32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21934 Nem vagyok benne biztos, hogy jobban tudják. A Maxis programozói ugyanis programozók, és szemmel láthatóan nem design tervezők. Én pl eleve nem is rakok fel egyetlen stuffot sem azért a néhány tárgyért meg ruháért. A homemade cuccok sokkal jobbak. De tényleg. Csak egy csomót kell keresgélni, meg válogatni. De megéri. -
Coolfire #21933 Elhiszem,nem is vitatom,de azért a Maxis programozói biztos jobban tudják.Na mindegy,majd lesz valami. -
#21932 minth ahogy 1000% hogy homemade cuccok is lesznek, méghozzá interakcióval
nagyon durva a sims-es közösség
a homemade cuccok jó részét profik csinálják -
Coolfire #21931 Asszem az én voltam,a Pets kiadása után,amikor keveseltük az állatos motyókat.Ez nem 100,hanem 1000%,hogy az EA ezt a ziccert nem hagyja ki. -
#21930 Valaki írta, hogy biztosan lesz majd állatokról szóló Fun Stuff (pl Állati Cuccok, ami valóban tökéletes cím lenne)
Majd meglátjuk, szerintem, 100 %, hogy nem hagyják ki. -
Coolfire #21929 Amit hiányolok(vetemény,nyuszi,vakond etc)azt úgy kompletten nem láttatok még valahol?Vagy plusz játékot az állatkáknak?Igaz ezt nem hiszem,hogy otthon megcsinálnák,ehhez a progiba kell nyúlni.Nem baj hátha az Évszakokban gondolnak már rám is..:) -
#21928 Elméletben (a hivatalos oldal szerint) ezek az újdonságok:
Holiday Mini Stuff -
Coolfire #21927 Most nézegettem amit Rage ajánlott,le is szedtem a tojásosat,még valszeg a summert is le fogom.Csak rábeszéltek..:)Egyébként kajákat már raktam be a downloadsomba. -
#21926 na jó, lehet esetleg 10 -
#21925 hát én nem nagyon látom azt a 10-et
max 1-2 -
Coolfire #21924 Ez az...jóformán ugyan az mint a Christmas Party Pack... -
#21923 pedig a homemade cuccok jobbak mint a gyáriak -
#21922 mint mondtam a holiday stuff az szinte megegyezik a christmas pack-kel, talán csak a kimonót nem láttam eddig -
#21921 10 új tárgy, és 10 új ruha van egészen pontosan a tavalyihoz képest, s ezeket Holiday Mini Fun Stuff-ként külön is megveheted
:-)
De ha a rendes packot teszed fel, akkor felfrissíti a régi Christmas packot, beteszi az újakat amik vannak, s kész. -
#21920 mennyi munkát adtok nekem állandóan -
#21919 1-2 kivételével ezek mind benne voltak már a tavalyiban is -
Coolfire #21918 Köszi... tényleg jó kis oldal. -
Coolfire #21917 Jah...az volt a legjobb része,mikor "gazdálkodni" lehetett otthon.Mindjárt fel is lököm az első sorozatot is..:) -
#21916 Simfantastic 2 -
Coolfire #21915 Láttam,már felpakoltam én is.Ennek a rajongói csoportnak megadhatnád a címét.Igaz elég homemade cucc ellenes vagyok,de ki tudja.Ezt már én is régóta mondogatom,hogy ezeket a mini szarokat legalább a regizett játékosoknak ingyen kellene adniuk.De hiába a pénz beszél. -
#21914 Nem sok minden volt mostanában
A Holiday Stuff tényleg csak fanatikusoknak való, vagy ha úgy döntesz, muszáj feldíszíteni a lakást az ünnepekre :)
Gyertyák, csillagok, füzérek, ajtóra díszek, karácsonyfák, fali képek, meg minden ami ehhez kell - de ezeket bátran kiadhatná az EA ingyenes patch formájában
Múltkor találtam egy rajongói csoportot, akik nem hivatalos kiegészítő packokat készítenek
Eddig hármat dobtak ki, nekik volt Summer pack-juk, meg most a Halloween. Nem azért, de sokkal ötletesebb, s látványosabb az egész, abban nem 60 új tárgy van, hanem 300, sőt, a tárgyak mellett új zenéket is ad. S teljesen ingyenes az egész. -
Coolfire #21913 Hagyd rá...amateur..:)Egyébként ez a stuff sem sokat ér.Most sokáig nem voltam itthon,mikor bejelentkeztem kidobott több mint 600 új üzit.Volt valami értelmes is,v. csak warez-téma? -
Dexantreal #21905 Majd legközelebb gondolnak erre, vagy írj egy levelet nekik....
"Dear Sims 2 team
Why the fucking hell you can't..."
... egyébként megtalálhatóak könnyen ezek szerintem. Szén biztosan építés részben lesz az ilyen kémény résznél....szarvas meg, hogy, ha üveg izé, akkor a díszítési tárgyaknál szal nem nagy kunszt.
Mellesleg te már letöltötted? Én, ahonnan szoktam leszedni a dolgokat, még nincs fent, plusz még mindig nem kaptam zsét mobilomra ehh...2 Ft van rajta. -
#21904 160 mega kb, installálásával senkinek sem lesz gondja, mivel
úgy működik mint egy patch, egyszerűen beépül, a játékot továbbra is a Pets exe-jével kell elindítani.
Szerintem a legnagyobb kihívás benne, hogy utána mindenki keresse meg, hogy mit s hová tett, hogy le ne maradjon a létfontosságú újdonságokról (mint a nagy darab szén, meg a villogó orrú üveg rénszarvas)
De hogy könnyebb legyen megtalálni, íme a tárgyak, amiket keresni kell:
Télapós Cuccok
Persze, ha bepakolta volna magát mondjuk Télapós Cuccok kollekcióba, akkor egyszerűbb lett volna, de nem. -
Dexantreal #21903 Egyébként még nem tették fel oda, de állítom, hogy előbb felpakolják, minthogy kapom a pénzt mobilomra^^ -
Dexantreal #21902 Hm? Fizetős oldalra gondoltam, nem mobilról akartam szedni -
Neoncsoves #21901 téker XD -
#21900 sms-en még nincs.... -
Dexantreal #21899 Grrr és még mindig nem adtak lóvét mobilomra, epdig minden hónap elején szokott jönni...hogy a .... ehh. -
#21898 jah,hát akkor az sztem nem FAKE -
Hellsing47 #21897 TorrentLeech... -
#21896 ahha,és hol látod???mert nforcen nincsen... -
Hellsing47 #21895 hát biztos :D
RELEASE DATE 11/2006 -
#21894 most jött ki,új rész? -
Hellsing47 #21893 The.Sims.2.Happy.Holiday.Stuff-RECHARGED -
Dexantreal #21892 Ok-ok, nem offolok többet...legalábbis igyekszem. -
Dexantreal #21891 Nem, mikor leírtam a The Day After Tomorrow-t. akkor se voltam biztos, hogy így van angolul a címe :S. -
#21890 Jól látom, hogy nem Will Wright dolgozik a Sims 3-on? Azért ennek nem örülök! -
#21889 erre ott a tudományos rovat -
#21888 semmi