32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Én a 6 vágy miatt szoktam egyetemistákat kinézni.Eddig úgy ment,hogy amikor kijárta a simem az egyetemet,iköltözött valamelyik városrészbe,pár álomrandi meg ilyenek utána eljegyzés.És akkor ha áthívtam még az egyetemen tanulót,összeköltözés opció és egyből felnőtt eddig mind.Ezért nem értem,most miért nem jön össze.
  • Kodlovag
    Egyetemista nem tud házasodni, csak a townie egyetemistát tudod elvenni. A GH-s lányka viszont játszható karakter. Tehát ha azt akarod, hogy összeházasodjanak, járd ki vele az egyetemet. Vagy ott kell hagynia az egyetemet. Természetesen a te simednek is.
  • Mike
    akkor picikét még tanulj angolul, az mindig jól jön
    bár... én is mindig azt mondogatom mindekinek, hogy nem tudok angolul
  • Coolfire
    Ezért sem véletlen,hogy az EA elkezdte lokalizálni az összes játékát.De em is baj,ez csak nekünk jó.Bár egy picikét tudok angolul,de azért anyanyelven csak jobb játszani..:)
  • Coolfire
    Hát pedig ennyi volt 2005 áprilisában..
  • Coolfire
    Háj!Lenne egy aprócska kérdésem.Tehát:őrülten szerelmes a simem az egyik GH-s lánykába(gyári).Viszont akármelyik kéglibe hívom az "eljegyzés" és a "maradjon éjszakára" ezeken kívül a többi opciót egyszerűen nem adja be(összeköltözés,házasság).Már úgy is próbáltam,hogy átraktam koliba,de úgy sem megy.Már pedig tudom,hogy ezeket is el lehet venni,mert a javasasszonyon kívül mindet feleségül/férjül vették.Kérdés:Mi a f*sz van ilyenkor?Már az idegtől nem látok,ezt a partyt nem kéne kihagyni..:)
  • rotator
    12 ezer eladott játék, pláne ilyen 10k+ÁFÁs játékból, az brutálisan sok Magyarországon!!! Ez nagyon durva!
  • Mike
    12k az nagyon kimagasló a maygar piacon
  • Coolfire
    Ja..emlékszem a Sims 2 becserélésekor vmi. 12000 db legálisról tudtak.Nem hiszem,hogy ez a szám azóta nagyon sokat nőtt.Azért az is idegesítő volt,hogy minden nyelven lehet játszani,csak magyarul nem.
  • Dexantreal
    Csak most jutott eszükbe, hogy magyarok és ezért lettek csak nemrég magyarok a géjmek is.
  • Mike
    a magyar leány nem most alakult, már voltak egy ideje
  • Mike
    most már késő bánat
  • Mike
    ez csak egy kisérlet
    amagyar kicsi piac, nagyon kicsi, a magyarítás meg költség, ami egyáltalán nem biztos, hogy megtérül
  • Coolfire
    Igen,sajnos elég sok hiba van a lokalizált játékokban.Pedig magyarok követik el,mert ha megnézitek a stáblistát ott virítanak benne.
  • Coolfire
    Igen ennek már itt volt az ideje.Még az EU csatlakozás előtt fejtegettem,hogy milyen jó lenne,ha magyarul is megjelennének a játékok.Igaz voltak akkor is már magyar nyelvűek,de az az érdekes,hogy éppen a kisebb kiadóktól.Az EA csak nemrég vette észre,hogy magyarország is létezik.És most már egyre több kiadó követi a példáját.
  • rotator
    No comment!

ea.hu

Hogy tetszenek a lokalizált játékok?

Nagyon tetszik, hogy Magyarul játszhatok 80%
    Tetszenek, de vannak hibák benne 13%
    Szeretek idegen nyelveken játszani 7%
  • rage
    Talán azért, mert Magyarországon elindult az Electronic Arts magyar leányvállalata, s mint kiadó, innentől kezdve a magyar nyelvet, magyar kiadásokat is támogatja.
    Nem csak a Sims jelent meg magyarul, hanem egyéb más Electronic Arts programok, lásd NFS Carbon, stb.

Mondhatjuk, végre ezt is megértük...
  • rotator
    Mert anyagilag megéri magyarosítani. :)
  • Kodlovag
    A Nightlife óte minden kiegészítő többnyelvű, és alapból tartalmazza a magyart.

De tényleg, miért tartalmazza? Biztos van ott 1-2 magyar programozó, és akkor már miért ne csinálnák meg?
  • chuck
    Az előzők magyarok, csak azt nem tudom, hogy ezek a kiegészítők több nyelvűek -e? Eredetileg angol, és nem hiszem, hogy tartalmazza a magyar nyelvet is, bár annyira nem vagyok járatos The Sims2-ben.
  • Coolfire
    Hát ebben nem tudok segíteni mivel egy pakkom sem volt még.
  • Dexantreal
    ah=ha
  • Dexantreal
    Hmmm.... okés, megjegyzem és thanks! De, ah a jeelnlegi XP Code packot leszedem a gépről, akkoris már maradnak ent fáljok erről is, meg az Ace Mega Code Packről is, mivel uninstallnál kiírta, hogy kívánom-e xy cuccot törölni, ha igen, akkor esetleg más programok nem működhetnek, szal inkább nem-re kattintottam.
  • Coolfire
    Szori..most már adobe.
  • Coolfire
    A flashplayer?Azt a macromedia oldaláról installálhatod..sőt az explorer is ajánlgatja.
  • Coolfire
    Ha az előzők is magyarok,ezeknek is magyarul indul a telepítőjük.
  • Dexantreal
    Jó... de különben nem lett volna frissítve a macromedia flasyplayer-m :P és akkor nem látnám most a bannert. Szal mégiscsak jó volt valamire.
  • Coolfire
    Hát képezd magad..:)
  • Coolfire
    Szerintem sem javallottak a kodek pakkok.Nekem mindig egy divx,xvid,ac3 és ffdshow van fent és a bsplayer..ennyi semmi több.Néha esetleg a quicktime,ha .mov filet akarok nézni.
  • Dexantreal
    Jó-jó, csak gyökér vagyok gépekhez, nem annyira vagyok otthon témában.
  • Mike
    fox te még a codec packok miatt szívni
    egyiket sem kell feltenni a gépre, sőt, nem is ajánlatos
  • chuck
    Sziasztok !

Mi történik akkor, ha a magyar alapjátékra, és a meglevő 3 magyar kiegészítőre rátelepítem a Pets és a Glamour life angol nyelvű kiegészítőket ?
    Mind angol lesz? Vagy csak részben, amikor hozzá nyúl az új kiegészítők anyagához? Vagy marad minden magyarul ?
    Köszi a választ.
    Tamás
  • Coolfire
    Micsoda?A directx diagnosztika?Az pont arra való,hogy kiszűrje a hibákat.
  • Dexantreal
    Hja, persze. Most látom, mikor banner kattoltam jobb klikkel.... about macromedia flashplayer9.... ezek szerint a code pack - valamelyik - frissítette és ezért. No nem baj, fő, hogy minden oké.
  • Dexantreal
    Jah és király, csodaaaa éljen és hiphiphurrá![#worship.

Emlékeztek, hogy régen panaszkodtam arra, hogy nekem nem jön be a banner? Meg kértem a FAQ linkjét is, mert az is ugye bannerba volt...

Nah, hát most behozza végre ismét! Birizgáltam a code packokat...XP Code pack 2.05 volt ent, meg rar-ba a gépen Ace mega Code Pack nemtom hányas... nah XP pack le, fel Ace Mega Code Pack 6.0 valahányas és az se volt jó... aztán le és vissza XP Code Pack 2.05 és yeah, látszik ismét a banner! Mert bsplayer egy-két dolgot valamiért hang nélkül játszott le és unknown file format-t is kiír párra, pedig ott van rajta bsplayer cucc, hogy azzal is játszható és ezért volt code pack birizgéálás... legalább bannert látom és azok a cuccok, amik hang nélkül mennek, vagy unknown file format, annyira nem fontos.
  • Dexantreal
    Hmmm... és ez tutti nem cseszi el a cuccot? Ilyenkor ugyanis mindig felmerül bennem a gyanú :P... de thanks!
  • Hassan B
    Jaja...
  • Hassan B
    Nem azért mondom, hanem azért, mert általában kiválaszható nyelv a magyar... :P
  • dragon11
    Nem jobb a saját nyelveden játszani mint egy másikon?
  • Neoncsoves
    Blow up your PC?