Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez már ezer helyen le lett írva, pl a Sims 2 faq-ban...
<#banplz>#banplz>
Cairass, letöltésekre ajánlom a The Sims Resource-öt, ami egy fizetõs oldal, de a letölthetõ cuccok egy része ingyenes (minden nap változik hogy mi van ingyen, úgyhogy érdemes sûrûn visszajárni és csemegézni), valamint a magyar Simfeelinget ami most sajnos nem mûködik, de ha minden igaz hamarosan újraéled a Simmetriával együtt...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
"File Archive <453 KB>453 KB>"
"Install the game - Full Installation.
Mount the SIMS2_1.MDS CD-Image using Daemon Tools v3.47.
Play the Game without the CD!"
Letölthetõ:[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2.shtml#The%20Sims%202%20v1.0%20
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Vmi oldal, ahonnan bútorokat, cuccokat lehet lerántani az alapjátékhoz?

Próbálta már valaki?
inkább küldök neked pár fotót, csak hagy ezt a kitakarom-betekarom mûsort
úgysem látsz semmit, akkor meg mi a túrónak?
Nem megy a bm.exe azaz a nude pacth. Ezt irja ki: Make sure you copied this File into the The Sims 2\TSbin folder where the Sims2.exe located!
SZerintem azért mert másolt a játék. Viszont ha berakom az eredeti exe-t akkor menni fog? Ha igen valaki küldje el nekem a [email protected]
Köszy
aki eltudná küldeni erre a címre
[email protected]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
help please
valaki küldje már el a The Sims 2 Egyetem magyar dvd borítót erre a címre.
és a The Sims 2 Family Fun Stuff magyar dvd borítót erre a címre
[email protected]
Elõre is köszi
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
állítólag valahogy úgy jön ki a dolog, hogy talán minden tizedik terhességre jut egy ikerpár, de ez már eddig nálam is megbukott, mert mint írtam, volt úgy, hogy egymás utáni terhességekbõl születtek ikrek - a család a végén röhögõgörcsben fetrengett, amikor feltettem a nagy kérdést: na milyen baba született?
kórusban jött a válasz: ikrek, egy fiú, egy lány - és tényleg
szerencsétlen szülõk, napokig kávén éltek, míg mindent megtanultak az aprók
na akkor találtam valahol egy olyan ágyat, aminek a komfortja és az energiája is 9-10-es volt - persze rögtön bevetettem, így nagyjából igazodtak a kicsit alvás-ébrenlét ritmusához
de most komolyan, nekem már feláll a szõr a hátamon, mikor ezzel a hülye kikockázással jönnek!
hát hol élnek ezek? még sose láttak ilyeneket, hogy ide süllyedtek?
ennyi jutott?
tulajdonképpen nem rossz, de hát valahogy csak meg kell különböztetni a majdani többiektõl - nosza mentés nélkül ki, s ismétlés
utána hónapokat kellett várnom ikerpárra, igaz, akkor meg csõstõl jött - egymás után három helyen<#wow3>#wow3>
Én a valóságban jártam így...
...bár az csak egy macska volt... ...õt nem zavarta a Fancsi-zás, mi meg megszoktuk!
Csak kicsit hülyén jött le idegenek elõtt, hogy fancsiztam egy 6 kg.os kandúrt...
Átnevezés passz! Max pink-et adsz rá, oszt ráfogod, hogy õ akart Klári lenni!<#ravasz1>#ravasz1>
Nude patch? Értelme nem sok volt az egyben sem. Hiába csángáltam álló rudival ho komoly reákció... ...pedig nagy volt<#rinya>#rinya>
2. alá már fel sem tettem. Örültem, hogy nagy nehezen elindult végre.<#vigyor5>#vigyor5>
A Playboy nem rossz ötlet! ...na és ez? <#action>#action>... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
576.hu
Gamecopy World
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2.shtml#The%20Sims%202%20v1.0%20
Innen válogass!
Átnevezni ne akard, hanem inkább keress rá az Ultraiso nevû progira, ami konvertálni tudja a különbözõ képfájlokat:

A kikockázást nem lehet valahogy megszüntetni??
Az a baj hogy másolt dvd-s játék van és az a bm.exe nem müködik!!!
Lécci segítsetek!!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
az 1cd-n az egyik img formában van a második ccd formában, a másodil cd-n ugyanugy, nem lehet a daemonnal bemountolni, mire nevezzem át, és nincs hozzé crack se , ha csak simán instalálom be, be lehet crackelni? mert az egyetemhez van 1 patch , gondolom az valami crack akar lenni , végigfuttatom minde, és mégis azt irja ki : please insert the original sims2 university cd ok and restart aplication ,vagy valami ilyesmi , mt csináljak , nincs hozzá valahol crack , please help mi
szeptemberben jon, a szokasos szerint
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
már szinte mindenkit összeszedtem a faluból - mármint az eredeti Maxis-simeket - és egész szép eredményeket lehet velük elérni
az igazság az, hogy az utóbbi idõben inkább építgetek - bár akármilyen szupercsodára nem futja, de végül is nekem tetszenek
most egyébként is letöröltettem a downloads-könyvtárat és újból kezdtem a cuccok beszerzését - ui. már elegem lett a lassúságból, meg aztán eléggé összevissza volt kavarva minden - most megpróbálom valahogy rendszerezni kicsit a dolgokat (csak nehéz ám visszafogni magam, mert ha látok valami szimpatikus dolgot, akkor persze már jön is - aztán majd megint alhatok, míg töltöget a játék)
meglehet, sokan még nem is tudják, hogy nyílt egy ilyen is