32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• kem001
    A CEP fájlokkal mit kell kezdeni?
    Leszedtem hozzá a programot de nem jelennek meg a játékban a képek, miért?
  • STurmGewehr
    Ilyen nincs leszedtem egy magyartalan seasons-t...
  • kem001
    megtaláltam
  • kem001
    Nem találom, nem tudnád légyszi leírni?
  • Coolfire
    Az én simem a szomszédnál mosott fogat.:)A mysismsesek írják,hogy Tükröződő Büszkeség Faliszekrény-t kell használni,mosdókagylóval.
  • Flora2
    Olvasd el a readme fájlt, ami a kieggel jött...
  • kem001
    Apartman építési kódot nem tud valaki? Olyan kellene,hogy amit építek lakásokat, apartmanként üzemeljenek
  • Coolfire
    Aha,akkor ez biztos olyan apartmanban van,ahol még nem jártam..mert két városrészben játszok az új kieggel,de ez a bug egyiknél sem jött elő.Melyik apartman ez?Már csak azért,hogy nehogy oda költözzek.:)
  • kem001
    Nálam is ez volt, bementem szomszéd lakásába, és nagy sötétség, azt láttam, hogy valamiben elakad a sim
  • mariann84
    sztem is sokkal lassabban tölt, meg akad mint állat, kéne majd patch.
    de hol lehet fogat mosni ? én nem találtam ilyet benne:)
  • rage
    Nem, a hivatalos oldalon is írnak már róla.
  • Coolfire
    Nekem még nem volt ilyen...nem az ön készülékében van a hiba?:)
  • zsancy
    A hajótörött krónikákban oda jutottam, hogy férjet kell választani a Nagy Öt, és kaptam a fönöktöl egy kagyló telefont amivel fel kell hivnom a sim-eket akikböl választhatok. Viszont csak azokkal lehetne kapcsolatom akiktöl ajándékot kaptam... de amikor öket hivom az összes olyan pasinak a rögzitöje kapcsol be. már nagyon régota probálom de mindig a rögzitö jön be, és nemtudok továbbjutni...vki segitsen légyszii!!!
  • FZoleee
    nem fizette szerintem az áramszámlát
  • Dave0092
    ja msot látom a torrenten, igen :D
  • Dave0092
    kijött az apartmen life?
  • rage

Átmentem meglátogatni a szomszédot, viszont sötét maradt a lakás
    Még vannak bugok...
  • FZoleee
    az összeset nem fogom felrakni, mert akkor 5 percet tölt mindenhol, de azért köszi :D
  • Coolfire
    Nekem azt írkálja indítás előtt mindig,hogy kevés a hely a winyón,ezért akadhat a játék....néha pillanatokra nekem is megröccen.
  • Mike at home
    aha
    nálatok is szaggat ott, ahol eddig nem? új kieg, és most már ott is szaggat ajol eddig nem
    el kell adnom a nagy hézat, és beköltözni egy kisebbe
  • Coolfire
    A fiziológia és a tűzvédelem tanulása.De még ezen kívül van 4 dühkitörés elfojtása,párkapcsolat a többi most nem ugrik be.:)
  • Mike at home
    összeset :)

és ne kérdezd meg újra!
  • FZoleee
    #31120-ra pls valaki :D fontos lenne :D
  • Mike at home
    nekem meg szaggat a régi házam, igaz elég nagy, meg rengetegen laknak benne
  • Mike at home
    az a lelakatolt 2 ikon micsoda?
  • Coolfire
    Én a kávézónál találkztm egy nagyon gonosz boszival,de mire odaértem volna elrepült.
  • Coolfire
    Nos átköltöztem a Lagúnába.Igaz elveszítettem mindent,de tök jópofa.Mondjuk kábé 30 voodooból 2 ha bejön.Hiába mászkálok a közösségi telkekre egyszerűen mind visszafelé sül el.A csók-csók drága köszönés az nagyon tetszik,már elég jó a hírnevem is.Úgyhogy vissza kellett térnem a "hagyományos" barátkozási technikához.:)Lett egy szobatársam(na őt meg tudtam voodoozni)és felajánlotta nekem vakrandira a legjobb barátnőjét.Be is jött a csaj 3 villámocska,meg ilyenek.:)

Egy kis protekció sosem árt.:)
  • Gólya #31129
    egy pici "kieg." lesz - valami cuccos, de februárig már nem lesz több - ahogy nézem, kicsit mintha ezt is összecsapták volna már így a hármas előtt...
    (azért még elleszünk vele egy ideig:)))
  • Gólya #31128
    nálam valamelyik régi házban volt két szemben lévő falon tükör - semmi különös, a-ban látod, amit b-ben és viszont
  • Gólya #31127
    hmm...
    csak alkalmazkodtak a szabványhoz:)
    nálunk sem véletlenül építettek anno "csak" 4 emeletes házakat, oda még nem kell lift, csak az ötödiktől:))
    legalább edzettek lesznek a simek...
    (tényleg - ezt nem számítják be skillpontnak?)
  • mariann84
    hát igen, nem vmi jók ezek az apartmanok, szerencsére a régi házam meghagytam berendezéssel együtt,most szült a boszorkányom ikreket, ha megnőnek költözök vissza a komornyikommal együtt :))
    az állandó dübörgéstől eltekintve semmivel sem másabb mintha egyedül lennék, jó a szomszédok ott szaladgálnak a telken, de nekem járt a sima telken is ennyi ember, csak nem jöttek állandóan be mint itt.
  • Shiwo
    asszem van nem-hivatalos tükör-padló..valyon a játék hogy kezeli el, ha a plafonra is tenne olyat az ember, meg a padlóra is ? vagy egyáltalán ha két tükör van egymással szemben a játékban, akkor mi van ? próbálta már valaki ?
  • Dzsega #31124
    aham...
    nem vágom mi az értelme én még a falakat is kikapcsolom
  • Mike at home
    bekapcsolod, és most már nem csak padlót tudsz csinálni, hanem plafont is

jó az új kieg, csak a gyári házak nem tetszenek
    beköltöztem egyikbe, van olyan szoba, aminek nincs ablaka :(
    és mindenki a 2 kocka széles folyóson él társasági életet, szal van nagy tolongás
    4 emelet és nincs lift sem
  • Dzsega #31122
    mi az a plafon mód???
  • Shiwo
    én nem hiányoltam..
  • FZoleee
    na, én is letöltöttem a kiegészítőt, eddig nagyon tetszik
    melyik kiegészítőket ajánljátok még, hogy felrakjam? a cuccokat megéri felrakni?
  • Mike at home
    hja, csak minek
  • kem001
    Amennyire hiányolta az ember a plafon módot a játékból, erre tessék, most itt van a Nagyvárosi Életbe :D
  • Shiwo
    hivatalos verzió szerint több nagy kieg már nem lesz, csak 1 vagy 2 kisebb stuff-kieg