Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczy
Hi!

Hogyan lehet azt elérni, hogy a játék közben az egér középsõ gombjával lehessen forgatni, ill. dönteni a nézetet, mert alapból nekem nem megy!

Elõre is köszI!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

lehet, hogy rossz a szemem, de egy nappali kép talán jobb lett volna?

Neogan
Remélem majd házõrzõnek is lehet használni a kutyákat<#eplus2> El is képzelen ahogy a dogomat ráeresztem a betörõre hehehehehehe

One man\'s hero, is another man\'s demon...

edikee
nem tudjátok h mikor fogják kiadni a petset? :D:D már alig várom

Mike
hány talent badgese lehet egy embernek? max 3, vagy több is?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
kicsit off!

én mondjuk már egy idõ mulva rühelltem a hajigálást
szerencsére anno mindig akadtak kölkök, akik dobhatom a kutyának a labdát? kérdést szegezték nekem, dobjad mondtam kegyesen, õk boldogan dobáltak én meg üldögéltem a padon, mindenki jól járt :D

Neogan
Az azért kira lesz a Pets-ben hogy a kutyákat be lehet szopatni a botdobással <#eplus2> Mintha csak magamat látnám :D

a magyarítást, egyszerûen be kell tenni a Sims 2 menüjébe, ahogy egybõl be is léptünk a mappába?

ok, megtaláltam... ...most indítom...:)

Nem volt még,azt használom amit a gép ad.Nem piszkálom általában a beállításokat.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
hát nézd a nagyon :)

neked ilyen gondod nem volt a 6600GT-vel, mint nekem?

Hát nekem 2 van ugye:a majdnem fullos Fatal1ty(Fatal1ty AA8XE,3,2 proci,6600GT,2GB memó) és egy gyengébb 1700+ proci,mx440SE és 512 MB ramocska..na ez utóbbin is szeretném nézni az animokat,ha lehet..

Mike
miért érdekes ez, milyen gépetek van?

Mike
egyébként szépen fut ablakban is, most is úgy megy, miközben ide irkálok

1024x768-ban natívban túl hurkák voltak a karakterek

Neogan
Az nekem is jól jönne.

Ja csak ha elmegy egy közösségi telekre,vagy nagyobb kecóba kezdõdik a diavetítés..

Mike
camera options

fent középen: specile evants camera

jakewyler
akkor nem teszem föl<#violent><#wilting>

Mike
most is medium
és szaggatni is fog néha
kevés neki a fél giga
minimum kell 1 de inkább 2 gigabyte

mondjuk ha kis telken játszol kis házban, és pár simmel, akkor mehet fullban is

Mike
:) végülis

Hopp félreértettem..fog sza
ggatni az újabb karival is a memória miatt.Maradj a mediumon.

Nem nagyon jól,mert kevés a RAM.A többi az bírja..Nekem 2GB-val meg tud röccenni.

Ja az elsó csók,reszelés,felnövés,egyetemre menés..etc..Vagy hol lehet kapcsolgatni?Ezt nem tudom.

jakewyler
Hali
Ezen a configon milyen beállításokba menne a game?
Intel 2,8@3,6ghz
His x1600pro
Samsung 512mb ram
Régi 9600-osomal már nem ment valami jól,mediumon volt de erõsen beszagatott néha

Hát innen az online boltból szoktam vásárolni.A net sincs ingyen,tehát fizetek érte.:)

Mike
milyen géped van?
processzor, memória, grafkártya

Mike
milyen animációkat, amiket bejátszik néha? milyen jó, hogy én azt kikapcsoltam :)

Mike
eddig is ingyen adták egy idõ múlva, szal ne sírjál
meg szoktad venni a 4k-s minicsomagokat?
nem
akkor meg, megúgyse sírjál, ok? :)

Start menü/futattás és beírod,hogy regedit

Mondjuk egy konfig nem ártna.Az alap óta emelkedett a rendszerkövetelménye egy picikét.

jó-jó, értem hogy mit mire kell átírni, de viszont hol van az a rohadt registry?
Ezt kérdezem úgymond tavaly óta...

edikee
ffuu emberek... feltettem a sims2 mindegyik részét.. és nagyon szaggat..
mit tehetnék ezügyben? mert ha csak a sims 2 vel játszottam akkor oké volt minden most meg annyira szaggat h már idegességembe majdnem letöröltem..:)
léccy vki segitsen!! és nem rosz a gépem!! a többi game simán fut rajta

Arra nem keresgélnél,hogy pölö egy minimumgépen be lehessen az animációkat kapcsolni?Én sehol nem találok,hátha te több szerencsével járnál.Tudom,hogy hardverfüggõ,de hátha van vmi hack,mint az NPC számokra.

Aranyos lesz ez a Pets,mondjuk olyan kis bumfordiak a kutyák.Helyet cserélhetne megjelenésileg a Glamour Life-val.A GL-nél ismét csak a pénzhajhászás az EA-tól..csupa olyan cucc,amit ingyen kellene adni,vagy legalábbis regizett felhasználóknak.A Pets az persze más,az már legalább kieg(nem mintha az állatkák nem fértek volna el az alapban).Remélem a törpeuszimat a CAP-pel meg fogom tudni csinálni..:)

Mike
nem kellett sokat keresgélnem:

link

"Fix for blurry clothes and textures

Like many people here, I was having problems with my clothes and other textures blurring in the game after playing for a while. The game would start out with sharp graphics (all settings on high) and after playing a bit the textures would just suddenly blur, and nothing you could do in game would fix it.

My card is an Nvidia 6600GT, more than enough to handle the game, it's definitely not overheating, and I tried many different drivers. I also removed most of my custom content just to rule that out as well. Nothing helped. All my game settings were on high, but I did try many different settings in the graphics options in game, and still nothing helped.

Finally, I decided to give it one last shot and go into the Nvidia control panel to change some things, started the game again, and the problem is fixed. I let the game run four hours on its own to see if the clothes and things would blur again, but they stayed crystal clear. I did this on two separate occasions to be sure.

Here are the settings I used. This fix was posted elsewhere and everyone who tried it (except those with Intel integrated graphics) said it worked.

In game graphics settings:

All on high but turn smooth edges all the way down. You'll be using your card settings for the anti-aliasing/smooth edges instead (4x). It looks just as good this way.

In Nvidia control panel (ATI should be similar):

To get to the control panel, right click on desktop, choose properties, settings, then advanced. Click on the tab that has the name of your video card. Mine says 'Geforce 6600GT'. Click on performance and quality settings (or similar). The settings you're changing will be under global driver settings. Be sure to tick the box to enable the advanced options to be shown.

Antialiasing (4x - be sure to uncheck application-controlled)
Anisotropic Filtering - (2x - be sure to uncheck application-controlled) - This is optional
Image Settings - High Quality
Vsync - Application Controlled
Force Mipmaps - Bilinear
Conformant Texture Clamp - Off

I also went into Color Correction settings and bumped Image Sharpening up to about halfway and Digital Vibrance to Low. These settings tend to make your game look more Maxis-like.

I hope this will help someone. I know how frustrating the blurring clothes issue is, and I'm relieved it's finally fixed for me."

6600GT stimmel, kipróbálom

Ja ugyanilyen,ha pölö eléred vmelyik karrier csúcsát,elvesztheted a szükséges barátokat az állás az megmarad.Nem úgy mint az egyben,ahol váltott egy idõ múlva.

Persze..ha egyszer eléri a platina szintet akkor haláláig úgy is marad..,ja és kap egy másik életcélt.

Mike
akkor is platina marad ha már nem dolgozik? pl. életcélja a sportkarrier. Ha ez megvan, ki is léphet?

Mike
a hivatalos weboldalon is van már pre-order még a pets-re is

Mike
és akkor itt az igért képek egyike

Mike
ha kilépek és újraindítom a játékot, akkor megint jó egy ideig

most kipróbálom akkor is lekapja-e a texturát alacsonyra, ha nincsenek vendégek, csak az a 4 sim, aki ott lakik

Mike
szerintetek normális dolog az, hogy mostanában (pár napja kezdte) ahogy besötétedik, levágja a texturafelbontást low-ra és úgy hagyja?

Erre csak egy patch kell az university,ha nem jó akkor buziskodik a telek..
Vagy nem kezdtek el vele dumcsizni,körbevezetni a kégliben és vacsit adni neki.A progi figyelmeztet is,ha éhes a diri,és ha záros idõn belül nem kap kajcsit elhúz a picsbe.

A picsába eddig nem ment a faku..ezért melóztam vele..

Ja persze kellenek a magyar fileok is...mondjuk innen:sism2hunfile..ennyi és az alap magyar.

Szedd le az egészet,majd kezdd el elölrõl..
1.Rakd fel az angol alapot,majd magyarítsd
a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2 itt kell átírni

"DisplayName"="The Sims 2"
"Installed From"="J:\\"
"Registration"="SOFTWARE\\Electronic Arts\\EA GAMES\\The Sims 2\\ergc"
"CacheSize"="2940524544"
"SwapSize"="0"
"Language"="English UK"
"Locale"="en_uk"
"CD Drive"="J:\\"
"Install Dir"="I:\\games\\Sims2\\"
"Product GUID"="{6E7DD182-9FC6-4651-0095-2E666CC6AF35}"
"Region"="MX08004261"
"Folder"="F:\\Documents and Settings\\All Users\\Start Menu\\Programs\\EA GAMES\\The Sims 2\\"
"Patch URL"="http://thesims2.ea.com/update/"
"Suppression Exe"="Sims2.exe"

"Language"=dword:00000013
"LanguageName"="English UK"

ilyenre:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="hu"
"Region"="MXHG7704637"
"Patch URL"="http://thesims2.ea.com/update/"
"Suppression Exe"=""
"Registered"="true"

"Language"=dword:00000018
"LanguageName"="Hungarian"
ekkor magyar lesz az alap....

valami letöltött cucc?
esetleg ajánlhatom a "sárga dobozt": ha jól emlékszem, FFS Lot Fixed a neve és az MTS2-rõl lehet beszerezni (nemcsak erre jó)

hol van az a bizonyos registry, mert amúgy elárulom hogy nekem még csak download-som sincs..:(

hát ilyenkor célszerû egy egész családot össze hozni, hogy a nagypapa, nagymama meg mindenki más segítsen, és ha föntvan az univ akkor meg küldd el az embereket mûvészet szakra, meg ilyensmire.

és még valami... ...akkor a többi kieget gondolom magyarul kell telepíteni értelem szerûen. nem?