Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én pénzt Sims software-ért nem adok sosem.
Þór vígi þessi rúnar
Vagyis ilyen tippek, trükkök, érdekességek, statisztikák, meg mindenféle kis mütyürségekkel van tele.
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
most esik le, hogy akkor ez most nem a játék? Nem játék cd-k vannak benne, hanem csak felhasználói könyvek?... óóh, azért nem akartam elhinni, hogy enniybe kerül. 😊))
Leveszem a képeket.
Þór vígi þessi rúnar
most azonnal, vagy ráér augusztusban az üzlet?
remélem nem a világ túlvégén lax
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Þór vígi þessi rúnar
Mingyárt teszek fel pár képet.
Nekem mindegy miben fizetsz, nyilván a forint egyszerübb!
p.s.: Most néztem át õket még a gerinc mentén sincsenek megtörve!
Þór vígi þessi rúnar
És ha valakinek kell, akkor eladom itt, (Vaterára drágábban fogom kirakni)
hátha örömet szerzek vele valakinek, akik Sims rajongó.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy tényleg még 17 dolcsiért is elég olcsó. Nem is értem hogy lehet ennyi. De ebben nincs magyar nyelv?
még így is olcsó - ha igazán kell valakinek, szerintem megfizeti azt is
még mindig inkább ezt, mint bizonyos egyéb célokat finanszírozni, amibõl semmi haszna az embernek...
És nem a duplájáért adom el, hanem annyiért amennyibe került 17 dollárnak megfelelõ magyar forintért. (ebben az esetben persze bukom a szállitási költséget (12 dollár), de nem érdekel).
Jó magyar szokáshoz híven kapásból arra gondolsz, hogy nyerészkedek...
Köszi!
Þór vígi þessi rúnar
mert sztem akinek kell meg tudja magának rendelni, minek a közvetítés? nem értem.
kiegészítõt? Tegnap újra felraktam az alapjátékot, az éjszakákat, és vár üzletet,de az éjszakákat már törölte. Ha valakinek van ötlete szivesen venném.
Amúgy gondoltam elõbb itt próbálom, mielõtt kicsapom a Vaterára. Hátha érdekel valakit!
Þór vígi þessi rúnar
Egyszerüen meguntam. Kimaxoltam mindent. Sajna nekem nem elég kreativ a Sims. Úgyhogy Spore, Fallout 3. Most pedig Mass Effect.
Þór vígi þessi rúnar
A kép alapján a doboz tartalma:
Sims 2,
Sims 2 University,
Sims 2 Nightlife,
Sims 2 Open for business
Sims 2 Pets,
Sims 2 Seasons,
Sims 2 Bon Voyage CD/DVD.
Majd az internettel rendelkezõ aktív és türelmetlen Sims 2 játékosok, azaz az itteniek reakciói megválaszolják azt a kérdést, hogy ez a pek mennyire aktuális Carlos "célközönsége" számára. :-)
Véleményem szerint egyfajta "gyûjtõi változatot" az utolsó kiegészítés után lett volna érdemes kiadni egy kis bónusszal.
Viszont aki valamilyen okból elköelezett az eredeti szoftvereknek, netán csak az eredeti Sims 2-nek, annak jó vétel lehet annak ellenére, hogy vannak Stuffok és jelenik még meg kiegészítõ lemez, hiszen a csomag tartalmát "összevásárolni" sokkal többe kerül, mint megvenni ezt a 7 in 1 csodát. :-)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az ára az amazon-on 17 dollár körül van, de szerintem meg tudunk egyezni.
Ha érdekel, keress meg itt, vagy privát üzenetben.
Þór vígi þessi rúnar
Köszönöm elõre is.
Kumiho #2179
csak fejtsd ki légyszi, hogy miben kéred a segítséget, ert ez így túl általános
szóval úgy értem hogy létre akarok hozni egy simet, amit az egyik ismerõsömrõl mintáznék, de én ebben béna vok.
Van olyasvalaki aki ért ehez, és segítene is nekem???
nagyon megkösöznném!
meg olvasni is kéne😊)
ugye a sim maga is egy 3D-s model, amin van egy textura
tehát ha a 3D-s modelt nem basszák el, akkor a jónép már fel tudja texturázni normálisan
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de annyira nem zavar
de hogy a sims3 grafikája sem lép ezen tl, na az már elszomorító
mikor jelent meg a sims2? 2003-2004 talán?
2009-10-ben már ne legyen 6-7 éves grafika
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a cégen kívüli cuccokkal meg sokszor van gond, pl. ha egy ülõalkalmatosság nem hajszál ugyanolyan méretû, mint a gyári, akkor a sim belelóg
no meg nekem régi "fájdalmam", hogy a házat nem lehet a telektõl függetleníteni - persze, lehet rá mondani, hogy ha a valóságban építek egy házat, azt sem tudom felemelni a telekrõl, de rimánkodom, ez mégiscsak egy játék...
aztán itt van pl. a telek mérete - miért ne lehetne picit toldozgatni?
vagy éppen elvenni belõle?
engem pl. ez sokkal jobban zavar, mint a "háromszög-ujjak" (max. messzebbrõl nézem a drágáimat😊))
miért nem lehet kényelmesen székre, fotelba, kanapéra ülve beszélgetni?