32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    gyorsan felejtesz, mire vége a mondatnak már nem emlékszel az elejére :)
  • Gólya #21886
  • Hoz_Hun
    Mi ez? Sims 2 - Világvége kiegészítő?
  • Dexantreal
    Azt a Holnaputános dolgot poénból mondtam. Szerintem vagy valami bibliai szarság jóslat fog hazavágni minket... vagyis hát a nem Isten hívőket, vagy mi a rák... annyira nem érdekel... csak elhiszem, hogy van isten és csá. Vagy pediglen az emberek hülyesége, hogy állandóan harcolni kell és már olyan fejlett fegyverek lesznek, hogy K.O. a Földnek... de ez már tényleg off...
  • Neoncsoves
    ne offoljá... de nyugimá ugyse lesz semmi... 1000ben ezt mondták. eleinte hitler-t tartották a Sátán gyermekének... de lám itt vaunk. 1666-ra is gondoltak, Kr.U. 666-ra is, 06.6-ra is, de nincs semmi. És meg vagyok arról győződve hogy az apokalipszis lesz a világvége nem holmi tornádó meg hurrikánok... de mi itt jó helyen vaunk, a kárpát medencében! ide elvileg tornádó nem törhet be... hurrikán meg... nah balatonból? XD dunából? XD tiszából? XD
  • N1ggA
    Én az indiánoknak jobban hiszek mint annak a Nosterdamus-nak :) Meg hát az ezredfordulók azok érhetőek, de miért pont 2012? Ráadásul napra pontosan megvan mondva :) Na mind1, én kívácsni vagyok mi lesz azon a napon :P
  • Shiwo
    mint 1000-be, 2000-be, stb-be..
  • Dexantreal
    Nem...The Day After Tomorrow....globális felmelegedés vagy mi a rák, hurrikánok és csővázz, volt világ, nincs világ. Volt egy ilyen film, magyarul a címe Holnapután volt... angolra nem emlékszem pontosan.
  • N1ggA
    2012-ben világvége...
  • Mike
    a sims3 valszeg nem DVD-n fog megjelenni, mert nem fog rá elférni
  • Mike
    2020-ra az sem fogjuk tudni mi a Blu-ray
  • Mike
    jaja, gyerekként meg, ej egynyári gyerek volt Béluska :D
    szal szerintem otthon nem lesz időjárás változás
  • Sipocz
    Hali!
    szvsz:Sanszos hogy az Évszakok kieg. a hajdani Sims:Vakáció párhuzamos kiadása lesz. Azt gondolom, hogy külön helyszine(i) lesznek, hiszen annak idején a Vakáció-szigetnek is volt tengerparti (nyári hangulat), havas-karácsonyi (téli hangulat), meg camping az erdőben (a maradék 2 évszak hangulat) része. Valami olyan hír is járja, hogy lesz benne hobby-telek mezőgazdálkodási eseményekkel, amit nagyon kedvelnék mert a Sims-ben a legtutibb házibulikon sajátsütésü kenyér és sajátpréselésü itóka volt az igazán menő ellátmány:)!
  • Eldaruin
    Jah, amúgy sírógörcsöt kapok, 2 napja nem bírok fölmenni a Sims2 honlapjára.
  • Eldaruin
    Szerintem a Télapós cuccok (ez lesz a neve) kb. 3000 Ft körül lesz, a Pets dobozában legalábbis ez volt. Viszont az évszakos kieg. tuti lesz vagy 8000. Meg se merem említeni honnan tudom. ((((minden eredeti nekem,))))
  • rotator
    Itt.
  • Dexantreal
    Hoool?
  • rotator
    Jó ez a Sims 2... lassan megérett rá, hogy megvegyem eredetiben. Pedig annak idején csak azért szereztem be, hogy az unokatestvéreim játszhassanak vele, amikor évente háromszor eljönnek fél napra. :)
    Úgy látom, van most valami alap + Pets akció 13k-ért!?
  • rage
    Nem a házban változik
    Lesz egy új helyszín, ahol lesznek ilyen helyek
    Esős, havas, stb.

Odamész, s ott esni fog a hó.
  • rage
    2020-ban dupla DVD-k ?
    :-))

Már most van pár játék amihez kell, meg ugye, szinte minden filmhez.
    Hol lesz már a DVD 10 év múlva...
  • Neoncsoves
    hmm nyugimá... mmajd 2020-ban azt mondjuk hogy "Áááá... A Sims2 csak 13GB-ot foglalt..." meg: "áááá csak egy DVD Volt..." mivel 2020ban már tuti hogy a duplaDVD-k vagy BluRayek fognak hódítani. szvsz a sims3 talán már blu ray-es lesz... nem tom
  • Shiwo
    mondjuk nem értem a Season-t...milyen gyakran változnak majd az évszakok ? kinek mi a véleménye ? mert így hogy 30 napig vagy meddig "felnött" alapesetben a sim, kábé naponta változnia kéne az évszaknak..
  • Dexantreal
    Sims 2 és társai, meg majd a Sims 3 és társai ruuulz
  • Gólya #21864
    jó fórum ........... de tényleg
    mi is a címe?
  • Mike
    játszatok a simcity1-gyel az elfért egy floppyn :)
  • Mike
    impotens banda :)
  • Dexantreal
    Részvétem
  • Dexantreal
    Javítok: muterom jó fej, csak faterom szivat...
  • Mojlepque
    én meg mit mondjak 2 meghajtóm van, és 10-10 giga van rajtuk, de max 8 giga szabad hely, így aztán nem igazán tudok vele játszani, mivel a cd íróm is bedöglött a laptopé meg nem hajlandó másolni sem az eredetit, pedig csak biztonsági másolatról lenne szó:((
  • Mojlepque
    Hát ez a Sims Holiday akármi nem lesz nagy csattanás, főleg hogy a Christmas pack-hoz írtózatosan hasonlít, és 1-2 tárgy meg is található benne. És gondolom ez is lesz legalább 7000-8000Ft, ami pedig összesen 345megánál nem lesz több
  • N1ggA
    ezt inkább nekik mondd .)
  • Dexantreal
    Jahh. Van pénzük vinyóra is simán, csak :S... köcsögök.
  • N1ggA
    A lényeg hogy a szülei vesznek neki ruhát, a vinyóján meg nincs hely :)
  • Mike
    ez most így nem igazán érthető
  • Dexantreal
    Nah, így már semmi, csak nehéz állást találni és a szüleimnek is ezért a gépért és a vinyóért fél éven át könyörögtem...
  • Dexantreal
    50giga?? Szavakat se találok... nah ne már... akkor aztán húzós lesz még a 120 gigáson is. Jó nem lesz húzós, de sokat elfoglal majd... csak oldódna meg a problémám a #21851-be, mert akkor nem lenne gáz.
  • Dexantreal
    Mivaan? Veszek ruhát én naná, pontosabban szüleim pénzéből, mert még nem találtam melót. Viszont vinyó már van egy 120 gigás, csak nem értem, hogy mikor a lemezkarbantartóra kattintok, miért nem szabadít fel akkora helyet, amekkorát kéne. Mert csak 1 gigáynit szokott, vagy annyit se, pedig a 120 gigából 30 foglalt talán, nemtom.... és a többit miért nem tudja eltávolítani, hogy legyen hely? Ez az én problémám :S... szal vinyó van, hely viszont nincs, pedig próbálkoztam.... a 120 gigáson van 3 egész valahány giga, a másik kettpn meg 8... és mindegyikről tök picit szabadít fel :S.
  • Mike
    veszel egy 250 gigás 2504C-t (samsung) halk is, gyors is (SATA2) és csak 20-22k
    mi a baj a 10 gigás sims-szel?
  • Mike
    A sims 1 mindenestül 3,5 giga volt
    a sims 2 lesz vagy 10-12 giga
    a sims 3 ezek a linaritást vesszük alapul, és még bőkezüek is vagyunk, 50 giga lesz full-osan
    de hol van az még, még minimum 3-4 kieg jön, ez meg még 2 év
  • Mike
    nincs pénzed vincsire? ha tudnád, hogy a márkás ruhák topikban, ahol az előbb jártam, aszt mondták 14k egy polóért nem sok