32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
goofyD500 #21638 Köszi a vérfarkas infókat -
Dexantreal #21637 Azlért legalább valami haszna volt Mike.
Népszerű témák
1. Need For Speed: Carbon
2. Football Manager
3. KONAMI Soccer kiegészítők
4. Gothic 3
5. Dark Messiah of Might & Magic
6. Sims 2
7. Traktor
8. World of Warcraft
9. FIFA 07
10. A Pc-s játékoknak leáldozott -
Dexantreal #21636 . Törlöd majd ezeektz a hsz-okat? -
#21635 élevezzétek ki ezt még ma meg holnap, de aztán... -
Crazy Mate #21634 És amikor tölti akkor is ingadozik a sebesség,nem tudja valaki miért van ez? -
Crazy Mate #21633 Pontosabban inkább teljes sebességgel jön,de NAGYON SZOKSZOR,kb. 5 másodpercenként megáll 1-2 secre.És ezért lassú! -
Crazy Mate #21632 ÁÁÁ,ma regisztráltam a wanadoo.atw.hu-ra és nagyon lassan kb. 100 kbit/seccel jön onnan minden,és a sebesség folyamatosan ingadozik,nő és csökken is,szerintem a wanadoo.netipar.hu-ról szedd inkább,nekem is ajánlották azt az oldalt,de mivel én már régóta az atw-s wanadoot használom ezért onnan szedem most is.Most fordult velem ilyen elő először hogy lassú. -
Dexantreal #21631 Menj abba a kritpásba, ahogy Mike, meg a többiek mondták. Nekem anno talán első este már ott őgyelgett egy vámpír csaj és picit összemelegedtek, pár nap múlva ágyba kötöttek ki és huss ,megharapta. De most a családnak az öt állat mellett nem igen jut ideje bulizásra, meg plusz a két gyerek egyetemen dekkol. -
#21630 Én meg még mindig nem láttam egy rohadt vámpírt se... Ha most találok egyet, azzal nem megharaptatom magam, hanem karóba húzom!!! -
Dexantreal #21629 Aha :S. -
#21628 Igen, ne aggódj. Ez csak a cookie-k miatt van... :D -
Dexantreal #21627 Jah, egy kérdés: ugye csak nekem van bejelentkezve a loginommal és nektek nem, mikor rákattintotok? -
Dexantreal #21626 ez is wanadoo, de az új dizájn és itt 5 napra 240 körül van a reg. Szerintem innen szedd, ide soha nem raknak fel fake-ket és én is innen töltöttem. -
#21625 gamez.fee.hu (www nélkül)vagy www.wanadoo.atw.hu :)
Hát igen, a tapasztalat... :) -
#21624 Hát én sajnos nem akarom megvenni 50k-ért mindegyiket magyarul. A szabályok október végéig nem érvényesek (DE csak addig!) Ma még van időm. Van olyan honlap ahol az összeset le lehet tölteni magyarul? Akár pénzért is -
Crazy Mate #21623 Sry,vegyél fel msnen,és megpróbálok segíteni.(msn címem: [email protected]) -
#21622 Downtownban van egy Crypto Night Club, ott éjszakánként biztos feltűnik -
#21621 ezen ahéten 6 jatekbol 6 nem indult el vagya gepem szar vagy en baze -
#21620 meg mindeig az egyetmeet rinyalja
-
#21619 igen bocsi -
Crazy Mate #21618 Ez a link is jó! -
#21617 Vmi baj van a letöltéssel linkelj léci mégegyet amugy meg mar volt fönt de azota ujra vot rakva a winfos -
#21616 nekem is volt 1 simem, aki egész addig nem gyújtotta fel a sütőt, amig nem tettem fölé tűzjelzőt..utána vagy 6szor egymás után...végül betettem egy plafonra szerelhető tűzoltó-készüléket, azóta megint nem okozott tüzet... -
#21615 nehezen akarnak kipurcanni, az egyszer biztos.. -
#21614 hol találni vámpírt ? hol lehet magad megharaptatni ? -
#21613 várd meg amíg bemegy a macsek, oszt bezárod és nem tud kimenni :) munkába elmegy, akkor Lvileg nem zavarja a zárt ajtó -
#21612 én tettem az udvarra fát, azóta gyakrabban végzi el ott a dolgát..amúgy meg ha elviszed sétálni, akkor is elvégzi a kis és nagydolgát -
#21611 én egyszer letöröltem a simset és utána visszaraktam és vmiért nem rakott fel egy csomó fájlt. kölcsön adtam a barátomnak és nála is ezvolt és a nővérem gépén szintén ez volt szerintetek miért van ez?
mondjuk játszok vele elküldték nekem a hiányzó fájlokat -
#21610 Hali!
Továbbvizsgálódtam pet-kontra-pet hozzáállás ügyeben és ezek jöttek ki:
-az eltérő faj (kuty/macs) nem alapvetően okoz problémát
-a nagyon eltérő személyiség annál inkább, Rák jegyüek nagy előnyben
-a jószágok azt csinálják amihez van helyük, ami nagyon érdekes dolog, ugyanis veszekedni és marakodni bárhol tudnak viszont megfigyelésem hogy ha van elég terük akkor szivesen választanak békés játékot, főként kergetőzést.
Ezek most Princessa (vásárolt macsek) és Baron (a kóbor kutya épp honosítás alatt) duettjéből jött elő. Korábban egy (csak így hívom) "elátkozott telken" amin sok akadály volt és rövid szabad helyek összemarakodtak maguknak -30-as hozzáállást, egy újonnan felépített teleken ahol (főleg pénzhiány miatt) még sok a szabad tér máris összerohangáltak maguknak +10-es hozzáállást.
(Nemtom mennyire ismert, de mondom a pet-ek egy vágy/félelem rendszer nélküli társaságkedvelő simből vannak deriválva.)
Kutyák ürítési szokásaihoz: persze nevelni kell, hogy nem csak úgy össze-vissza, de ha rávezeted őket hogy a lakáson kívül tegyék és van a telekhatár és a kerítés között legalább egy szakaszon 4 kockányi, könnyen megközelíthető szabad tér bármelyik oldalon akkor sansszal oda fog járni és minden kutya (hacsak nem takarod ki valamivel a szokott helyét) ugyanarra a helyre mindig. Valóban rossz hogy nincs amolyan tűzoltócsap mint a Sims:Unleashed-ben volt. -
#21609 Én nem crackeltem mégis ment, de lehet neked van igazad... :) -
#21608 Őőőő...nem volt fenn régebben is a játék? -
#21607 szedd le innen a cracketcracket -
#21606 Felarkom a magyar sims2-ot es amikor el akarom inditani azt keri h rakjam be a sims 2 egyetemet! -
#21605 Na ezt most mégegyszer, mert nem értettem. Ha elmagyarázod érhetően megpróbálok segíteni... -
Gólya #21604 de akkor mégis mire jó? -
#21603 Help! Az mért van h felrakom a magyar sims2-t es amikor elinditom azt kéri h nezem meg meg van a az university ill hbenet van e? Ez mért van? -
#21602 az enyém flambirozás közben gyulladt fel -
#21601 egyik hivatalos letölthető tárgy
túl sok értelme nincs, a felnőtt sim megfogja, és ész nélkül rohangál vele, és meg is halhat tőle, csak azt nem láttam hogyan mert akkor éppen mással voltam elfoglalva -
Hoz_Hun #21600 Én beszereltem pár sprinkler rózsát. Hip-hop eloltja a tüzet, még a simet is alig viseli meg a dolog. Teljessen autómatikus érdemes azt használni. -
Gólya #21599 ??