32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Azt te tudod elkészíteni ha van OFB-d.Robotkészítő pad,egy pár mech. skill és gyártogathatod a robikat egészen a szervóig.
  • Coolfire
    Nekem egyik megoldás sem jó...:)Majd keresgélek,hátha olyan szerencsém lesz,mint az első sorozattal,akkor egy kínai oldalról az összes hivatalos maxis cuccost le tudtam szedni.:)
  • Dexantreal
    Ok, ezer thanks midnent!
  • Flora2
    Ha zavar valamelyik GH tag, nyugodtan kiköltözhet a házból a szokásos újságos/számítógépes kiköltözéssel, attól még tag marad, akár nem is kell vele többet játszani, ellesz a Tárolóban akármeddig.

Igen, az egyetem területén levő bármely bérelt házat át lehet kérni GH-vá, ott van a telefonban az opció (Apply for charter - magyarul nem tudom, hogy írták). Ez lehet egy "játék a játékban" stratégia, pl. egyetemre küldesz egy Népszerűség aspis simet, akinek nem a tanulás lesz a mániája, meg nem a csajozás, hanem hogy alapítson egy GH-t, és azt egyre jobban felfuttassa: egyre több tag, egyre magasabb fokozat. Csak mondjuk én nem kis starter házat választanék erre a célra, hanem valami nagyobbat, luxusabbat, és ehhez induló tőke kell, hogy nagy házat bérelj.
  • Dexantreal
    Ahhá, értem. Thanks! De az Egyetemen lévő Lányszövetség székháza már alapból három embert számlál, plusz már az én sim csajom is. Azt nemtom, hogy a fiúk háza is GH, de hát akkor midennbizonnyal igen. Lehet olyat, ha a sim pl. egyedül lakik egy házban, de nem kolesz, hanem normális lakás és azt kinevezni GH-nak? Vagy egyáltalán lehet olyan GH, amit én indítok "útjára"?
  • Flora2
    Nem feltétlenül lesz több sim is a görög házban. Mert először is, nem minden felvett tagot kell be is költöztetni. A felvett tag akkor is teljes jogú tag, ha nem költözik be a GH-ba.
    Másodszor, a GH szintje (1-6) nem attól függ, hányan laknak benne, hanem hogy a tagoknak összesen hány barátjuk van.
    Szóval, lehet 6-os szintű a GH úgy is, hogy ketten laknak ott összesen (viszont akkor összesen kb. 30 barátjuk van az ismeretségi listájukon).
  • rage at work
    Már első nap megvolt, hiszen letölthető a programon belül is, vagy a hivatalos oldalról.
  • Dexantreal
    Szal minél nagyobb szintű a görögház, annál több és jobb holmit cipelnek haza? Kemény. Viszont több sim is lesz és nehéz egyszerre mindegyikre figyelni azért, nem?
  • Dexantreal
    ...Hilary Duff és a kutyája?
  • Dexantreal
    Tudok rendelnei telefonon és van hűtő, minden. Cheat rrulz ugyebár, én úgy nyomom mostanában, de mégis járkálnak pizzáért :S.
  • Dexantreal
    Tényleg, ez a robot letöltött tárgy, vagy benne van a Sims 2 és társaiban? Ha igen, hol? Érdekelne.
  • cseri001
    Köszi! Megpróbálom, ha megint ilyen perverz vágya lesz valamelyiknek... :)
  • Coolfire
    A koliból nem lesz tudtommal.Egy házikóba kell egy simet költöztetni-én legalábbis így csináltam-,és te csinálhatsz belőle görög betűs házat,ha akarsz.Minél több a barátja van a simednek annál híresebb lesz.A 6 pont a maximum de ahhoz rengeteg barát kell.
  • cseri001
    és mi kell ahhoz, hogy görögbetűs legyen a kolesz???
  • Gólya #21961
    jó, ha van
  • Gólya #21960
    nem én csináltam - a sim teljesen önállóan működött, ezt nem lehet befolyásolni - ez a görög ház
  • Flora2
    Azért küldi el őket a gép campus-vizitre, mert ez egy Görög Ház, és ott így van programozva. Ugyanúgy, ahogy "földön alvás" opció is csak itt van, ha a simre kattintasz. Engem sokszor idegesít, ha már három pizza gőzölög a házban, de ha már tárgyakat hoznak haza, annak örülök. (6-os fokozat)
    Én letöltöttem ezt a Hilary Duff-ot (bár fogalmam sincs, ki az, életemben először itt a Sims2-ben hallottam a nevét), de csak a haja kedvéért - letöltés után a ruháját, sminkjét töröltem, és csak a haját tartottam meg, az nem rossz, minden színben megvan feketétől szőkéig.
  • Coolfire
    Tényleg,még mindig nincs meg senkinek Hilary Duff és a kutyája?
  • Coolfire
    Hát ha anyira pizzázhatnékod van,rendelj telefonon.Ez a kezdeti szűkös időkben hasznos,amikor még nem telik hűtőre,v. a feltöltésére.
  • Coolfire
    Na nekem még nem hoztak szemetet.Azt hogy csináltad?
  • Coolfire
    Velem ez akkor esett meg,mikor az egyetem nagymenője voltam egy fullos görögbetűs házzal.De nem csak pizzát hozott,hanem hifit,akváriumot meg ilyen apróságokat.A pizzáról jut eszembe:a kajahordó robim megint beadta a kulcsot,és elkezdte telehordani koszos tányérokkal a lakást.Az egész család mosogatott.:)
  • Dexantreal
    Jah és miért csak így a gép küldi el őket az egyetemre pizzáért? Miért nincs ilyen menüpont?
  • Dexantreal
    lol és azt minek?
  • Gólya #21952
    aha, csak figyelj rá, mert néha egy zsák szemetet hoz
  • Dexantreal
    Okés, szét fogok. Csak mostanába mással játszom, e hétvégén előveszem megintt Sims 2 és társait. Van egy csaj, aki bekerült a Lányszövetség székházába és most tessék: nyakamba sózták a másik három csajt is. De bakker, tök ilyen ódivatú a kecójuk. Első egy óra kb. azzal telt, mikor a csaj hozzájuk költözött, hogy a kertben hátulra bepakoltam hangszereket, DJ pultot, egy festő állványt, teke pályát, előre szökőkutat, meg olyan buborék fújó izét és pár vices tárgyat. Belűlre meg ment egy könyvespolc,m ert olyanjuk sincs, jah meg kertbe került még két számítógép, mert bent egy volt összvissz és hát ott integettek, hogy héló, nincs hely. Jah és az a mániájuk, hogy megjelenik kis ikon felűl, ami jelzi tevékenységüket és azt írja: Egyetem város meglátogatása. Először azt hittem, hogy berushol szépen a városba és nekem el kell mennem vele... pfff. Erre meg eltűnt, többiek ott szórakoztak, idő normálisan ment és a visszatért a csaj a városból egy doboz pizzával. Lol

Mellesleg azokra a cuccokra gondoltam, amik ebbe a kis kiegészítőbe vannak... esetleg lehetne FAQ-ba tenni egy listát róluk, meg, hogy merre található. Nekem is jól jönne, meg másoknak is. Ugyanis most így rohadtul nemtom, hogy milyen új dolgok kerültek bele.
  • Gólya #21950
    Mike, ha még mindig le akarod gyilkolni a simedet, nézz be a simshungaryra - talán hasznát veszed
  • Gólya #21949
    milyen új cuccokra gondoltál?
    szerintem a legpraktikusabb, ha alaposan szétnézel a tárgyak között - előbb-utóbb megtalálod
  • Gólya #21948
    ha szétnézel jobban a játékban, látod, hogy jött a Pets-el néhány új közösségi telek (ezek lent vannak a tárolóban)
    szépen megfogsz egyet és a Neked tetsző helyre felpakolod - már mehetsz is vásárolni
  • Dexantreal
    Jahhjj már. Mikor feltette, kiírta, hogy mit lehet ügyeskedni a Petsben és aztán neked ki kell váalsztani a városodban azt a részt, ahol üres telkek és megépített házak vannak. Ott lesznek a végén az állatkereskedő boltók: Bundás Barnabás mittoménmilyen állatai vagy mi, Gézengúz kisállatkereskedés és a többi. Felépíted ezeket és máris tudsz elmenni vásárolni, rendelni nem lehet állatot. Asszem :S... csak örökbe fogadni tudod telón.
  • Hassan B
    Nem tom hol lehet venni, de tudsz örökbe fogadni(telefon/szolgáltatások), és készíthetsz saját ízlés szerint is. (utána hozzáadhatod a jelenlegi családodhoz)
  • tommyg
    A Sims 2 Pets-be meik közösségi területen lehet állatokat venni mer én eggyet nem találtam! :S
    Névre lennék kiváncsi!
    Előre is kösz!
  • Dexantreal
    Pontosan hova is lettek pakolva ezek az izék? Új cuccok.
  • Neoncsoves
    minden esgés-t megcsinálok meg magamat is azt meünk rabolni xD
  • Coolfire
    Oxy,majd szólunk..:)
  • Coolfire
    Tényleg az mikorra várható?Jövő tavasz?Persze,ha betartják a féléves expansion megjelenési időket.
  • Coolfire
    #20977 "Áhh...nincs semmi üzleti érzéketek.Majd jön a pets hipermegabrutál fun stuff..abban lesz.:))"Mégis jól emlékeztem.Na de ezen már nem veszünk össze..
  • rage
    Olyat, ami még meg sem jelent ?
    Na, akkor egy Sims 2 - Seasons rendel.
    :-)
  • Dexantreal
    lol...
  • Mike
    a sims season után következő kiegészítője a sims 2 crime: bank robbering címet fogja viselni
  • Amiga
    Nem, az Állati Cuccok én voltam. Lásd: #21181

"Nem rossz játék ez a Pets... Nézegetem az állatokat, és szerintem döbbenetesen jók az animációk. Hogy miért nincsen több tárgy, az nyilvánvaló. Szerintem magyarul a következő mini kiegészítőt így fordítják majd:

Sims 2: Állati cuccok

Ezt lefogadnám 1000 túró rudiba. Hülyék, ha kihagyják a ziccert. A Maxisnál pedig már biztosan a kutya új játékait heggesztik (szeretném nem azt gondolni, hogy már készen is van)."