Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nalátod, megy ez 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

maffioso
te töröltél vmi hszemet😄 küddel privibe plz mer nemtom mit irtam oda nem akarom ujra beirni csak kiváncsi vok

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
énnem vitáztam csak alapbol kissé agressziv a beszédmodom ha vki annak vette bocs na szoval kellene vmi help akár egy sims2sp.exe féjl rarban küldve mailemre (mesés diszleket exeje) vagy vki seggiccsen plliiiiiiiiiiz

Mike at home
akkor most ezt újra, jó? kultúráltan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
most segítség kell, vagy vitatkozol? 😊

maffioso
😮 de nekem kérte a cracket annak idején
mint mondtam fentvan az egyetem és a mesés is

Mike at home
nem kell crack, faq-ban elolvashatod hogy kell futtatni

maffioso
amugy az én problémám most jelenleg felülmulta mindenki tudását beleértve az enyémet is?

Mike at home
majd én lebaszom ha kell, köszi

Mike at home
csakhogy itt nem fog veszekedni senki senkivel, ehhez tartsátok magatokat

maffioso
nem csak nem birom ha inzultálnak
nemond h énkezdtem
engem is lebazstakmár reklámér

Mike at home
legközelebb ezt így vezesd be

csináltam egy sims2 oldalt, ajánlom mindenki figyelmébe

ja és ne beszélj csúnyán

az igaz...de maffiózó: neked midnen topikba veszekedned kell vkivel?

Bocsi de ezt a tesóm irta nem én!<#wilting><#guluszem1>
Sziasztok!www.magyar-sims2.gportal.hu !! mindenféleképen nézétek meg az oldalamat😊 köszi<#vigyor><#vigyor>
maffioso
olyan gondom lenne h mikor elinditom a mesés diszletek cuccokat crackel akkor kijön egy kis ablak egy ikszel és más semmi
a kiegészitõk közül még az egyetem van fent
ötlet?

Mike at home
biztos örülne... 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

cccc ....

pl. erre nagyon jó az InSIMenator - megidézhetsz bárkit a telkedre, anélkül, hogy elõtte ismerted volna

Mike at home
majd csinálok neki Buzifalvát 😊)))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

azt viszont megcsinálhatod, hogy töltesz le házakat, simeket és berakod õket egy faluba - az ismerkedés meg úgyis megoldódik, mert alig teszik le magukat a simek az új házukban, jön a vendég, s elõbb-utóbb az egész falu ismeri egymást

ugyan töltöttem már le falut, de az tök üres volt, azért is írtam, hogy nem nagyon láttam ilyen benépesített kolóniát - elég sok helyen nézegettem, csak üresek vannak

Mike at home
gondolom olyanra gondol, ahol kapcsolatok is vannak, az egy helyen élõk ismerik egymást

szerintem ilyen teljesen kész falut nem igazán fogsz sehol találni
végy magadon erõt, csinálj magadnak - vagy válogass az alapból
bár ki tudja - ha keresgélsz, talán lesz eredménye (mondjuk én még eddig csak üreset láttam)

Dave000
ilyet már én is kerestem, de sehol sem találtam...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Igen....pont a magyar verziósnál. Esetleg az lehet gond, hogy a University nem magyar?

wesker24
a magyar verziós Sims 2 Éjszakáknál állt meg a telepités 57 %-nál ???

Mert nálam nem volt ilyen probléma legalábbis a magyar verzióval nem !!!!
Sziasztok!
A problémám a következõ: próbálom telepíteni a nightlife-ot, de 57%-nál egyszerûen megáll az installálás, anélkül, hogy kiírna bármit is, vagy kilépne.......tapasztalat valaki már hasonlót?

3 különbözõ "neighbourhood" is van alapból a játékban...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hali!

Megnéztem a forumban hogyhogyan kell elinditani a Vár az üzletet mindent ugy csináltam ahogy irtátok de még mindig nem tudom elinditani!!!
Lécci segítsetek!
Probálkoztam a Safe Disk4-gyel vagy mivel de avval se tudom elinditanni!
ha jól emlékszem, már írtam, hogy (legalábbis szerintem)nem vagyunk okosabbak, szebbek, jobbak - csak ha érdekel valami, akkor keresünk
személy szerint én meg egyáltalán nem vagyok valami zseni, viszont ha fontos valami, akkor megyek utána
ez a Google pl. kimondottan nagyon hasznos olyan dolgokra, amit meg szeretne tudni az ember
hidd el, rengeteget keresgélek én is

csákó, az lenen a klérdésem, hogy tudtok egy olyan oldalt m,ondani ahol letölthetek egy full neighborhoodot, simekkel és kész házakkal és az egész hóbelevanccal együtt. Naon lusta vaok csinálni, elõre is köszi, és kérlek le ne baszson mnár senki ha véletlenül ezt már kérdezték volna....

Elõre is thx és respekt!!!!
most tényleg komolyan kérdezem: itt senki nem olvas, nem keres, csak várja a sült galambot?
szerintetek aki tud valamit, az honnan tudja?

bocs a házigazdától, moderátortól (tudom, nem kötelezõ válaszolni), de .... jujj, még megfelelõ képet sem találtam

Hali!!!

Van olyan progi a sims2-höz ami ellenörzi a letöltött cucokat?? Mert a sims1-hez van olyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha van esetleg ha leirnátok hol lehet letölteni jo lenne mert vagy 400db tárgyat töltötem le és nem müködik csak pár darab!!

Köszi szépen
konkrétan nem vágom hogy mire jo (1-2 dolog kivételével) ez a sárga dobozka de nekem nem segitett 😞
Hali!!!

Van olyan progi a sims2-höz ami ellenörzi a letöltött cucokat?? Mert a sims1-hez van olyan?

Ha van esetleg ha leirnátok hol lehet letölteni jo lenne mert vagy 400db tárgyat töltötem le és nem müködik csak pár darab!!

Köszi szépen
talán ideje megismerkedni vele - bár, ha jól emlékszem, nem szeretsz csalni, de azért néha hasznos lehet
látom, kibõvült a neved<#wave>

gondolom, bekerült a különlegességek közé
szépen megveszed azért a teméntelen pénzért, amibe kerül, aztán ha rákattintasz, megtudod, miket lehet elkövetni vele
tudom még ajánlani az InSIMenator nevû praktikus dolgot, az az elektronikai cuccok közé kerül (csak akkor látod, ha az összest kéred, tehát nem kategorizálja) - ugyanezen helyrõl

Mike
ezt nem ismerem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

és ezzel a kis sárga dobozkával mit csináljak ? 😊
ja

ha a dokumentumokban nincs download mappa akkor oda csinálni kell ? 😊
tudnál adni pontos linket ? 😊
ha még mindig nem jó, esetleg próbálkozhatsz (ha nincs meg) az ffsdebugger nevû szép sárga dobozzal, ami az InSIMenatorról letölthetõ

oksa , kösz mindent 😊 remélem mükszik 😊
Mike
nem kell
akkor meg vlaszeg beszart a telek mentése
próbáld ki, hogy más családnál is így mûködik-e

nincs letöltött tárgyam , felraktam a 3 részt és más semmit, valszeg ujrateszem hátha jo lesz 😞 😊
Mike
akkor valszeg vmelyik letöltött tárgy kavar be