoz_Hun
    Szerintem nem hal meg csak megbetegszik. Aztán abba hal bele.
  • Hoz_Hun
    Az telefon/anyakönyvezetőnél átnevezheted a kutyádat.
  • Hoz_Hun
    #21080 ban írtam. Agreszívitásra neveled. Majd ha megjön a delikvens akkor Parancs és kiválasztod a nekedtetsző uszítást. Többféleképpen agreszívóskodhat a kutya.

Egyébként megkergeti a postást. Az a futok a kutya után akkor gáz, ha nincs megtanítva neki a "Gyere ide!" parancs. Egyébként elég azt elnyomni és a jó kutya már rohan is a gazdihoz. Aztán leht dícsérni. Akkor is dicsérd ha téged ugat meg.
  • Gólya #21129
    lesz vele dolgod, míg újra megvadítod legalább a "normális" szintre
  • Mike
    na most ez úgy nézett ki, hogy van egy agressziv de barátságos golden retriewerem, amig nem szóltam semmit, addig megugatott minden idegent, aztán megjelent egy fehér farkas, asszony megijedt, kutya meg azt hajkurászta megszálottan, hiába hívtam, hiába akartam tőle vmit, fütyült rám, szal a sim meg rohangált a kutya után, a kutya meg a másik után, miközben szépen gyűjtötték a dupla minuszokat, egészen addig tartott ez, míg a kutyának piros nem lett az energiája meg az éhsége, no akkor megszidtam, hogy ezt ne csinálja. azóta tök bamba, tojik a telken kószáló simekre, hivatlan állatokra
    ezzel együtt vicces lett volna ha megkergeti a postást

miért kérdeztem? Hoz_hun mondta hogy lehet ilyet, csak azt már nem, mikor és hogyan
  • Gólya #21127
    írj belőle szappanoperát
  • Amiga
    Indítottam egy új családot. Roger Moore sportlegenda akar lenni, Alexandra Moore kórházigazgató. Bundás Moore elégedett, kövér cica szeretne lenni.

Veronaville-ben vettem nekik házat, és a maradék pénzből futotta néhány alap-dologra. A macsek az első este a simek kajáját ette, mert már arra sem volt pénzem. Elmentek dolgozni...

Azóta négy alkalommal fordult elő, hogy munkahelyi kérdést tettek fel nekik (egyet a macskának) és MIND A NÉGYET ELBUKTAM! De az egyik pl. olyan szintű volt, hogy Alexandra, mint mentős, felhajt-e a járdára a forgalmi dugóban (egy súlyos esethez) vagy 5 háztömböt bandukol a defibrillátorral.

Az eredmény: a macskám miatt buktunk 450 simoleont. Mindkét simemet kirúgták a munkahelyéről, ill a negyediknél csak annyi volt a büntetés, hogy a sim nem kapott fizetést. Ez 4 végigjátszott nap termése. Már az is sikerélmény, hogy a macseknek sikerült venni egy kispárnát és egy kajástálkát, de volt olyan nap, hogy a 37 simoleonos rezsit alig bírtam befizetni. Durva...
  • Gólya #21125
    mondjuk akkor a Bob most lánynév
    majdnem olyan, mintha Gabi lenne
  • Mike
    mennyi idő alatt hal meg valaki a romlott kajától?
  • Gólya #21123
    valami olyasmit láttam, hogy meg lehet dicsérni az állatot, ha házon kívülieket megugat
    lehet, hogy ez fejleszthető tovább is?
    de miért akarod bárkire is ráuszítani?
  • Mike
    igen ezt megtaláltam, de magán az állat lapján ez sehol nincs feltüntetve?
  • Mike
    így van, csak én elfelejtettem erre is figyelni, és a kutyát Bobnak neveztem el, és csak aztán gondoltam arra, hogy te jóisten, mivan ha lány, és sehol nem találtam, milyen nemü, de szerencsére a gazdija kapcsolatai között látszik
  • Mike
    hogyan lehet vkire ráuszítani az állatot

a magyar verzsönben mit irtak a yet all-ra?
  • Sipocz
    Hoz_hun és Amiga! Korrekt és köszönöm! (Jesszus! lebuktam:))
  • Hoz_Hun
    Hát egyszerre csak egy lehet benn a házban, de szerintem használhatják ketten is. Kb, mint az egyszemélyes ágy. Ha épp ott alszik benn a másik kutya akkor ez csak a fübe megy durmolni, vagy be valamelyik ágyba, kanapéra, fotelba.
  • Gólya #21117
    oké, előbb-utóbb egy háztartásban lesznek
    de igazából az érdekel, hogy minden egyes állatnak külön fekvőhely kell, vagy hajlandóak közösködni is?
  • Hoz_Hun
    Pároztatni csak egy háztartásban lévő állatokat lehet. Kijelölöd az állatot aztán, hogy kivel (ellenkező nemü) és talán még a házra vagy a hálóhelyre is rá kell kattintani.
  • Sipocz
    A többi sim szociális kapcsolatait mutató képsorán ("telefonkönyv") a jószág ikonján a jobb felső térfélen holovány fekete egyezményes nemiség jelzés látható.
  • Gólya #21114
    amikor megvettem, akkor lehetett nemet választani
    gondolom, ha kreálja az ember, akkor is lehet
  • Sipocz
    Sajnos az "állatágyikók" akár kül-, akár beltér egyméretben léteznek. Igazán a feeling miatt én kültérben "kutyólat" használok, a kérón belül meg kosárkát, van egy "kistestü" macsek meg egy "nagytestü" kutymorgó és felváltva alszanak kit hol ér az álmosság. Volt már hogy mindkettő egyazon fekhely felé konvergált, aztán az eb (persze mint férfiember is) előzékenyen előre engedte a cicahölgyet:)).
  • Hoz_Hun
    Úgy működik, mint a élet-elixir a simeknél. Az a sim (és nem kutya, macska, stb nekik nincs életcéljuk, nekik hangulatuk van csak) akivel valamelyik állat életét meg akarod hosszabítani, annak veszel egy ilyet. Ez egy kajás tálka. Azzal a simeddel amelyiknek legalább arany az életcél mutatója azzal, és csak azzal megeteted az álatot és voilá megfiatalodik. Korlátozott számban használható azaz minden egyes étkeztetéskor fogy az oldaláról egy zöld lámpa. Ha mind megette újra kell veni az aspirációs pontokból.
  • Kodlovag
    Visszaolvastam a fórumban, felraktad a Petset. Azt indítsd, ne az alap Sims2-t.
  • Mike
    no akkor tévedtem
    és honnan tudod akkor a nemét?
    jó mondjuk ha vki más ismeri, akkor már látszik
    csak innen?
  • Mike
    nálam a kutya kint a fűben alszik, mert még csak csóróéknál van kutya
    gazdagék kölkei jelenleg egyetemre járnak, majd ha azt befejezték lesz állat ott is