Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már elvégeztem az egyetemet,nem tudom.Igaz nem is nagyon akarom.:)Kíváncsi vagyok meg tudom-e csinálni.Sajnos most nagyon sok a szabadidõm(min. 1 hónap),úgyhogy feszt nyomatni fogom.:)Az õrült tudóst,a kórházigazgatót,sõt még az 50 álomrandit is megcsináltam,de az aranylakodalmat meg mittomén mennyi unokást(családcentrikus)azt sosem.Majd most!:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Gerygrey
Ugyanígy indult tavaly a Simfeeling is, amikor több hónapig nem tudtam a Simmetriát frissíteni... Nem baj, ha gyarapszunk.
"keletkezett" egy hiánypótló:simplesimsforum.forceweb.hu, de valahogy nem az igazi
/még/
bár már ott is csendes idegbajt kaptak, hogy aki "visszatért", mindenki a simfeelinghez hasonlítgat, meg arról érdeklõdik - szerintem szimplán arról van szó, hogy akik látogatták ezeket az oldalakat, hiányolják s ezért érdeklõdik mindenki

hm.... változtasd meg az életcélját<#vigyor4>

Ezt szomorúan hallom...titokban reménykedtem,hogy valamilyen más címetek lett.:(

Hát ja...én a simseknél a "technológiai" részben voltam inkább otthon,a sok jó tippet a sims2-höz egész az Egyetemtõl kezdve(titkos társaság etc...)onnan gyûjtögettem.Az életben nem jöttem volna rá,hogy a Pás-thét-ohm házba való bejutáshoz 3 Lámás haver kell.Pont tegnap csináltam meg.:)Elszedtem a társaság vagyonát-több mint 46000 simi-elvittem a koleszba,vettem minden szirszart,bele a hátitatyóba és az új lakásomban meg kipakoltam.:)Most a Belvárosban üzemelek szórakoztatóközpontként.:)Az életcélom meg 5 menõ üzlet..pfff...

ez bizony szomorú
csatlakozva Coolfire-hez, tényleg sok jó dolog van/volt rajta<#szomoru2>

Gerygrey
Egy szerveren megy a két oldal, ami most meg van halva, ezért nem elérhetõ se a Feeling se a Simmetria kb két hónapja :( De amúgy sincs most gépem amin tudnék tutorialokat szerkesztgetni, majd nyár közepén veszek másikat. A szerver múlthét szerdára lett ígérve, de még mindig nem tudni mi a helyzet...
Mi van a honlapoddal,és a simfeelinggel?Ott voltak pedig még a hardcore simsesek.:)Sok jó tippet szedtem én is onnan.

nagyon fázom, ez talán melegít egy kicsit - legalább gondolatban

Saddalim
mi az a cursorXP?

Köszi szépen hogy segítetél !!!

Mike
mindegy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gerygrey
Vendy, szerintem elõbb a NL-t rakd fel, utána az OFB-t
Ez azért fordulhat elõ, mert a gépedre telepítve lett, és használatban van a Cursor XP porgram. Kapcsold ki a következõképpen:
Vezérlõpult (Control panel)/ Egér (Mouse) / Cursor XP fül
és itt állítsd "Disable all" -ra a cursor xp minden szolgáltatását.
Nyomd le az "alkalmazás (Apply)" gombot az új beállításokhoz.

Sziasztok!!

Van egy nagy problémám és mihamarabbi megoldás kéne!!
A CTRL+SHIFT+C -re nem jelenik meg a cheat ablak és sehogyse jövök rá mért!
Az tény hogy másolt játék de építeni tudok csak pénz nincs hozzá.
Amugy idáig másolt játékokal játszok és azoknak semmi baja.

Segítsetek pls.
Köszönöm szépen! <#nyes>

Vendy
Sziasztok
Elõször is köszönöm mindenkinek aki válaszolgat a kérdéseimre :)
Hálául itt van néhány új kérdés :)
Szal, leszedtem netrõl az open for businest, nem is szaporítom tovább a szót, a lényeg, elindul tök jó minden happy, aztán mikor már a karakteremmel szöszmötölök a telefonra kattintva, amikor pl. ingatlant vásárolnék vagy akármi, SEMMIT NEM CSINÁL, meg sem mozdul, megjelenik bal oldalt a teló, aztán eltûnik, simsem pedig meg sem mozdul, és ez mindegyik házban így van, mi lehet a gond? Ez bug?

A másik: Letöltöttem a nightlife-ot is, az meg el sem indul, ugyanis, amikor Deamonnal beemulálom a nigthlifot, kéri az open fo busines cdt, amikor azt beteszem akkor meg a nightlife cd-t, pedig az az "elrejt-visszaállít" progi is megvan és használom is. Szóval: ZÜRZAVAR AZ EGÉSZ!!! De sajnos nincs 30.000 ftom, hogy megvegyem a sims2 és a kiegészítõket is :((( Segítsetek a tudtok!!! Köszi!!!!

Vendy

Kaját hoz ha lemegy az éhségszintjük. Nekem mindig csak kínait hozott, de állítólag másmilyent is tud. Nagyon jó amikor az otthoni üzletben dolgoznak nem kell fõzni.

Jah + mire jó a family stuff kiegészítõ?? Mert én nagy változást nem találok benne.

Milyen automtából?? Én olyat még nem találtam. Melyik boltban van??

okké google az én barátom (na ez új) :), csakazértis ki fogom deríteni a dolgot, és ha rájövök a megoldásra Te leszel az elsõ akinek elmondom, csakazértis! :) Mindenesetre köszönöm a reagálásodat!!!

Mike at home
automatabol

crack meg nem kell

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
google a te baratod

fogalmam sincs ugyanis

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nincsen cracked?? Ha van akkor azt hova másoltad be?? Jah és nekem is lenne egy kérdésem, mobiltelefont, mp3lejátszót meg ilyeneket melyik boltban lehet venni vagy hogy kell csinálni??

Megnéztem, hogy mi is a neve: MuncieBot. A bekapcsolás már rég megvolt, de az égvilágon semmit sem csinál! Nem takarít, nem öntöz... semmi. <#nemtudom> Vagy talán valami egészen más funkciót szolgál?

Vendy
Sziasztok!
Feltettem az open for business-t, és azt ÍRJA, ellenõrizzem a meghajtoban van e a cd, TUDOM, OLVASTAM FAQ, le is szedtem a progit, el is inditottam majd az elrejtésre kattintottam, de még mindig nem MEGY.

Kérdés: Mi lehet a gond? Talán azt a kicsi progit rossz helyre tettem? Vagy az eredeti sims2 intító ikonnal indul a business is?? Segítseteeek!

Vendy

Devids Pro
esetleg van a gépeden daemon tools4 akkor kapcsold ki benne a safedisk emulációt
mike0013
Hi! Lenne egy kérdésem: eredeti Sims2-m van és az utóbbi napokban kedvem támadt játszani vele, feltelepítettem készülõm elindítani kihozza a Sims2 logót és kilép az asztalra és onnantól semmi... Kb. 3-4 hónapja még nem volt ilyen gondom, akkor simán futott, kérlek segítsetek<#help><#help><#help>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mike at home
ha az amire gondolok, mindenre
be kell kapcsolni

Mike at home
bodyshop

Saddalim
kell hozzá kiegészítõ és akkor berendezés-egyéb-autó

Vendy
Sziasztok

Olvastam FAQ ban, hogy hogy lehet kocsibeállót készíteni, na de, hogyan lehet kocsit venni? vagy szerezni? simsen belül? Lehet hülye kérdés de fogalmam sincs róla :(

Vendy

TopGun
Koszi a tanacsot, kiprobalom! :)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Helló!

Megtudná mondani valaki, hogy mire használható egy bizonyos robot, amit a simek tudnak eszkábálni? A nevét sajna nem tudom, mert számomra megjegyezhetetlen, kerek feje van (nem az öntözõ-, takarító-, védõ-, szervó-, játékrobot)? Én eskü, hogy mindent kipróbáltam, az angol leírását is értem, de mégsem sikerült mûködésre bírtom! Nem olyan hatalmas a jelentõsége a dolognak, de ha már a simem megveszi, akkor használja is valamire! Elõre is köszi

oké

Devids Pro
alap sims2
Aham már észervettem de azért köszi. A ofb-hez melyik részek szükségesek??

Devids Pro
nightlife + ofb magyar alapból (tehát van bennük magyar nyelv is)
Visitor
Amikor a "neighbourhood" választásnál megmozdítom az egeret, a játék teljesen lefagy. Nem tudjátok mitõl lehet?
Nem találtam rá sehol megoldást :'(

THE HUNTER coming soon ^^

Ja és nekem leginkább a business lenne a legfontosabb és ahoz az összeset le kell szedni vagy elég a sima 2 is??

hol lehet saját ruhát készíteni?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Helló kéne egy kis segítség. Hogy csináljam meg mert most szedem a magyar sims2-t + az egyetemet de asszem hogy az éjszakák + az ofb csak angolul van asszem. Nincsen hozzá magyarosítás vagy?? És az nem fog bezavarni hogy a sima + az egyetem magyar??

kíváncsi vok mejik Sim illene hozzá<#law> mellesleg ez télleg problema csak nem tok rajta segíteni

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Saddalim
az éjszakát mag az egyetemet (tudod, olvass vissza :P)

Mike
mit?

Saddalim
sikerült megcsinálnom :P

Mike
tömörítve gondolom kisebb

mondjuk a saját gyártmányok fentvannak a sim resource-n is, MIke72 alatt

Magic Boy
Tömörítve is(az enyém is van annyi tömörítés nélkül)?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mike
az majd 1 giga