Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Gugli a te barátod, amúgy borítókat a CDCovers.CC-n érdemes keresni, nekem is onnan van OFB borító, sõt még olyan LightScribe-al gravírozható is.
Gerygrey
Ha csak az alapjáték van fent és nem indul CD/DVD emulation software-re panaszkodva, akkor az a kínja hogy Alcohol 120% régebbi verziója, vagy Clone CD van a gépeden. Ezeket pucold le, és menni fog, de szigorúan crack nélkül (különben nem fogsz tudni építkezni)

Mondjuk ez már ezer helyen le lett írva, pl a Sims 2 faq-ban...
Leggyakrabban Elõforduló Kérdések - szerinted ez dísz a lap tetején?

<#banplz>

Cairass, letöltésekre ajánlom a The Sims Resource-öt, ami egy fizetõs oldal, de a letölthetõ cuccok egy része ingyenes (minden nap változik hogy mi van ingyen, úgyhogy érdemes sûrûn visszajárni és csemegézni), valamint a magyar Simfeelinget ami most sajnos nem mûködik, de ha minden igaz hamarosan újraéled a Simmetriával együtt...
Cairass

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
The Sims 2: No-CD/Fixed Image nekem csak ezzel mûködik az alap játék!
"File Archive <453 KB>"
"Install the game - Full Installation.
Mount the SIMS2_1.MDS CD-Image using Daemon Tools v3.47.
Play the Game without the CD!"

Letölthetõ:[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2.shtml#The%20Sims%202%20v1.0%20%20No-CD/Fixed%20Image%203]GameCopyWorld Sims 2 NCD/DVD Image[/url]

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Honnan lehet kész házakat, esetleg szomszédságokat leszedni?

Vmi oldal, ahonnan bútorokat, cuccokat lehet lerántani az alapjátékhoz?

Azért mert zavar a kockázás
Cairass
Nemrég kezdtem el játszani az alap játékkal. 3. próbára sikerült benyomnom a gyereket magánba. Létezik ilyen(?):

Gerygrey
Ezt néázzétek mekkora jóságot találtam: Miche's Sims 2 Body Animation Converter.

Próbálta már valaki?
Csácsá. Szeretnék segítséget kérni, ugyanis nemindul el a Sims2 (sima semmi extra nincs fent..). Elindítanám aztírja, hogy emulálva van a cd.. ejnye bejnye.. Aztán ha felteszek egy nocd cracket akkor meg az a baj, hogy nemtudok építkezni. Hogylehetne ezt vhogy kikerülni, hogy tudjak építkezni is és a játék is elinduljon? Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!
ilyen a mesében sincs!
inkább küldök neked pár fotót, csak hagy ezt a kitakarom-betekarom mûsort
úgysem látsz semmit, akkor meg mi a túrónak?

Sziasztok_!!
Nem megy a bm.exe azaz a nude pacth. Ezt irja ki: Make sure you copied this File into the The Sims 2\TSbin folder where the Sims2.exe located!

SZerintem azért mert másolt a játék. Viszont ha berakom az eredeti exe-t akkor menni fog? Ha igen valaki küldje el nekem a [email protected]
Köszy
Sziasztok !segitség kéne !felraktam a sims2-öt utánna az egyetemet és nem meindul egyik se ek.mit tegyek?elöre is thx
Devids Pro
faq..
ofb meg ff nincs fenn de a többi igen..
remus500
kellene még a The Sims 2 Megnyitottunk Vár Az Üzlet Magyar dvd borító.
aki eltudná küldeni erre a címre
[email protected]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

remus500
hol vannak a mentések nem találom.
help please

remus500
help
valaki küldje már el a The Sims 2 Egyetem magyar dvd borítót erre a címre.
és a The Sims 2 Family Fun Stuff magyar dvd borítót erre a címre
[email protected]
Elõre is köszi

Mike
"ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni"

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mindent lehuztam , mini imagot is azt a nocensor patchet is sd4 hideot is , virtual cd hideot is és semmi , amikor instalálom az egyetemet, a végén kéria rendes sims 2 4-es cd-jét,beteszem végig fut a skála , de akár mit csinálok nem megy, már menne bele a játékba eltünik a kép is hogy sims 2 egyetem és kiirja hogy hibajelentés küldése , mégse, na?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csak mert jól néz ki <#rolleyes>:

Nem tudom,majd kiderül..most a 6 gyerekig meg sem állok.Mint alább írtam családos életcélt még úgysem teljesítettem.Most van idõm,megpróbálom.Csalni meg nem szeretek semmiben.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nekem elég sok ikerpárom van, sõt egy hármasiker is (igaz, az kis csalással és kísérletképpen, de elég is volt a jóból!)
állítólag valahogy úgy jön ki a dolog, hogy talán minden tizedik terhességre jut egy ikerpár, de ez már eddig nálam is megbukott, mert mint írtam, volt úgy, hogy egymás utáni terhességekbõl születtek ikrek - a család a végén röhögõgörcsben fetrengett, amikor feltettem a nagy kérdést: na milyen baba született?
kórusban jött a válasz: ikrek, egy fiú, egy lány - és tényleg
szerencsétlen szülõk, napokig kávén éltek, míg mindent megtanultak az aprók
na akkor találtam valahol egy olyan ágyat, aminek a komfortja és az energiája is 9-10-es volt - persze rögtön bevetettem, így nagyjából igazodtak a kicsit alvás-ébrenlét ritmusához

nem rossz, valóban, de az újság mégiscsak színesebb

de most komolyan, nekem már feláll a szõr a hátamon, mikor ezzel a hülye kikockázással jönnek!
hát hol élnek ezek? még sose láttak ilyeneket, hogy ide süllyedtek?
ennyi jutott?

Nekem az elsõ-és egyben az utolsó-ikerpárom a legelsõ partym alkalmával született.Még akkor csak az alap volt fent(2004 szeptembere).Sosem felejtem el,mert elvitte õket a szociális munkás.Mint utólag kiderült azért mert szegénykék nem tanultam meg járni,beszélni és bilizni.Hiába nyaltam be õket magániskolába,mégis elvitték õket.Na azóta sem született ikrem.

na én a legelsõ baba (ill.babapár) születésekor jártam úgy, hogy megszülettek az ikrek (ilyen pechem is csak nekem lehet - csodálatos nyelvtudással, éjjel, tök csend, mindenki alszik, aki segíteni tudott volna, csak néztem, mi történik!), s annyira meglepõdtem, hogy elsõre így sikerült, hogy ahelyett, hogy neveket adtam volna a babáknak, nyomtam egy entert, ezután így hívták a babákat: Babyboy és Babygirl
tulajdonképpen nem rossz, de hát valahogy csak meg kell különböztetni a majdani többiektõl - nosza mentés nélkül ki, s ismétlés
utána hónapokat kellett várnom ikerpárra, igaz, akkor meg csõstõl jött - egymás után három helyen<#wow3>

Annyire lányt akartam,hogy nem is néztem a nemét..:)A sok fiú között már lehetne lány is.Igaz az asszonynak az az életcélja,hogy 6 gyermekét megházasítsa.Ez lehet,hogy összejöm,mert addig nem nyugszom míg nem lesz egy lány.Már úgy szaporodunk mint a hörcsögök,3-4 naponta születik egy gyerek..:))

Devids Pro
SimPE-vel lehet áttudod
Cairass
Hogy sikerült a Klára?<#nemtudom>
Én a valóságban jártam így...
...bár az csak egy macska volt... ...õt nem zavarta a Fancsi-zás, mi meg megszoktuk!
Csak kicsit hülyén jött le idegenek elõtt, hogy fancsiztam egy 6 kg.os kandúrt...
Átnevezés passz! Max pink-et adsz rá, oszt ráfogod, hogy õ akart Klári lenni!<#ravasz1>
Nude patch? Értelme nem sok volt az egyben sem. Hiába csángáltam álló rudival ho komoly reákció... ...pedig nagy volt<#rinya>
2. alá már fel sem tettem. Örültem, hogy nagy nehezen elindult végre.<#vigyor5>

Tényleg azt nem tudjátok hogy lehet egy meglévõ gyereket átkeresztelni?Fiú Klára névvel elég húzós..:)

Ja..én sem tudom mire jók a nude peccsek,nekem sem volt fent sem a 1-hez,sem a 2-hõz.

Cairass
Gyólya! #18536-et mikiking-nek szántam, félrement, bocs!<#ijedt>
A Playboy nem rossz ötlet! ...na és ez? <#action>... <#nyes><#nyes><#nyes>

Ezek clonecd fileok,a daemon simán olvassa.Az Egyetem patch az hivatalos,nem NoCD.A feltelepített játéknak pedig a miniképpel mûxenie kell,még megpeccelve is.

Cairass
Ide is érdemes ellátogatni, mert a nude patch mellett van néhány érdekes cucc!
576.hu

miért nem nézegetitek inkább a Playboy-t?

?

Cairass
Ha minden klappol, akkor "The Sims 2 v1.0 NO CENSORSHIP PATCH" mûködni fog!
Gamecopy World

Cairass
Fixed Image-okat találsz itt, crack nincs hozzá...
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2.shtml#The%20Sims%202%20v1.0%20%20No-CD/Fixed%20Image%203]gamecopy world[/url]
Innen válogass!

Cairass
Hy !
Átnevezni ne akard, hanem inkább keress rá az Ultraiso nevû progira, ami konvertálni tudja a különbözõ képfájlokat:

Sziasztok!!

A kikockázást nem lehet valahogy megszüntetni??
Az a baj hogy másolt dvd-s játék van és az a bm.exe nem müködik!!!
Lécci segítsetek!!!!
de akkor sem megy, már lehuztam a minin imaget hozzá és akkor sem megy már menne bele és kijön hogy hibajelentés küldése , mégse

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

vagy csak alkohollal lehet telepíteni?

csá, segitsetekmár nem tudom feltelpiteni a sims egyetemet, behuzom a cdrõl
az 1cd-n az egyik img formában van a második ccd formában, a másodil cd-n ugyanugy, nem lehet a daemonnal bemountolni, mire nevezzem át, és nincs hozzé crack se , ha csak simán instalálom be, be lehet crackelni? mert az egyetemhez van 1 patch , gondolom az valami crack akar lenni , végigfuttatom minde, és mégis azt irja ki : please insert the original sims2 university cd ok and restart aplication ,vagy valami ilyesmi , mt csináljak , nincs hozzá valahol crack , please help mi

18449-ben Nincs írta, én is onnan tudom, 18-a körül indult

Gerygrey
Gólya, megmondom õszintén én is csak most értesültem róla, pedig én igencsak törzsgyökeres simsfannak vallom magam :) Mindjárt regizem is magam oda. Ez az állatos ep szerintem eladási csúcsokat fog dönteni, nagyon kíváncsi vagyok. Még a végén megint rákattanok az "élet-mód"-ra a Simsben, nem is tudom már mikor éltem benne utoljára.
Mike
igen, allatos lesz
szeptemberben jon, a szokasos szerint

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

igen, a kihívásokat én is kedvelem
már szinte mindenkit összeszedtem a faluból - mármint az eredeti Maxis-simeket - és egész szép eredményeket lehet velük elérni
az igazság az, hogy az utóbbi idõben inkább építgetek - bár akármilyen szupercsodára nem futja, de végül is nekem tetszenek
most egyébként is letöröltettem a downloads-könyvtárat és újból kezdtem a cuccok beszerzését - ui. már elegem lett a lassúságból, meg aztán eléggé összevissza volt kavarva minden - most megpróbálom valahogy rendszerezni kicsit a dolgokat (csak nehéz ám visszafogni magam, mert ha látok valami szimpatikus dolgot, akkor persze már jön is - aztán majd megint alhatok, míg töltöget a játék)

persze, ahogy nõ a létszám, úgy alakulgat majd az egész (most még elég kevesen vannak, õk is inkább a régi "törzs")
meglehet, sokan még nem is tudják, hogy nyílt egy ilyen is

Gerygrey
Nemmondod hogy állatkás lesz a következõ kieg, hû de le vagyok maradva :) És ez hivatalos infó? Mert már tavaly is felbukkantak ilyen hírek, egy "all in the family" nevû állatos kiegrõl...
De annak viszont örülök,hogy jön az állatkás kiegészítõ a Sims2 Pets ,és ezt is az új fórumból tudtam meg.Mondjuk ez várható volt,hiszen minden második sims rajongó ezt akarja,és Will Wrighték elég erõsen követik az elsõ sims sorozat vonalát(jó az Univ. és az OFB kivétel).

Az sosem baj,én úgyis mindig a fórumokat olvastam,a tutorialok nem izgattak.Pincegarázst v. kolit pölö a mai napig nem építettem..a warez része meg valahogy nem tûnik újnak.:))

Van ott egy-két régi simses...:)