32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Dexantreal #21313 Nem éppen. Ha sima Sims 2 (angol) + University -> így teszed fel, akkor minden oké. Csak most gondoltam, legyen mindkettő magyar, hát nemtom. Asszem majd du-tán leszedem a magyar Sims 2 mellé az angol Universityt és ott kiválasztom a magyart benne és úgy fel. Hátha. -
Mrlego #21312 én még nagyon az elején szereztem meg a game-t -
Mrlego #21311 az nagyon gáz nekem megkelet veni eredetibe hogy menejn mert nem müködöt az egyetem a legeröseb védetséget élvezi szerintem -
Dexantreal #21310 lol. Hogy csináltad? -
Dexantreal #21309 Leszedtem a Sims 2 Hungarian DVD-t,meg a Sims 2 Egyetem Alcohol clone-t és simán fel is ment mindkettő telepítése. Egyetemet már nem akarta patchelni, merthogy Sims 2 már a frissített verzió és ekkor kiírta, hogy a Sims 2 Egyetem hibát észlelt és leállt. Elindítom, úgy szintén. Cracket nem leltem, de szerintem nem is kell. Mi a gáz? Mert addig nem akarom a többit is leszedni, míg ezzel nem végeztem. Most nincsenek fenn a gépen, mer uninstall lett. -
#21308 a teleknagyobbító sajna nem igazán működik :( -
#21307 "Nem jössz úszni, mama ?
Olyan jó a szobában a víz" - kérdi Béla
"Ha nem, akkor átúszom a szomszédhoz "
"Megharapom, hátha belefullad, s lesz egy normális gazdám helyette"
-gondolja Wolfie
-
#21306 Akkor lenne tökéletes, ha a konyhaszekrény alatt "láttnánk" Ubul "földetérését" egy PAFF felirat képében :D -
Mojlepque #21305 Garfield, de igazság szerint Garfieldnek halvány szürke csíkjai voltak, és közepes-narancs színű a szőre:D De nem kötök belé, mert a kép magáért beszél -
#21304 A Sims 2: Pets új lehetőségeket tárt elém. Például ezt:
Nagy, kövér, szőrös, narancssárga, falánk és szereti a bútorokat karmolászni. Na ki lehet ez?
-
#21303 Nem lehet például kutyásrendőrenek lenni olyan munkahelynincs csak külön külön eggyüütt a kutyával nem lehet dolgozni? -
Pingu #21302 hát az hogy járják a házat és megijesztik a a simeket és felzergatják az alvokat -
#21301 Értem, köszi. -
Flora2 #21300 neogan, az alapjátékban nincs Életcél, csak a kiegekben. -
Gólya #21299 én meg azt nem bírom elviselni, hogy ha egy házat (telket) más helyre rakok a faluban, a helye egész megváltozik (pl. ahol korábban szép dombos volt a hely, ott - ha már volt rajta telek - teljesen sík lett) -
Crazy Mate #21298 Nem kell sry,töröld ki őket nyugodtan,és sajnálom hogy ilyen fölösleges mondatokat írtam be ide. -
#21297 Tud vki segíteni? :( #21285 -
#21296 ez nagyon furcsa egyébként, mert ha saját kezüleg ások le, nincs víz, de ha kész házat teszek le, akkor van
nem igaz, hogy erre nem tudtak odafigyelni -
#21295 Robotgyártás terén még csak a játékrobotokig jutottam. De kipróbálom a következő simmel. Ez a mostani, az ikrek egyike, híres szakács akar lenni. -
#21294 Szerintem ezeket nem lehet megcsinálni. A pincéből is csak úgy szedheted ki a vizet, hogy magasabbra rakod a telket. -
#21293 figyelj, és olyan kis akármiről nem tudsz, ami arra jó, hogy az egész házat cakk-pakk odébb lehessen tenni, pár kockával? (nem a faluképernyőn, hanem a telken, építő módban) meg jó lenne vmi olyan is, ami kiszedi a pinyóból a vizet -
#21292 sentrybot a megoldás, jaessica Ebadi meg örülhet ha nem jön érte a kaszás -
#21291 Ice találkozott egy macskával az egyik közterületen, akivel összebarátkozott. Néha eszébe jut, hogy megsimogatná a macskát, de hogy fogom megtalálni? -
#21290 Van nálam egy kóbor macska, az a Sake nevezetű barna macsek. Már nem tudom hányszor zavartam el, csupa mínuszban vagyok vele. Mégis mindig visszajár, és megeszi a kutya elől a kaját. A kutya is utálja. Jól össze is verekedtek, és lenyomta a kutyát. Na szép.
A kutya azt is nyugisan végignézte, ahogy jött a betörő. Betörő elverte a rendőrt, és lelépett egy zongorával. Ha az a Jessica Ebadi nevű nőszemély megy betörni, az mindig elveri a rendőröket. Márpedig mostanában csak az megy. Habár általában nem visz el semmit, mert a riasztó elveszi a kedvét. Most mégis a vadiúj zongorám bánta. -
#21289 olvasd el a programon belüli tippeket (opciókon belül a könyvek) -
#21288 hát nemtom, nekem a Pets óta a 7600GT-is beberöccen (előtte azért nem) (A64 3200+ 2 giga ram)
és ami még furcsább, swappel is a kis drága 870 megát, 100 mega szabad fizika memória van, 1,2 giga cache mellett
ez normális memóriakezelés? szerintem nem
mondjum az 1 giga cache sokat segít, ki-be lépés után, vagy ide-oda utazgatásokkor -
#21287 a bénázásokat akkor is ki fogom törölni, sry -
#21286 de szuper, örök hálám üldözzön tégedet! -
#21285 Hogyan lehet megnézni hogy mi a sim életcélja? Valaki mondta egyszer hogy az aspi méterre kell kattintani, de akkor csak a tipp jön be hogy maxoljam ki mert akkor megkapom a platinum moodot. Van egyáltalán életcél az alapban? -
#21284 a többi sims-hez is vannak ilyen "unlock" dolgok ? ill. hova kell beírni majd a kódot ? -
#21283 "
annyit tudok hogy egy világító zemű farkasnak kell megharapnia a simet, de sehogy sem tudom rávenni, pedíg az ismerettségük 100-100on van mindkét vonal!"
nem lehet, hogy ez a baj, és inkább ellenségesnek kéne lennie ,hogy megharapjon ? -
#21282 nekem meg csak 256 mega ramom van, 1.2-es cerkával és radeon 9600-tal, szépen megy(igaz, nem fullon, de pl. fény bevan kapcsolva) és csak a töltögetés marha lassu..ill. ha baromi sok helyen jártam és/vagy családkreálás volt ,akkor lassabb, de egy restart azon segít :) -
Crazy Mate #21281 Én rendesen belinkeltem a képeket,meg minden,de csak az első mondatot írta be amit írtam...Velem ilyen még sosem történt. -
#21280 A modthesims2 oldalon láttam egy kis progit, amivel lotokat lehet megnagyobbítani. Na meg is kerestem Lot Expander -
#21279 minek erölködni?
gamefaqs mindenben segít! (de tényleg)
Sims2 pets kódok -
#21278 az, hogy magyarnyelvü kiadáshoz magyar boritó dukál, ha már pénzt adsz érte, szerintem ez a minimum -
#21277 hat ja
van egy 4 szintes házam de átláthatatlan, asszem költözés lesz egy nagyobba -
#21276 ilyet máskor így:
Crazy Mate #21274
itt nézzétek meg a képeket
EA forum -
#21275 Az első felszabadított bónusz:
Világoszöld bunda kutyáknak
Kódja : ZZZ11ZZZHQ1AQ91ZB1A
Ilyen kódokat ti is írhatnátok, ha másikat találtok! -
Crazy Mate #21270 És itt van a zöld szemű farkas:
És itt egy kis leírás németül: