32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22015 Start menű/ Futtatás..., oda beírod ezt: Dxdiag
...Akkor minden cuccot kiír. (lehet kérdez majd valamit, akkor menj igenre) -
Dexantreal #22014 Mesélem én, csak nem vágom, hogy ho ltudom megnézni a konfigot :S... -
Hawk3ye #22013 FAQ-t elolvastam és igy sem ment pls ha valaki tudja hogyan kell megcsinálni az pls vegyen fel msn-re MSN:[email protected] -
#22012 na meséld azt az ütős gépet! -
Dexantreal #22011 milliócsak=milliócska -
Dexantreal #22010 Kéne pár száz milliócsak ,legyen világbéke, mindenki kapjon ütős gépet (mondjuk nekem az van) és stb-stb. -
#22009 volt vmi, panasz, kérés, sóhaj? -
#22008 Jahh...látod te jobban tudod...(pedig én is szerkesztem a FAQ-t...) -
Dexantreal #22007 lol, kemény. -
#22006 Semmi köze a CD-hez, meg a letöltéshez
Annál inkább az eltérő nyelvi verziókhoz.
Viszont erre is van megoldás, némi registry módosítás, ami
a FAQ-ban le van írva. -
#22005 Akkor nem tom, lehet nálam se a cd volt a rossz... De egy biztos....azt már nem fogod használlni. Megveszed, vagy újra letöltöd... :) -
Hawk3ye #22004 Nincs kiriva a gépen van fent -
#22003 Én meg akkor valószínűleg félreértettem, amit te írtál... -
#22002 A FAQ-t olvasd el. -
#22001 valaki nem tudja véletlenül hogy a ps2-es sims kiegészitökhöz kell az alap sims 2?
ugy mint pc-n? -
#22000 #22000
Ezt is megértük... -
#21999 Uhh...gáz. Nekem is volt ilyen, ha ki van írva cd/dvd-re akkor rossz a lemez.... -
#21998 Most őszintén, minek hozzá magyarítás? :) -
Hawk3ye #21997 Szevasztok
Az mitöl van hogy ha felrakoma sims2 és utána az egyetemet valamiért azt irja ki hogy rossz és magátol le uninstalálja ez mitöl lehet? pls help -
#21996 Hy all!
Valaki mondja már meg,hogy honnan lehet leszedni a Vár az Üzlethez a magyarosítás.Help!!! -
bgjns #21995 Megprobálom.Köszi a segitséget. -
bgjns #21994 Hát valamilyért csak nem jó!!PAAASSSZ... -
#21993 Miért nem telepíted akkor újra a játékot?
Bár, nem hinném, hogy az exevel lenne a probléma -
bgjns #21992 Most probálkozom.
-
Coolfire #21991 Csak az alap sims2 van fent?Mert ha igen,akkor jó k azok a címek amiket alább írtam.És nem nagyon jó crackelni őket. -
Coolfire #21990 Hú ezt most nagyon nem értem... -
bgjns #21989 Sajnos valami tötént az eredeti .exe-vel ,mert nem akar vele futni a játék.Ha megcreckelem akkor meg nem magyar.Ezért kérnék egy magyar exe-t.A kislányom kedvéért. -
#21988 Az ottani tutorial alapján csináltam és nem volt semmi probléma! Az első lépések elég kegyetlenek, de amikor már minden ki van exportálva, onnantól baromi gyors a munka. :) -
#21987 Vagy ha csak az eredeti .exe kell az rajta van a cd-n... :) -
Coolfire #21986 Ha angol simsből akarsz magyart csinálni akkor v. a FAQ v. a http://simsim.atw.hu/ oldalról le tudod szedni a szükséges fileokat. -
bgjns #21985 Egy magyar sims2 exe-t keresek.Ha segitene valaki megköszönném. -
Coolfire #21984 A modthesims2-őn van egy,csak egy picit bugos állítólag,pedig jópofa. -
#21983 Cool, megvolt az első mesh/textúra berhelésem. :) -
#21982 Hivatalos oldalon nincs. -
Coolfire #21981 Köszi,megnézem őket. -
Zizi4 #21980 A ModTheSims2 -őn van több féle működő automata is, cólás is -
Coolfire #21979 Ok..kösz,majd szólok ha kell még valami.Kólaautomata nincs?Az egyben imádtam a pepsi automatát.Majdnem minden helyiségben volt egy. -
#21978 Letöltöttem a hivatalos oldalról és felraktam a FAQ oldalára, letöltések között megtalálod :)
Ha kell más hivatalos cucc csak szólj ;) -
Dexantreal #21977 Minden kiegészítő megvan, majd megkeresem ezt a cuccot akkor. Thanks! -
Coolfire #21976 Így van.Az én simem is egyedül lakott benne,a tagok csak úgy voltak.