32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #21598
    nekem viszont még az elején meghalt egy kismamám, mert mire kitálalta a reggelit, éhenhalt (fő, hogy a családnak legyen kaja!)
    még jó, hogy előtte mentettem pár pillanattal
    ja és olyan is volt, hogy 10-es főzőcskével felgyújtotta a konyhát (ráadásul a mikróval)
    a múltkor meg: vendéget hívott a szupersim (minden 10-es), elkészít egy adag kaját - odaégeti; csináld meg mégegyszer, mondám: másodszor is odaégeti; jó, csináljuk meg újra: nem elég, hogy odaég, még a konyhát is felgyújtotta
    ezek után már csak salátát mertem csináltatni vele, mert épp nem voltam építkezős kedvemben
  • Hoz_Hun
    olló???
  • Mike
    nálatok működik még az az olló? nálam már nem, megfogja, aztán a program reseteli a simet, vagyis olló eltűnik, sim vigyázban áll
  • Gólya #21595
    semmi különös, csak úgy 1000 file körül vannak ..... s egyelőre remekül

a kenyereskosár egyébként egy antik szett része
  • Gólya #21594
    a 220
    egyébként a szemétevőt próbálta megjavítani
    még jó, hogy ilyenkor nem kell új ruhát venni a szerelőnek (bár lehet, beszámítja az árba....) - úgy húzott el, mint aki rongyosbálba készül
  • Mike
    mi történt vele?
  • Gólya #21592
    jaja, néhányat ...........
  • Mike
    de már nem akarom, mert végre van egy irányítható vámpírom
  • Hoz_Hun
    Ja. Bocs.
  • Mike
    a medencét nem akartam
  • reménytelen
  • Hoz_Hun
    Most egyszerűen megölheted. Két szó: Napra vele! (hihetetlen gyorsan beadja a kulcsot, még akkor is ha mindene tele volt)
  • Hoz_Hun
    Na bezzeg az enyémek meghalnak, legalább is ha életben akarom tartani őket. Megölni még nem próbáltam, de simán éhenhalatnám, semmi gond. Vagy irány a medence létra ki, aztán blugy-blugy.
  • Hassan B
    Itt a sorrend:

Sims 2 University (Egyetem)
    Sims 2 Nightlife (Éjszakák)
    Sims 2 Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
    Sims 2 Open for Business (Vár az üzlet)
    Sims 2 Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
    Sims 2 Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
    Sims 2 Pets (Házikedvenc)

Nem tom mi lesz a végén, mert most fogom csak feltenni a Pets-et, de sztem simán menni fog.

És igen, az universitynél csak a mini image kell, crack nem.

...tudomásom szerint csak az university-nél...
  • Crazy Mate
    Csak az universitynél kell mini imaget használni,vagy az összes kiegészítő ilyen?
  • Neoncsoves
    xD
  • Mike
    most már nem akarom
    majd most fog meghalni, figyeljétek meg
  • Crazy Mate
    Fel akarom tenni a többi kiegészítőt is,és akkor felrakom mindet,és amit utoljára raktam föl azt crackelem?Meg van szabva a felrakási sorrend?Ha csak az Universityt rakom fel akkor felrakom a sima Sims 2-t+Universityt és nem crackelek semmit csak használom az Universityhez a mini imaget?
  • Dexantreal
    VP mód on.
  • reménytelen
    Ha esetleg még mindig meg akarod ölni, küldd ki a napra.
  • Mike
    nálam ez van, hogy alt+printscreen, így csak az aktuális ablakot menti el, aztán kattintok a tálcán a paint-re, beillezstés, kép mentése

(ablakban játszom a sims-szel, 1280x1024-ben)
  • Dexantreal
    Mekkora lol.
  • Hassan B
    De fog menni, csak használni kell egy mini image-et. De ha felteszed a többi kiegészítőt is akkor nincs semmi gáz... (ha mégis akkor szólj :D)
  • Mike
    Van egy sim csajszim, akit ki akartam nyirni, állandóan zabáltattam, tök kövér lett, semmi baja, na akkor romlott kaját evett állandóan, attól hányt ugyan, de más baja nem lett, akkor kiirta, hogy megbetegedett a romlott ételtől, de pihenéssel meggyógyulhat, elküldtem tornázni, tovább ette a romlott kaját, minden wc-t összehányt, de semmi. no akkor átprogramoztam amikor pirosban volt, sajtos szenya életcélja lett, úgy ment át platinába mintha húznák, ebből vettem egy feltöltő gépet, beküldtem zölden (tehát arany alatt) mindene lement nullára, de nem halt meg, kis pihenés és romlott kaja után beküldtem újra, akkor sem halt meg. Nulla szerelési tudással megjavította a mosogatógépet a tv-t, nem halt meg. Nulla főzési tudással főzött, nem gyújtotta fel a konyhát. (Bezzeg a gyereke!) Na mondom ilyen nincs. Feladtam. Elment vett magának ruhát, új frizurát csinálatatott, smink, egész helyes lett, vettem neki kondigépet, leadta a felesleget, és ő lett a vámpirnő. akinek még tetszik is ez, és szerencsére ebben az állapotban már más is érdekli a magoláson kivül.

én eddig nem igazán gonoszkodtam a simjeimmel, azt hittem ilyenektől simán meg lehet halni
  • Crazy Mate
    Nekem megvan az angol verzió,de sajnos csak angol és spanyol nyelv van benne,és azt írtad hogy angolban válasszam a magyar nyelvet.Csak a magyar tudom most leszedni,mert az smsweben csak a magyar van,ha azt teszem fel akkor az nem fog menni?
  • reménytelen
    A vágólapra. Úgyhogy Ctrl + V -vel beillesztheted egy képszerkesztő programba.
    Amiket pedig a Sims 2 beépített képkészítő funkciójával csinálsz, azokat pedig a
    C:\Documents and Settings\*felhasználóneved*\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N*** (az első három a beépített város, ha van utána plusz, az a saját) \Storytelling-be.
  • Denisse91
    Amit print screenel csinálok képeket a simsbe, azokat hova teszi be?
  • Mike
    hát ezt meg mi rázta meg?
  • Mike
    a sims1-ben igen, most már sajnos nem
  • reménytelen
    Letöltöttél plusz tárgyakat? Mert az a kenyereskosár nem ismerős (bár lehet, hogy még nem tapasztaltam ki teljesen a kiegészítőket...).
  • Gólya #21566

ez ám az ügyes, képzett szerelő!

a növények előbb-utóbb elpusztulnak, csúnyák lesznek, rontják a sim környezetének minősítését
  • Crazy Mate
    A növények meghalnak ha nem öntözik a simek?
  • Mike
    de
    be lehet zárni azt is
    ez egészen biztos, mert nálam kerítés mögött volt a vendégek etetése, hogy be tudjam csukni, ha senki nem ér rá elhordani a szennyes edényt
  • Gólya #21563
    oké, megvan - de mikor először próbáltam, nem lehetett, aztán letettem róla
  • adios
    De azért köszi
  • adios
    Boics nem szóltam.
  • reménytelen
    Ha felnézel, van egy nagy "Leggyakrabban előforduló kérdések" felirat, arra kattints, aztán a bejövő oldalon az FAQ-ra, és ott találsz mindenféle serialt.
  • reménytelen
    Én le tudom zárni a kertkaput is, ugyanúgy, mint az ajtókat.
  • adios
    Hali!
    A Family Fun Stuff-nak kéne az install kódja.Valaki plz segítsen.És még egy kérdés: hol találom a Sims 2 mentéseket?Mert kerestem ott a Documents and Settings-ben, de nem találom sehol.
    A választ előre is THX.
  • Gólya #21557
    a köv. kieg. az Évszakok lesz - állítólag
    (mások olvasták itt-ott, tehát én is csak innen tudok róla)

a kertkaput viszont nem lehet lezárni!
    és igazából jó lenne az a kis tábla, ami az 1-ben is volt (állatoknak belépni tilos!), mert ha már van néhány háziállat, akkor pont elég, nem hiányzik még kisezer kóbor jószág

mindettől függetlenül nagyon jólesne egy havas háztető! (átmentem dedósba)

a gaz pedig nő - nem a növények, csak a gaz - még azon a helyen is, ahová a kutya jár