Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"If in doubt, flat out!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mint mondtam fentvan az egyetem és a mesés is
nemond h énkezdtem
engem is lebazstakmár reklámér
csináltam egy sims2 oldalt, ajánlom mindenki figyelmébe
ja és ne beszélj csúnyán
a kiegészitõk közül még az egyetem van fent
ötlet?
végy magadon erõt, csinálj magadnak - vagy válogass az alapból
bár ki tudja - ha keresgélsz, talán lesz eredménye (mondjuk én még eddig csak üreset láttam)
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Mert nálam nem volt ilyen probléma legalábbis a magyar verzióval nem !!!!
A problémám a következõ: próbálom telepíteni a nightlife-ot, de 57%-nál egyszerûen megáll az installálás, anélkül, hogy kiírna bármit is, vagy kilépne.......tapasztalat valaki már hasonlót?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Megnéztem a forumban hogyhogyan kell elinditani a Vár az üzletet mindent ugy csináltam ahogy irtátok de még mindig nem tudom elinditani!!!
Lécci segítsetek!
Probálkoztam a Safe Disk4-gyel vagy mivel de avval se tudom elinditanni!
személy szerint én meg egyáltalán nem vagyok valami zseni, viszont ha fontos valami, akkor megyek utána
ez a Google pl. kimondottan nagyon hasznos olyan dolgokra, amit meg szeretne tudni az ember
hidd el, rengeteget keresgélek én is
Elõre is thx és respekt!!!!
szerintetek aki tud valamit, az honnan tudja?
bocs a házigazdától, moderátortól (tudom, nem kötelezõ válaszolni), de .... jujj, még megfelelõ képet sem találtam
Van olyan progi a sims2-höz ami ellenörzi a letöltött cucokat?? Mert a sims1-hez van olyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha van esetleg ha leirnátok hol lehet letölteni jo lenne mert vagy 400db tárgyat töltötem le és nem müködik csak pár darab!!
Köszi szépen
Van olyan progi a sims2-höz ami ellenörzi a letöltött cucokat?? Mert a sims1-hez van olyan?
Ha van esetleg ha leirnátok hol lehet letölteni jo lenne mert vagy 400db tárgyat töltötem le és nem müködik csak pár darab!!
Köszi szépen
látom, kibõvült a neved<#wave>#wave>
szépen megveszed azért a teméntelen pénzért, amibe kerül, aztán ha rákattintasz, megtudod, miket lehet elkövetni vele
tudom még ajánlani az InSIMenator nevû praktikus dolgot, az az elektronikai cuccok közé kerül (csak akkor látod, ha az összest kéred, tehát nem kategorizálja) - ugyanezen helyrõl
akkor meg vlaszeg beszart a telek mentése
próbáld ki, hogy más családnál is így mûködik-e
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray