Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de az is szívás, hogy úgy nem tudnak kiköltözni, hogy ne pucolnák ki az egész házat, de a legnagyobb az, hogy nem lehet növelni a telekméretet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kimentem sim2pack-ba
betöltöm
lot binbõl beteszem ugyanoda (tehát ami jó volt, lebontom): áll a víz a pincében
Én a kész házamat akarnám alápincézni, de nem megy. Ha eltüntetem a padlót és leások, valahogy nem megy a fal letétele. Mondjuk új háznál is csak bénázok. Eddig nem sikerült pincét csinálnom (nem hogy pincegarázst). <#rinya>#rinya>
Ja és nem mentem haza. Legalább egy hétig talpon volt hehehe. A lényeg, hogy amikor kávét ittam akkor dumáljak is valakivel akkor jobban feltölt. Mosakodásra ott voltak a mosdók, wc volt a jakudzi miatt meg özönlöttek a népek. Ha pedig hotdogot sütöttem mindenki rárabolt.
De természettudósom se volt még sose. Én magam egyébként az lennék, de arra nem tudom rávenni magam, hogy a simjeimmel is végigjárassam az egyetemet. Eddig összesen 1 db simem járta végig, az most filmsztár. Mikor az egyetem után férjhezment az egyetemi szerelméhez, a játék úgy vette, hogy a fickó is elvégezte az egyetemet. De õ tábornok lett. És autókereskedõ. Megpróbáltam a gyerekeiket is beiratni, meg még két másik simet, és egyszerre végigvinni velük az egyetemet, de egy év után, mikor meglett az 5 kívánságuk, kivettem õket az egyetemrõl. Mindet.
nálam is vannak anomáliák: tegnap ahogy építkeztem, a soxor lerakható tárgyak (pl. lámpa) 3.-ra mindig alapra váltott vissza, nagyon furcsa
meg ez az építek egy házat, kiásom a pincét, nincs víz, sim2packból betöltöm a házat, leteszem, áll a víz a pincében
muterját? az nem a sim pasid neje? vagy csak szûlt neki egy gyereket, aztán szeva, lelépett?
a 18983-ra neked van valami ötleted?
mert mintha Te írtál volna múltoriban a természettudósokról valamit, vagy rosszul emlékszem?
a boltban mindent el lehet adni, amit csak beárazol, saját cuccaidat is be tudod árazni és eladni, de vásárolhatsz nagykerbõl is, úgy olcsóbb. Egyébként a játék ezzel pénzt von ki a játékból, ugyanis, aki megveszi az a saját pénzébõl teszi, szal ha mindeki csóresz a faluban, nincs vásárlóerõ, másrészrõl ha belépsz a vevõ családjához, a hátizsákjában láthatod mi minden szart vásárolt össze. Megoldás: csinálni kell pár millert, élhetnek egy helyen is, és azokkal összebarátkozni, aztán mindent rájuksózni. Egy-egy bolt üzemeltetéséhez (nagykerbõl vett késztermékek arusítása esetéen) cc. 2-3 ember kell, ugyanis kell ember a kassza mögé, kell eladó, kell árufeltöltõ, igaz, ezt lehet keverni is. Saját gyártás esetén +2 emeber kell legalább aki mint a gép gyártja a cuccokat, amit eladsz, de ezen - legalábbis az elején - szinte semmi haszon nincs, evvel éhen lehet halni, nemhogy alkalmazottakat fizetni. Boltot otthon is nyithatsz, mondjuk a földszinten vásárlótérrel, az ajtókra kattintva beállíthatod ki mehet be és ki nem, a vásárlótérbõl mindig nyíljon egy wc. Otthon azért is jó, mert akkor lehet nyitvatartás közben is szunyálni. Közösségi telken az éberséget pedig randikkal tudod fenntartani, ha a randi jól sikerül, minden érték égbe ugrik, lehet tovább melózni. A munkatársaknak is kell pihenõidõ, illetve nyitáskor/záráskor hívni kell/haza kell küldeni õket, maguktól ezt nem csinálják.
Meggazdagodás tekintetében pedig a szolgáltatás a legcélravezetõbb: van egy házunk, alsó rész ugye az üzlet, amit azért be-be zárunk, de ha kertet telerakjuk mindenféle finom kis szórakozási lehetõséggel, és belépti díjat szedünk, akkor a jónép ellebzsel nálunk fél napokat - és ha jól nézem így a pénzük sem fogy el - tehát jakuzzi, futópad, nincs is annál jobb mint amikor a vendég óránként 100-ért üldögél a jakuzziban (eleinte persze nem, de minél több mindenünk van, amit hazsnálhatnak, egyre többet kérhetünk). Érdemes ezt is optimalizálni: büféasztal asztalokkal (ez legyen elkerítve, mivel ha éppen alszunk nem tudjuk az asztalokat leszedni, és a vendégek ordibálnak ha sok a szennyes edény - tehát a kajálda nem üzemel éjjel-nappal) a büféasztal azért jó, mert ugyan a kaja pénzbe kerül, de önkiszolgáló és gyors, kell wc meg zuhanyzó, és a sim vendégek csak akkor mennek haza, amikor végleg kipurcannak a fáradtságtól, vagy még akkor sem, mert mondjuk órákig a kajába bebucizva alszanak, persze óránként fizetve :)
Devids, ha már ennyit körmöltem, betehednéd ezt a faq-ba, thx
meg aztán van még két szabadúszó egyetemistám, megpróbálom elkövetni ugyanezen dolgokat, s meglátjuk, ugyanígy mûködik-e
addig marad a bizonytalanság (de ha ez így normális, akkor ez egész jó!)
az me amásik hogy ilyen üzletbõl hogyan lehet "megélni?" :CC
csávókám tök hamnar elfárad, oszt mehet haza, h kialudja magát, oszt az üzletbe már kedd volt, modnom hazaküldöm mert sZerDÁn mElÓ, HAzaÉr, héTfõ VAn:cCcC
csakhogy nem mentettem el package-be a kész házat, aztán meg elbénáztam a meglévõt, mert kitaláltam, hogy beköltöztetek valakit, így nem viszik magukkal a berendezést, nem is vitték, csakhogy a fotóalbumot sem, amit pedig jól teliirtam. Namost akkor ha már nem mentetteünk, akkor most, aztán majd lementem file-ba házakat, beteszem egy új területre, mindenkit megölök ott, és lesz egy tiszta ház. Aha! Lett egy tiszta ház odatettem, ahová az egészet újraépítettem, pincében áll a víz (épített házban nem állt). Most ott tartook hogy a storytelling-ben lévõ xml fileokat fogom átszerkeszteni
Alapvetõen szar az egész rendszer, rengeteg ház, sim, miegyéb van, és nincs hozzá Maxis féle manager, mint ahogy a mentéseket sem olfották meg normálisan. Még a simPE-ben sem találtam olyat hogy household nevet átirni
van olyan akinek nincs, meg van olyan ami duplung
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
lerajzolod pontosan az épületet (vagy lefotózod) és felépíted újra egy nagyobb telken<#integet2>#integet2>
ilyen gondom már nekem is volt, de sajna, pillanatnyilag másként nem lehet megoldani
egyébként még sok mindenre nem gondoltak Maxisék, de azt hiszem,talán nem is lehet, mert az igazi tesztelõk tényleg mi vagyunk, akik játszunk (nem biztos, hogy olyan extrém dolgok eszébe jutnak a tesztelõknek, mint amik egy játékos fejében néha elõfordulnak)
pedig valószínû, mielõtt egy patch világra jön, érdeklõdnek a felhasználóktól, de talán csak a nagyon durva dolgokat javítják (a többit oldja meg a kedves játékos)
18991? nincs ötlet?
sima hirdetés
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyszerüen kinõtte a család a telket
fel nem tudom fogni a Maxisnál erre miért nem gondoltak
ezt nem kell mindig futtatni, csak amikor változtatni akarsz a beállításon
ui. sikeresen megcsípte a tündérke harmadik professzorát, jelenleg együtt laknak, szorgalmasan dolgozgatnak mint ecological guru- és cult leader-jelöltek, s a profnak három kívánságot tudok lezárni
na ez most normális dolog?
senki másnak nincs ilyen lehetõsége<#confused>#confused>
a Seethem2.exe -hez ir vmit hogy engedélyezni kell a cheateket, vagy az engedélyezi, vagy nemtom... :S:S
15446_nudist1.zip - ennek egy baja van, gyereknek nincs kukaca, illetve kettõ, mert nem kompatibilis a FF cuccaival - pontosabban annak szekrényeivel, mivel a szekrényhez rendel új opciókat
de ez nem szedi le a kockázást
amivel a kockázást ki lehet kapcsolni az a Seethem2.exe pontosabban SXS2_309586_Dave_Luv_SeeThem2.zip - ezzel pár dolgot lehet ki/be kapcsolgatni, ez mûködik rendesen
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/