32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31157 A CEP fájlokkal mit kell kezdeni?
Leszedtem hozzá a programot de nem jelennek meg a játékban a képek, miért? -
STurmGewehr #31156 Ilyen nincs leszedtem egy magyartalan seasons-t... -
#31155 megtaláltam -
#31154 Nem találom, nem tudnád légyszi leírni? -
Coolfire #31153 Az én simem a szomszédnál mosott fogat.:)A mysismsesek írják,hogy Tükröződő Büszkeség Faliszekrény-t kell használni,mosdókagylóval. -
Flora2 #31152 Olvasd el a readme fájlt, ami a kieggel jött... -
#31151 Apartman építési kódot nem tud valaki? Olyan kellene,hogy amit építek lakásokat, apartmanként üzemeljenek -
Coolfire #31150 Aha,akkor ez biztos olyan apartmanban van,ahol még nem jártam..mert két városrészben játszok az új kieggel,de ez a bug egyiknél sem jött elő.Melyik apartman ez?Már csak azért,hogy nehogy oda költözzek.:) -
#31149 Nálam is ez volt, bementem szomszéd lakásába, és nagy sötétség, azt láttam, hogy valamiben elakad a sim -
mariann84 #31148 sztem is sokkal lassabban tölt, meg akad mint állat, kéne majd patch.
de hol lehet fogat mosni ? én nem találtam ilyet benne:) -
#31147 Nem, a hivatalos oldalon is írnak már róla. -
Coolfire #31146 Nekem még nem volt ilyen...nem az ön készülékében van a hiba?:) -
zsancy #31145 A hajótörött krónikákban oda jutottam, hogy férjet kell választani a Nagy Öt, és kaptam a fönöktöl egy kagyló telefont amivel fel kell hivnom a sim-eket akikböl választhatok. Viszont csak azokkal lehetne kapcsolatom akiktöl ajándékot kaptam... de amikor öket hivom az összes olyan pasinak a rögzitöje kapcsol be. már nagyon régota probálom de mindig a rögzitö jön be, és nemtudok továbbjutni...vki segitsen légyszii!!! -
#31144 nem fizette szerintem az áramszámlát -
Dave0092 #31143 ja msot látom a torrenten, igen :D -
Dave0092 #31142 kijött az apartmen life? -
Átmentem meglátogatni a szomszédot, viszont sötét maradt a lakás
Még vannak bugok... -
#31140 az összeset nem fogom felrakni, mert akkor 5 percet tölt mindenhol, de azért köszi :D -
Coolfire #31139 Nekem azt írkálja indítás előtt mindig,hogy kevés a hely a winyón,ezért akadhat a játék....néha pillanatokra nekem is megröccen. -
#31138 aha
nálatok is szaggat ott, ahol eddig nem? új kieg, és most már ott is szaggat ajol eddig nem
el kell adnom a nagy hézat, és beköltözni egy kisebbe -
Coolfire #31137 A fiziológia és a tűzvédelem tanulása.De még ezen kívül van 4 dühkitörés elfojtása,párkapcsolat a többi most nem ugrik be.:) -
#31136 összeset :)
és ne kérdezd meg újra! -
#31135 #31120-ra pls valaki :D fontos lenne :D -
#31134 nekem meg szaggat a régi házam, igaz elég nagy, meg rengetegen laknak benne -
#31133 az a lelakatolt 2 ikon micsoda? -
Coolfire #31132 Én a kávézónál találkztm egy nagyon gonosz boszival,de mire odaértem volna elrepült. -
Coolfire #31131 Nos átköltöztem a Lagúnába.Igaz elveszítettem mindent,de tök jópofa.Mondjuk kábé 30 voodooból 2 ha bejön.Hiába mászkálok a közösségi telkekre egyszerűen mind visszafelé sül el.A csók-csók drága köszönés az nagyon tetszik,már elég jó a hírnevem is.Úgyhogy vissza kellett térnem a "hagyományos" barátkozási technikához.:)Lett egy szobatársam(na őt meg tudtam voodoozni)és felajánlotta nekem vakrandira a legjobb barátnőjét.Be is jött a csaj 3 villámocska,meg ilyenek.:)
Egy kis protekció sosem árt.:) -
Gólya #31129 egy pici "kieg." lesz - valami cuccos, de februárig már nem lesz több - ahogy nézem, kicsit mintha ezt is összecsapták volna már így a hármas előtt...
(azért még elleszünk vele egy ideig:))) -
Gólya #31128 nálam valamelyik régi házban volt két szemben lévő falon tükör - semmi különös, a-ban látod, amit b-ben és viszont -
Gólya #31127 hmm...
csak alkalmazkodtak a szabványhoz:)
nálunk sem véletlenül építettek anno "csak" 4 emeletes házakat, oda még nem kell lift, csak az ötödiktől:))
legalább edzettek lesznek a simek...
(tényleg - ezt nem számítják be skillpontnak?) -
mariann84 #31126 hát igen, nem vmi jók ezek az apartmanok, szerencsére a régi házam meghagytam berendezéssel együtt,most szült a boszorkányom ikreket, ha megnőnek költözök vissza a komornyikommal együtt :))
az állandó dübörgéstől eltekintve semmivel sem másabb mintha egyedül lennék, jó a szomszédok ott szaladgálnak a telken, de nekem járt a sima telken is ennyi ember, csak nem jöttek állandóan be mint itt. -
#31125 asszem van nem-hivatalos tükör-padló..valyon a játék hogy kezeli el, ha a plafonra is tenne olyat az ember, meg a padlóra is ? vagy egyáltalán ha két tükör van egymással szemben a játékban, akkor mi van ? próbálta már valaki ? -
#31124 aham...
nem vágom mi az értelme én még a falakat is kikapcsolom -
#31123 bekapcsolod, és most már nem csak padlót tudsz csinálni, hanem plafont is
jó az új kieg, csak a gyári házak nem tetszenek
beköltöztem egyikbe, van olyan szoba, aminek nincs ablaka :(
és mindenki a 2 kocka széles folyóson él társasági életet, szal van nagy tolongás
4 emelet és nincs lift sem -
#31122 mi az a plafon mód??? -
#31121 én nem hiányoltam.. -
#31120 na, én is letöltöttem a kiegészítőt, eddig nagyon tetszik
melyik kiegészítőket ajánljátok még, hogy felrakjam? a cuccokat megéri felrakni? -
#31119 hja, csak minek -
#31118 Amennyire hiányolta az ember a plafon módot a játékból, erre tessék, most itt van a Nagyvárosi Életbe :D -
#31117 hivatalos verzió szerint több nagy kieg már nem lesz, csak 1 vagy 2 kisebb stuff-kieg