32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Crazy Mate #21269 Találtam róla képet:
-
Crazy Mate #21268 Van farkasember a Sims 2 Petsben?És az milyen?Mit lehet csinálni?Jobb mint a vámpír? -
savafan #21267 Akkor mi a különbség az eredeti angol verzió és a magyar boltokban kapható magyarosított verzió közt?
Azon kívűl, hogy az egyiknek "Pets" a neve a másiknál pedig az "Állatok" címet kapta.
És a többi kiegészítő is megjelent magyarosított címmel. -
#21266 Codecek esetleg? De ez csak tipp... -
Silver Wolf #21265 Akkor senkinek sincs semmi ötlete? -
#21264 Nem értem pár ember felfogását! Ha az alap sims 2-t magyarul adták ki, akkor a kiegészítőket is lefordítják!
Jól is néznénk ki hogy az alap játék magyar a kiegek meg angolul vannak!
Amúgy valaki nem tudja véletlenül hogy hogy lehet léterhozni farkasembert a sims2 pets-ben???
annyit tudok hogy egy világító zemű farkasnak kell megharapnia a simet, de sehogy sem tudom rávenni, pedíg az ismerettségük 100-100on van mindkét vonal! -
#21263 Magyar lesz! -
#21262 Tudom, hogy nem sokra elég, de nekem nem az a célom, hogy akadjon!
Plussz cuccokat nem szoktam használni.
A legnagyobb családom ha jól emlékszem 8 fős volt, de csak nagyon ritkán akadt. Más a helyzet 3 szintes ház esetén... :( -
savafan #21261 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a magyar nyelvű Sims 2-re ha felteszem a pets kiegészítőt akkor az magyarul vagy angolul fog működni? Vagy a teljes magyar verziót kell hozzá beszerezni?
Előre is köszi! -
#21260 mi a problémád vele? -
#21259 talán maradjunk annyiban hogy akad, okés? 512 mb memória semmire sem elég a sims2-nek
talán az alapjátéknak elég volt
játszál már olyan telken, amin legalább 10-en vannak
töltsél le úgy 1 gigányi cuccot mellé
-
#21258 mégis működik
most meg az a bajom, hogy meglévő házat miért nem lehet nagyobb telekre tenni? arról nem beszélve, hogy ha elköltözöm, az otthoni 10-es üzletnek is fuccs -
#21257 El kell adni az urnát asszem. -
Pingu #21256 A szelemjárásra senki nem tud megoldást? -
#21255 Talán frissíts driverket, optimalizálj, futtass registry cleaneres progikat, stb, mert nekem nem akad, pedig én 512mb rammal, 64mb-os vid.karival akadásmentessen tolom! -
#21254 "Egyébként trükkös dolog ez az átadás. Ugyanis ha ráklikkelsz a tanítványra és elkezded átadni valamelyik fajta üzleti fogást, és folymaatosan beszélgetnek, akkor a sötétkék kémcső a feje felett - nálam legalábbis - egyáltalán nem telik. Beszélhetnek ketten a végtelenségig, nem telik meg a kémcső.
A trükk a következő: nem szabad folyamatosan beszéltetni őket, hanem egymás után négyszer kell Átadni az üzleti fogást Folytatással, úgy, hogy mindig gyorsan kiikszeled az előző Átadást, jöhet a Folytatás rögtön. Négy ilyen után megtelik a kémcső, és 1-2 percbe került az egész! (Ezt most furán fogalmaztam meg, de aki kipróbálja, látni fogja. Vagy nektek nincs ilyen kémcső-nem-telik-meg problémátok?...) " Glora2 #19918
mintha ez sikerülne is, de sehol egy üzenet, vagy vmi, hogy átadtam-e
honnét lehet azt tudni, megkapta-e az alany? -
#21253 be kell kapcsolni a custom object-eket a options-ben
alapból kikapcsolja -
#21252 azzal tudsz rávenni embereket dolgokra -
#21251 az üzleti perk-eket hogy lehet átadni? egyszerüen nem tanulja meg -
elrienn #21250 Miért van az, hogy a régebbi letöltött tárgyaim nem látszanak a Pets-ben és hogyan lehet megcsinálni, hogy láthatóak legyenek? Valaki segítsen! köszi
-
#21249 Hát egen a gamma elég optimalizálatlan :(
Képeken láttam hogy az aspiration meter mellett balra van 1 másik mérő az mi? -
#21248 nagyon akadozik a Sims
pedig közepes szintű gépem van
756ram
128videókártya
sorolhatnám -
#21247 Hát mit mondjak, az egyetem egy rémálom! Bár az utolsó év már tetszett, mert akkor mindeki mindekivel kavart, és izgalmas volt egymás elől bujkálni :)
Hogy lehet diplomaosztás után fotóztatni? Vagy az csak egy promo kép volt az EA részéről? -
#21246 Sorry, ennyire én sem értek hozzá -
KoPf04 #21245 Bocs!Megtaláltam...tárgytalan -
KoPf04 #21244 Hello
Arra volnék kíváncsi hogy a Pets-ben lehet-e egyedi blökit "gyártani"?És miképpen?
THX -
Silver Wolf #21243 Nem tudom mennyire lehet win hiba de a processzort is máshogy ismeri fel...
A Magyar DVD -s sims2 vel van a gond, az Angol cd-s el semmi gond nem volt... -
#21242 Nem hinném, hogy Win hiba lenne, de megeshet. Próbálj meg egy régebbi drivert, mondjuk azt ami nem sokkal jelent meg a játék után. -
#21241 #21216 -
tomszojel #21240 Tudja valaki a Sims 2 cd kulcs kódját,mert megvan a telepítő cd-je,csak elvesztettem a kódot! -
Silver Wolf #21239 Elméletileg a legújabb driver van, a Windows hibája nem lehet? -
#21238 Driver sztem. Próbáld meg egy másikkal. -
Silver Wolf #21237 Nem megy a Sims2, akár hányszor feltelepítem mikor betöltené a várost megfagy mit tegyek? -
#21236 University=Egyetem
Nightlife=Éjszakák
Open for busines=Vár az üzlet
Akkor valami Csillivilli cukkok meg karácsonyos
Pets=Házikedvenc
Lehet h kihagytam valamit! -
Crazy Mate #21235 Én még kezdő vagyok a Sims 2 terén,valaki el tudná mondani hogy melyik kiegészítői jelentek meg a sims 2-nek? -
Dexantreal #21234 Nah, hála nagy muternek, tölthetek!. Lekapom majd ismét szép sorjába Sims 2-t és társait. -
Pingu #21233 Hali!
Nem tud valaki segiteni, szelemek járják simjeim házát és a gyerekek nem tudják kialudni magukat. Lehet ez ellen teni valamit? -
#21232 Hi all!
Régen telepítettem már és elfelejtettem mi is a teendő: CD-s angol sims2 + magyar cd-s kieg (Nightlife)... Sikerült feltenni, de a nightlife nem indul el. megjelenik a kép középen majd eltűnik, de utána semmi sem történik. -
Neoncsoves #21231 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gólya hozza a gyereket, a rák meg elviszi? ^^ -
#21230 Orvost hiányolsz a Sims2ből, és pont a rákot hozod fel példának, szép kombináció ;]