Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simPE
letölt
a SimPE egyébként egy nagyon jól használható, szinte mindenre kiterjedõ külsõ szerkesztõ, mellékesen még ingyenes is!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
õõõ..hol ? mi az a PE ? az cheat ? (nem rég kezdtem simsezni..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
aspi pontotn veszel életelixirt, és azt nyakalod platina vagy arany állapotban
örökké élhetsz
de ha neked csak 50 nap kell, akkor csak 7x igyál, az +21 nap (tehát 30+21)
ha ez nem tetszik, akkor újdonsült felnõtt simednek írj be a SimPE-ben 50 napot
1 kérdés (lehet volt már..)
szval azt meglehet valahogy csinálni, hogy a felnött sim-ek lassabban öregedjenek (pl 50 nap alatt öregedjen csak meg, míg a gyerkõcök,meg az öregek normál ütemben örexenek...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
és szedjen belépõ dijat
dõl a pénz, napi 10-15 ezer, és nem kell csinálni érte semmit
nem tudok éttermet vezeteni 😞 káosz, lustaság, mindenki kinyiffan napvégére, fõleg a tulaj, aki minden lusta alakalmazott helyett melózik, és nincs kit felvenni, mert nincs szakképzett munkaerõ
najó, étterem megy talonba
120 ezerért építettem hatalmas, 6 helyes (2 szint, 2 lift) autószalont
nincs fizetõképes kereslet
1 nap eladtunk egy autót
szuper 😞
mivel alig maradt pénz (csekély 40k) ezért inkább eladtam az autószalont, és építettem tegnap éjjel egy élelmiszerboltot, hátha az pörögni fog végre (szeretném ha Ice aranymedált gyûjtene be pénztárgépkezelésbõl, és árufeltõltésbõl)
ja és igen, nagyon vicces a saját családtagok magunkkal vitele, pl. zárás után drive home utasítás halott, mivel akkor akinek kiadtuk elkezd ordítani, a másik meg nem fog hazamenni
meg mekkora gáz volt amikor úgyfeljtettem, aztán visszamenve kiléptem mentéssel, visszatöltöm, erre mit látok, energia 0-án kvscsészsék mindenütt, megszállottan vedelik a kv-t, kocsiba egyszerre ketten be nem szállnának, mire a másik beszáll, az elsõ már megy kv-t inni, és fordítva, kvgép kidob, akkor meg azért ugráltak ki, hogy álmosak. nem tudtam mit csináljak 😞((
aztán esezmbe jutott a Maxmotivates, és az segített
mert áll. az javítja többek közt ezt a hibát is
Annyit játszottam vele, hogy most még unalmasnak találom, de bármikor megjöhet a kedvem hozzá. Addig meg itt boldogítalak titeket<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
- esszé a gépen
- kis házik a füzetbe
Növeld a skill pontjaidat, amelyek kellenek a szakágban, vagy hol, tehát a késöbbi melódhoz na...pl: gyúrd ki magad, gyakorold a csábítás mûvészetét stb-stb
Ezekkel tutti, hogy átkell menjél csontnélkül a vizsgákon
tudod, ez a nagyker
de ha nem megy, felveszem neked aviba
Ugyanis nekem ahogy elmondtam megvan a platformom, de nem tudom mibõl kifolyólag az autók a community lot-on nem elérhetõ menü.
Ha ráakarok menni simán a platforma, akkor meg azt írja ki hogy nem elérhetõ akció.
Vagy inkább nem lehetne megoldani úgy hogy valaki fölnyomja vhova a saját autó kereskedelmét, vagy esetleg egybõl inkább el is küldené nekem? Csak mert akkor nem folytatódnak még 2 oldalon keresztül az autó kereskedéssel kapcsolatos dolog, ugyanis most már a platform megvan, nem tudok bele építeni mint ez elõtt, viszont a boltom is már 7-es rangú, mert tettem bele addig is bowlingot, hogy legyen pénzem abból a boltból is.
Vagy inkább csak simán legyen egy kereskedésem ahol csak platform van? Vagy ki hogy építette ki az üzletét?
esetleg kérdezz olyanokat, akik anno a simmetrián/simfeelingen tagok voltak, ui. ott is volt (ha jól emlékszem)
egyébként a puding próbája ugye ....
attól, hogy másnál nincs gond, még esetleg nálad lehet, vagy megfordítva
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki használta-e már a peggy sims fizrtõs részét, és ha igen hogyan mûködött!
Elõre is köszi
Sims 3-ba majd valahogy megkellene csinálni, hogy lehessen multizni<#hawaii>#hawaii>
Azon tanakodom, hogy feltegyem-e megint :S...
Akkor ez valóban egy hiba?