Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem ez vmi bug vagy nem tom mer csinálhatnak akármit mindig átvált jo mokábol katasztrofába mikor már csak 1min 15s van hátra 😞
Mike
bulit ugy kell tartani, hogy elotte athivod a szerelmed, es vele temazgattok, mig a tobbiek csinalnak amit akarnak (csak ne verekedjenek)

az oltar pedig valszeg az a futtatott rozsas kulteri ize lehet, ami alatt orok husegek fogad egymasnak a jegyespar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

végig itt vannak a vendégek de pontosan 1:15 van hátra és ilyenkor bármit is csinálnak átvált katasztrofálisra és nem lehet javitani se ... de nem akarnak hazamenni se meg semmi csak vmiért átvált 😞 <#nemtudom><#help><#integet2>
" ajánlani tudom a snootysims oldalát" itt konkrétan hol van az ami segit nekem ? 😊
Ha jol tom, még nem jelent meg.
TopGun
Sziasztok! Nem tudja valaki megjelent mar a Face Factory 2?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hát szerintem az oltár az lehet, amit írtam - gondolom, azt megtaláltad
buli: minden vendég ott marad a buli végéig?
ui. nálam elõfordult, hogy valamelyik vendégen kitört a "hazamegyek"-frász és persze - ha épp nem volt több vendég, akkor leminõsíti a bulit

1:15 van hátra a bulibol és ekkor hirtelen Jó mókábol átvált dögunalomba , de miért ??<#falbav><#help><#duhos2>
FAQ-ban olvastam hogy " venni kell oltárt" és nem igazán találtam ... de és az mér van hogy a buli vége felé a buli szintje "katasztrofára" csökken ... snootysims ?? az mi is ? 😄 😛
oltár?
ha arra a "kapuszerûségre" gondolsz, az a különlegességek között van a partis cuccok közt
a kis létszám leküzdésére ajánlani tudom a snootysims oldalát

Mike at home
melyikük Ibron?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
2

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Dexantreal próbálj meg viselkedni és nem offolni

thx

ha ki akarod magad élni, irány a gumi!

hol lehet megvenni az oltárt ? meg eljegyeztem a csajt és amikor csinálok egy mennyegzöt akkor a egész jo a buli de a végére mindig leugrik katasztrofára ... meg az mér van hogy csak 2 személyt tudok egy partyra meghivni ?
egy, de "takarítani" elég - bár ahogy Ibront nézem ....

Én ezt az üzletvezetõt úgy vettem ki hogy ha te nem vagy ott, akkor õ "parancsolgat"

Srácok egy kérdésem lenne! Ha csinálok egy boltot, és egy alkalmazottra rábízom az üzletvezetést, és hazamegyek attól még megy az üzlet? Vagy olyat lehet hogy egyszerre 4 üzlet máshol-máshol, egy autószalon,egy kajabolt,bababolt,fitness center? És úgy hogy én otthon lennék a simemmel de menne az üzlet. Olyat lehet??

HÁny mike van? 😊

Mike at home
takarítottam

Mike
warez nincs tiltva, csak az, hogy megkérdezd honnan töltsd el 😊

<#eljen>csak megoldódott. Anno én is beleestem asszem ebbe a csapdába, bár lehet, hogy nem, na mindegy. Jó játékot....nagyon érik most már nálam is ez a feltelepítés<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Devids Pro
hát az alap hogy mindent külön mappába kell tenni, ha nem rakod külön mappába akkor nem is fog elindulni
ezt a maxi image-t is kipróbáltam

De most kipróbáltam úgy, hogy az alapot és az összes kiegészítõt egy külön mappába telepítettem, aztán mikor felment mind patchel együtt, akkor sd4hide és ELINDULT! <#vigyor3>

Vagy töltse le a -bocs,h warezolok Mike<#hehe> - a wanadoo-n lévõ Sims 2-t és társait. Én nekem az alapján csontnélkül felment a tzelepítés és indult a leírtakkal, sd4hide és a többi, csakhát ugye nekem a patcheléssel volt1kis gondom, mer elsõre nem értettem meg, hogy mi a pálya<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

egy platform - egy autó
kb. 8-10 autó van egyszerre, s ahogy viszik, úgy töltetem fel újra

Ja a Reloades cracket ne használd ha patcheled.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát igen,ezt a legkacifántosabb elindítani.Az biztos ha felpeccseled mindet attól baja nem lesz.Egyet tudok javasolni:szedd le a a maxiimaget a gamecopyworldról,és azt használd alkohollal(van amikor sd4hide is kell,általában nem) ,azzal megy minden OS alatt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
en hasznalom csak 😊

mint mod

hirdetmenyre, erre-arra, durvabb letolasra

tehat a lenyege: kiemeles, 1-1 szo kiemelese
nem az egesz szovegnek

Mike
a haverja a bamaba 😊

te a platformokon helyezel el egyenként 10-12 autót, vagy simán a földre?
Csak mert nekem azt nem akarják venni ami nem platformon van.

inkább akkor csináljon egy bowlingozós pub club-ot, és ott szedjen belépõ díjat... ...nekem naon megy napi 20-25 ezer della folyik be belõle, ráadásul már 10 vissza térõ vendégem, és napi 3-4 újnál újabb vendégem van, pedig a belépõ díjam mindössze 120 pénz, és azon kívül csak egy bárpult, és folyamatos DJ, és svédasztal várja a vendégeket.
Még volt egy ingatlan iroda féleségem, de annak nem számított bevételt, mert nem volt beléptetõm sem, és a saját ingatlanjaimat adtam el, így nem a bolt kasszájába számolta, így került nekem hogy -264ezer volt a profitom az elsõ napra...
Autó bolt meg megyeget, de nem annyira mint a szórakoztató központjaim, ahol üzletvezetõk vannak

Amúgy mi baj a vastagítással?

Akkor nemtom :S....

egyik opció sincs bekapcsolva a Daemonomban

ebben az van, hogy ha telepíti az University-t de közben meg leszedi a gamet, de nekem nem ezzel van gond, mert fel tudom telepíteni, csak elindítani nem

<#eljen>Jó topik ez<#hawaii>

na most, ha fölteszek 10-12 autót, bejönnek a vevõk, vesz mindenki egy autót, akkor máris ott vagy, hogy sokan, keveset

egyébként ez még a múltkori "bambaság", vagy egy másikról készült?
vagy maradjunk költõiek: hová merült el.....?

Mike
stratlap-ról indulj

hali van most olyan oldal ami mûködik is magyar is és tutorialok vannak rajt jó számban(meg tom hogy googlézni kéne de aki ismer pár ingyenes oldalt ahol sok downloads van a sims-hez és általába mûködnek is /hajak/ruhák/stb/ az vegye a fáradságot és írjon le pár linket csak nem esik annyira nagy nehezére köszönöm.
Mike
elég egy ok is, itt nincs rémuralom 😊

Mike
nekem az kell hogy sokan vásároljanak, keveset, tápolni a akaroma srácot 😊

Devids Pro
ha 4-es daemon tools-t használsz kapcsold ki a safedisk emulációt
Jahh, jó és sry<#hehe>

hm ...
nekem eddig az autószalon jött be leginkább
még a legdrágább autót is elvitték - igaz, csak egyet mertem belõle kitenni
na meg a mûszaki cikkek - vitték, mint a cukrot

Mike
próbáljunk meg nem vastagítani, köszi

"Angol cd/dvd Sims 2+angl University telepítés
Ha az angol Sims 2-re telepíted az Univot, a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét)ha vmiért ez nem jön össze,vissza leszedi az Universityt. De,ha rárakod a magyarítást (letöltések), az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni. Felrakod az angol Sims 2-?t,(a magyarítás letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése. Mikor bekéri az 2 cd.-t, nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-r?l MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja, hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát. Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem, mert a magyar fileokat nem csomizza ki. Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekb?l szedd le az University magyarosítást és regfilet és késsz!.😊"
-by FAQ

Ezt megcsináltad? Mert nekem pl sokáig ezért nem ment a géjm és törtem a fejem és semmi..aztán itt útba igazítottak és végre indult.

Utólag is kösz midennkinek, hogy sikerült játszanom ezzel a remek játékkal<#wave>

Mike
passz

Hello!

Leszedtem egy helyrõl a teljes Sims2 csomagot, vagyis az alapjátékot + az összes eddig megjelent kiegészítõt.
Feltettem, ahogy le volt írva, de sehogy sem akar elindulni.
Próbáltam crackkel, sd4hide-vel, d emindig ezt a hibaüzit dobta:
A program hibát észlelt, ezért leáll.

A csomag tartalma:
Sims2 (alapjáték) + thesims2_update.exe
Sims 2 - <1> - Egyetem + sims2ep1_patch.exe
Sims 2 - <2> - Éjszakák + sims2ep2_patch.exe
Sims 2 - ❤️> - Megnyitottunk, vár az üzlet + sims2ep3_patch.exe
Sims 2 - <4> - Karácsonyi csomag
Sims 2 - <5> - Mesés díszletek - Cuccok + sims2sp1_patch.exe

A fenti sorrendben tettem fel, mindig a tleepítés után, futtattam a patchet és aztán akövetkezõt telepítettem.

Mi lehet a gond?

Shiwo
oksi, köszi

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../