Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert úgy emlékszem akkor is ezt használtam amikor föntvolt mind 3 kieg.
Mondjuk jó, akkor most kipróbálom a patchelést, bár sztem megint meg fogja szakítani mint eddig is.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Ha elindítom akkor csak ennyit ír: The amplicatiopns have crash.
viszont OfB nélkül nem írja ki.
Vagy inkább próbáljam meg kiadás szerint feltelepíteni az összes kieg-et?(ha bár már nincs helyem😄)
itt megtekinthetõ elõzetes kép is, na meg meg is rendelhetõek
és ha kiválasztod a dolgozóidat? (bár lehet, hogy ez csak valami hack-kel mûködik nálunk)
mert akkor esetleg lehetne segíteni valamit rajtuk
a szakács pl. szariki melózni
de a legnagyobb baj az, hogy hamar elfáradnak
ezért érdekelne olyan tapasztalata, aki már nyereségesen üzemeltetett éttermet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem igazán idevaló téma, de kicsit hasonló: anno ajánlottak nekem is egy munkát - érdeklõdtem korábbi alkalmazottaktól: azt mondták, még a havat is õk lapátolták télen - erre intettem be
de jobb lenne ha melóznának
ha meg bezárok, akkor mindenki mondjuk takaríthatna, vagy kiadhatnám, hogy most mindenki takarít, most mindenki pihen, most mindeki újra dolgozik
és kinyitok újra
hogy ne kelljen egyesével szólni nekik
zárd le a személyzet elõl a játszóteret, csak a WC-t hagyd meg
ha hazaküldöd õket, akkor sem mennek?
érdekes, hogy nála az alapra azt mondta nagyon alul van fizetve, aztán felemeletem a fizetését az égbe, és ezt egy idõ múlva a program is jelezte, a extrém módon túlfizetettel. Másik dolog, hogy szakácskám ha 2 kaját csinált, sokat mondok, ugyan nem mondtam neki, hogy tartson szünetet, de õ attól még szart melózni, kávézgatott, leült sakkozni, tévézett (hátsó részen van a személyzetnek pihenõszobája). Az is nagyon furcsa volt, hogy amikor becsuktam a boltot, akkor sem hagyott abba senki semmit, hanem rendíthetetlenül állt a posztján, a pincér kirakta az üres asztalokra a kaját, stb
Elsõ nap buktam is 2 ezret, mondjuk kibírom, ezek irtó gazdagok, most bõvítettem ki a házat, mert egyszerüen nem lehetett elférni (most is zsufi) ráköltöttem az átalakításra 60k-t, de mivel egy nap keresnek úgy 10-15k-t már megint van nekik 40
majd teszek be képeket, ha valakit érdekel
szal engem meg az érdekel, van-e vkinek tapasztalata étterem terén, és ha igen, meséljen már róla kicsit, köszi!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elöre is thx ha valki tud segiteni
Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a The Sims 2-höz készülõ legújabb kiegészítõjét a The Sims 2 Pets-et. A kiegészítõ valamikor október közepén kerül a boltokba PC-re, valamint konzolokra is.
A fejlesztõk elárulták, hogy jelenleg nem csak egyszerû kisállat választásról lesz szó, hanem akár saját magunk is kreálhatunk kedvenceket, megadva azok testalkatát, képességeit, tulajdonságait, amihez egy egyedülálló szerkesztõvel kívánnak a játékosoknak kedveskedni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
bármikor kezdhetsz másik családdal
többfélét lehet ezért jó a sims
- van aki szereti a mukikákat irányítani
- van aki építeni szeret
- van aki custom cuccokat csinál, új ruha, bútor, stb és ebben éli ki magát
- van aki történeteket forgat
stb
csak a kreativitásod szab határt
Nos ez nem ilyen pályákra osztott végcéllal rendelkezõ játék. Ez amolyan menedzser féle játék. Összeraksz egy családot (vagy többet) és annak életútját egyengeted. Nincs határozott cél, a játék öröme a saját hazikó építgetése simjeid fejlesztgetése stb.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kezdetben azt hittem lesz valami cél ha azt elérem akkor mehetek a másik családhoz, másik pályára esetleg.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
ikrek, csak furcsa mód a nevük is ugyanaz: Patrick Bertino
s mindennek a tetejébe egyszerre érkeztek meg a klubba

ha ebben az állapotben is mentettél, megoldások:
a) régebbi lemásolt mentés visszamásolása
b) elköltözés a faluképernyõn, ház pápá 😞
+1) moveobjects on, és a takarítót beteszed a házba, hátha csinál vmit
sapit nem használtam
1 hát intenzyv tanulás meg szerintem enm pikk-pakk 😊))
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
a többiek be tudnak jutni a házba?
mindenesetre jobb kétszer, mint egyszer sem<#vigyor2>#vigyor2>