32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rotator
    LOL!

• reménytelen
    Igen.
  • Zizi4
    Tutoriál
    Képekben, ezzel könnyen megcsinálod
  • preti96
    eredeti sims2 nélkül elindulnak a kiegészitők?
  • reménytelen
    Skizofrénia kezdődő jelei...

• Gólya #22090
    nézz be a snootysims-re, nemcsak erre, sok más egyébre is kisezer cheat van
  • atta30
    Sziasztok
    A sims2 kedvenceket ha felteszem akkor 96%-nál ellenörzést tart és utánna kilép ha valaki tud akkor segitsen.
    Köszi.
  • Fido4life
    Szevasztok ! Úgy döntöttem hogy újra előveszem ezt a kis remek játékot, jövőm eljátszása érdekében..:) Látom közben kijött egy rakás kiegészítő is, ezeket a jövőhéten beszerzem, így állig felfegyverkezve állhatok neki a Sims világának :D Az lenne a kérdésem, hogy van e valami mod, avagy progi amivel real time-ba lehetne hozni a játék időszámítását ? MErt mindig ez volt a problémám vele, hogy 1 sims nap alat alig tudtam valamit csinálni..D:
  • panna 232
    hello! nekem meg van a húsvét, haelooween és a summer life. ezekbe kb. 60db új tárgy van + zene, ruha. letöltése legális, ingyenes. ha kell írjatok a fórumba
  • Dexantreal
    Jah volt... mikor nosztalgiából felraktam az összeset és Simem egyetemen tanult és picit túlhajszoltam, alig volt energiája, de mondtam, hogy csak legyűri ezt a pár falatot... hát nem... paff, bele a kajába és ott dőltem a röhögéstől perceken át, nagyon nagy volt... aztán mégisdsak legyűrte asszem és elment aludni, de ezt már nemtom.
  • Coolfire
    Az angol Sims 2 cd/dvd és az University értelemszerűen nem akad össze.Még úgy nem is próbáltam,hogy felrakni mindkettőt utána egybe az egészet magyarítani.Mondjuk nem biztos,hogy sikerülne.
  • Coolfire
    1.Ha angol simsed van,de mindet magyarul szeretnéd játszani,
    akkor érdemes lemagyarítani:
    a.)Install,no crack!
    b.)A magyar fileokat és a regfilet letöltöd(FAQ).
    2.Ha már magyar az alap,akkor jöhet az (angol) University:
    A régiókódot írd át a registryben MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Ha vége az University telepítésének í­rd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekből szedd le az University magyarítást.
    Elvileg ezután a Nightlifetől kezdeve minden magyarul fog telepedni.A FAQ-ban megtaláljátok a szüksége regfileket is,ha nem találjátok a registryben az átírkálni valót.
  • Coolfire
    Sajna építés témában nulla vagyok.Van itt egy pár "építész",ők bizti tudnak neked segíteni.
  • Coolfire
    Na megoldottam a nőkérdést.Mivel semmit nem tudtam vele kezdeni,ezért jól összebalhéztam,felbontottam az eljegyzést és megette a bocinövény..3 nap fiatalság lett az egészből hasznom.Mondjuk elég "maradi" a játék,hogy nem enged több eljegyzést és házasságot.Valami hárem patch nincs?:)De már ki is van a simemnek szemelve az új asszony.Ha ez sem jön össze,legfeljebb elixír lesz belőle.:)Majd elfogynak egyszer az NPC-k.
  • goofyD500
    Sziasztok! Segítséget kérnék! Hogy tudom úgy megoldani, hogy a lakás egybe legyen építve a garázzsal (vámpír a lelkem) de a ház alatt alap van, bármilyen megoldás érdekel, mert az alap mellé nem enged falat rakni. thx
  • Hassan B
    Hát ezt télleg... :)
  • Coolfire
    Hú ezt nagyon benéztem bocsika..eg picit ideggyege vgyok emiatt a szar játék miatt.Mike szedd ki lécci ezt a két hozzászólásom.
  • Coolfire
    Ez nem a viccek topik és nem is a gumiszoba.Ezt mellőzd lehetőleg.
  • Coolfire
    Hú de hányszor..eheh..:)
  • N1ggA
    vótmá
  • reménytelen
    Nektek már volt olyan, hogy a Sim evés közben aludt el? Elég vicces, ahogy platty, bele a kajába

• Hassan B
    The Sims 2 Offical (csak eredeti game-el...)
  • gettobuxa
    sziasztok!
    még régen találtam valahol érdekes skineket, zombisimeket, meg mindenféle vicces dolgokat, de most nem találok sehol! valaki nem tudná honnan lehet letölteni skineket, tárgyakat, meg minden cuccost? eredeti sims2-höz, kiegészítőket leszedtem... google szarokat dob ki...
  • Hawk3ye
    Nem a gépne van rajta mind a 2
    :SSSS
  • Hawk3ye
    a többi kiegészitö megy de ez nem nagyon :S
  • Devids Pro
    Alap sims2-re próbáljatok először valami más kiegészítőt felrakni és csak utána az egyetemet
  • Hawk3ye
    Ha fel rakom az egyetemet utána ki ir valami hibát és letölri saját magát
  • Markucio
    Most olvastam lent h Hawk3ye-nek is ez volt a baja.A cd/dvd-vel volt a baj?
  • Markucio
    Letöltöttem 7 Exp. csomit és fel tudom telepíteni de amikor update-elni akar és berakom a 4.cd (tök mind1 h 4-es cd-t vagy dvd-t kér, elfogadja)
    Meg is csinálja a piros csík felmegy maxra és akkor kiírja h vmi hiba lépett fel és elkezdi az egészet uninstallálni.Tud vki segíteni?
  • Hassan B
    Miben? Mi a problémád?
  • Hawk3ye
    Pls Help elolvastam FAQ-ban a Angol cd/dvd Sims 2+angl University telepítés-t és megprobáltam megcsinálni de nem sikerül valaki ha tud segitsen már fontoss lenne :( :( :( :(
  • Coolfire
    Nem tudom nem értek hozzá,csak tipp volt.
  • rage
    Nekem is angol az XP, viszont a regional settings magyarra van benne téve. Gond nélkül ment rá fel a magyar Sims, s működik is magyar nyelven.
  • Coolfire
    Valószínű,hogy az angol ikszpé kavar be.De,hogy mi a megoldás azt sajna nem tudom.Mivel a redszered angol szerintem a registryben is úgy ír.Azt megpróbálhatod,hogy összehasonlítod a registryd és a faq-ban lévőt.Ha nem egyezik akkkor írd át,hátha úgy jó lesz.
  • Coolfire
    Reméléjük,hogy most már minden EA játék magyar lesz.
  • runner78
    sziasztok!

Megvan nekem a sims2.mdf fájl, ami 2.927.296.512 GByte.
    Elvileg ez a magyar változat.
    De míg telepítésnél magyar, addig a játék már angol nyelvű.
    Tud valaki segiteni?

...amugy a WinXP angol nekem, de magyar nyelvi csomag van rajta...minden beállitásban magyar....csak a Sims 2 nem
  • Amiga
    Már magyar a FIFA is...
  • Coolfire
    Csak az a bakj,ha otthagyatom vele az egyetemet,nem lesz meg a 6 vágy 2 lockkal.Ahhoz meg nincs kedvem,hogy még 2 szemeszternyit játsszak vele.
  • Coolfire
    Az írott és mondott szöveget megértem,de beszélni azt elég nehézkes.Mikor én jártam még suliba nem volt a diploma mellé kötelező közép v. felsőfok.Amit tudok,azt magamtól csipegettem össze.:)
  • Coolfire
    Az én simem már summa cum laudes közgazdász.Csak a nagy ő-re vár..:)