Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb lenne, ha megnézegetnéd, amiket letöltöttél
lehet, hogy szépek, szuperek azok az autók, de nem biztos, hogy a játék is így vélekedik róluk
a platformot biztos, hogy nem lenne szabad "falazni"
ja és autóbejárót miért kell a közösségi telekre rakni?
egyszerûen csak megáll a saját autójával a telek elõtt és kész
nem kell ezt túlbonyolítani
Másrészt a platformot akár át is szelhetem egy fallal, ez valami baromi nagy bugnak számít?
Safedisk hidert töltsd le, s használd.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha valaki tudja mit csináljak akkor írjon.PLZ
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nõvérem nem érti hogy amiko belép akkor mindig lefagy
nem tudnátok segíteni? addig is thx
De most letörlöm az összeset, és inkább letöltöm újra, hogy meggyõzõdhessek, hogy valóban nem csak festéseket töltöttem-e le, ha bár soknál direkt meg is néztem, hogy csak festés-e
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vágom hogy ilyen sorrendben jelentek, meg, és hogy ilyen sorrendben kell feltenni õket. Az a kérdésem hogy a Christmas Party Packet, hova tegyem bele a sorrendbe? Vagy tök mindegy?
Kösz
de nem teszek ilyet, mert kultúrlény vagyok 😊
szal, hogy lehecc ennyire béna? 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Elhelyeztem egy community lot-ban, egy ilyen autó platformot, de nem tudok ráhelyezni autót, sõt mi több, nem is tudok venni sem autót community-ben a telekre sem, és autó bejárót sem tudok építeni, max kóddal oda teszem, és nincs értelme, mert nem tudo használni.
Mi lehet az oka?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Én is ugyan ezt tettem (én hülye, ez elõtt), és nem mûködött, pedig mindent a FAQ szerint tettem, csak arra nem figyeltem hogyan tegyem föl.
Ha angolul van meg a Sims 2, akkor turkálj a registry-ben ( ebben a fórumban az elõzõ oldalon megtalálod rá a cuccokat, mert akkor pont én kérdeztem).
Ha magyarul van meg, és nem megy, akkor valszeg az egyik crack-es verziójú kiegészítõ van meg neked, és nem crackelted. de msn-en megdumáljuk...
Csak mert bárhogy próbálkoztam, és angol oldalakról is kérdezgettem, meg spanyolról is, de sehol nem adtak rá ésszerû, vagy jó választ.
Ha eltudnátok küldeni, akkor az e-mail címemre, ha lehet... ...thx
The sims 2 Egyetem instead. Amikor fenn van már az egyetem is akkor ezt irja ki : A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
DT 3.47-est használok de 4-essel is probáltam ugy is hogy a safediscet kikapcsolom ... ugy se volt jo.
Feltettem az üzleteset és akkor a köv. a hiba : akkor meg miután véga az animnak akkor bejön az az ablak mikor töltené a játékot és mikor betöltötte meg jelenik egy ablak piros X-el de nem ir
ki semmit ... (de az üzletest inditom és a töltö képernyön az van kiirva h Sims2 Egyetem Kieg. ) nem tom mennyiben lényeges ez 😊 most külön mappába telepitettem mind3at... valaki help pls , kösz 😊