32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Nem éppen. Ha sima Sims 2 (angol) + University -> így teszed fel, akkor minden oké. Csak most gondoltam, legyen mindkettő magyar, hát nemtom. Asszem majd du-tán leszedem a magyar Sims 2 mellé az angol Universityt és ott kiválasztom a magyart benne és úgy fel. Hátha.
  • Mrlego
    én még nagyon az elején szereztem meg a game-t
  • Mrlego
    az nagyon gáz nekem megkelet veni eredetibe hogy menejn mert nem müködöt az egyetem a legeröseb védetséget élvezi szerintem
  • Dexantreal
    lol. Hogy csináltad?
  • Dexantreal
    Leszedtem a Sims 2 Hungarian DVD-t,meg a Sims 2 Egyetem Alcohol clone-t és simán fel is ment mindkettő telepítése. Egyetemet már nem akarta patchelni, merthogy Sims 2 már a frissített verzió és ekkor kiírta, hogy a Sims 2 Egyetem hibát észlelt és leállt. Elindítom, úgy szintén. Cracket nem leltem, de szerintem nem is kell. Mi a gáz? Mert addig nem akarom a többit is leszedni, míg ezzel nem végeztem. Most nincsenek fenn a gépen, mer uninstall lett.
  • Mike at home
    a teleknagyobbító sajna nem igazán működik :(
  • rage
    "Nem jössz úszni, mama ?
    Olyan jó a szobában a víz" - kérdi Béla

"Ha nem, akkor átúszom a szomszédhoz "

"Megharapom, hátha belefullad, s lesz egy normális gazdám helyette"
    -gondolja Wolfie

• PiszkosFred
    Akkor lenne tökéletes, ha a konyhaszekrény alatt "láttnánk" Ubul "földetérését" egy PAFF felirat képében :D
  • Mojlepque
    Garfield, de igazság szerint Garfieldnek halvány szürke csíkjai voltak, és közepes-narancs színű a szőre:D De nem kötök belé, mert a kép magáért beszél
  • reménytelen
    A Sims 2: Pets új lehetőségeket tárt elém. Például ezt:

Nagy, kövér, szőrös, narancssárga, falánk és szereti a bútorokat karmolászni. Na ki lehet ez?
  • Gyocsika
    Nem lehet például kutyásrendőrenek lenni olyan munkahelynincs csak külön külön eggyüütt a kutyával nem lehet dolgozni?
  • Pingu
    hát az hogy járják a házat és megijesztik a a simeket és felzergatják az alvokat
  • Neogan
    Értem, köszi.
  • Flora2
    neogan, az alapjátékban nincs Életcél, csak a kiegekben.
  • Gólya #21299
    én meg azt nem bírom elviselni, hogy ha egy házat (telket) más helyre rakok a faluban, a helye egész megváltozik (pl. ahol korábban szép dombos volt a hely, ott - ha már volt rajta telek - teljesen sík lett)
  • Crazy Mate
    Nem kell sry,töröld ki őket nyugodtan,és sajnálom hogy ilyen fölösleges mondatokat írtam be ide.
  • Neogan
    Tud vki segíteni? :( #21285
  • Mike
    ez nagyon furcsa egyébként, mert ha saját kezüleg ások le, nincs víz, de ha kész házat teszek le, akkor van
    nem igaz, hogy erre nem tudtak odafigyelni
  • Kodlovag
    Robotgyártás terén még csak a játékrobotokig jutottam. De kipróbálom a következő simmel. Ez a mostani, az ikrek egyike, híres szakács akar lenni.
  • Kodlovag
    Szerintem ezeket nem lehet megcsinálni. A pincéből is csak úgy szedheted ki a vizet, hogy magasabbra rakod a telket.
  • Mike
    figyelj, és olyan kis akármiről nem tudsz, ami arra jó, hogy az egész házat cakk-pakk odébb lehessen tenni, pár kockával? (nem a faluképernyőn, hanem a telken, építő módban) meg jó lenne vmi olyan is, ami kiszedi a pinyóból a vizet
  • Mike
    sentrybot a megoldás, jaessica Ebadi meg örülhet ha nem jön érte a kaszás
  • Mike
    Ice találkozott egy macskával az egyik közterületen, akivel összebarátkozott. Néha eszébe jut, hogy megsimogatná a macskát, de hogy fogom megtalálni?
  • Kodlovag
    Van nálam egy kóbor macska, az a Sake nevezetű barna macsek. Már nem tudom hányszor zavartam el, csupa mínuszban vagyok vele. Mégis mindig visszajár, és megeszi a kutya elől a kaját. A kutya is utálja. Jól össze is verekedtek, és lenyomta a kutyát. Na szép.

A kutya azt is nyugisan végignézte, ahogy jött a betörő. Betörő elverte a rendőrt, és lelépett egy zongorával. Ha az a Jessica Ebadi nevű nőszemély megy betörni, az mindig elveri a rendőröket. Márpedig mostanában csak az megy. Habár általában nem visz el semmit, mert a riasztó elveszi a kedvét. Most mégis a vadiúj zongorám bánta.
  • Mike
    olvasd el a programon belüli tippeket (opciókon belül a könyvek)
  • Mike
    hát nemtom, nekem a Pets óta a 7600GT-is beberöccen (előtte azért nem) (A64 3200+ 2 giga ram)
    és ami még furcsább, swappel is a kis drága 870 megát, 100 mega szabad fizika memória van, 1,2 giga cache mellett
    ez normális memóriakezelés? szerintem nem
    mondjum az 1 giga cache sokat segít, ki-be lépés után, vagy ide-oda utazgatásokkor
  • Mike
    a bénázásokat akkor is ki fogom törölni, sry
  • Mike
    de szuper, örök hálám üldözzön tégedet!
  • Neogan
    Hogyan lehet megnézni hogy mi a sim életcélja? Valaki mondta egyszer hogy az aspi méterre kell kattintani, de akkor csak a tipp jön be hogy maxoljam ki mert akkor megkapom a platinum moodot. Van egyáltalán életcél az alapban?
  • Shiwo
    a többi sims-hez is vannak ilyen "unlock" dolgok ? ill. hova kell beírni majd a kódot ?
  • Shiwo
    "
    annyit tudok hogy egy világító zemű farkasnak kell megharapnia a simet, de sehogy sem tudom rávenni, pedíg az ismerettségük 100-100on van mindkét vonal!"

nem lehet, hogy ez a baj, és inkább ellenségesnek kéne lennie ,hogy megharapjon ?
  • Shiwo
    nekem meg csak 256 mega ramom van, 1.2-es cerkával és radeon 9600-tal, szépen megy(igaz, nem fullon, de pl. fény bevan kapcsolva) és csak a töltögetés marha lassu..ill. ha baromi sok helyen jártam és/vagy családkreálás volt ,akkor lassabb, de egy restart azon segít :)
  • Crazy Mate
    Én rendesen belinkeltem a képeket,meg minden,de csak az első mondatot írta be amit írtam...Velem ilyen még sosem történt.
  • Kodlovag
    A modthesims2 oldalon láttam egy kis progit, amivel lotokat lehet megnagyobbítani. Na meg is kerestem Lot Expander
  • Mike at home
    minek erölködni?

gamefaqs mindenben segít! (de tényleg)

Sims2 pets kódok
  • Mike at home
    az, hogy magyarnyelvü kiadáshoz magyar boritó dukál, ha már pénzt adsz érte, szerintem ez a minimum
  • Mike at home
    hat ja
    van egy 4 szintes házam de átláthatatlan, asszem költözés lesz egy nagyobba
  • Mike at home
    ilyet máskor így:

Crazy Mate #21274
    itt nézzétek meg a képeket

EA forum
  • rage
    Az első felszabadított bónusz:
    Világoszöld bunda kutyáknak
    Kódja : ZZZ11ZZZHQ1AQ91ZB1A

Ilyen kódokat ti is írhatnátok, ha másikat találtok!
  • Crazy Mate
    És itt van a zöld szemű farkas:

És itt egy kis leírás németül: