32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Nekem sokáig Battlefield 2-vel volt gondom. Nem volt alaplap csere, hanem simán töröltem könyvtárból a játékot és utána távolítottam el a programok listájából... windows újra rakása megoldotta. Remélem azért neked siekrül máshogy is itt.
  • Dexantreal
    Ultra lol. Hagyd a Sims 2-t bent amíg pakolod fel a kiegészítőket és mikor ezt megkérdi legyen bent a kiegészítő is és láss csodát! Ha nem lesz a frissített verzió a Sims 2, most patcheli, várd meg és utána játszhatsz... ha már a frissített, akkor ezt a telepítő is megállapítja és játszhatsz....
  • Dexantreal
    Mivan, nem bírod már?
  • Dexantreal
    Jesszus már! Emberek november van.... vagyis ezekkel a kérdésekkel ne bombázzatok minket, de én még válaszolok azért. Neked ajánlom figyelmedbe, hogy tedd fel a többi keigészítőt is, mert szerintem magyar Sims 2 + magyar az Egyetem, végén crackeld és menni fog.
  • Dexantreal
    FAQ
  • Dexantreal
    Néven nezevő?
  • Dexantreal
    Nem verseny, de jó érzés legjobb 10 között látni a topikot.
  • Crazy Mate
    Amikor elindítom az Egyetemet,akkor betölt mindent,és akkor amikor szomszédságot lehet választani,akkor mind a 3 üres!Ez miért van?
  • Crazy Mate
    Tehát ha csak egy valaki vérfarkassá változik,akkor vele át tudom változtatni az egész családot?
  • Mike
    vááá, válaszoljon vlaki más :)
  • reménytelen
    Pedig alaplapcserénél általában nem árt a Windowst újratelepíteni.
  • coRDHA DriLL
    Szevasztok! Alaplapot cseréltem és asszem kissé megzakkant a Sims 2 Ha elindítom a játékot a menüt betölti, de folyton lefagy. Ami mégfurcsább, hogy nem tudom uninstallálni és még a programok eltávoltítása sem segít. Nem akarok XP-t újratelepíteni, mert az összes többi program működik... Egyéb ötlet, tanács?? Kössz
  • Crazy Mate
    Felraktam az Universityt,de amikor elindítom akkor azt írja ki hogy:A program hibát észlelt ezért leáll.
  • Captain Sparrow
    Hi!
    Csak azt akarom kérdezni hogy az miért van hogy mindig leáll hibaüzenettel a sims hogy a program hibát észlelt....
    Van mikor tök jó sokáig tudok jáccani és egyszer nemirja ki de van mikor ahogy elinditom a játékot és kinyomom az introt már akor kiirja.
    A faq-ba a daemon tools cseréjét irja de nekem ugyanolyan mint volt. Vagy a gép miatt van? hogy talán kevés a ram?
  • Crazy Mate
    Felraktam,és indítottam,és ment,nem kell crack,mini image sem.
  • dzsuvajoe
    hogy idnitottad el?
  • sebtib
    Én felraktam a Pets-et, és a másolás végén kiírja, hogy ellenőrzi a Sims 2 DVD-t, rakjam be Mit tegyek mert nem eredett a játékom.
  • Crazy Mate
    Most meg megy magyarul crack nélkül!Nem tom ez miért van.
  • Crazy Mate
    Kinek hogy indult el a sima sims 2?Nekem úgy indul hogy crack+mini image,de nem magyar!És nem lehet építeni sem!
  • Neogan
    Hát nálam úgy van hogy a petre kattintva a [Parancs] menüben ott van hogy Menj egyél! Nemtom hogy ehhez kell-e gazdinak lenni vagy nem. Próbáld ki!
  • Hoz_Hun
    Hmmm. #21585 többek között. Még ezen a lapon.
  • malefic
    Hi!
    Megtudná valaki mondani, hogy ezt a csillió-miilió
    kiegészítőt milyen sorrrendben kell felrakni?
    Vagy mindegy?
  • Crazy Mate
    És folyamatosan kéri a crackel is az University cd-jét.Mit tegyek?Nektek mivel indult el,ja és nekem a dvds verzióból a magyar van.
  • Crazy Mate
    Nekem a sims 2 dvds verziója van meg,ehhez csak a cds verzió mini imaget találtam,honnan szedjek dvds mini imaget?Találtam egy cracket is,amire azt írják hogy lehet építeni is,ti mit használtok?
  • Hoz_Hun
    Holnap legkésöbb töröld ezeket a "néven nevező" hozzászólásokat, légyszi.
  • dzsuvajoe
    NEm tutdok valamit ahonnan ingyé le lehet töteni ma nincs kedve m fizetni:)
  • reménytelen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én azt vettem észre, hogy amikor átváltozol, akkor maximum lesz az energiád, és 1/3 az éhség (tehát farkaséhes leszel, haha). Lehet még ugatni a holdat (Howl), magadhoz rendelhetsz farkasokat (summon wolves), és van még egy úgynevezett savage opció, amivel másokat vérfarkassá változtathatsz úgy, hogy ráugrik, mintha verekedést kezdeményezne. Eddigi tapasztalataim szerint mindig a savage kezdeményezője győz, és a másik fél, aki vérfarkassá változott, utána dühös lesz rá.
  • Hassan B
    Nem az a lényeg, hanem, ho nincs 6.!
  • Mike at home
    nem azért, de ez meg kit érdekel? ez nem verseny
  • Mike at home
    jól látod
    ennyi idő alatt meg remélhetőleg mindenkinek sikerült letöltenie, felinstallálnia, elinditania
  • Dexantreal
    Jahh.
  • Hassan B
    Ohh! De nagy ******** ez az SG...
  • Dexantreal
    Meeekkooorraaaa buuuuuuuugggg!!!!

Népszerű témák

1. Need For Speed: Carbon
    2. KONAMI Soccer kiegészítők
    3. Football Manager
    4. Gothic 3
    5. Dark Messiah of Might & Magic
    7. Sims 2
    8. Traktor
    9. AUTÓ mánia
    10. World of Warcraft

5-dik és 7-dik között nincs 6-dik.
  • Dexantreal
    Nemtom, nekem három kutyám és egy macskám van és mindegyik eszik, szarik, meg satöbbi. Várj, hátha majd a többiek tudnak valamit erre mondani. Mert én tanácstalan vagyok.
  • Hassan B
    NAh, most megin van egy gondom. Befogadtam két kutyát (a macskám mellé :P), de nem akarnak enni, és a játék meg azt írja, ho éheznek. Nem tudjátok miért?
  • Dexantreal
    Szerinted? Mert gondolom Mike számított rá, hogy sok warezolós kérdés lenne és inkább engedett és szabott egy határt. De nemtom, várd meg, hátha válaszol rá.
  • Hassan B
    Télleg, hogy jött ez, ho a szabályok október végéig nem érvényesek?
  • Hassan B
    Igen lehet. A zoom-olás az nem bizti hogy végtelen, de elég "hosszú".
  • Crazy Mate
    A kamerát teljesen akármerre lehet forgatni,és akármennyire lehet zoomolni?Régebben a megjelenés körül valamikor megvolt,és úgy emlékszek hogy lehet.
  • Crazy Mate
    És a vérfarkassal mit lehet csinálni?