Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem minden ház bútorozott
amiben meg van, az nyilván drágább is, meg nem is biztos, hogy olyan van benne, ami tetszik

akyyy
az semmi, én kiköltöztettem a simemet, hogy vegyen egy jó nagy házat, jó drágán... megveszem, bekötlözök, oszt nincs benne szinte semmi:S😞

a házakat amiket le lehet tölteni, azokba ugye vannak bútorok

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike
lehet lakni a kertben is, csak legyen pár fa
a simek szeretnek a kertben lakni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mert ugye

hogy tudnak ketten egy ágyon ugrálni?

és az a bizonyos mesélés

Ez az én hülyeségem is,mert megvettem a legnagyobb üres telket.Valahogy ki kell húznom szerdáig,akkor már egy minimál házra talán futi.Ráadásul dimbes-dombos az egész telek.Asszem ezzel nagyon meg fogok szenvedni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
abból semmit
vegyél fel kölcsönt

egy wc 300
egy tûzhely 650
egy pult 150
wc túloldalán a falon zuhanyozó, már nem jön ki
a földön meg alhatsz

van a telken vmi növény? add el

a pénzcheat nem cheat, hanem a program hülyeségének kiküszöbölése
miért nincs hitel?

Pfff...ezt nem tudom,még nem próbáltam ki.Nem hiszem,hogy kamukép lett volna.Valahogy bizti lehet.

Kodlovag
3 villám a max. Könnyedén lehet befolyásolni, mennyi legyen. Attól függ, hogy a simek mennyire felelnek meg egymás turn-on -jainak. Lehet, hogy egy villám erejéig a csillagjegyektõl is függ. Ha új simeket csinálok (rendszerint rögtön egy párt), akkor eleve úgy választom a turn-onokat, hogy 3 villámjuk legyen. Ha játékban született sim, akkor meg lehet venni valami löttyöt, amit ha megiszik, akkor megváltoztathatod a turn-onokat.

Mike
hogy lehet mesét olvasni sok kiskölöknek egyszerre? vagy az csak egy kamu elõzetes kép volt?

De a legjobb villámos nõt talán a javasasszony partnerkeresése adja.5 simropiért olyan nõt hoz az npc-kbõl,ami a simed vágya.Monduk az üzleti fogások elsõ oszlopa miatt már azt is tudom randira hívni,akit még nem is láttam.😊

Az akkor lesz,ha van a másik simben olyan dolog,amit te a "beindulok"-ra jelöltél.Ha van a másik félben olyan ami taszít,akkor a villám áthúzva jelenik meg(asszem legalábbis).

Na kiköltöztem a robotoktól.Rájuk maradt a szórakoztatóközpont,meg a sok zsé.Most megvettem a legnagyobb telket,hogy ott építkezzek,és most elõször építek házat..😊Ja és 1500 simim maradt,úgyhogy most egy tök üres telken dekkol a simem.Mi dákót vegyek annyi pénzbõl?Csalni nem akarok..

Mike
nézzél többet körbe

akyyy
hogy afrancba van 2 meg 3 vilámjell?:SSS

nekem csak egy van akkor is mikor mindkét csik 100nál van a csajjal:S ( vannak vagy 10-en<#vigyor1>)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mike
volt egy medence amibõl "valmiért" 😊 nem tudtak kimászni

szeretem az extrém kihívásokat

pl. a mostani furcsa, fehér börü srác, jár iskolába, mellette melózott is, most meg a saját üzletben dolgozik

eddig a suli meletti meló sohasem ment

hogyhogy vízbefúltak?
túlfolyt a mosogató?

Mike
nálam olyan volt, hogy a szülõk vízbefúltak, és egy szem tinicsajra maradt két tipegõ kiskölök, hát bizony nem tanultak meg beszélni, wc-zni, járni, azt hiszem talán csak az egyiket, néha kint feküdtek az utcán kakis pelusban, mégsem vitte el a Gestapo egyiket sem, sõt szépen fel is cseperedtek mindannyian

daemont használok és ki van kapcsolva...
amúgy nm eredeti és alapjában ment a sims 2, csak az univerytivel nm...
jó jó, de az enyémek mint egyetemisták kezdték simlétüket
egyébként az elején vagy két alkalommal ráfáztam ezzel a tejjel - nem figyeltem, rosszkor itattam a gyerekkel - meg is volt az eredménye
utána hanyagoltam
nekem a kicsik elég jól fejlõdnek rásegítés nélkül is - még a hármasikreknél is csak egy fél napot kellet ráhúzni, hogy mindent megtanuljanak és felnõhessenek kisgyerekké - utána meg már tudnak tanulgatni szépen

Mike
én azt tinikorban szoktam, hogy az egyetemen már ne kelljen

sõt, itatom a tipegõt smart tejjel, így szépen fejlõdik
gyerekkorban ök könnynen kimaxol így egy-egy tulajdonságot

így most jó, mert vadiúj simmel kezdve, mire végez az egyetemen, szépen összekapirgál egy csomó skillpontot, szeerz egy csomó barátot, ismerõst

Mike
mi az egyetemen az érdekes? legalább ne 8 félév lenne

Mike
a off! azt jelenti, offolni fogok
szal nem te offoltál, hanem én 😊

most, hogy építgetem az új falut, egyáltalán nem unalmas - bár az egyetem máskor sem volt az
van olyan idõszak, amikor az egészbõl elegem van, de nem szokott sokáig tartani, fõleg , ha közben találok valami nekem tetszõ dolgot, amivel kicsit változtatni lehet

persze, bocs, csak kicsit kapcsolódott a hsz-hoz

Mike
lehet, hogy a 5-6 apsi mellé jár a 3 villám? nekem a legtöbb simem felnõtt vagy kiskölök, nekem az egyetem rém unalmas

Mike
kissé off!

nincs olyan, hogy nyelvérzék nulla
jóideig én is azt hittem
az a lényeg hogy nem kell görcsölni, hibáktól félni, amikor mindkét fél érdekelt a kommunikációban, az egy felemelõ élmny

szótárazni sem kell végtelenségig, nagyon sok meg fog ragadni
arról nem beszélve, hogy a sims eléggé szlenget használ
sokszor a középszótárban a kifejezés benne sincs, hanem csak az egynyelvû Uxfordban találtam meg

Mike
nekem még sosem volt robotom

meg azért csendben, halkan: Pleasanview-t Szépkellemes-nek fordítani....

na szóval ....
pár éve, ha megláttam egy szgépet, világgá szaladtam ijedtemben
ahhoz képest szerintem egész szépen fejlõdök, bár tökéletes már soha nem leszek
nyelvérzék=0
a játék pedig mindenképpen szívesség, tehát pofátlanságnak tartanám még ezért is kunyerálni
tehát marad az angol nyelvû változat, meg az elengedhetetlen szótárazás a fontosabb dolgokban (amíg az Oblivion a nyerõ, addig nem is lesz ez másként)

de nekem a diplomásoknak sem ajánlotta még soha, ezért kérdeztem
ja, egyébként nekem elég sok három villámos kapcsolatom van - szerintem ez nagyban függ attól, hogy mennyire vannak egy hullámhosszon
most indult egy teljesen új faluban egy egyetemistám, ötödik félévét tapossa, eddig elcsábította két professzorát (az egyik talán Methos-szal egyidõs), s már a harmadikra is meregeti a szemét (ezzel együtt szorgalmasan körmöl, tanul)

akyyy
nah megnyitom az üzletemet😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Na most kelt egybe a két szervóm...csak az a baj,hogy kis szervót nem tudnak csinálni.Ja meg mikor útban az álomrandi felé,állandóan házimunkát akarnak végezni..😊

Nekem 3 villám van,pont annál a gárénál aki tetszik is,el van jegyezve,még az egyetemrõl ismerem.De egyszerûen nem adja ki az ajánlat összeköltözés opciót.Akkor válna igazi felnõtté,lenne neki is 6 vágya és jöhetne a lakodáré..de nem megy vmiért..😞

Mike
hûha

nekem eddig 2 volt a max

Mike
brutál

Asszem ezt a munkakört csak az egyetem elvégzése után kaphatod meg másik a hárommal.Én ezt a "simhálón" találtam.Ha hiányos az angoltudásod,miért nem magyarítod le?

lehet, hogy butaságot kérdezek - elõre is elnézést
OFB-vel bezárólag fent van minden, patch is, de...
nekem pl. még soha nem ajánlotta fel munkalehetõségként ezt a természettudományos izét
ez most benne kellene legyen eleve a játékban, vagy láttam letölthetõ lehetõségként?
mentségemre szolgáljon nagyon alaposan hiányos angoltudásom, viszont a játék erdeti nyelvû, segítségem pedig más nincs, ui. pillanatnyilag egyedül játszom az egész népes családból<#confused>

Jó erre rájöttem egy kis visszaolvasással,hogy kigyógyít a vámpírizmusból.

Meg egy kérdés az a Vampocillin-D mire jó?A bájitalt azt tudom.😊

Ja egy kérdés:vonzalomnál mennyi a max. ki sárga villám?Nekem 3 volt eddig.

Na én azért is a játékról írok,mert voltak események rendesen.😊Tegnapelõtt elértem az ökológiai gurut(természettudomány)heti egy munkanap(szerda)10497 simiért.Az igaz,hogy qrva hosszú a munkaidõ,és ha elosztod 7-tel egy átlag fizu,de a munkábamenetel miatt megéri(ádámkosztüm,repkedés).Na hogy ilyen ritkán kell melóba menni,belevágtam az otthoni üzletbe,nyitottam egy szórakoztatópark szerûséget.Van ott minden:pókerasztal,pezsikád,teleszkóp,zene-cuccok,büféasztal,fényképautomata etc..Szóval a lényeg,hogy az 50 simis belépõ ellenére mindig rengetegen vannak.Tegnap mivel már nem tudtam mit venni,poénból elkezdtem hívkálni a javasasszonyt partnerkeresés céljából.Ugye volt lové,ezért az 5000 simiért általában jó muffokat kezdett adni..Na itt jött a gond..kb. 10 olyan simlány volt a telken akibe szerelmes volt a simem.Ha még láttatok annyi kardos gyûrût...vérpiros randijelzõ(k),pofozkodások,utána postaládában bûzös levélke,sõt az egyik hozott valami büdit papírzacsiban is...😊))Eszméletlen sok sok szörnyû randi jött össze.Eddig pedig csak álomrandik voltak,kaptam rózsacsokrot,flipperasztalt,szerelmes parfümös levélkét és akváriumot.Ja meg 3 éttermi kupont,da azt a Kamarától.A "jó hangulat" tetõfokán megbolondult az õrzõ robot(az utjába kerülõ simeket sokkolni kezdte),és szervó is ámokfutásba kezdett.Pedig hasznos az örzõ robi,ha újságot akarnak lopni,vagy kukát borogatni esetleg jön a betörõ.Tehát szervó is sokkolgatott,kivégezte nyami,pucc és õrrobit,majd elromlott.A bocivirág szép csendben elfogyasztott egy simet.Ott vettem észre,hogy sírkõ alldogál a kertben,és jött a szellem ijesztgetni.Na "csak" ennyi történt..😊

már nem kell😄Megértettem és megy is!
rage
Mike majd megírja neked pontosan.
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na leszedtem egy mini imiget és azzal akkor most mit kell kicsálnom?Kibontottam eddig
Mike
lassan megint átmegyünk install topikba
a hetente feltett tökegyforma kérdésekrõl nem beszélve

juszt sem olvasnak vissza, juszt sem használják a keresõt <#gonosz3>

rage
A magyar alap Sims 2 még mûködött ?
Ha igen, akkor tudni kellene, hogy eredeti játékokról van-e szó?

Ha nem, és Daemon Tools-szal mountolod, kapcsold ki a DT-ben
a safedisk emulációt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

lenne 1 kis problémám...mégpedig
fent van a magyar sims 2 alap
majd feltettem rá a magyar universityt, de nm indul el mert kiírja h hibát észlelt és leállt..most mit kéne csinálnom ? :s
mondjuk, a simmetria nekem kicsit összeszedettebbnek (ebbe a szóba majdnem belecsavarodtam) tûnt
csak halkan jegyezném meg: remélem, ha sikerül újraindítani (vagy inkább folytatni), jobban sikerül, mint a simfeeling
de nekünk a teleport valahogy másképp van meg - talán az a szép kis sárga doboz? nem tudom, csak azt, hogy amikor töröltük a downloads-könyvtárt, ez a doboz, a fekete sz.gép, meg az InSimenator megmaradt, tehát valamelyik biztosan hozta magával a teleportot
valahogy ezek a minikieg-ek nem tetszenek - azt hiszem, írtam is már; a karácsonyit raktuk fel, de megfogadtam, több ilyet nem lát a gép

Aha..szóval ez a minikeg. a luxuscuccokra hajt.

Pölö a túrótorta,a melegszendvics életcél és a teleport nekem teljesen új volt.