32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31116 Szerintetek lesz még Sims 2 kiegészítő? -
#31115 Igen, át kell írni, olvastam valahol erről -
Gólya #31114 nagy a valószínűsége, hogy hasonlóan a korábbiakhoz át kell írni a telektípust(changelotzoning ...... gondolom jelen esetben apartman a megfelelő) -
Alias91 #31113 Valaki tudja, hogy hogyan kell saját apartmanokat építeni hogy ugyan úgy élhesen egy helyen több család?
Porbáltam épiteni és az ajtót is kiraktam de olyan mint ha sima ház lenne nem jelenik meg az kis "zöld ikon" a ház felett... valaki help!!! -
#31112 A Szabadidő patch-ez kell másik crack? -
#31111 Összes kiegészítő látom fent van, nekem is meg van mind, de igazából mindegyikből csak 1-1 funkció kéne. Egyetemből a mobiltelefon, Megnyitottunk! Vár az üzlet!-ből a lift xD -
#31110 Én is megszereztem a Nagyvárosi Életet -
Flora2 #31109 Nem kell, a Hajótöröttes külön önálló játék. -
sz4bee #31108 A sims hajótörött krónikák-hoz kell-e az alap sims 2? -
mariann84 #31107 Egy kis ismertető.A komornyik a legjobb az egészben, nekem volt kertészem, szobalányom és közölte, hogy aykkor ő elküldenek mindenkit, mert majd ő megcsinálja és tényleg. még szerel is ha vmi elromlik! sőt, rávettem hogy főzzön, kifogyott a hűtőből a kaja, automatikusan telefonált és rendelte,átvette a kaját, + ha vki csönget, nem az én simem ugrál, hanem kinyitja az ajtót, meghajol stb.. :))
a másik nagyon jó dolog a boszorkányság, össze-vissza keresgéltem a vásárlás opcióban hol lehet találni üstöt+varázskönyvet, hát nem úgy van az.. össze kell barátkozni egy boszorkánnyal. a fekete a rossz a fehér a jó. vigyázat!olyan boszorkány leszel, amilyennel összebarátkozol. én elsőnek a feketével barátkoztam, egy idő után kértemátváltoztatott de gonosz boszorkány lettem én is... :( hiába tanultam jó mágiát, gonosz maradt, így ki kell gyógyítani belőle és a fehér ruhással barátkozni.
átköltöztem apartmanba, eddig ami újdonság, hogy buliznak ezerrel a szomszédban és meg dörömbölhetek a falon, van pár új interakció a sim-ekkel, klasszikus tánc, nyali-fali... :)) amúgy olyan mint nyaraláskor hogy nem látok át a többiekhez csak ha bekopogok. nagyjából ennyi elsőre. -
Flora2 #31106 Na jó, de ebben a lakbérben tényleg benne van, hogy a kertészt meg a szerelőt nem kell fizetni, mert a háziúr ingyen megcsinálja a kertet és a javításokat? -
preti96 #31105 Hello all nem magyar az alap sims 2-őm de hogyha felrakom a töbit akkor ami az alapba nem magyar a kiegészitöktöl magyar lesz?
-
Coolfire #31104
Itt lakom most.Elírtam a lakbért nem 4096,hanem "csak" 4058 simi..:) -
#31103 ezzel együtt fogalmam nincs miért lép ki
valszeg azért amiért bármely más program
vagy a hanggal van vmi pronlémája (rossz driver, codecpack) vagy a videoval, tegyél fel új grafkártyadrivert, ha meg a legújabb van fenn, akkor régebbit
másik megoldás, hogy keresel frissebb D.Hunter-t, 3 év alatt biztos adtak ki újabb verziót, illetve adtak hozzá ki patchet -
Roland16F #31102 Jaja:)
Ezerbocsi mégegyszer -
Flora2 #31101 :DD Szerencséd van, Roland, a topicgazdának jó napja van. :))) -
#31100 most az egyzser elnézem, de csak mert megjelent az új kieg :D -
Roland16F #31099 a Deer Hunter? -
#31098 hát nekem notebookon van vista..csak a nagy kiegeket telepítettem, és szó nélkül megy rajta.. -
Roland16F #31097 Sziasztok!
Bocsesz tudom hogy nem a Sims játékkal kapcsolatban írok,de van egy kis problémám,hátha valaki tud segíteni,arról van szó,hogy a Deer Hunter 2005 -ben belépek a játékba,elindul a vadászat és egyszerűen kilép a játékból,nem tudom,de lehetséges hogy valamit a gépen állítottam át,vmi képernyő beállítást.
Ha vki tudja mi lehet a gond légyszi segítsen!
Előre is köszi!
És bocsi mégegyszer hogy ide írtam. -
Flora2 #31096 Micsoda, 4096 simi a heti lakbér?!! - Rablás fényes nappal! -
Coolfire #31095 Okés.:)
Na ezt még bepászítom,és mentem..
Újdonságok a The Sims(TM) 2 Nagyvárosi élet kiegészítőben
-----------------------------------------------
Kiadó lakások
Költöztesd be simedet egy vadonatúj lakásba, és lépj kapcsolatba a szomszédokkal úgy, ahogy eddig soha!
* Szobatársak
- Ó, a lakóközösség élményei! A lakótársak beszállnak a lakbérbe, és néha kimondottan kellemes a jelenlétük, de sosem tudhatod, mikor gyújtják fel a konyhát. A lakótársak nem játékos karakterek (NJK), így nem irányíthatod a tetteiket, de szemmel tarthatod közérzetüket, és ha igazán jól érzik magukat a bőrükben, úgy dönthetnek, hogy csatlakoznak a háztartásodhoz. A lakótárskereséshez böngészd át a hirdetéseket az újságban vagy a számítógépen, illetve add fel saját apródat a telefonon keresztül!
* Lakbérfizetés
- A lakbérfizetés hétfőnként esedékes. Simed a telek postaládáján keresztül fizeti ki – csak kattints rá, és válaszd a FIZESSEN LAKBÉRT opciót. Ha simed elmarad a befizetésekkel, először eljön a főbérlő, hogy beszedje, majd pedig ha további három napon át nem fizet, a főbérlő behajtót küldhet a nyakára.
* A lakás feldíszítése
- Albérletben lakva simjeid kénytelenek korlátokat szabni kreativitásuknak, amíg a lakás feldíszítéséről van szó. Csupán a padló- és falborítás megváltoztatására, illetve dekoratív elemek (például oszlopok) elhelyezésére van módjuk.
* Szomszédok
- A helyszűkénél semmi nem inspirálja jobban a kapcsolatok szorosabbra fűzését, simjeid pedig olyan közel laknak szomszédaikhoz, hogy szinte együtt élnek! Csak pár lépést kell megtenned, hogy találj valakit, akivel beszélgethetsz. Poroszkálj le az előcsarnokba, és simed már meg is látogathatja valamelyik szomszédját – már ha bárki is otthon van. Kattints valamelyik szomszéd ajtajára, és válassz a rendelkezésre álló opciók közül!
- A lakások egyik nagy hátrányát a szomszédokkal megosztott falak jelentik. Ha simed különösen zajos népek mellett lakik, többet hallhat, mint szeretne. Ha a szomszédok zajszintje túl zavaróvá válik, simed DÖRÖMBÖLJÖN A FALON, vagy akár oda is mehet a szomszéd ajtajához, hogy PANASZKODJON A ZAJRÓL. Vigyázz! A zajos szomszédok felébreszthetik az alvó simeket, beleértve a kisbabákat. Így bölcsen válaszd meg simed ágyának helyét!
Hírnév
Simed szert tehet olyan hírnévre, amely segíti a szakmai előmenetelét, megkönnyíti az új barátok szerzését, és még számos módon a javára válhat. Ha simed barátságosan viselkedik a közösségi telkeken, javul a híre.
* Kapcsolatépítés
- Ha simed közösségi telkekre látogat, jó ötlet köszönni a többi városinak. Ha jó benyomást tesz, kapcsolatépítési jutalmakat kaphat – például bemutathatják egy másik simnek, akivel jól jönnek majd ki, új munkát kaphat vagy csökkenthetik a lakbérét. Vigyázz, mert a rossz első benyomás váratlan következményekkel járhat!
* Társadalmi csoportok
- Egyes városiak, akikkel simed összefut, bizonyos csoportokba tartozhatnak. Csoporttagságuk befolyásolja, hogy milyen köszöntéseket használnak, illetve hogy melyik történet arat náluk sikert. Ha simed megfelelőképpen köszönt valakit vagy épp jó témában cseveg, kapcsolatuk bónuszt kap. A csoportok közt olyanokat találhatsz, mint például a technika és a motorok bolondjai, a bohémek, a társaság krémje és a sport szerelmesei.
Boszorkányság
Vidd el simedet közösségi telkekre, hogy megpróbálj összehaverkodni egy boszorkánnyal vagy varázslóval. Ha elég erős kettejük kapcsolata, még az is megeshet, hogy csatlakozásra hívják simedet!
* Varázsigék
- A bűbájok három alaptípusba sorolhatóak: jó, semleges és gonosz. Attól függően, hogy mit varázsol, közelebb kerül a jó, illetve a sötét oldalhoz. Minél többször használja az adott típusú varázsigéket, annál közelebb sodródik a megfelelő oldalhoz.
- A jó varázsigék hatására a célpontul kiszemelt simek jobban érzik magukat, mint annak előtte. Ide tartozik többek között a beteg simek meggyógyítása, a lógó orrúak felvidítása és a barátságok szorosabbra fűzése.
- A semleges bűbájoktól nem feltétlenül érzik jobban vagy rosszabbul magukat a simek, emellett ezek simed jellemét sem befolyásolják. Ide tartozik például az ételek megidézése, a mágikus megtisztulás és a teleportálás is.
- A gonosz varázsigék a bajkeverő simek kedvencei – rávehetik a társaikat, hogy rókázzanak, kapcsolatokat szakítsanak meg vagy tüzet okozzanak.
* Utazás seprűnyélen
- Ahogy simed boszorkánnyá vagy varázslóvá válik, búcsút mondhat az olyan varázstalan közlekedési módoknak, mint a munkahelyi fuvar vagy a taxi hívása. A boszorkák ugyanis a REPÜLJÖN DOLGOZNI interakcióval is munkába küldhetőek, a többi telekre pedig az eddigiek mellett a REPÜLJÖN KÖZÖSSÉGI TELEKRE OPCIÓVAL is eljuthatnak.
- Ha simed boszorkánnyá vagy varázslóvá válik, automatikusan bejárást nyer a városi varázsnépek által látogatott titkos telkekre. A megszokott módon és seprűnyélen egyaránt elutazhatnak ide.
-
#31094 ilyen csúnya dolgokatt azért majd letörlöm -
Coolfire #31093
Ennyi..:) -
#31092 Elhiszem, én meg várok holnapig, addigra talán találok jobb helyet.. AMúgy neked hány kiegészítő van ez mellé feltéve? -
mariann84 #31091 nekem is leér kb 15 perc múlva.mondjátok már el hogy az aholjó szomszédságból hogy tudok egy házat simekkel együtt kimenteni és majd az új szomszédságba betenni,köszi.
-
Coolfire #31090 Kösz,de mst szívesebben maradnék itthon tesztelni,de muszáj bemennem.:(
Igen én "olyan" oldalról szedtem 1.2 MB/seccel.. -
Coolfire #31089 Van egy kis játszótér is,meg közös postaláda(oda kell a lakbért fizetni) és a 4 családnak 2 garázs.A háziúr is jött bemutatkozni,sőt át is lehet menni a többi családhoz is ismerkedni.Ugyanúgy nem lehet látni őket,mint az Egyetemben a kolitársakat. -
#31088 Gondolom meghívós oldalról akkor... -
#31087 Jó munkát akkor, én már szerintem csak holnap fogom leszedni, iszonyú lassan jön le mindenhonnan -
Coolfire #31086 Én nem onnan töltöttem amit kilinkeltem..:) -
Coolfire #31085
Már játszottam is vele,csak mennem kell dolgozni...Az jó,hogy mésem kellett kiköltöznöm Aholjóból,létrehozta a mágiát,és lehet a házak közt találni apartmanokat is,amit le lehet rakni,sőt van kocsma is.:)3 család lakik velem együtt egy házban.Boszikkal még nem találkoztam,de rajta vagyok.4096 simi hetente a lakbérem.:(Muszáj az újságból szobatársat keresnem.
-
#31084 Már le is jött neked?:D -
Coolfire #31083 Bazzeg ezt a szívást..hát ez egy komplett új városrészt adott..Most csomagolhatom össze megint simem.Hogy is kell? -
Coolfire #31082 Október 23.-án hivatalosan... -
#31081 Hi all!
A My Sims mikor jön ki PC-re? -
#31080 Pedig nagy oldalakra vagyok beregisztrálva(bár nem mindet néztem végig, csak amelyeket legtöbbször látogatom) -
#31079 thx -
Coolfire #31078 Akkor az nem valami jó oldal. -
Coolfire #31077 Tavaszig egy szót se....Sims 2