32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Neoncsoves #21229 aha :) sztem alapdolgok hiányoznak még a simsből :( -
#21228 Ja, pl mindenki összehányná a lakást...
:-)
Ha Molyneux írta volna a játékot, tuti lenne benne ilyen
:) -
Neoncsoves #21227 Őszintén: nem tudom
De egyik nagy hiánya a sims2nek (sztem) hogy nincs se ORVOS se ÁLLATORVOS... ha ezek lennének lehetnének különböző betegséget.. rák, stb... meg kórház is lehetne benne... ezt hiányolom a sims2ből.. na meg több állatcuccot -
Gólya #21226 Halihó!
(Sipocz vagyok csak a bitorlom egy kicsit Gólya reg.-jét:))
Volt egy kis kellemetlensége az egyik jószágomnak, vízbe hempergett és megfázott. Nem igazán láttam a betegség tüneteit a blökin, de a családtag simeknél megjelent egy vágy miszerint szeretnének "kezelést adni" a beteg kutyának. Sem a Pets-cel jöt cuccokban (buy mód és comm.lotok) sem interakciókban nem látom ennek a gyógyításnak a lehetőségét. Mi a teendő? Honnan tudok eszközt beszerezni a pet meggyógyításához? (Legjobb emlékeim szerint a Sims:Unleashed-ben a petshop-okban volt direkt erre a célra megvehető cumó.)
-
#21225 Crack -
#21224 Tudnál adni linket? -
#21223 Nem, használd a reloaded féle cracket a Pets-hez, és már működik is. -
#21222 Help! Ha alap dvd-s Sims 2-re teszem fel a Petset, ahhoz kell mini image? Mert nem találtam a FAQ-ban, csak az alap, Nightlife meg University imaget :( -
#21221 Daemon Tools... -
#21220 Írd ki újra -
#21219 vki plz help -
#21218 -
#21217 hááá basszus
kiír vmit a telepítésnél(cry)
mingyárt berkok képet
csak az is szarakszik -
#21216 A FAQ tud adni neked, csak ugye rá kéne kattintani felül a Leggyakrabban előforduló kérdésekre. -
#21215 ahogy mondod!
-
#21214 vki tudna adni 1 serialt az Éjszakákhoz? -
#21213 Az alap sims 2 nem de asszem az university igen de az üzletes az tuti de igy ha játszok vele mindne magyar szóval erre telepithetem a petset és crakkelhetem is és ugye mindig az utólsót kell indítani!! -
#21212 visszatértem a játéktermes otthoni üzlethez..
kérdések:
- mitől függ, hogy mennyi pénzt kapok óránként a simektől ? volt hogy 40-et kaptam, volt hogy 20-at (utóbbit késöbb, mikor fejlesztettem a termen, szal nem értem..), lehet-e tenni vmit, hogy többet kapjak ?
- ilyen üzletbe az emberkémnek nem sok dolga van (mondhatni semmi :), de így hogy tok pedál-medált szerezni ? -
#21211 hali! sztem felrakhatod! már csak az a kérdés, hogy az alap sims és a 2 kieg magyar-e!!? mert ha magyar, akkor ugyan úgy a telepítés után is magyar lesz (mivel a pets-et is fel lehet magyarul telepíteni), viszont ha a többi nem magyar, akkor is nagyrészt magyar lesz, de lesznek benne angol "foltok"! én is így kezdtem!! -
#21210 Hali nekem ugy van hogy fenn van ugyebár az alap sims2 és mellé az univeersity és utána vár az üzlet most ezután feltelepithetem a pets et vagy nem és magyar lesz ha felrakom? Vagy valammelyiket le kell szednem és utána felrakni? valaki segítsen köszi!!!! -
#21209 sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell szaporítani a kutyákat/macskákat!? Nem nagyon akarnak közeledni egymáshoz, mégcsak nem is barátok...gondolom ilyenkor még nem lehet... Tudom, hogy a játékban ír valamit ezzel kapcsolatban, de nem igazán értem, hogy mit akar! Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy lesznek kismacskáim a játékban?! Nem látok semmi olyasmi parancsot, ami ezt jelentené! előre is köszi :) -
#21208 Ertem, koszonom. -
#21207 mind1 milyen sorrendben rakod fel, csak mindig a legutoljára megjelentet indísd el -
#21206 Reg jartam mar a Sims 2 kornyeken, ezert lenne egy gyors kerdesem. Install soran szamit hogy milyen sorrendben rakom fel a kiegeket? Vagyis ragaszkodni kell a megjelenesi sorrendhez, ha tobbet is felrakok az alapjatekra, vagy nem, es barhogy kovethetik egymast, nem lesz gond? Koszi elore is. -
#21205 benne van -
TRac #21204 Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy a Pets kiegészítőben van alapból magyar nyelv,vagy külön HUN verzió van? Szal ha letöltök egy SIMS 2 - Petset külföldi oldalról,akkor ott be tudom állítani a magyar nyelvet? (Asszem nightlife-ban bennvolt alapból a magyar nyelv) -
#21203 biztos hogy lehet nyitni ilyen boltot is -
Coolfire #21202 De nem rossz kiegészítő ez így sem.Az alap megvan,majd jöek hozzá a finomítások.:) -
Coolfire #21201 Lehet,azt viszont nem tudom,hogy kutyát,macskát hogy lehet.Sőt a nyakörves polcot sem találtam meg. -
Coolfire #21200 Nem,ugyanis az a Sims 2-höz tartozik valamennyire. -
Coolfire #21199 Jah..ezt már én is említettem.Egy-két stuff van talonban az állatoknak.Jobban kellett volna koppintani az Unleashedet.Valóban a kiállítás/díjak hiányoznak a kertecske is a zöldségekel,amit el lehete adni ugye..meg a nyulak vakondok etc.. -
#21198 Arra gondoltál?
Mert én tegnap este kihívtam, de már nem vártam meg és még nem tudom mit akar a kutyámtól!? -
good charlotte #21197 köszi -
#21196 Van!
Telefonáláskor a szolgáltatások között megtalálod a varázsigét! -
good charlotte #21195 hy azt szeretném kérdezni hogy a sims1 be volt olyan hogy állatidomító itt nincs? itt csak te tudsz az álattal foglalkozni? -
#21194 Hi! allatkereskedest lehet nyitni? -
Frenzy9 #21193
Jön az új Sims 2 kiegészítő!
[2006. október 20. @ 14:21 - Berkenye]
Aki beszerzi a The Sims 2 legújabb kiegészítőjét, a Pets-t, az bizonyára felfigyel majd a csomagban található kis papírlapra, amely azt hirdeti, hogy jön a következő :)
Erre countdooku becenevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, ugyanis a játék hivatalos weboldala is hirdeti már a nem túl nagy szenzációnak számító újdonságot. Egyelőre semmit nem tudni róla azon kívül, hogy készül - ezt meg ugye eddig is sejteni lehetett.
[gamestar] -
#21192 ufo gyereke lehet ufo nőnek és normál férfinak
a sivatagos pályán próbálkozz -
#21191 nem tévedt el
aki erősen eltévedt az nem ő :) -
#21190 kreálhatsz utólag is magadnak állatot, nem kell hozzá gazda,és aztán beteszed a házhoz