Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReaL KiLLeR
Milyen kár, hogy nincs hitel, pl. lakberendezési hitel felvételére lehetõség a Sims 2-ben, mivel most matek szakon diplomát szerzett simem heteken át üres, vagy nagyon szegényesen, amolyan bentlakásos iskola stílusában berendezett házába térhet haza a munkából, hogy eléggé megtöltõdjön az "új berendezésért" malacpersely. Peidg tudná fizetni a részleteket kamatostul. :-) Na mindegy. :-)

Más: A Sims 3 szabadon bejárható szomszédságai megszépíthetnék a románc életcélú simek mindennapjait, sõt egész életét, pontosabban felvonultahatnának néhány k*rvát a szórakozóhelyek elõtt, de tudom - tudom... akkor már nemi betegségek is feltûnhetnének. :-) 😄
...
"Adolf sim elkapta a kankót, ezért rengeteg pihenésre lesz szüksége a gyógyulás érdekében, különben megvakul. Ez karrierjének végét hozhatja el, hiszen ha a simek nem érnek vagy találnak oda a munkahelyükre idõben, munkahelyi teljesítmény mutatójuk jelentõsen megcsappan."

😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Helló mindenkinek!Nekem lenne egy kis problémám a sims 2 telepítése után!Feltelepítem a Sims 2 megapackot, úgy ahogy a leírás mondja, majd aztán mikor a crackelés után elindítanám, azt írja ki a kis videó után, h a "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért most leállt!".Ezt miért írja ki?Valaki segítsen már rajtam!😞 Már próbáltam mindent, újra tettem a Windost, direct-x 9-et frissítettem, videokari drivert is és semmi!😞 Barátnõm szülinapjára kéne, de félek h nem tudom megcsinálni!😞 Elõre is kösz a segítségeteket!
Üdv, Axei
Mike
Dokumentumok mappában EA GANMES könyvtár alatta The sims 2 abban turkáljál, értelemszerüen ott van
vagy olvasd el aaz olvassel.txt-t, leriták benne mit hova kell rakni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sziasztok!Most kezdtem el játszani a játékkal és szeretnék megkérdezni tõletek valamit.Hogyan lehet saját zenéket beraknia játékba?Hogy a saját zenéim szóljanak a hifibõl stb.Mert én azt olvastam valahol,hogy ezt is meglehet csinálni.A formátum milyen legyen?És hová másoljam a számokat? Köszönöm a segítséget.
Csori
Page Up, aztán lefelé pedig Page Down 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

lépcsõ vagy lift kell hozzá
ha ez van valamelyik, akkor elég, ha arra a helyre mutatsz, ahová a simet akarod küldeni

hello lehet, hogy csak én vagyok béna (tuti, hogy én vagyok) de nem tudok sehogy felmenni az emeletre a házakban. hogy lehet felmenni?
Mike
nem megfelelõ a hûtõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
jóhát én nem használok letöltött cuccokat 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
tedd az invertory-ba

Legend Killer
nembaj, ügyi vagy és okos 😊 és biztos szép is 😄 😊.

és Coolfire jól szólt 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

De azért az esetek nagy többségében tudsz,maradjunk ennyiben.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Igen õ sem ma kezdte szakmát.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

...dehogyis tudom mindenre a választ, csak azokra a kérdésekre, amire nem tudom, nem válaszolok... <#confused>

olyanokat is írtak amirõl még nem is tudtam király😄

úgy értem hogy ha folyamatosan rossz állapotban tartod akkor meghal.piros aspiráció illetve úgy általában a szükségeletek alacsonyan tartva plussz sok sok rossz emlék,akkor egyszerûen összeesik elõbb utóbb.
a fagyás igen nagyon rossz állapotban kell tartani és sikerülni fog ha megfagyott egy darabig úgy kell tartani és vége.

köszi

Legend Killer
Pro vagy, hogy mindenre tudod a választ 😊. Legalábbis a legtöbbre 😄. *gyönyörködve nézi Florát 😄D*

<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Erre a hibára a modthesims2-en azt szokták javasolni, hogy biztos, ami biztos, vérfrissítsd a groups.cache-t.
Keresd meg a Dokumentumok/EA Games/ Sims 2-ben a Groups.cache nevû fájlt. Mekkora? Nagyobb, mint nagyjából 150 KB? Akkor ideje lecserélni. 😊 Vágd ki a fájlt (húzd ki a mappából pl. az Asztalra, hogy ne vesszen el). A helyére ne tegyél semmit, csak el kell indítani a játékot, és ahogy az betöltõdik (most egy kicsit hosszabb ideig, mint ezelõtt), generál egy új groups.cache fájlt. Ez kisebb lesz, mint a régi, amit lecseréltél. Most ki lehet próbálni, hogy így elindul-e a Bodyshop.
(Ha nem indul el, akkor sem árt a fenti vérfrissítés...)

Csak a Neighborhoods? És akkor a Downloads elveszhet, meg a ki-lockolt Pet Coat-ok, meg a LotCatalog (a tárolóban levõ házak), meg a Storytelling a community lot-os fotókkal?... Szerintem az egész "Dokumentumok/EA Games/Sims 2" a Mentés.

"Jah a másik hiba, elteszem a kajamaradékot, de a hûtõbõl már nem lehet elõvenni, mert nincs ilyen opció? vkinek ötlet?"

Megvan neked a Konyhai és Fürdõszobai Cuccos csomag? Ha igen, akkor attól van. Kilõtte ezeket az opciókat. Meg kell nézni, van-e rá kifejezetten olyan javítópatch, ami erre a Cuccos csomagra készült - vagy a legutolsó Szabadidõs patch-csel próbálkozni..?

Amit írsz, hogy "depresszió", ilyennel sose találkoztam (a snooty listán sincs ilyen). Elmagyaráznád, melyik halált érted ez alatt?
A "megfagy" nekem még sosem okozott halált, mindig kiolvadtak - van, akinek ebbe belehalt már sim?

A snootys listán nemlátom egyébként az "olló általi halált" - az Olló egy letölthetõ Maxis tárgy volt elég régen a hivatalos oldalról (most már nem találom ott). Ha megvetted, a sim "rohangálhatott" vele, és egy idõ után, ha elég sokat rohangált, szívrohamot kapott. De ez tényleg nem egy in-game halál, mert letöltött tárgytól van...

Itt a snootysims-en össze van szedve az összes halál:

Snootysims Info Center Deaths

Persze, vannak köztük kieg-specifikusak, nyilván a vámpír napon való elégéséhez Éjszakák kieg kell, a lezuhanó lift általi halálhoz Vár az üzlet stb.

váááá
amikor bejön a betöltés lefagy az egész
mi okozhatja ezt?
help pls

hogyan lehet megölni a simseket módszereket tudna valaki?
az eddigiek alapján amiket tapasztaltam:
1,éhenhalnak
2,medencébe fulladnak
3,áramütés
4,szellemtõl halára ijed
5,depresszió
6,megfagy
7,húsevõ növény felfalja
8,megég
9,ufo elrabolja(nem jó mert ez nem igazi halál viszahozta késõbb)
10,eget bámulva...
tud még valaki valamit?

letöltött hûtõ?
ezeknél meg kell nézni, hogy kompatibilis-e az Évszakokkal
eddig én csak a holysimolyn találtam ilyet - persze lehet, máshol is van már azóta

Legend Killer
én mindig eltakaríttatom a maradékot 😊.

igen, úgy néz ki vki skin szinten sminkelt, de találtam helyette szebbet, aki ráadásul végre kislányt szült 😊úgyhogy egyszerûbb volt új asszonyt keresni, akivel próbálok nagyjából kibékülni, így csak néha rúgja fel a kukát, talán ha visszaáll a barátság szint -100ról akkor békén hagy 😊

Jah a másik hiba, elteszem a kajamaradékot, de a hûtõbõl már nem lehet elõvenni, mert nincs ilyen opció? vkinek ötlet?
hali
amikor elindítom a body shop-ot hibajelentésjön be miért lehet ez?
eredeti a játék

Shiwo
csak azt kell..

Shiwo
júzer \ dokumentumok \ EA Games \ The Sims 2 \ Neighbourhoods

Hunter of Deer
sziasztok!

valakinek esetleg megvan még az a magyarítás a Sims 2höz ami a magyaritasok.hun volt? mert sehol nem talalom es angol nyelvû a játékom.

pls ha valakinek megvan töltse fel valahova vagy adjon linket (asszem ugy max 30mega körül lehetett)

köszi

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Gyocsika
Köszi a segítséget, minden megvolt eddig, csak ez a jegyautomata nem, valszeg ezért nem használták a gépeket 😄.
Akkor ezt a jegyautomatát is be kell árazni?

Mindjárt kipróbálom!

Sziasztok!
Hol tárolja a játék a mentéseket ?Mert Windows reinstall elõtt állok és nem szeretnék megint mindent elõrõl csinálni.

és nem sírtál föl? (már csak a Pákó miatt...)

<#nevetes1>
- nem vagy függõ, ááá...dehogy😊)))

Mike at home
szívd le a skilljeit a skill porszívóval pl.

rácsesztél a csajjal mert ezek szerint vki skin szinten sminkelt, a simPE-vel át lehet állítani a simek bõrét, ezért nem kell kidobni anyut meg a fiúkat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
- kell egy jegyautomata
- szerintem felesleges a nõi/érfi
- legjobban a futópadot szeretik
- wc-re elmennek, zuhanyozni maguktól nem, arra meg kell õket kérni
- ha leteszel pár asztalt, partiasztallal, akkor tudnak enni is, de akkor arra figyelni kell, hogy ne legyen kint használt edény, mert azért nagyon tudnak háborogni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
hmm..sims-szel még nem álmodtam 😄

Mike at home
ja én meg a történéseket vadul le-lepauzálva, tudosítottalak titeket itt a feleményekrõl, képekkel fûszerezve

Mike at home
képzeljétek mit álmodtam az imént (most keltem 😊
a simek egy hátsó nagy szobában buliztak, volt nagy ivászat vagy nemtom, lényeg, hogy bekapcsolták a plafonon lévõ oltóberendezéseket is
összefirkálták a falakat Pákó idézetekkel, (Add ide a didit) és folyamatosan ömlött a víz, és szép lassan kezdte ellepni a szobát, éppen akkor jött egy újabb vendég, benyitott, a víz õt elsodorta, továbbhömpölyögve kirobbantotta a üvegtáblákat, totálkáros lett a ház és pár sim is meghalt

Shiwo
próbáld ki hogy megy-e, ha nem, szedj le hozzá cracket..

Shiwo
szerezz be egy boci-növényt és etesd meg vele <#eplus2>

amúgy a játéknak tényleg ez a hülyesége..én pl elajándékoztam 1 kutyát, s utána állandó vágya volt a simnek, hogy örökbefogadja a blökit..meg csináltam 1 robotot, ami végül elköltözött..azóta is állandóan hivogatják a simemnél telefonon..

nesto
mert kaptam egy eredeti kiegészítõt, de alapjátékom nincs. úgyhogy azt kénytelen vagyok letölteni netrõl. köszi

Segítsetek! A férfi simem volt felesége,gyereke szakítás után is állandóan bejárkál nemcsak a telekre, hanem a házba is, tv-znek meg minden.( Netrõl töltöttem anyuka simet, egész jól nézett ki, szült gyerekeket, fiúkat és mindegyik sminkkel, rúzzsal együtt született, megváltoztathatatlan nõi szemöldökkel.. ezért szakítottam vele, mert mini transzfesztitákat szült nekem 😊) )

Tehát a lényeg, hogy tudom elküldeni úgy, hogy ne jöjjön vissza nap mint nap a telkemre? Bár lehet ott rontottam el, hogy ha én elküldök egy simet, a tárolóból beteszem egy gyári házban, hadd éljen, maradjanak meg a baráti kapcsolataim a munka miat... de persze ott az új asszony a telken és állandóan verekednek, plusz mikor jön meg mikor megy, felrúgja a kukát és esténként is arra fut... ötlet? 😊) megõrjít az a nõ.
Shiwo
sõt, asszem még a te általad irányított sim sem hajlandó..

Shiwo
nem kell beárazni, mert akkor megakarják venni..az elektronika - vegyes rész alatt találsz olyat, hogy telikmúlik fosztoautomata (fekete kis oszlopszerüség), azt kell letenni, beárazni, bekapcsolni..érdemes olcsóra tenni, mert akkor megy a nép...továbbá kelleni fog a dekoráció - vegyes rész alól a kereskedelem és háború nyitva/zárva táblácskája (zöld tábla), azzal tudod kinyitni/bezárni az üzleted...és arra figyelj, hogy ahova nem szeretnéd hogy bemenjenek a simek, annak zárd be az ajtaját..továbbá ha nem vagy túl jó mechanikában, akkor a nõi wc-re tegyél 1 sima ajtót is, amit bezársz..a kihívott szerelõ betud menni rajta, mert amúgy nem hajlandó bemenni a nõi retyibe..

Gyocsika
Lenne egy kérdésem, otthoni vállalkozásba indítottam egy konditermet, de sajna nem mûködött. Tehát a kondi gépeket nem áraztam be.
Hogyan tudnám megcsinálni h használják a gépeket? És fizessenek is érte. Raktam külön nõi/férfi mosdó,zuhanyzó...
Még mit kellene raknom egy konditeremhez?

Erlõre is köszi!

Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az, hogy a játéknak nincs hangja?Ilyenkor a beállításoknál a hang opciót választani se lehet.Hangkártya driver frissítés megoldaná a problémát?

rage
Megy. De minek törni az alapjátékot, ha úgyis megy rá a kiegészítõ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10