32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Az a baj-mivel én szeretem a 6 vágyat-akkor végig kell randizni az összes városrészt,hogy találjak egyet.És egyáltalán nem biztos,hogy a progi generált nekem egyetemi végzettségű simet.
  • Mike
    piztos petofilt kiáltottak amcsiban
  • Coolfire
    Eddig a GL-ig minden egyetemistával meg lehetett nősüli/férjhez menni,de most mióta fent van a Pets vmiért nem megy.Egy szem egyetemistát sem lehet megházasítani.Ez nekem személy szerint nagyon nem tetszik...
  • Coolfire
    Nem is akarok,és időm sem lenne rá.:)
  • Dexantreal
    na látod... ezért nem leszel modi.....
  • Coolfire
    Jól van pászmeg,de ha modi leszek az egész fórumot bezárom...ehehehh..:))
  • Dexantreal
    #22120-#22123-ig mind lol. De ti tudjátok, én meg azt, hogy esetleg elkészítem.. de gestapos egyenruha nem elsz :P. Csak a nevük lesz olyan és a többi nem :P... de az se biztos, hogy megkreálom...
  • Mike
    elolvasod a program readme-jében magyarul
  • zAkkEr
  • Hassan B
    Minta...

Egyébként szerintem is van egy-két beteges beütésed, de semmi gáz...
  • N1ggA
    já látom már leesett :)
  • N1ggA
    mármint vótmá nekem is ilyen hogy így aludt el, a képet még nem láttam :)
  • Mike
    ha majd találtál a neten gestapos egyenruhát, szólj
  • Mike
    Führerem, kér egy kis tejját?
  • reménytelen
    Ja, és mindegyik körül felgyújtja a konyhát...
  • Mike
    hát aki szerint megcsinálni a náci vezérkart, poén, már megbocsáss
    Gestapo is lesz? és zsidók is?
  • Dexantreal
    Most miéééért? De gonoooosz vaaagy brühühühűűűű. Szerintem nem beteges, hanem egy nagy poén lenne az egész. Csak nem lehet pontosra meg kreálni az egész Harmadik Birodalom bagázst és ennél fogva picit hát öhh.... pocsék lesz.
  • Mike
    hádde nem
    most már így marad, hehe :)
  • Mike
    akar is meg nem is
    nincs ebben semmi
    akar babát, de belül retteg attól, hogy milyen lesz ha gyereke lesz
    szerintem vannak páran így
  • Mike
    ha lesz pénze, első útja egy plasztikai sebészhez vezessen
  • Mike
    most erre mit lehet mondani? beteges :)
  • zAkkEr
    Hali!
    zenét lehet vhogy beraknI?
  • rotator
    Hogyan lehet utólag eltüntetni a testvéri kapcsolatot? A TS2 Enhancerrel elvileg megcsináltam, de semmi változás. :(((
  • Dexantreal
    Ha már ilyen karakter létrehozásnál tartunk... én meg Sims 2-be azon agyalok, hogy létre kéne hozni a Harmadik Birodalmat... nem vagyok náci, nyugi, csak így full poénból olyan nevekkel nyomulni, amik a Harmadik Birodalomba voltak.
  • Dexantreal
    Aha, nem semmi kari, főleg az orra állati nagy...de amúgy jó.
  • reménytelen
    Csináltam egy érdekes karaktert. Neve Golberg Steinbaum, mindig elegáns, pénzorientált, életcélja 100.000$-t keresni, jó az üzletben, mindenkivel meg tud alkudni. Lakóhely: Dob utca 9.

• reménytelen
    Amikor a Sims aspirationje arany vagy platina, és tisztesen megöregszik és úgy hal meg, akkor koszorúsan, táncoslányokkal jön a Kaszás érte. És ha egyedül volt a Sim, akkor utána még egy ideig nyomon lehet mövetni a Kaszás tevékenységét, melynek első lépése általában az, hogy elmegy WC-re
    Szóval ugyanaz mint nálad, csak az én Simem öregen, boldogan halt meg.
  • Hassan B
    Nahh... készítettem egy tégla figurát, a hülye sim-em meg be akarta tanítani valami trükkre...
  • Hassan B
    Az durva... :)
  • Dexantreal
    Jajj ez nagyon-nagyon lol.
  • rotator
    Kis trükkel összevont pár háztartást. A gyerek szerint 22 főig nagyjából kezelhető a dolog, de felette elveszti az irányítást az ember. 2 nap alatt felzabálnak egy legnagyobb hűtőt. :D
  • Hassan B
    Ezt hogy csinálltad? Mert hallottam, hogy lehet lenni kaszással is, de hogy?

Egyébként ottvan naon!
  • coRDHA DriLL
    ez kurvajóóó. Én akkor lepődtem meg amikor a csilis bab után összefingták a konyhát a simjeim
  • reménytelen
    Rálicitálok egy koszorússal

• edikee
    na valaki segitsen már megcsinálom a családot be akarom költöztetni és erre nem tölt be de akárhányszor megcsinálom 1x se lép be a házba de mnár nem csak 1 háznál próbálkoztam sött még a jó öreg családba se enged be
  • Hassan B
    Jahh...
  • Neoncsoves
    nálad mindig vmi extrém dolog történik? XD
  • Hassan B
    Meghalt a kedvenc sim-em... jó mondom van ilyen... De hogy hallt meg?! Hát nem mályvacukrot akart sütni egy lángszórón a barma?! Dehogynem... meg is gyulladt... Jolvan eljön érte a kaszás, elviszi, minden....
    Kaszás elündül a házba, felslattyog az emeletre, és mit csináll?! :
    Én meg majnem röhögő görcsöt kaptam...
  • Hassan B
    Egyébként az ott egy vámpír? Mert én még soha nem találkoztam vele, pedig már kerestem... :)
  • Hassan B
    De dúrva... ezt télleg megcsinállta valameik állat vagy csak összevágás? :)