Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és valmailyen packokat?
Lenne egy olyan kérdésem hogy azokat a fájlokat hova kell bemásolni amikt letöltök. Mert én berakom a Download-ba és nm jelenítimeg!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ilyen zenekarosdi dolog melyik kiegészítõben van? Mert láttam néhány video-t, ahol a simek gitároznak, koncerteznek, stb... Pl. itt egy fanmade video is: Katt a "Watch It" gombra, wmv-ben van.
Elõre is köszi! Ja, ha még nem ismernétek: sims99.com Sims2 filmek és egyéb Machinima.
gamertag: kenobita
Egyenlõre semmi, de Neked szólok elöször amint felmerül vmi!<#vigyor>#vigyor>
Találtam egy magyar oldalt, ahol rövidke, ámde átlátható értékelés van az összes kiegészítõrõl, s így már képben vagyok.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Szal érdemes keresnem valami másikat vagy...?? <#fejvakaras>#fejvakaras>
arra vigyázz, hogy amikor már nem akarsz forgatni más tárgyat, a kód kikapcsolása elõtt alaphelyzetbe kell rakni mondjuk egy másik tárgyat, mert ha ferdén leteszel valamit és kikapcsolod a kódot, a következõt is ferdén fogja lerakni (legalábbis ezt tapasztaltam)
kicsit hülye fogalmazás, de remélem érted
Sims 2> Egyetem > Karácsonyos > Éjszakák > Megnyitottunk vár az üzlet > most meg cvmi családos, de ez is a karácsonyossal egyszintû!
mit hagytma ki és mikori?
süthetsz karácsonyi sütit, akkor jön a Télapó és eszik belõle, szervezhetsz újévi bulit, jött egy csomó - szerintem - szörnyûséges padló-falburkoló (american styl)
én megbántam, hogy felraktuk, az biztos, hogy semmi ilyen köztes kieg. többé nem látja a gépet
nem szeretnék mindent elõrõl kezdeni...
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
mert ez a kód csak azzal használható
de ha nem lehet, hát nem lehet - pedig ilyesmit szerettem volna, de akkor kénytelen vagyok megvenni egy üzletet és átalakítani
mindenesetre köszi a segítséget<#wave>#wave>
http://csuknorisz.mybrute.com
a másik az iylen okos telepítõket, mint az EA gameseké, alapól hülyének nézem, mert van hogy nem is engedi, csakis a c-re telepítnei, és oda rühellek játékot tenni
hogyan kell otthon "kifõzdét" csinálni?
próbáltam visszakeresni az OFB megjelenésétõl, de nem igazán találtam megoldást
alapértelmezett útvonalakat nem szoktad figyelni?
amugy hol van a babaágy???
Faq-t elolovastam de mivel alcoholal tettem fel, és nincs is a gépen daemoon, nem tudom mit lehetne vele kezdeni:S leszedtem egy miniimaget hozzá, elindulni elindul csak az intro után vmi névtelen hiva folytán kidob, help me!
hogy megéri-e az OFB, ezt majd eldöntheted, ha megszerzed - ezt más úgysem tudja helyetted eldönteni
az Egyetem azt hiszem egyértelmû - elküldheted tini simedet a középiskola után továbbtanulni, az OFB-vel pedig nyithat a simed boltot a városban, vagy otthon a saját telkén és lehet belõle "világraszóló" üzletemberke
ja, tippek, trükkök - igaz, angolul, de egy kis szótárazást megérnek - MTS2
(nekem még mindig a legmegbízhatóbb hely)
még valami?
Tippek trükkök hol lelhetõek fel magyar nyelven? Vannak fura/kissé nehezen értelmezhetõ dolgok...
Az Open for business-t mennyire éri meg beszerezni? Egyetem jobb? Mit adnak a kiegek? (bocs a sok kérdésért...)<#nemtudom>#nemtudom>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Csak kicsit meglepõdtem <#wow1>#wow1>
Editorokat hol lehet találni? Pl ruhák készítéséhez, módosításához...
volt, hogy leült a gyerekkel sakkozni, vagy bowlingozott a mamával
vagy ott vannak a falubeliek - párszor felhívod õket telefonon, aztán vendégségbe - no meg õk is hívnak téged
ki lehet õket választani (selectable), úgy könnyebben megy a barátkozás
ideig-óráig összeköltözhettek, aztán az "idegen" simeket elköltöztetheted máshová
akár a szomszéd telekre is
egyébként azt hiszem, kész családot nem igazán lehet letölteni (vagy csak én vagyok lemaradva?), legalábbis én még nem találkoztam ilyennel - igaz, nem is kerestem
Híres embereket találtam, de azok meg fizetõsek:S:(
Aztán taktikátváltottam, s megvártam a szabadnapot, oszt rákészülve(retyó/fürdés/alvás/szórakozást követõen, 4-re kész kajával) fogadtam az igazgatót 5-kor...
A 94 pontot sokalltam picit, mikor 90-es határ van.
Mindjárt megsasolom a linkeket!
Tegnap találtam néhány puritán oldalt, amirõl szedtem le pár cuccot. A gond csak annyi, hogy kiegek nélkül nem lehet használni sok mindent. <#rinya>#rinya><#duma>#duma><#rinya>#rinya>
ha eléri a 90 pontot, akkor felveszik a gyereket, de elõfordul, hogy a tizedik próbálkozás sem vezet eredményre!
az is pluszpont, ha mire végez a vacsorával, várja egy kávé, vagy ha van jacuzzid, képes még a látogatás elején beleülni és ki sem mozdul másnap reggelig - mondjuk én már megszívtam egy ilyet, azóta a jacuzzi környékét nem mutogatom neki, csak a vacsora után (elégedjen meg addig a ház belsejével!)
thesims2.jouwpagina.ne
thesimswell.welldressedsim.com - ezek gyûjtemények, tehát innen még nagyon sok oldalt találsz
vitasims.com, holysimoly.com., binessimsrevue.de, birgit43.de, sims2luxe.com, 4eversimfantasy.net, peggysims2.net, 11dots.com,reflexsims.de, mangosims2.free.fr,stb.,stb. - tulajdonképpen amiket innen szedegettem, azokkal sincs baj
egyszer nem lenne kedve valakinek egy linkgyûjteményt berakni akár a faq-ba, vagy bárhová, ahol lehetne böngészni, s akkor nem kellene mindig itt listázni, ha valakinek szüksége van ilyenre?
A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezértleáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
jó lenne ha valaki mondana egy életmentõ életet
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...