32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21804 Nem hinném, hogy van rá megoldás, de szerintem(legalábbis nekem) 1 óra se kell az összes telepítéséhez... -
#21803 PLS, ne warez-olj, néz meg a F.A.Q.-t és örülj... -
#21802 Milyen arik! Úristen en télleg ezzel jaccom???:P -
#21801 emberek figyeljetek már, van egy kis problémám...
nah szoval scináltam családot, ok utánna tettem be egy házat
beköltöztettem öket és nem tölt be nem tudjátok hogy ez miért lehet ? -
Dexantreal #21800 Mondjuk ez engem is érdekelne. Párszor már volt full újra rakás a gépen és olyankor én is csak töltögettem és elment vele csomó idő
De szerintem csak úgy oldható meg, hogy kiírod CD-re, vagy DVD-re és akkor ott lesz Sims 2 és társai. -
#21798 Hali!
Az a kérdésem hogy meg lehet-e csinálni valahogy hogy windows-reinstall után ne kelljen a simset az összes kieg-jével felrakni újra.
Elég idegesítő hogy fél nap csak a sims telepítés, ha új a windows.
Aki tud valamit az válaszoljon!
Kösz! -
#21797 HAt en nemis ajanlom:) lehet ha az universityt le is törlöma kukiba:) -
#21796 hát én ha egyszer jáccottam az egyetemes részén, akkor már sokat mondok... :P -
#21795 Nekem nem igazan on be ez az egyetemesdi! Nektek Bejött? -
#21794 oke:) -
#21793 indísd a pets-et, az utoljára megjelentet kell elindítani tudtommal -
#21792 Va a TSBint és a masik TS-el kell crackolni? -
#21791 Felpakoltam Öszzeviszza a kiegészítőket! Akkor ugye az utsot kene crackelni es azzal elinditani! De az utso a NL és abban nincs crack:) inditsam a Petsel? -
#21790 csak nálam nem akaródznak a kutyák a legdrágább állat-ágyikóba aludni ? -
#21789 Szerintem a FAQ-ba megtalálod... (de nem biztos, nézd meg) :) -
#21788 Igen vannak, kb azok amiket mondtál. -
#21787 Nem, és nincs... -
good charlotte #21786 sziasztok nem tudjátok hogy hol lehet letölteni rasztás hajakat férfihoz?? meg piercinget?? thx -
atak #21785 sziasztok!Tudnátok segiteni?Az lenne a problémám, hogy a sims 2 kiegészitőket nem tudom telepiteni, mert a frissitéshez hiába teszem be
a 4 cd-t nem fogadja el.Előre is köszi. -
#21784 ja és időjárás van-e? -
#21783 Hi! Kutyan, macskan kivul nincsenek homemade petek esetleg? pl. madarak, horik, gorik, -
#21782 A játékban (ha fent van minden kiegészítő), át lehet menni a szomszédokhoz? -
#21781 ahol akarod, egyébként meg elmész a boltba és megveszed -
#21780 Már október van... -
#21779 ott :) -
#21778 (ne csak dumáljak, ezért ahajt-a:Némi homemade pet:)) -
#21776 Ah bocsi, legközelebb előbb google, vagy előfizetek VIP-re -
#21775 Sziasztok! A Face Factory már megjelent? Meg lehet külön venni? -
#21774 (Ez a "challenge" sajnos túl gyakori (lehet hogy picit cáfolom a játéktervező dicséretét), ismereteim szerint ha egyszer egy állat tisztázta a helyét a falkában akkor nem kellene ilyen sokszor kiváltódnia.) -
#21773 Jobbára én azért forszíroztam a dolgot mert a hivatkozott kutymorgó adoptált kóbórjószág volt és igazán a családhoz való csatlakozásának pillanatában derültek ki a személyiségjegyei, mint strays eléggé barátságosan viselkedett és a család sim tagjainak is want-ja volt a befogadás, sőt a mamát(a család igazi főnökét) falkavezérnek tekintette/tekinti. (minden esetre: Aki(k) a Maxisnál modellezte(k) a pet viselkedési szokásokat az(ok)előtt le a kalappal!:)) -
#21772 Azóta a dolog megoldódott.
Úgy történt, hogy szelíd nőstényünknél a hozzáállás a másikhoz lement -70/-70 alá. Innen kezdve vége volt minden önálló pozitív interakció lehetőségének. Ha a hím esetleg mégiscsak játszani akart volna (ezért mindig megdícsértem, úgyhogy néha próbálkozott), a nőstény már nem volt hajlandó játszani, és erre is a mínuszok jöttek. Ha a nőstény próbálkozott volna, a hím oda se bagózott rá. Evett, aludt, rágta a csontját, nem zavartatta magát a másiktól. Bezzeg fordítva! Ha a hímnek bekattant valami (amikor az összes mutatója erősen zöldben volt, és semmi kényszere nem volt), akkor Challenge! És a nőstény akármit is csinált éppen, abbahagyta, hogy a hím jól lemoroghassa. És ezt egymás után többször, aztán megint. Villámgyorsan meglett a -100/-100. A dolog odáig romlott, hogy már az egyébként barátságos nőstény is morogni kezdett a másikra. Végül teljesen elfajultak a dolgok. A hím állandóan Challenget nyomatott, nem hagyta se enni, se aludni a nőstényt. Az éhsége lement 10%-ra, a fáradtsága 0%-ra. Kénytelen voltam az éjszaka közepén felkelteni a simet, hogy lefoglaljam a hímet, nehogy már a nőstény megdögöljön.
Másnap megpróbáltam a hímet eladni. Áthívtam az egyik havert, hogy vegye meg a kutyát. Ott egyedül lesz, nem lesznek ilyen gondok. Gondoltam, biztos megveszi. Jó kutya, tud 4 parancsot, okos, karrier csúcsán van, már egy csomó mindenre meg van nevelve. De nem tudom, mennyibe kerülhet egy kutya. A haver simnek §17000 van kp, és azt mondta, nincs rá pénze. Kénytelen voltam örökbe adni. Eljött érte egy rendőr, és elvitte. A sim megsiratta, és máris azon gondolkozik, hogy vesz egy újabb dobermant, hogy szegény kutya ne maradjon egyedül. De többet agresszív kutyát soha. -
#21771 Ez nem lehet probléma: válassz ki egy affin alaptipust és a formázó/szinező eszközökkel olyan jószágot mívelhetsz magadnak amilyet csak akarsz. Láttam már pl. valamelyik site-on (simfeeling) rókát amit macsekból derivált a gamer. -
#21770 Nincsenek tuti válaszok, átlagos mod-nál átlagos körülmények között 50-50% a sansz és minden választ pro/kontra elfogad vagy elvet a játék. Becslések szerint a mod kihat a válasz elfogadására, ezek szerint ha a sim "rendben van" (gold, paltinum, erősen ződ) akkor nagyobb a sansz a jó válaszra tippelésnek. Összeségében tök mindegy, elsődleges szerepe a szerencsekártyáknak az "életszerű véletlen" generálása egy eléggé jól kiszámított világban (egy pc-s játék engine-jére nehéz "kaotikus algoritmus" megfogalmazni és ilyenkor kell egy véletlen dolgot végsősoron magát a játékost bevonni az egészséges őrület fenntartásába:))). -
#21769 ill. még1 kérdés.. vannak már esetleg vhol letölthető blökik, mint pl kuvasz, komondor, tacskó ? -
#21768 nincs valami gyüjtemény arról, hogy a játékban a munkák során feltett kérdésekre mik a jó válaszok ? vagy tök véletlenszerü, hogy mkor mit itél jónak ? -
#21767 Hali!
(ha útálod a cheat-es megoldásokat akkor persze nem jó amit mondok:))
Én az otthonvaló pet-eket kénytelen voltam összebékíteni egymással mert már -70 és -80 körül voltak prompt/lifetime egyaránt. Erre használtam, persze csak átmenetileg a "boolprop controlpets on/off" cheatet nagyon jó eredménnyel. A folyamatos "play" illetve csak a kutymorgó esetében kb. +20-as hozzáállás elérése után a "sniff" interakcióval elértem kb. 3 simnap alatt a +50 körüli hozzáállást. Még most is veszekszenek olykor, de legalább nem verekszenek állandóan. Sajnos a pet által kezdeményezett szociális magatartásban a személyisége dominál bármiféle neveltetés felett, ha agresszív akkor szokathatod mindenféle játékos és barátságos magatartásra rá sem hederít.
Más: mindenkinek aki szereti a sok akcióval és babrás nevelgetéssel együttjáró pet-tartást annak javallom a buta-hiperaktív-koszfészek tipusu jószágokat, igazi kihívást jelentenek:))! -
Zizi4 #21766 Nálam a macska játékegerét már kétszer ki kellett dobni, de az látványosan tönkrement. A kaparófánál még nem tapasztaltam semmi ilyet. -
#21765 A legdrágább tálat vettem meg nekei, de mondom, elindítottam újra, és működött.... -
#21764 :DDDDDDDDDDDDDDd
(bocs) -
#21763 A kutyának van egy tulajdonsága, hogy "Finicky" (kényes, vagy mi). Akkor ha koszos a tányérja, vagy olcsó fajta, akkor nem eszik belőle. Nem ilyen véletlenül a kutyád?