Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
/még/
bár már ott is csendes idegbajt kaptak, hogy aki "visszatért", mindenki a simfeelinghez hasonlítgat, meg arról érdeklõdik - szerintem szimplán arról van szó, hogy akik látogatták ezeket az oldalakat, hiányolják s ezért érdeklõdik mindenki
csatlakozva Coolfire-hez, tényleg sok jó dolog van/volt rajta<#szomoru2>#szomoru2>
nagyon fázom, ez talán melegít egy kicsit - legalább gondolatban
Vezérlõpult (Control panel)/ Egér (Mouse) / Cursor XP fül
és itt állítsd "Disable all" -ra a cursor xp minden szolgáltatását.
Nyomd le az "alkalmazás (Apply)" gombot az új beállításokhoz.
Van egy nagy problémám és mihamarabbi megoldás kéne!!
A CTRL+SHIFT+C -re nem jelenik meg a cheat ablak és sehogyse jövök rá mért!
Az tény hogy másolt játék de építeni tudok csak pénz nincs hozzá.
Amugy idáig másolt játékokal játszok és azoknak semmi baja.
Segítsetek pls.
Elõször is köszönöm mindenkinek aki válaszolgat a kérdéseimre :)
Hálául itt van néhány új kérdés :)
Szal, leszedtem netrõl az open for businest, nem is szaporítom tovább a szót, a lényeg, elindul tök jó minden happy, aztán mikor már a karakteremmel szöszmötölök a telefonra kattintva, amikor pl. ingatlant vásárolnék vagy akármi, SEMMIT NEM CSINÁL, meg sem mozdul, megjelenik bal oldalt a teló, aztán eltûnik, simsem pedig meg sem mozdul, és ez mindegyik házban így van, mi lehet a gond? Ez bug?
A másik: Letöltöttem a nightlife-ot is, az meg el sem indul, ugyanis, amikor Deamonnal beemulálom a nigthlifot, kéri az open fo busines cdt, amikor azt beteszem akkor meg a nightlife cd-t, pedig az az "elrejt-visszaállít" progi is megvan és használom is. Szóval: ZÜRZAVAR AZ EGÉSZ!!! De sajnos nincs 30.000 ftom, hogy megvegyem a sims2 és a kiegészítõket is :((( Segítsetek a tudtok!!! Köszi!!!!
Vendy
crack meg nem kell
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
fogalmam sincs ugyanis
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Feltettem az open for business-t, és azt ÍRJA, ellenõrizzem a meghajtoban van e a cd, TUDOM, OLVASTAM FAQ, le is szedtem a progit, el is inditottam majd az elrejtésre kattintottam, de még mindig nem MEGY.
Kérdés: Mi lehet a gond? Talán azt a kicsi progit rossz helyre tettem? Vagy az eredeti sims2 intító ikonnal indul a business is?? Segítseteeek!
Vendy
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
be kell kapcsolni
Olvastam FAQ ban, hogy hogy lehet kocsibeállót készíteni, na de, hogyan lehet kocsit venni? vagy szerezni? simsen belül? Lehet hülye kérdés de fogalmam sincs róla :(
Vendy
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Megtudná mondani valaki, hogy mire használható egy bizonyos robot, amit a simek tudnak eszkábálni? A nevét sajna nem tudom, mert számomra megjegyezhetetlen, kerek feje van (nem az öntözõ-, takarító-, védõ-, szervó-, játékrobot)? Én eskü, hogy mindent kipróbáltam, az angol leírását is értem, de mégsem sikerült mûködésre bírtom! Nem olyan hatalmas a jelentõsége a dolognak, de ha már a simem megveszi, akkor használja is valamire! Elõre is köszi
Nem találtam rá sehol megoldást :'(
THE HUNTER coming soon ^^
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
mondjuk a saját gyártmányok fentvannak a sim resource-n is, MIke72 alatt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.