Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
naszóval, ugye volt az kis ügyük, emiatt a cenzorgrid kód nem mûködik, de MTS2-n van egy olyan program, amivel ki lehet a kockázást kapcasolni (illetve ki/be)
3D-s mesheket pedig a sexysims2-rõl pl.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
És ez a 8000 db-os pack se semmi. Majd feltétlenül meséld el, hogy bírja el a gép ezt a rengeteg letöltött cuccot. Lassabb lesz-e a játék, vagy csak a betöltési idõ nõ meg. Esetleg nyugodtan lehet további cuccokat leszedni...
De szerintem ez nem így van, mert tegnap beraktam egy
700 db-os packot és abból úgy 80-at jelölt hibásnak,
nem is töltötte be õket, a többit se (régieket).
Miután ezt a kb 80-at letöröltem, nem jött hibaüzenet
és minden benn volt.
Most viszont van egy kb 8000-es packom...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
mondjuk korrekt site-okon tesztelik, javítanak is
Létezik olyan program, amivel a letöltött modokat lehet
tesztelni, törölni, mert sokra azt írja ki a játék,
hogy nem kompatibilis és ezeket egyenként kipróbálni, letörölni
lehetetlen.
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
patch-et le tudod tölteni regisztráció nélkül
mást azonban nem
Az elsõ benyomásom az volt, hogy jé, ez pont úgy néz ki, mint a modthesims2, csak rózsaszín. Aztán megpróbáltam regisztrálni, és közölte, hogy az én nevemen az én email címemmel már van felhasználó. Ez már kicsit gyanús volt. Majd az egyik gyakran használt jelszavammal sikerült is belépnem.
Ez az oldal bizony a modthesims2 régi adult részlege. Amit pont tegnap próbáltam megkeresni, de láttam, hogy nyom nélkül eltüntették. Úgyhogy most különösen örülök, hogy ilyen gyorsan újra meglett.
ha más nem itt a topikban 100x
thát: használd a keresõt
Nem tettem fel semmi patchet a Sims2-höz és úgy raktam rá a kiegészítõt. kellett volna patch, vagy (mivel eléggé új) felpatcheli a kieg?
Vagy már a kiegészítõhöz is kell patch?
(Voltak kisebb 3D artifactok tegnap este, majd kidobozz a desktopra kb. egy óra múlva ...)
Ja, a FAQ-t megnéztem, de ott nem leltem választ.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
én meg asszem szedhetem le, mert otthon az öcsém bnõje is le szokott ülni a gépemhez simsezni
És azt hiszem, várni fogok még egy kicsit, mielõtt megnézem. Itt a munkahelyen a monitorom az ajtó felé néz. Ha benyit a fõnök, és pont meglátja...
http://www.sexysims2.com/forums.php?
az a baj hogy csak fejbõl irom, szal
na mindegy
mindjárt modnom
ja és most már mindkinek van mindene, még a gyerkõcöknek is van kukija, hogy a maszti tükörröl és az akrobatikázó ágyról ne is beszéljek 😊)))
Szóval ne csigázz, linket is kérünk!
érdemes megnézni - ha nem tetszik, még mindig ki lehet szedni