Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
google

simPE

letölt

a SimPE egyébként egy nagyon jól használható, szinte mindenre kiterjedõ külsõ szerkesztõ, mellékesen még ingyenes is!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
"ha ez nem tetszik, akkor újdonsült felnõtt simednek írj be a SimPE-ben 50 napot"

õõõ..hol ? mi az a PE ? az cheat ? (nem rég kezdtem simsezni..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike
persze
aspi pontotn veszel életelixirt, és azt nyakalod platina vagy arany állapotban

örökké élhetsz

de ha neked csak 50 nap kell, akkor csak 7x igyál, az +21 nap (tehát 30+21)

ha ez nem tetszik, akkor újdonsült felnõtt simednek írj be a SimPE-ben 50 napot

Shiwo
Hali!

1 kérdés (lehet volt már..)

szval azt meglehet valahogy csinálni, hogy a felnött sim-ek lassabban öregedjenek (pl 50 nap alatt öregedjen csak meg, míg a gyerkõcök,meg az öregek normál ütemben örexenek...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

valszeg nincs regelve....nagy hiba<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
a tesód miért nem ír ide?

Köszöni azt mondta hogy megprószálja 😊

OKé köszi a tippet

Mike
üzenem a tesódnak, nyisson fitness centert, jakuzzi, rengeteg futópad, ezeket imádják
és szedjen belépõ dijat
dõl a pénz, napi 10-15 ezer, és nem kell csinálni érte semmit

Mike
aha, értem

nincs fönn patch , majd felteszem 😊
Mike: Tesóm szerint ha jól keresõ simet akarsz csinálni tehát rendes rendõri munka vagy más munkában, akkor azt csináld hogy egészen tipegõ korától csináld a karizma pontokat a kreativitást és a legfontosabb hogy Egyetemet is végezzen. Így könnyû elérni a karrierje csúcsát 😊 Tesómnak nem jött össze mert megöregedett a csávóka és nagyon lusta

hát tudod van a bébi, meg van a tipegõ. A tipegõknek kell játék. Tudod olyan macit lerakni,játékosládát,bilit meg ilyeneket 😊 És ezeket viszik (legalábbis tesómnál)

Mivel nagyon sok a várandós anyuka a simsben ezért jó bababoltot nyitni, de ajánlott SAJÁT KEZÛLEG KÉSZÍTETT SZOMSZÉDSÁGBAN csinálni. Ott csinálsz jópár terhes anyukát, és csak ömleni fognak a boltodba. Szerintem attól még kedveltebb lesz a bolt, hogyha terhes anyuka is ott van, aki részben a bolt tulaj.Mert tesóm csinált egy bababoltot, és most nézi hogy az egyik csaj sim vett ilyen játéktároló ládát, és most lett terhes 😊 A lényeg hogy jó eladó és pénztáros legyen,meg takarító. Mondok egy történetet: Testvérem egyszer csinált egy multiboltot (kaja,babacuccok,ruha,fodrászat) fodrásznak berakott egy olyan sim-t akinek nagy a kreativitása. A besorolás már 3as volt, amikor egy ember leült levágatni a haját, erre olyan szörnyû hajat vágott neki a beosztott hogy ordított amikor meglátta magát a tükörben.Egybõl le is ment 0-ra a besorolás. Azóta csak bababolt a bolt 😊

Mike
mi az hogy bababolt?

Tesóm csinált egy Bababoltot jó a kereslet is. 😊

Mike
szerencséd

Mike
No

nem tudok éttermet vezeteni 😞 káosz, lustaság, mindenki kinyiffan napvégére, fõleg a tulaj, aki minden lusta alakalmazott helyett melózik, és nincs kit felvenni, mert nincs szakképzett munkaerõ

najó, étterem megy talonba

120 ezerért építettem hatalmas, 6 helyes (2 szint, 2 lift) autószalont
nincs fizetõképes kereslet
1 nap eladtunk egy autót
szuper 😞

mivel alig maradt pénz (csekély 40k) ezért inkább eladtam az autószalont, és építettem tegnap éjjel egy élelmiszerboltot, hátha az pörögni fog végre (szeretném ha Ice aranymedált gyûjtene be pénztárgépkezelésbõl, és árufeltõltésbõl)

ja és igen, nagyon vicces a saját családtagok magunkkal vitele, pl. zárás után drive home utasítás halott, mivel akkor akinek kiadtuk elkezd ordítani, a másik meg nem fog hazamenni

meg mekkora gáz volt amikor úgyfeljtettem, aztán visszamenve kiléptem mentéssel, visszatöltöm, erre mit látok, energia 0-án kvscsészsék mindenütt, megszállottan vedelik a kv-t, kocsiba egyszerre ketten be nem szállnának, mire a másik beszáll, az elsõ már megy kv-t inni, és fordítva, kvgép kidob, akkor meg azért ugráltak ki, hogy álmosak. nem tudtam mit csináljak 😞((
aztán esezmbe jutott a Maxmotivates, és az segített

Jah megvan 😊

Srácok a Pets mikor jön???

kössz a segítséget mindenkinek, aki segített nekem autó kereskedést nyitni... ...mondjuk nem a legjövedelmezõbb üzletem ez, de ez a legmagasabb rangú😊

patch fönt van?
mert áll. az javítja többek közt ezt a hibát is

Mike
helyes <#eljen>

Elhatároztam, hogy aktívan hozzá fogok szólogatni a témához, ha nem is teszem fel a géjmet<#hehe>

Annyit játszottam vele, hogy most még unalmasnak találom, de bármikor megjöhet a kedvem hozzá. Addig meg itt boldogítalak titeket<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Csináld meg a feladot leckéket határidõn belûl:
- esszé a gépen
- kis házik a füzetbe

Növeld a skill pontjaidat, amelyek kellenek a szakágban, vagy hol, tehát a késöbbi melódhoz na...pl: gyúrd ki magad, gyakorold a csábítás mûvészetét stb-stb

Ezekkel tutti, hogy átkell menjél csontnélkül a vizsgákon

mindig megirom és mindig piros marad ... de a vizsgákon átmegyek 😊
edikee
ird meg a számiton az irásbelit.. vagy mit.. nekem rögtön felment 😛 😉

az egyetemes résznél mit kell csinálni hogy az a mutato ami a tanulmányi eredményeimet mutatja az ne a piroson álljon ? mer hiába van meg mindig a leckém meg fejlesztem a logikát stb. végzek kutato munkát akkor se megy feljebb <#nemtudom><#help>
tudom mire gondolsz, megpróbálom.

Mike
talan kattints a lakat bezarasara, hogy besarguljon minden, es je, tudsz venni autot
tudod, ez a nagyker

de ha nem megy, felveszem neked aviba

hát amit mondtál: a nagykerbõl, amikor ott van a tulaj, fogsz tudni venni autót. Ugyanis az én boltomból mivel én vagyok a tulaj, így kizárásos alapon arra gondoltam, hogy úgy érted hogy aki fölajánlja az autók értékesítését.
Ugyanis nekem ahogy elmondtam megvan a platformom, de nem tudom mibõl kifolyólag az autók a community lot-on nem elérhetõ menü.
Ha ráakarok menni simán a platforma, akkor meg azt írja ki hogy nem elérhetõ akció.
Vagy inkább nem lehetne megoldani úgy hogy valaki fölnyomja vhova a saját autó kereskedelmét, vagy esetleg egybõl inkább el is küldené nekem? Csak mert akkor nem folytatódnak még 2 oldalon keresztül az autó kereskedéssel kapcsolatos dolog, ugyanis most már a platform megvan, nem tudok bele építeni mint ez elõtt, viszont a boltom is már 7-es rangú, mert tettem bele addig is bowlingot, hogy legyen pénzem abból a boltból is.
Vagy inkább csak simán legyen egy kereskedésem ahol csak platform van? Vagy ki hogy építette ki az üzletét?

Mike
milyen emberket varsz a nagykerbol?

még az óta sem jött a nagykerbõl az emberke, és már sims idõben játszottam vele röpke 3 hetet...

pár linket írjatok ahonnan tudok leszedni butort ruhát adlót sminket mefg ami csak létezik elõre is kösz!
ugyan én nem használtam, de tudomásom szerint a mikeinside-os cuccok mûködnek
esetleg kérdezz olyanokat, akik anno a simmetrián/simfeelingen tagok voltak, ui. ott is volt (ha jól emlékszem)
egyébként a puding próbája ugye ....
attól, hogy másnál nincs gond, még esetleg nálad lehet, vagy megfordítva

Ez mennyire jó? Szóval mûködik majd minden hiba nélkül? mert, ha felteszem megint Sims 2-t és társait akkor lekapom ezt hozzá talán..:S

esõhack van az MTS2-õn - mikeinside.modthesims2.com/building - itt szétnézhetsz

DaemoonHunter
Hello! Van vmi olyan patch hozzá ami megváltoztatja az idõjárást? Pl essen az esõ vagy havazzon. Elõre is kössz!

Hali újra öszeszedtem a game-t van olyan magyarosítás ami lemagyarosít az alap játéktól a bizniszig?
Neogan
Én azt sem tudom mi az. 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki használta-e már a peggy sims fizrtõs részét, és ha igen hogyan mûködött!

Elõre is köszi
ez azt jelenti hogy csak annyi a tehendõm ilyenkor hogy csak várok és várok, vagy más módón is hozzá lehet jutni?

I.C.ram
Ja nekem meg is van origban a Sims Online. Kaptam ingyen EAtól. Kipróbáltam, meguntam, töröltem. Bár szerintem a Simseket is csak a fanatikusok tudják élvezni, én azt is meguntam pár hét alatt 😞
Mike
van ilyen, de szerintem bukott

<#hehe><#vigyor2>...lehet, hogy az lesz<#eljen>

Sims 3-ba majd valahogy megkellene csinálni, hogy lehessen multizni<#hawaii>

Mike
tedd fel

Na mi a helyzet Simsesek?<#wave> Patchek, játékok hogy vannak? Várható még kiegészítõ?

Azon tanakodom, hogy feltegyem-e megint :S...

Mike
a nagykerbõl, amikor ott van a tulaj, fogsz tudni venni autót

(bocs hogy már megint én) de amúgy a platform világít is, ahogyan kell, csak hogy kocsit nem is tudok venni az után sem, hogy megvettem a platformot.
Akkor ez valóban egy hiba?

de, olvastam amúgy az elõzõ oldalakon hogy valakinek az is akadály nélkül ment, kód nélkül hogy tudott rakni kocsi beállót...