32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    de
    elég egy ember is

sales/basic sell
    ha ez bejön lehet variálni
    csak ha sok a vevő akkor ez a mindekihez odarohanok, plusz még kasszázok is, nagyon leterhelő
  • TopGun
    Ertem es ez mikor jelenik meg? van valami hir rola?
  • KeKKSZike
    Azt szeretném kérdezni, hogy kutyákat/macskákat lehet vinni kiállításra? Vagy vmi ilyesmi? Sims1-be lehetett kiállításra vinni, serlegeket nyerni! Thx a segítséget!
    Olvastam itt, hogy valaki farkast(?) befogadott, szelidített? Én még egyszer nem láttam... thx a segítséget!
  • juhap
    Sziasztok!
    Egy ilyen alap kérdés UFo gyerekhez elég csupán a csillagokat vizsgálni éjjel? Csak mert nekem 2 éjjelen keresztül még nem vitték el az emberem. Ja és még valami Ufo gyereke csak n♪9nek lehet, vagy lehet férfinak is?
    Köszike!
  • Gólya #21185
    ha olcsóbbra veszed az árakat, sokkal jobban jársz
    tudod, sok kicsi sokra megy
    nekem minden üzletnél így működik, s valami eszméletlen a forgalom ( s persze, jövedelmező az üzlet)
  • Firerock
    nektek hány gigát foglal a sims az összes kieg. el 1ütt?
  • Firerock
    a többi kieg. nmem kell hozzá csak az alapgame?
  • Hoz_Hun
    Tartom és emelem még 1000 túró-rudival.
  • Amiga
    Nem rossz játék ez a Pets... Nézegetem az állatokat, és szerintem döbbenetesen jók az animációk. Hogy miért nincsen több tárgy, az nyilvánvaló. Szerintem magyarul a következő mini kiegészítőt így fordítják majd:

Sims 2: Állati cuccok

Ezt lefogadnám 1000 túró rudiba. Hülyék, ha kihagyják a ziccert. A Maxisnál pedig már biztosan a kutya új játékait heggesztik (szeretném nem azt gondolni, hogy már készen is van).
  • PEE01
    Elég az alap gém, de ha a többi is meg van akkor azoknak a lehetőségeit kombinálva több a funkció.
  • Mester01
    Hogy ha szeretnek jatszani evel a Sims2 petsel akkor kell nekem az elöbbi kiegészitök vagy csak eleg az alap game meg a pets kieg?
  • Shiwo
    ok, köf :)
  • Shiwo
    próbálkoztam azzal is..az 1ik vásárlónál sikert értem el, de az se vette meg :(
  • Kodlovag
    Művész akkor lehet a sim, ha elvégezte az egyetemet.
  • Kodlovag
    Amíg nincs túl sok vásárló, addig megoldható. Csak össze-vissza kell rohangálni azzal az emberrel. Nehéz ügy. Eladni úgy tudsz, hogy rákattintasz arra a simre, aki néz valamit. Van egy Sales menü, és azon belül legfeljebb 4 opció attól függően, milyen eladói medálja van a simnek. Ha nincs medálja, csak a Basic Sell-t tudja. Ahhoz, hogy egy sim megvegyen valamit (feltesszük hogy van rá pénze), legalább egyszer egy sikeres Sales akció kell. Ha a vásárló sim már összeszedett 1-2 arany csillagot, akkor lehet, hogy magától is megveszi. Vagy ha olcsóra árazod a cuccokat, akkor is elképzelhető, hogy nem kell rájuk sózni (ezt még nem próbáltam).
  • Vakeraka
    Miért?
  • Dexantreal
    Erősen eltévedtél.
  • Amiga
    Ez a kutya a sírba visz. :-)

• Szabi1991
    .A.t.U. - All The Things She Said - The Sims 2
  • Szabi1991
    SIMS 2 TATU
  • Szabi1991
    Sims 2:The Satellite Crash
  • Szabi1991
    rock banda
  • Vakeraka
    NEm tudja valaki hogy hol lehet letölteni a FAce FActory 2-t?
  • Gólya #21165
    a lot-bin-ben vannak különböző telkek - köztük azt hiszem, a legelső (amit én is bepakoltam) állatkereskedés
    csak le kell raknod valahova a faluba, vagy ahova akarod és mehetsz vásárolni
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Biztosan volt már erről szó, csak ilyen későn már nincs kedvem visszaolvasni! Tehát... Hol lehet kutyákat/állatokat vásárolni? Mert egyszerűen nem találom. Az egy dolog, hogy kutyát lehet örökbe fogadni telefonnál, de hol van ilyen kutya/macska bolt, ahol esetleg több kutya/macska van? Végignéztem az összes boltnak a leírását, de sehol nem találtam. Tudom, hogy lehet "csinálni" kutyát, csakhogy egy elmentett állást töltöttem be, és magam mellé szeretnék valami kutyust és eddig csak örökbe fogadni tudtam! Remélem, hogy érthető a problémám, bajom! Köszi a segítséget!
  • Shiwo
    szal akkor a 2. az megoldhatatlan 1 emberrel ?
    meg az miért volt, hogy ha megpróbáltam valakire rásózni a cuccost, akkor gyakran több embernek is ajánlhattam volna, csak pont annak nem, aki nézte..
  • Mike at home
    1. nem csak egyszer fizetnek, hanem óránként, lényeg minél tovább maradjanak
    2. cuccok eladásánál meg nem elég a pénztéros, kell egy eladó is aki rajuk sózza az árut
  • Shiwo
    próbálkozom az üzleti élettel a gémben...csak nem akar összejönni...otthon próbáltam először játéktermet nyitni..jöttek is az emberek, jáccottak is, a bejárat elötti pénzfaló-masinát használták is, de így is édeskevés pénz jött be...a játékok használatáért meg már 1 petákot nem fizettek...oszt átalakítottam az egészet bolttá..betettem minden szart eladni a növénytől a tévéig, fel is cimkéztem, emberkém beállítottam a pénztárhoz, de basztak vásárolni bármit is..mikor a vevőjelölt feje fölött a zöld izé majdnem megtelt, mindig kimentek a fenébe..mit ronottam L ? mit kéne csinálnom, hogy menjen a biznisz ? (karim megnyerő, barátságos, stb. 4-es karizmával...)

ill. másik kérdésem, hogy annó itt a fórumon olvastam, hogy valamelyik kieg óta van olyan szakma, hogy művész...olyan hol lehet az ember ? mert még 1szer nem láttam se az újságban, se a számítógépben..(minden kieg fentvan a glamur lájv vagy miafene kivételével, szal bentkéne lennie Lvileg...)
  • Rage47
    ez naon ott van!:D
  • Szabi1991
    NFS MW in Sims 2
  • Dexantreal
    Bocs a warezért, de végre rászántam magam, hogy letöltsem az összes Sims 2-t és erre lejárt a regem a wanadoo-n. Valakinek nincs még érvényes és felesleges rege? 1-2 napra kéne. Mobilomon meg már nincs elég zsé.
  • Neoncsoves
    Életszimulátor... a legujabb kiegészítő a Házi Kedvencek! Saját állataidat csinálhatod meg!
  • odex
    mi ez a sims amibe emberek vesznek mikrot meg ilyenek?
  • edikee
    AHNW-MG5V-XBOX-LRLD-RULE
  • ericsson ga628
    Nem raktam fel a Pets-et mert kérte a 2. cd-t ami ugye nincs
  • Vakeraka
    Kösszentyű csak kicsit szórakozott vagyok nem tudtam hogy a szövegre kell kattintani:(
  • Cairass
    Nézz le Rám Jimmy!!!
  • Devids Pro
    tud, nézd meg a faq-ot (leggyakrabban előforduló kérdések)
  • Vakeraka
    Valaki tud sims 2 pets serialt?
  • Mojlepque
    úgy is megnő minden kutya... :-)