Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ezt olvastad vhol?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
kár érte

Mike
a játék neve sims
azért mert többen vannak a simek
tehát egy szereplõ az sim

HTX

Nem nagy valószínûséggel,hanem biztosan.Én a való életre is gondoltam a simvilág mellett.:)Általában szeretem pörgetni az eseményeket,úgyis átkapcsol 1-be,ha valami történik.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én elõrelátólag minden családban addig játszom a paranormális karriert,amíg meg nem kapom a kaszás-hívót.Így aztán van valamennyi biztonság abban a házban.Éhenhalni pedig elég nehéz.

tulajdonképpen most arró van szó, hogy ha a simek túrótortát esznek, nagy valószínûséggel ikreik születnek
vagy nem?<#vigyor2>

hát még hárommal milyen nehéz volt!
viszont volt egy testvérpárom - még a legelsõ idõkben - valami szuper volt
olyan jól elvoltak együtt - amikor pedig már nem otthon éltek és találkoztak, akkor is tudtak jókat beszélgetni - meg imádtak együtt táncolni
"1-es sebességgel" - Te is úgy játszol, mint a lányom? min. 2-esben?

Erre nem is gondoltam...lehet,hogy a torta a titka mindennek?:)
Na jó ne offoljunk..:)

Azért nehézkes volt az ikrekkel a csecsemõ és tipegõ kor.Most muszáj volt 1-es sebességgel játszanom,mert tanítani õket,figyelni az életcélmutatót etc..De most benyalom õket magánsuliba(gazdagéknál)és utána asszem jön az univ.

túrónak túró, de mi van, ha a tortán van a hangsúly?
kísérletezgetünk?<#smile>

nekem egyszer (még a legelején) éhenhalt egy kismamám ... mert ugye, a fittség, meg ne zabáld tele magad ...
volt aztán kapkodás Bernáthoz, ménkûhöz, még szerencse, hogy elõtte mentettem nem sokkal, így keveset kellett újrajátszani
szándékosan meg még eszembe se jutott eddig, hogy gyilkolásszam a simjeimet - valahogy én is így vagyok vele, hogy ha már bajlódik velük az ember, akkor legyen valami látszatja is

Megesszük..:)Remélem a Rákóczi túrós is jó helyette.Túró az is,nem?:)

most melyik verziót kellene elhinni?

legalább szeretitek?

Én nem szeretem gyilkolni a simjeim..ha már megszenvedem velük,lehetõleg legyen minél teljesebb életük.Van mindenhol kaszáshívó is vész esetére..:)

Na kipróbáltam a túrótortást dolgot..2 napig azt ettek,és tényleg ikreim születtek..:)Ezt itthon is bevetem..szerintetek bejön?<#idiota>

wesker24
volt olyan családom is hogy már 4 gyerekem is volt és még a szülök is fiatalok voltak mert állandoan elixirt itattam velük volt egy jó kis házikóm pont elfért benne a 4 gyerköc !!!! de egy istenverte virus miatt elvesztek a képek !!!!
wesker24
egyszer tényleg volt de az csak a poén kedvéért volt nem kell túlságosan is komolyan venni !!!!! a kukás dolog meg nem is volt mert akkor nem voltam annyira ideges hogy felrugjam a kukát !!!! de már a falazás és létrás dolgot már kipróbáltam egyszer !!!!!
wesker24
ááá dehogy amit irtam azt csak viccnek szántam nem vagyok annyira szadista hogy állandoan megölöm a simseket egyszer csináltam meg az összes halálesetet aztán kész !!!! meg aztán abszolút nem veszem fel õket videóra fõleg az ilyen dolgokat nem !!!!

úgy látszik elég rossz vicc volt !!!!
Akkor neked biztos van sorozatgyílkos szimed is, nem? Meghívja a vendégeket, befalazza és halálra éhezeteti õket. Vagy esetleg medencét építesz alájuk és kitörlöd a kimászó létrát... vagy... felrugdosod a kukát és a szemetet pepakolod a bezárt Sim mellé, hogy megegyék a legyek... vagy...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
te beteg vagy

wesker24
ez jó poén volt !!!!<#nyes><#nyes><#nyes>
I.C.ram
"másik pedig a vizbefojtás ekkor meg megfullad" Ki gondolta volna... én azt hittem, hogy ha vízbefullad valaki, akkor elsorvad az agya...
wesker24
mintha valami baja lenne ??? <#hehe><#hehe><#hehe>

aha energia 0, kényelem 0, szórakozás 0, társaság 0, de a higiénia a WC az éhség és a környezet az fullon van !!!! Most épp azért akar reklamálni mert már rohadtul fáradt eddig már 3-szor össze is esett !!!

Amúgy a simseket kétféle módon szeretem megölni !!!! <#hehe><#hehe><#hehe>

Az egyik az éhhalál ekkor összeesik és elpatkol a másik pedig a vizbefojtás ekkor meg megfullad !!!! A harmadik amikor megbaszta a 220 Volt a számitógépnél amikor javitani akarta ekkor meg az elektrosokk miatt halt meg !!!! A negyedik meg elég ritka halál eset az egyik sims szellem alakban visszatért és éppen a másik sims Wc-zett amikor ráijesztett a sims szellem erre a másik sims az ijedtségtõl szivinfarktusba halálozott el !!! <#hehe><#hehe><#hehe>

Mindegyik halál esetet fel is vettem videóra nehogymá ne vegyem föl !!!!
Mike
oksi

Mintha valami baja lenne a Simednek...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi, akkor majd kicsit jobban utánanézek.

wesker24
mármint közelebbi kép kellene a házról ???

ha igen akkor délután hozok egy párat és felrakom a galériába !!!
Mike
lehetne egy nagyobb kép mondjuk a galériádban?

wesker24
nekem az open for businessben jelenleg igy néz ki a lakásom !!!!!

Van mindenhol titkos társaság.Csak három lámaöltönyos barátot kell szerezned,akkor éjfélkor jön egy limó,és megbilincselve elvisznek.Nagy elõnye pölö,hogy te rendelkezel a társaság vagyonával,ergo a koliban megveszel minden vackot be a hátizsákba,és az új otthonodban meg kipakolod.:)A másik,hogy a belépés után már tudod az osztályzataid módosítani(hackelni a szgépet).Csak arra kell vigyázni,hogy magas legyen a logika skilled,,másképp elkapnak a zsék.:)

Én az egyetemen nagyon szerettem szöszmötölni (mármint a játékban, a valóságban nem csíptem az egyetemet hehehehe). Csak az a bajom, hogy a titkos társoságba még sosem sikerült bekerülnöm. Kezdem azt hinni, hogy azaz egyetemváros, amibe a Simjeimet iratom, annak nincsen. <#szomoru1>

ericsson ga628
nekem meg kiadta a szociálismunkást <#beka3>

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)

Mike
ez azért kell, mert nincs olyan gép, amin jól futna ha egyszerre 10-12 NPC-t kell mozgatni, illetve így nem kell animálni õket, mert nem látszik, hogy nem csinálnak semmit

Nem tûnik el semmi a szobából,megmarad a cuccos,de csak a sajátodban lévõt látod.Kopgtass be,vagy rohanj be valamelyik szobába,és ott lesz minden berendezés.

I.C.ram
IGazad volt, tényleg jönnek, am iviszont kicsit kétségbeejt az az, hogy amint "calim"elnek egy szobát, rögtön kiürítik és semmit nem hagynak benne. Kidobálják az összes cuccot, asztalt, széket, ágyat, mindent. Hogy fognak így aludni?
I.C.ram
Ja értem, kösz :) Azthittem, hogy csak a helyi lakosok közül válogat mindig. Remélem neked van igazad :)
Fognak menni,amint elfoglalsz egy szobát.Szerintem ebben is van NPC generátor,mint az elsõben.De lehet,hogy nincs.Mondjuk nem is tudom már hány oldalas a telókönyvem,tehát generálgat rendesen.

I.C.ram
Egyébként ezt hiányolom a Simsbõl, hogy nincs benne random NPC generátor :(
I.C.ram
Kb mennyi idõ után? Direkt vártam egy kicsit egy koleszban, de senki nem jött csak valami menzás nyanya :D
Nem neked kell..a többi NPC akkor költözik,ha te már beköltöztél.De velem már olyan is volt,hogy ahogy születtek a kölkök(6) egymás után küldöztem õket,és akkor az NPC-k ki is költöztek.

I.C.ram
Jól látom, hogy tényleg egy árva lélek nincs az egyetemi városban? Kipróbáltam 3 koleszt, mindehárom tök üres. Ugye nem nekem kell felölteni az egész cuccot emberekkel :(
Picsába,pedig olyan szép táblázatba rendeztem..:(

Ja és akkor több ezer simi ösztöndíjat nyerhet:

Scholarship Qualification Award

Hogan award for athletics 8+ Bodyskill §750
Bain-Gordon Communication fellowship 8+ charismaskill §750
Kim metro prize for hygenics 8+ Cleaningskill §750
London culinary Arts 8+ Cookingskill §750
Will Wright Spin Genius Grant 8+ Logicskill §750
Bui Engineering Award 8+ Mechanicalskill §750
Quigley visual arts Grant 8+ Creativeskill §750
Young entrapreneur's Award Level 3 in any teencareer §750
SimCity Scholar's Grant A- or better at school §1.000
Phelp-wilsonoff Billiards prize 8+ Poolskill §1.000
Tsang footwork Award 8+ Dancingskill §1.000
Extraterrestial reparations Grant Abducted by aliens §1.500
Undead educational scholarship Teen is a zombie §1.500
Orphaned sims assistance fund Sim has no living parents §1.500

snootysims

Én speciel egy délelõtt letudom(feltéve,ha egy simem van),úgy,hogy summa cum laude végzek.Az biztos,hogy elég fárasztó,fõleg ha ide-oda mégy,haverkodsz,randizol,belépsz a görögbetûs házba,v. a titkos társaságba..etc.Úgy sokáig eltarthat.

Sry ez nem válasznak ment.

Ha rámjön a hoppáré,v. beszarik a mentés könyvtár ergo repül az egész,akkor mindig úgy kezdem,hogy vmelyik egyetemvárosba csinálok egy simet.Így kezdek mindig mindent a nulláról.:)Utána irány a Belváros,randihegyek,melóváltások(addig megyek,amíg meg nem kapom a karrierjutalmat,egyedül akkor nem,ha az az életcélja,hogy elérje a legmagasabb beosztást).Majd a "válogatás"után jöhet az asszony és a gyerek.:) Annyi elõnye viszont van a Mike által említetteken kívül a családból küldöttnek,hogy amíg csinálsz egyet az 500 simivel indul(semmire nem elég),ha viszont tinibõl megy és jól van tartva(magániskola,skillek)akkor még egy szatyor ösztöndíjat is megpályázhat/megnyerhet.

Mike
legjobb sim szülõk gyerekének lenni egyébként, kezdve azzall, hogy míg az kreáláskor 25 pontot oszthatsz ki, a gyerek lehet akár 30-35 pontos is, amihez még további pontok szerezhetõk neveléssel, aztán ott a speckó tej, tipegõ korban elég magas skill pontokat lehet elérni, amit gyerekkorban kimaxolhatsz (felnpttnél kimaxolni vmit, hosszú szenvedés, még sapival is) aztán tini korban ez még tovább mehet, rengeteg ismerõs, aztán egytem, oklevél, rngeteg barát, egybõl magasabb pozició

minden tekintetben jobb pozicióban kezdi egy sim gyerek a felnõtt életét mint a frissen kreált felnõtt

Mike
8 félév
de meg is lehet bukni, akkor méghoszabb, meg kibukni, akkor nem 8 félév, értelem szerint

I.C.ram
Értem, köszi!

Kb mennyi ideig tart az egyetem, vagy ez korfüggõ?