Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam svf-eket: daraboknak Kicsomagolt telepítõnek
7zippel egyesísd a darabokat
#18402: próbálva volt 😛, de most megpróbálom a rage-féle megoldást...
A letöltött simeket hol találom, hogy tugom letelepíteni és tudok-e belöllük családot kreálni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mountolod a Family Fun Stuff image-ét Daemon Tools 4-essel
Azért ezt, mert ez a legutolsó.
A Daemonban a safedisk emulációt kikapcsolod
Elindítod az SD4 Hide-ot, s elrejted vele a virtuális meghajtót a játék elõl.
S elindítod a játékot, ennyi.
Nagyon ezeken felül más sem fog tudni többet hozzátenni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Na ezek után a Nightlife, s onnantól bármelyik kiegészítõ, patch, akármi simán, magyar nyelvet választva,magyar verzióként települ fel.
De a probléma legegyszerûbb megoldása magyar Sims 2 és magyar Egyetem beszerzése, ebbe az esetben a világon semmi extrát nem kell csinálni, csak dobálni fel egymás után a kiegészítõket, s a legvégén (Family Fun Stuff telepítése után) az ehhez kijövõ javítást feltenni.
Mivel így mindenkinél mûködik, nálad is mûködnie kell.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
#18393: nem hiszem hogy az EA support segitene full tört sims2-vel 😛
jóindulatúan ajánlottam
vannak dolgok, amiket jobb így intézni
honnét tudjam mit kell csináéni?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ahogy elnéztem mindketten ugyanazt választottuk: Ctrl+Alt+Delete amikor kéri a 4.cd-t. nekem is ugyanaz van mint neki (látható a képen). ha netalán mégegyszer megkérdezné valaki: IGEN, kerestem. de ilyesfélére normális választ senki sem adott, amire adtak, az más probléma volt. de úgylátom te(ti) se akartok válaszolni, inkább rámrivalltok hogy keressek a nem létezõ segítségek között...
kerek tetõ egyébként az OFB-vel jött
a legalsóhoz hasonlót láttam valahol, már nem emlékszem pontosan - valószínûleg az MTS2-õn
a belsõ kép csak azért van, mert ez a legújabb szerzeményem és nagyon tetszik - gondoltam, hátha másnak is
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szal: "help
fel akarom rakni az egyetemet, de az install végén a frissítéshez kéri a sims2 4.cd-ét. én berakom, de csakazért is kéri. ha cancelezek, képes letörölni az egészet"
majd Devid elmondja
ha még meg nem unta
egyébként kismillioszor volt már errõl szó itt
használd a lenti keresõt
ha nem tudod megcsinálni, akkor menj el szépen üzletbve, és vedd meg az európai verziót
van benne magyar nyelv is
Downloads
Savedsims
én a bútorokat a downloadsba szoktam
ami pedig magával a simekkel kapcsolatos (ruha, haj, stb) azt a savedsims-be
egyébként ha valakinek nem akarja figyelembe venni a downloads mappáját, akkor egyszereün törölje le azt (persze amit bemásolt legyen meg máshol) és töltsön le pár sim2pack kiterjesztésü filet a netrõl, és intallálja be õket (pl. hivatalos tárgyakat az EA oldaláról) és méris van Downloads könyvtára
inentõl már másolhatja is be a package-eket. a Custom cuccok használatát azonban engedélyezni kell, és ha recolor tárgyai vannak, azok csak akkor látszanak ha a cep file-t is bemásolta, hogyha pedig az alaptól eltérõ 3d-s modellt használó tárgya van, akkor még az ugynevezett mesh file is kell hozzá
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
hova másoljam????
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"