32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Crazy Mate #21556 Ilyen jól meg van csinálva a Sims 2,hogy valósághűen nőnek a növények?Egyébként hóról volt szó. -
#21555 az enyém akarja spec :)
mint mondtam, nagyon tetszik neki a vámpírlét -
#21554 Gondoltam ho ott lesznek. Két éjszakát vártam ott, de semmi... -
#21553 de
illetve csak az, hogy a háztartás tagjai, szal a kutya is be fog menni -
#21552 gondolj bele, ha esne az eső, utána mozdulni nem lehetne a gaztól -
#21551 engem nagyon zavar, hogy a kutya alapvetően egy malac a macskához képest
pillanatok alatt összekoszolja a fekhelyét, nagyon hamar lesz büdös, a kertet felveri a gaz
nahát tegnap mi volt, poénból az egyik tinisrácom megkérdezte az egyik barátját bejön-e neki, mire az mondta, igen, no onnantól kezdve a barát füttyögött, meg randizni akart vele, (addig nem volt buzi, inkább azt mondanám kialakulatlan személyiség volt) léphettem ki mentés nélkül, eddig nem tudtam, hogy a kérdésekkel is vigyázni kell
ami még érdekes, hogy akárkit nem lehet a vámpirral megharapni
kár -
#21550 egyszerü
minden ajtónál engedélyezheted/tilthatod hogy állatok bemehetnek-e rajta vagy sem. -
Hoz_Hun #21549 "vámpírnál a vérszívás"
Ez hogy? Nekem még sosem sikerült vért szívnom, nemhogy arra lenne szüksége a vámípromnak. Vámpírom meg tud harapni mást és így vámpírrá tenni, ha esetleg erre gondolnál, de ez nem szükséglete. -
Crazy Mate #21548 Mi lesz a következő kiegészítő? -
Dexantreal #21547 Vagy a Sims 3-ban. -
Dexantreal #21546 Nah arra kíváncsi leszek. -
Dexantreal #21545 Aha, értem, akkor valszeg a külön klotyó lesz, mert ezek mind bent dekkolnak, pedig kint kettő ház is van. Hmm, ha mondjuk kihessegetem őket és állatoknak bejönni tilossal bezárom az ajtót, akkor lehet, hogy kint éldegélnek, nah de egy macskának kint? Azért húzós én úgy vélem. Macska mégis inkább a házba való és nem hinném, hogy van olyan funckió ajtó bezárásnál, hogy csak xy állat jöjjön be, a többi meg kint marad. De thanks a helpet! -
Gólya #21544 sajnos, nem esik!
majd a köv. kieg-ben -
Crazy Mate #21543 A Christmas Party Packban van olyan hogy esik a hó? -
Gólya #21542 párszor már láttam ilyet: lehet mondani az állatnak, hogy használja a WC-t (vegyél neki egyet külön)
a kutya kint végzi dolgát, majd a föld beszívja, ha meg bent intézi, szidd össze -
Gólya #21541 nekem teljesen a telek szélén van a kerítés, kapu is van, mégis bejön boldog-boldogtalan
mit kell még csinálni, ha már nem látnék szívesen több állatot?
ja és egyész véletlenül havas háztetőt nem láttatok valahol? (igazán jólesne legalább egy - "fehéret" már találtam, de ha az fehér, akkor én is)
-
Dexantreal #21540 Most vettem kettő Husky kutyát, így van 50 Cent, mint nőstény és DMX, mint hím. Megjöttek és körülnéztek, játszottak egy picit a dolgokkal, amik ki lettek készítve nekik ,aztán hogy egymásnak estek minden ok nélkül! Jó kis bunyót lezavartak, tutti, hogy ilyen hatalmai harc lehetett, hogy ki a főnök kettejük közt. Ha jól emlékszem DMX hazavágta 50 Centet. Van még egy Rex nevű nőstény kutyám lol, meg egy nőstény Meloney egyiptomi Mau macsek. Szal tömve van a két felnőt simem állatokkal. Csak azt nem értem, hogy a mcska simán elvégzi a dolgát az alomba, de a kutyák miért csurgatnak a padlróa? Nincs nekik is valami tálkájuk a játékba? :S Mert kint néha egyik elvégzi a dolgát, de hát ott is látszik a folt és csak akkor van kint, ha épp munkából jött meg. Vagy van olyan parancs, hogy wc-t használja.... de hát azon a többi sim is ül...,. azt tanítsam be nekik? :S -
#21539 vámpirnak vért kell szívni? ez új -
#21538 a konfigod miatt :)
cerka gyenge, kevés a ram, a grafkártya is egy díszpéldány
sajnos ez van
vedd le a grafikát -
Dexantreal #21537 Okés, kerítés az nincs a birtokon, bárki bejöhet, csak a házba nem. Abból első öt percnél elegem lett, mikor a gyerek találkozott Sudárkával a kis kutyával és játszott jót, bement enni, Sudárka boldogan belohol - nem vettem észre - és arra leszek figyelmes, hogy vad zaj hallatszik valahonnan... Sudárka szétbarmolta az egyik ágyat... pont annak a gyerekét, akivel játszot. Nah jólvan. Jah meg a többi idegen ember is betévedt, mondtam, hogy most már elég és csak a háztartás beli simek jöhetnek be. -
Crazy Mate #21536 És a vérfarkasnak van valamilyen dolga amit muszály csinálni?(mint vámpírnál a vérszívás) -
#21535 az én konfigommal
lásd "aláírás" mér akadozik ha már 3-v tobb sim van a játékba? -
#21534 Az nem zavarja, a lényeg, hogy olyan kerítést ne csinálj, ami kiér egészen a birtok széléig, én nem enged be állatokat a kapun. -
#21533 éjjel várakozz a Crypto Night klubban
hogy mi a magyar neve, fogalmam sincs
nekem épp ma lett az első vámpírom, a csaj nem nagyon volt szimpi a vámpirfickónak, de aztán a kitartás meg a love potion segített
de az istennek nem akarta a csajt megharapni, odaköltözni, ezért a nő megkérdte, harapja már meg a tinigyerekét, aztán az megharapta az anyját. Anyukának tetszik a vámpírlét, gyerkének annyira nem (anyuka fél attól, hogy gyereke vámpirkúráló löttyöt iszik, a gyereke meg erre vágyik) -
#21532 max grafkártyában rosszabb
mert a proci jobb
nekem
A64 3200+
6600GT majd 7600GT
2 giga ram
a 7600GT érezhetően simább scrollt biztosított, kicsit finomabban ment, mint a pets óta, most újra van rángatás
lehet, hogy számít aletöltött cucc is, mert 6600GT idején olyan 700-800 mega volt, most meg 1.2 giga -
#21531 Aha..
...már bejártam az összes night club-ot de egy szájba**** vámpírt se láttam... :D -
#21530 Menni fog a te konfigodon is maxon.
Egyedül a RAM, amiből lehetne több, de legfeljebb első 2 percben szaggatni fog a játék, aztán már kevésbé. -
#21529 hát ezt én se tudom én egyszer a belvárosba taliztam egyel -
#21528 Tudom, ho meg kell haraptatnom magam, de hol találok egy vámpírt? -
#21527 Jah, még valami. Bocs, ho iyen tudatlan vok, de hogy lehet vámpírt "csinálni"? -
#21526 Hát nekem:
XP SP2
AMD 3500+ _ - _ 2.2GHZ
Ati X700 Pro
1024MB RAM
:D -
#21525 Akkor mondok egy másik konfigot is:
XP SP2
P3 1 GHZ
GeF 3
512 MB RAM
Minden minimumon, összes kiegészítő, valamint több mint egy gigabyte letöltött anyag fent van, s játszható.
Egy apró probléma, hogy a sok letöltött cucc miatt kb 8-10 perc, míg elindul a program :) -
#21524 Aham...kössz...
De nem lettem boldogabb, mer nekem rosszabb... :\ -
#21523 XP SP2
P4 [email protected] GHZ
GeF 6600 GT
2 GB RAM
Minden maxon. -
#21522 Lenne még valami...
Leírnátok ho nektek mien a gép config-otok, és ehhez milyen beállítást használltok a Sims-ben?
Előre is köszi! -
#21521 köszi :) -
Dexantreal #21520 Akkoris jönnek, ha pl az ajtót bezárom úgy, hogy csak a háztartás beli tagok léphessenek be? Szal ez nem zavarja az állatot abban, hogy a birtokon kószáljon? Egyébként vérfarkasról eszembe jutott: Remus Lupin. Jah és thanks infot Hasznos. -
#21519 Éjszakák, meg a Házi Kedvenc -
#21518 Pets video
:-))) -
#21517 Télleg, ahhoz ho lehessen vámpírod, vérfarkasod, meg ilyenek ahhoz meik kieg. kell?