32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Neoncsoves
    aha :) sztem alapdolgok hiányoznak még a simsből :(
  • rage
    Ja, pl mindenki összehányná a lakást...
    :-)

Ha Molyneux írta volna a játékot, tuti lenne benne ilyen
    :)
  • Neoncsoves
    Őszintén: nem tudom
    De egyik nagy hiánya a sims2nek (sztem) hogy nincs se ORVOS se ÁLLATORVOS... ha ezek lennének lehetnének különböző betegséget.. rák, stb... meg kórház is lehetne benne... ezt hiányolom a sims2ből.. na meg több állatcuccot
  • Gólya #21226
    Halihó!
    (Sipocz vagyok csak a bitorlom egy kicsit Gólya reg.-jét:))
    Volt egy kis kellemetlensége az egyik jószágomnak, vízbe hempergett és megfázott. Nem igazán láttam a betegség tüneteit a blökin, de a családtag simeknél megjelent egy vágy miszerint szeretnének "kezelést adni" a beteg kutyának. Sem a Pets-cel jöt cuccokban (buy mód és comm.lotok) sem interakciókban nem látom ennek a gyógyításnak a lehetőségét. Mi a teendő? Honnan tudok eszközt beszerezni a pet meggyógyításához? (Legjobb emlékeim szerint a Sims:Unleashed-ben a petshop-okban volt direkt erre a célra megvehető cumó.)
  • rage
    Crack
  • Neogan
    Tudnál adni linket?
  • rage
    Nem, használd a reloaded féle cracket a Pets-hez, és már működik is.
  • Neogan
    Help! Ha alap dvd-s Sims 2-re teszem fel a Petset, ahhoz kell mini image? Mert nem találtam a FAQ-ban, csak az alap, Nightlife meg University imaget :(
  • Firerock
    Daemon Tools...
  • bon
    Írd ki újra
  • Firerock
    vki plz help
  • Firerock
  • Firerock
    hááá basszus
    kiír vmit a telepítésnél(cry)
    mingyárt berkok képet
    csak az is szarakszik
  • rage
    A FAQ tud adni neked, csak ugye rá kéne kattintani felül a Leggyakrabban előforduló kérdésekre.
  • fravik
    ahogy mondod!
  • Firerock
    vki tudna adni 1 serialt az Éjszakákhoz?
  • Gyocsika
    Az alap sims 2 nem de asszem az university igen de az üzletes az tuti de igy ha játszok vele mindne magyar szóval erre telepithetem a petset és crakkelhetem is és ugye mindig az utólsót kell indítani!!
  • Shiwo
    visszatértem a játéktermes otthoni üzlethez..
    kérdések:
    - mitől függ, hogy mennyi pénzt kapok óránként a simektől ? volt hogy 40-et kaptam, volt hogy 20-at (utóbbit késöbb, mikor fejlesztettem a termen, szal nem értem..), lehet-e tenni vmit, hogy többet kapjak ?
    - ilyen üzletbe az emberkémnek nem sok dolga van (mondhatni semmi :), de így hogy tok pedál-medált szerezni ?
  • fravik
    hali! sztem felrakhatod! már csak az a kérdés, hogy az alap sims és a 2 kieg magyar-e!!? mert ha magyar, akkor ugyan úgy a telepítés után is magyar lesz (mivel a pets-et is fel lehet magyarul telepíteni), viszont ha a többi nem magyar, akkor is nagyrészt magyar lesz, de lesznek benne angol "foltok"! én is így kezdtem!!
  • Gyocsika
    Hali nekem ugy van hogy fenn van ugyebár az alap sims2 és mellé az univeersity és utána vár az üzlet most ezután feltelepithetem a pets et vagy nem és magyar lesz ha felrakom? Vagy valammelyiket le kell szednem és utána felrakni? valaki segítsen köszi!!!!
  • fravik
    sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell szaporítani a kutyákat/macskákat!? Nem nagyon akarnak közeledni egymáshoz, mégcsak nem is barátok...gondolom ilyenkor még nem lehet... Tudom, hogy a játékban ír valamit ezzel kapcsolatban, de nem igazán értem, hogy mit akar! Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy lesznek kismacskáim a játékban?! Nem látok semmi olyasmi parancsot, ami ezt jelentené! előre is köszi :)
  • PiszkosFred
    Ertem, koszonom.
  • Devids Pro
    mind1 milyen sorrendben rakod fel, csak mindig a legutoljára megjelentet indísd el
  • PiszkosFred
    Reg jartam mar a Sims 2 kornyeken, ezert lenne egy gyors kerdesem. Install soran szamit hogy milyen sorrendben rakom fel a kiegeket? Vagyis ragaszkodni kell a megjelenesi sorrendhez, ha tobbet is felrakok az alapjatekra, vagy nem, es barhogy kovethetik egymast, nem lesz gond? Koszi elore is.
  • Mike at home
    benne van
  • TRac
    Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy a Pets kiegészítőben van alapból magyar nyelv,vagy külön HUN verzió van? Szal ha letöltök egy SIMS 2 - Petset külföldi oldalról,akkor ott be tudom állítani a magyar nyelvet? (Asszem nightlife-ban bennvolt alapból a magyar nyelv)
  • Mike at home
    biztos hogy lehet nyitni ilyen boltot is
  • Coolfire
    De nem rossz kiegészítő ez így sem.Az alap megvan,majd jöek hozzá a finomítások.:)
  • Coolfire
    Lehet,azt viszont nem tudom,hogy kutyát,macskát hogy lehet.Sőt a nyakörves polcot sem találtam meg.
  • Coolfire
    Nem,ugyanis az a Sims 2-höz tartozik valamennyire.
  • Coolfire
    Jah..ezt már én is említettem.Egy-két stuff van talonban az állatoknak.Jobban kellett volna koppintani az Unleashedet.Valóban a kiállítás/díjak hiányoznak a kertecske is a zöldségekel,amit el lehete adni ugye..meg a nyulak vakondok etc..
  • Cairass
    Arra gondoltál?
    Mert én tegnap este kihívtam, de már nem vártam meg és még nem tudom mit akar a kutyámtól!?
  • good charlotte
    köszi
  • Cairass
    Van!
    Telefonáláskor a szolgáltatások között megtalálod a varázsigét!
  • good charlotte
    hy azt szeretném kérdezni hogy a sims1 be volt olyan hogy állatidomító itt nincs? itt csak te tudsz az álattal foglalkozni?
  • TopGun
    Hi! allatkereskedest lehet nyitni?
  • Frenzy9

Jön az új Sims 2 kiegészítő!
    [2006. október 20. @ 14:21 - Berkenye]
    Aki beszerzi a The Sims 2 legújabb kiegészítőjét, a Pets-t, az bizonyára felfigyel majd a csomagban található kis papírlapra, amely azt hirdeti, hogy jön a következő :)

Erre countdooku becenevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, ugyanis a játék hivatalos weboldala is hirdeti már a nem túl nagy szenzációnak számító újdonságot. Egyelőre semmit nem tudni róla azon kívül, hogy készül - ezt meg ugye eddig is sejteni lehetett.

[gamestar]
  • Mike at home
    ufo gyereke lehet ufo nőnek és normál férfinak
    a sivatagos pályán próbálkozz
  • Mike at home
    nem tévedt el
    aki erősen eltévedt az nem ő :)
  • Mike at home
    kreálhatsz utólag is magadnak állatot, nem kell hozzá gazda,és aztán beteszed a házhoz