32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21355 látod, te pl. számomra sokkal idegesítőbb vagy Gyurkánál
számolok is most szépen, kiengedem a gőzt
olvasgassál már kicsit vissza, keress rá kulcsszavakra a lenti keresőkben, mert nem igaz hogy ezt szinte naponta meg kell kérdezni
meg próbáld már felfogni mit is irtam, magyarul irtam, nem hottentottául,
és tudod, nem, nem áll le, csak egyszerübb azt mondani, tegye fel mindet, minthogy hosszasan magayarázkodni, és tudod mit, ha magyar akarsz akkor a sims2 alap és az univból van nemzeti verzió, a többiben meg alapból benne van a maygar, iagaz ezt tegnap vagy tegnapelőtt irta valaki, de téged ne zavarjon, kérdezd csak meg...
szal tedd fel az egészet, a pets-et is, és crackeld, ha neked ez nem tetszik akkor elmész a boltba és megveszed eredetiben, akkor nem kell crackelni
egyzserüen semminek nem tudtok utánanézni, egyszerübb megkérdezni -
#21354 másrészről meg nem kérdezett semmit, és ez jó -
#21353 És az nem gáz, ha az angol cd-s eredetire felteszem a Pets-et (ha sikerül) és aztán arra teszem fel az eredeti Egyetemet -asszem magyar??? (ha barátnőm megtalálja a második cd-jét valahol...-khhmm, kinyírjam?(
Fog ez így működni, vagy trükközni kell vele -ha igen, akkor hogy lehet megoldani, hogy menjen??? :)
-
Dexantreal #21352 Nah, eddig letöltöttem a következőket: University, Business, Csilivili cuccok, Karácsonyi csomag, meg... meg asszem ennyi és még vissza van1-2 kiegészítő talán :S, nemtom, gőzöm sincs mennyi van. Most egy nagy kérdés előtt állok:
Jó-e az, ha magyar Sims 2 + angol kiegészítők és bennük a telepítőben választom a magyart?
Mert ugye lentebb írtátok, hogy nem jó a magyar Sims 2 + magyar kiegészítők, mert leáll és a végén lehet csak crackelni, de az nekem nem kóser.
-
Dexantreal #21351 Ezzel csak leégette magát. -
#21350 azt hitte ettől ő most nagyon vagány -
#21349 Itt van a töltőképernyő is, hogy meglegyen a teljes "család":
-
coRDHA DriLL #21348 Szerintem a Sims 2-vel kreatív, türelmes és nyugodt emberek játszanak! A 12éves Gyurinak meg üzenem, hogy változzon át whiskeyvé! -
mariann84 #21347 Szerintem is tiszta pug a pets, nekem már nincs alomtálcám, mert beleragadnak a macsekok és elviszik őket. Amúgy semeddig nem tart újra örökbefogadni azt az állatot amit elvettek tőled, bármilyen okból.Wesker24-nek üzentem főleg ,kár volt törölni mert egy telefonnal vissza/örökbe fogadhattad volna.amúgy nem rossz szerintem, csak elég nehéz pároztatni a jószágokat :S -
Dexantreal #21346 Igen, de így írni le? Akkor a válasz is olyan, amilyen az ő véleménye. -
#21345 itt nem osztunk
a véleményét meg hagy irja le, kit zavar -
#21344 szia 12 éves Gyuri! :) -
#21342 Ne reagalj az ilyen kommentre. Majd jon Mike, es torli (meg ezt is pls, a reakciot is, es ujra beke lesz) -
Dexantreal #21340 Nah, új megközelítés: potnosabban a régi, vagyis angol sims 2 plusz angol egyetem satöbbi-satöbbi-satöbbi és így jó lesz majd. Most töltöm a cuccokat szépen le. -
gyuri12 #21339 ez egy kalap szar! hülye minden fiú aki ezzel játszik! olyan mintha barbibabázna!!!! -
#21338 Elvileg igen, irta valaki, hogy valamelyik kieg ota nincs kulon nemzeti verzio, hanem egyben van az egesz, egy kiadas alatt. Nekem legalabbis csak az alapjatek eredeti (angol), es egy kieg (univ), a tobbi "kolcsonben van" nalam ;], es midnig ajanlotta a magyar verziot installnal, amig at nem allitottam a USre a regionalis akarmiket a winben. -
Silver Wolf #21337 Magyar Sims 2 őre lehet Angol Pets et felrakni?Remélem így talán a problémám is megoldódik... -
Neoncsoves #21336 xDDDdd gyökér vevő = megverni -
#21335 Igen, de en az uzletbe szeretnek kulonfele macsekot, kutyat betenni eladhatot es sehogy sem megy! madarat azt hiszem mar tudtam betenni egyszer egy masikat ha jol emlekszem, mert h**lye vevo elengedte a bentlevot :( -
#21334 fogalmam sincs hogy kell, lehet, hogfy ha veszel otthonra kalitot, akkor vehetsz bele madarat -
#21333 nem tud -
#21332 Hi! A nyakorves polcot en mar reg megtalaltam, csak nem tudok betenni eladhato allatokat sehogysem, a masik szomorusagom, hogy nem lehet pl. horcsogot, egeret, stb. kisallatot venni :(( -
Silver Wolf #21331 Nem megy a Sims2, akár hányszor feltelepítem mikor betöltené a várost megfagy. Nem tudom mennyire lehet win hiba de a processzort is máshogy ismeri fel...
A Magyar DVD -s sims2 vel van a gond, az Angol cd-s el semmi gond nem volt...
Nem tudott senki válaszolni,most sem tud? -
#21330 nálam hibával leáll
és begyárt olyan cyan szinü semmit sem lehet vele kezdeni kockát, mint anno egyszer mikor eltünette a program az egyik házam -
#21329 neked is köszi -
#21328 neked is köszi -
#21327 kösz szépen majd ki is próbálom mert a játékot töröltem de az elmentésről időközben csináltam biztonsági másolatot igy tehát nincs veszve semmi tehát semmi gond sincs legközelebb remélem nem lesz ilyen bug !! -
#21326 Hogyhogy nem működik? Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, másoknak működött. -
#21325 Állat irányítása manuálisan: BoolProp controlPets on -
#21324 általában minden bugra / nagy gebaszra van vmi cheat
remélhetőleg nem mentettél miután elvitték
és így a maxmotives cheat fel tudja nyomni az értékeit (mindenkiét felnyomja fullra a telken)
ja látom, már mindegy
gondolkodni kell, nem dühöngeni
itt a net, könyörgöm, tessék használni -
#21323 Esküszöm az agyamat eldobom emiatt a ki******* játék miatt !!!
Ilyen se volt még velem !!!
Csináltam egy jó kis rotweilert egész jó lett szereztem is neki munkát nehéz munkával el is érte a maximumot rendőrkutya lett belőle. Igen ám de az egyik nap ugy jött haza a munkából hogy az éhség szint totál lent volt (pedig mindig kapott enni sohasem éhezett) azt hittem hogy majd el megy kajálni de nem igy történt ahelyett hogy elment volna kajálni inkább ott ült egy helyben és nyüszögött a kaja miatt hogy éhes amikor ott volt töle pár méterre a kajás tálja(teli volt).
Azt is megpróbáltam hogy adok neki egy pár jutalomfalatkát de hiába mentem rá többször is a Jutalomfalatka parancsra egyszerűen nem hajtotta végre és innentől kezdve egyik parancsot se akarta elfogadni.
Mivel a kutya valamilyen okból nem akart menni kajálni valami játékhiba miatt és én meg nem tudtam irányitani ezért jött az állatvédő és elvitte a kutyusomat
Ja és a legnagyobb baj az hogy pont akkor mentettem mikor éhesen megérkezett mivel akkor léptették elő rendőrkutyává !!!
Na mondom ez szép egy játékhiba miatt elvitték a kutyámat aztán úgy felhúztam magam hogy töröltem az egészet !!!!
Volt már valakinek ilyen problémája ??? Most már késő megkérdeznem de ebben az esetben lehetett volna valamit csinálni ???
Szerintem a Petsben az egyik legnagyobb baklövés az hogy nem lehet irányitani a kutyát !!! -
Dexantreal #21322 Jahh oké. -
Gólya #21321 kolosszális!!!!!!!!!!!!! -
#21320 alap 12, 4 kieg darabja 8, 3 minpack darabja 4 -
Dexantreal #21319 56 k? :S... -
#21318 hát, a sims2 most jár 56k-nál
szép összeg -
Dexantreal #21317 Hja, ha mind sorba felpakolni és uccsót crackelni akkor jólvan. De nem tudtam, hogy télleg így kell, mivel még így soha nem csináltam :P. De thanks helpet mindenkitől! Bár..... lehet, hogy megkérem szüleim, hogy vegyék meg. Mert úgyis engedélyezték a Battlefield 2142-t, de hát az léggé pocséknak ígérkezik és inkább helyette megpróbálom megfűzni őket ezzel. -
#21316 van magyar alap és van magyar egyetem külön
azokat kell feltenni, meg az összaes kieget szépen sorban, majd az utolsót crack-elni
nincs okoskodás, nincs kérdés, csináld így, és kész -
#21315 pedig jobban tennéd -
Psi #21314 Nekem a miniimage segített.