Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesto
heló. tört alapjátékkal megy az eredeti kiegészítõ?

Carlos
Ha az lett volna, el sem adnám... <#ravasz1>
Bár én pénzt Sims software-ért nem adok sosem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezek Guide-ok.
Vagyis ilyen tippek, trükkök, érdekességek, statisztikák, meg mindenféle kis mütyürségekkel van tele.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor már 2 napja az enyém lenne.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos,
most esik le, hogy akkor ez most nem a játék? Nem játék cd-k vannak benne, hanem csak felhasználói könyvek?... óóh, azért nem akartam elhinni, hogy enniybe kerül. 😊))
Carlos
Nekem mindegy mikor. Bp belvárosa (keleti, blaha, astoria) nekem ok.
Leveszem a képeket.

Þór vígi þessi rúnar

Ez nagyon fájt..😊Eszem ágában sem volt ilyesmi<#idiota>.

Mike
de nem vagyok hajlandó beszkennelni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ennyi tényleg nem pénz érte.Nagyon ki fogod magad okosítani belõlük..😊)

Ééééés...elkelt!.😊

Mike
ok, akkor 2500
most azonnal, vagy ráér augusztusban az üzlet?

remélem nem a világ túlvégén lax

Carlos
Angolul van természetesen.
17.00 USD = 2,452.41 HUF (innen)

2500-ért a tiéd!

Þór vígi þessi rúnar

Mike
2-2,5k-ért simán kell
angol?

Carlos
EGyszer olvastam el a Sims 2-es könyvet, a többit átlapoztam és ami érdekelt elolvastam. Tehát újszerû állapotban van.
Mingyárt teszek fel pár képet.
Nekem mindegy miben fizetsz, nyilván a forint egyszerübb!

p.s.: Most néztem át õket még a gerinc mentén sincsenek megtörve!

Þór vígi þessi rúnar

Mike
és mennyire vannak leharcolt állapotban? fotózd már le, ha lehet

Mike
mennyit akarsz érte Carlos? USD vagy HUF?

Carlos
Úgy vagyok vele, hogy a postaköltség annyira nem érdekel.
És ha valakinek kell, akkor eladom itt, (Vaterára drágábban fogom kirakni)
hátha örömet szerzek vele valakinek, akik Sims rajongó.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bocsánatkérés elfogadva! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Legend Killer
😊

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Magyarul nem jelent meg.Egyébként hasznos olvasmány,én már csak tudom mert 3 megvan nekem is .pdf-ben.Meg,a rákeresel akkor meg is találhatod a trialokat(15 lapocska),hogy milyen is.

jól van , bocsi, pedig visszaolvastama fórumban és nem láttam ilyet rajta, hogy te meg is vetted.
Amúgy tényleg még 17 dolcsiért is elég olcsó. Nem is értem hogy lehet ennyi. De ebben nincs magyar nyelv?
és miért kellene elbuknod a 12 dolcsit?
még így is olcsó - ha igazán kell valakinek, szerintem megfizeti azt is
még mindig inkább ezt, mint bizonyos egyéb célokat finanszírozni, amibõl semmi haszna az embernek...

Azt hiszem nem érted a lényeget..Megrendelte,és már nem kell neki.Nem viszonteladó.Várj még egy pár napot Carlos,hátha érdekel itt a fórumon valakit.Vagy kérdezd meg a MySimseseket is.Ha nem megy add el a Vaterán.

Carlos
Megvettem magamnak, hátha jobban fok tetszeni a sims, és kevésbé fogom unni.
És nem a duplájáért adom el, hanem annyiért amennyibe került 17 dollárnak megfelelõ magyar forintért. (ebben az esetben persze bukom a szállitási költséget (12 dollár), de nem érdekel).

Jó magyar szokáshoz híven kapásból arra gondolsz, hogy nyerészkedek...
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

mármint úgy gondoltad, hogy te amazonról megrendelet 17 dolcsiért, aztán itthon duplájáért eladod?
mert sztem akinek kell meg tudja magának rendelni, minek a közvetítés? nem értem.
Sziasztok!Mi lehet a propléma,hogy telepítésnél mindig leszedi az elõzõ
kiegészítõt? Tegnap újra felraktam az alapjátékot, az éjszakákat, és vár üzletet,de az éjszakákat már törölte. Ha valakinek van ötlete szivesen venném.
Mike
még akkor is olcsó

Mike
17 USD? nagyon kevésnek tûnik

Legend Killer
Ühümm.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

A Mass Effectet én sem bírom abbahagyni..😊

Carlos
17 dolcsi nem sok. 2500-3000 Ft körül van.
Amúgy gondoltam elõbb itt próbálom, mielõtt kicsapom a Vaterára. Hátha érdekel valakit!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Áááá...a vesémbe látsz...
Egyszerüen meguntam. Kimaxoltam mindent. Sajna nekem nem elég kreativ a Sims. Úgyhogy Spore, Fallout 3. Most pedig Mass Effect.

Þór vígi þessi rúnar

Heheh...ha ezek a dobozos gamek lennének,már menn is a számládra a 17 dolcsi.😊

Én tudtam,mert anno együt nyomoztuk ki,hogy hol kapható.😊Amúgy már semmi sims,csak Spore várás?😊

Carlos
Igy igaz!
Bocsánat, ha nem volt egyértelmû!

Þór vígi þessi rúnar

Nem ezek a Sims 2 Prima Guide-i.Magyarul az összes tipp,npc,tárgy,interakció etc.. részletesen meg van benne írva.

ReaL KiLLeR
Ez egy 7 in 1 csomagnak néz ki, ami tartalmazza az alapjátékot és az elsõ 6 kiegészítõ lemezt, de lehet, hogy egy könnygáztojást tartalmaz a Singles készítõitõl. :-)

A kép alapján a doboz tartalma:

Sims 2,
Sims 2 University,
Sims 2 Nightlife,
Sims 2 Open for business
Sims 2 Pets,
Sims 2 Seasons,
Sims 2 Bon Voyage CD/DVD.

Majd az internettel rendelkezõ aktív és türelmetlen Sims 2 játékosok, azaz az itteniek reakciói megválaszolják azt a kérdést, hogy ez a pek mennyire aktuális Carlos "célközönsége" számára. :-)
Véleményem szerint egyfajta "gyûjtõi változatot" az utolsó kiegészítés után lett volna érdemes kiadni egy kis bónusszal.
Viszont aki valamilyen okból elköelezett az eredeti szoftvereknek, netán csak az eredeti Sims 2-nek, annak jó vétel lehet annak ellenére, hogy vannak Stuffok és jelenik még meg kiegészítõ lemez, hiszen a csomag tartalmát "összevásárolni" sokkal többe kerül, mint megvenni ezt a 7 in 1 csodát. :-)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Legend Killer
ezmegmiaszösz? :S amúgy csóró vok 😄.

Carlos
Érdekelne valakit egy ilyen (eladnám az enyémet)?

Az ára az amazon-on 17 dollár körül van, de szerintem meg tudunk egyezni.
Ha érdekel, keress meg itt, vagy privát üzenetben.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
összevissza is felteheted

böröczk
Valaki legyen olyan szíves, és a "cuccos" kiegészítõket telepítési sorrendben írja le nekem, mert a family fun stuff után kissé lemaradtam : ) Azóta, ha jól láttam, már IKEA-s és H&M-es kiegészítés is megjelent a játékhoz (mekkora üzlet már : D).
Köszönöm elõre is.

Kumiho #2179

Mike
persze
csak fejtsd ki légyszi, hogy miben kéred a segítséget, ert ez így túl általános

nekem az lenne a kérdésem hogy valaki itt ért a sims szerkesztéséhez?
szóval úgy értem hogy létre akarok hozni egy simet, amit az egyik ismerõsömrõl mintáznék, de én ebben béna vok.
Van olyasvalaki aki ért ehez, és segítene is nekem???
nagyon megkösöznném!
2004 szeptemberében,de csak a vágy/félelem panel és a végleges buborékmenü kidolgozása miatt csúszott át márciusról.Szóljunk,hogy rakjanak alá egy felturbózott UE3 és Cryengine keveréket is,meg liszenszelni AI-t a Monolithtõl.😊)Biztos dögös játék lenne.De jó nekünk az is,ami lesz majd valamikor.Addig is elvagunk azzal ami van.És még jön a Spore,annak sem lesz valami nagy grafja,de ütni fog mégpedig az új játékfajta miatt mint amilyen a SimCity sorozat és maga a Sims.Hiába ez Will gyerek mindig kitalál valami újat.

nagy a meleg😊)
meg olvasni is kéne😊)

Legend Killer
okés

Mike at home
nem cuccokról beszélek, hanem a textúráról
ugye a sim maga is egy 3D-s model, amin van egy textura
tehát ha a 3D-s modelt nem basszák el, akkor a jónép már fel tudja texturázni normálisan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mostanában rászoktam arra, hogy közelrõl nézem õket, és ott bizony már háromszög az ujjuk vége
de annyira nem zavar
de hogy a sims3 grafikája sem lép ezen tl, na az már elszomorító
mikor jelent meg a sims2? 2003-2004 talán?
2009-10-ben már ne legyen 6-7 éves grafika

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

addig, amíg a jónép vevõ arra a minõségre, amit produkálnak, addig nem erõltetik meg magukat
a cégen kívüli cuccokkal meg sokszor van gond, pl. ha egy ülõalkalmatosság nem hajszál ugyanolyan méretû, mint a gyári, akkor a sim belelóg
no meg nekem régi "fájdalmam", hogy a házat nem lehet a telektõl függetleníteni - persze, lehet rá mondani, hogy ha a valóságban építek egy házat, azt sem tudom felemelni a telekrõl, de rimánkodom, ez mégiscsak egy játék...
aztán itt van pl. a telek mérete - miért ne lehetne picit toldozgatni?
vagy éppen elvenni belõle?

engem pl. ez sokkal jobban zavar, mint a "háromszög-ujjak" (max. messzebbrõl nézem a drágáimat😊))
miért nem lehet kényelmesen székre, fotelba, kanapéra ülve beszélgetni?