32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Crazy Mate
    Találtam róla képet:
  • Crazy Mate
    Van farkasember a Sims 2 Petsben?És az milyen?Mit lehet csinálni?Jobb mint a vámpír?
  • savafan
    Akkor mi a különbség az eredeti angol verzió és a magyar boltokban kapható magyarosított verzió közt?
    Azon kívűl, hogy az egyiknek "Pets" a neve a másiknál pedig az "Állatok" címet kapta.

És a többi kiegészítő is megjelent magyarosított címmel.
  • PiszkosFred
    Codecek esetleg? De ez csak tipp...
  • Silver Wolf
    Akkor senkinek sincs semmi ötlete?
  • doxadmin
    Nem értem pár ember felfogását! Ha az alap sims 2-t magyarul adták ki, akkor a kiegészítőket is lefordítják!

Jól is néznénk ki hogy az alap játék magyar a kiegek meg angolul vannak!

Amúgy valaki nem tudja véletlenül hogy hogy lehet léterhozni farkasembert a sims2 pets-ben???

annyit tudok hogy egy világító zemű farkasnak kell megharapnia a simet, de sehogy sem tudom rávenni, pedíg az ismerettségük 100-100on van mindkét vonal!
  • Gyocsika
    Magyar lesz!
  • Cairass
    Tudom, hogy nem sokra elég, de nekem nem az a célom, hogy akadjon!
    Plussz cuccokat nem szoktam használni.
    A legnagyobb családom ha jól emlékszem 8 fős volt, de csak nagyon ritkán akadt. Más a helyzet 3 szintes ház esetén... :(
  • savafan
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a magyar nyelvű Sims 2-re ha felteszem a pets kiegészítőt akkor az magyarul vagy angolul fog működni? Vagy a teljes magyar verziót kell hozzá beszerezni?

Előre is köszi!
  • Mike at home
    mi a problémád vele?
  • Mike at home
    talán maradjunk annyiban hogy akad, okés? 512 mb memória semmire sem elég a sims2-nek
    talán az alapjátéknak elég volt
    játszál már olyan telken, amin legalább 10-en vannak
    töltsél le úgy 1 gigányi cuccot mellé
  • Mike at home
    mégis működik

most meg az a bajom, hogy meglévő házat miért nem lehet nagyobb telekre tenni? arról nem beszélve, hogy ha elköltözöm, az otthoni 10-es üzletnek is fuccs
  • Neogan
    El kell adni az urnát asszem.
  • Pingu
    A szelemjárásra senki nem tud megoldást?
  • Cairass
    Talán frissíts driverket, optimalizálj, futtass registry cleaneres progikat, stb, mert nekem nem akad, pedig én 512mb rammal, 64mb-os vid.karival akadásmentessen tolom!
  • Mike at home
    "Egyébként trükkös dolog ez az átadás. Ugyanis ha ráklikkelsz a tanítványra és elkezded átadni valamelyik fajta üzleti fogást, és folymaatosan beszélgetnek, akkor a sötétkék kémcső a feje felett - nálam legalábbis - egyáltalán nem telik. Beszélhetnek ketten a végtelenségig, nem telik meg a kémcső.
    A trükk a következő: nem szabad folyamatosan beszéltetni őket, hanem egymás után négyszer kell Átadni az üzleti fogást Folytatással, úgy, hogy mindig gyorsan kiikszeled az előző Átadást, jöhet a Folytatás rögtön. Négy ilyen után megtelik a kémcső, és 1-2 percbe került az egész! (Ezt most furán fogalmaztam meg, de aki kipróbálja, látni fogja. Vagy nektek nincs ilyen kémcső-nem-telik-meg problémátok?...) " Glora2 #19918

mintha ez sikerülne is, de sehol egy üzenet, vagy vmi, hogy átadtam-e
    honnét lehet azt tudni, megkapta-e az alany?
  • Mike at home
    be kell kapcsolni a custom object-eket a options-ben
    alapból kikapcsolja
  • Mike at home
    azzal tudsz rávenni embereket dolgokra
  • Mike at home
    az üzleti perk-eket hogy lehet átadni? egyszerüen nem tanulja meg
  • elrienn
    Miért van az, hogy a régebbi letöltött tárgyaim nem látszanak a Pets-ben és hogyan lehet megcsinálni, hogy láthatóak legyenek? Valaki segítsen! köszi
  • Neogan
    Hát egen a gamma elég optimalizálatlan :(
    Képeken láttam hogy az aspiration meter mellett balra van 1 másik mérő az mi?
  • Firerock
    nagyon akadozik a Sims
    pedig közepes szintű gépem van
    756ram
    128videókártya
    sorolhatnám
  • Mike at home
    Hát mit mondjak, az egyetem egy rémálom! Bár az utolsó év már tetszett, mert akkor mindeki mindekivel kavart, és izgalmas volt egymás elől bujkálni :)

Hogy lehet diplomaosztás után fotóztatni? Vagy az csak egy promo kép volt az EA részéről?
  • Neogan
    Sorry, ennyire én sem értek hozzá
  • KoPf04
    Bocs!Megtaláltam...tárgytalan
  • KoPf04
    Hello
    Arra volnék kíváncsi hogy a Pets-ben lehet-e egyedi blökit "gyártani"?És miképpen?

THX
  • Silver Wolf
    Nem tudom mennyire lehet win hiba de a processzort is máshogy ismeri fel...
    A Magyar DVD -s sims2 vel van a gond, az Angol cd-s el semmi gond nem volt...
  • Neogan
    Nem hinném, hogy Win hiba lenne, de megeshet. Próbálj meg egy régebbi drivert, mondjuk azt ami nem sokkal jelent meg a játék után.
  • rage
  • tomszojel
    Tudja valaki a Sims 2 cd kulcs kódját,mert megvan a telepítő cd-je,csak elvesztettem a kódot!
  • Silver Wolf
    Elméletileg a legújabb driver van, a Windows hibája nem lehet?
  • Neogan
    Driver sztem. Próbáld meg egy másikkal.
  • Silver Wolf
    Nem megy a Sims2, akár hányszor feltelepítem mikor betöltené a várost megfagy mit tegyek?
  • Gyocsika
    University=Egyetem
    Nightlife=Éjszakák
    Open for busines=Vár az üzlet
    Akkor valami Csillivilli cukkok meg karácsonyos
    Pets=Házikedvenc
    Lehet h kihagytam valamit!
  • Crazy Mate
    Én még kezdő vagyok a Sims 2 terén,valaki el tudná mondani hogy melyik kiegészítői jelentek meg a sims 2-nek?
  • Dexantreal
    Nah, hála nagy muternek, tölthetek!. Lekapom majd ismét szép sorjába Sims 2-t és társait.
  • Pingu
    Hali!

Nem tud valaki segiteni, szelemek járják simjeim házát és a gyerekek nem tudják kialudni magukat. Lehet ez ellen teni valamit?
  • bazza
    Hi all!
    Régen telepítettem már és elfelejtettem mi is a teendő: CD-s angol sims2 + magyar cd-s kieg (Nightlife)... Sikerült feltenni, de a nightlife nem indul el. megjelenik a kép középen majd eltűnik, de utána semmi sem történik.
  • Neoncsoves
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gólya hozza a gyereket, a rák meg elviszi? ^^
  • PiszkosFred
    Orvost hiányolsz a Sims2ből, és pont a rákot hozod fel példának, szép kombináció ;]