32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22175 ennyire láma dolgot kérdeztem volna? :D:O -
Dexantreal #22174 loool -
#22173 Ejnye! -
#22172 hello! hajnalban keresgéltem a topikban, de lehet a fáradtság miatt nem találtam semi ilyesmit, illetve egyet igen, de az nem működött. szóval egy olyan hacket keresek a Pets-hez, amiben tinédzser korban is tudnak woohoo-zni a simek. anno még a nightlifeig volt hozzá egy ilyen hackem, azóta nem simseztem, most kaptam rá újra, és most nincsen, és nem is találolok. köszi előre is a seígtséget. -
#22171 én csak azt nem értem, ha egyszer kiveszem, azonnal be is fizetem, szal minek elcihelni onnan..miért nem bírták úgy megcsinálni, hogy ládán a számla befizetése, oszt kivenné, írkálna vmit, visszatenné, csókolom..
amúgy hogy lehet letiltani ? -
Dexantreal #22170 lol...nekem a mosogató a konyhapultba beépítve van, a pulton pedig picit mellette a kávéfőző. Leül, megissza és mégis valamelyik rohadt asztalra rakja le a csészét... lol, jól megcsinálták kávézgatás terén ezt a Sims 2-t és társait. -
Gólya #22169 a számlát csakis az asztal miatt viszi be a házba, ha nincs közelebb
mert ezek "rendes" simek, nem hányják szét a cuccot
nálunk a párom szokott kirakni asztalt a postaláda mellé, én inkább letiltom, hogy bevigye, vagy a szgépen fizettetem ki vele
de az tény, hogy ha a lakás berendezése ezt indokolja, a kávézás helyéhez közelebb eső asztalra teszi a cuccot - ha épp a fölötte levő szinten van (de pont fölötte), akkor az közelebb van, mint mondjuk a dolgozóhoz a konyha vagy a nappaliban levő kávésasztal
pl. szoktam olyat csinálni, hogy a kávéfőző mellett hagyok annyi helyet, hogy elférjen egy fotel, meg egy kávésasztal - akkor tuti nem barangolja be a fél házat - mint ahogy Mike is írta
s persze nem árt, ha a mosogató közelében van az egész, mert akkor megintcsak nem kell az egész házat bejárni egy csésze elmosásáért -
Dexantreal #22168 A neve az engem is érdekelne amúgy (lsd: #22167) Amúgy thanks!
Basszus, csak kijeöltem a hsz számát, hogy ne keljen bepötyögönm, erre ez a szar bemásolta az egész oldalt ide a francba is és törölhettem az egészet. Plusz tökre felhúztam magam a fordítók miatt a felirat.hu-n, hogy nem képesek észre venni kérésemet és írtam nekik egy jó nagy hsz-t most...van egy film, amit 9, vagy 8éve nem láttam és volt is HBO-n nemrég, csak az nincs nekünk és leszedtem torrentről angolúl és csak egy felirat kellene. -
#22167 mi a neve ? -
#22166 eddig még nem rágták szét.. -
#22165 letölthető, de működik jól -
Dexantreal #22164 Nah, nem semmi. Na és melyik az? Vagy csak letölthető cucc ez, nem alap? Amúgy thanks! -
#22163 hóó akkor jó, alig várom hogy lejjön már :D -
#22162 van olyan psotaládára tehető cucc, amitől a postaládábak lesz asztalkája is -
Dexantreal #22161 ah=ha -
Dexantreal #22160 Nem drogos játék ez....vízipipa az van... ah az a nagy álványos izé az.... ahova leülnek és fúják, aztán röhögnek... nemtom mi a neve annak. -
Dexantreal #22159 Én a számlánál megvárom, míg kiveszi és elindul. Rögtön rákattintok és bezárom, leteszi, rákattintok és visszaviszi és kifizeti. De jó ötlet ez az asztalka dolog a postaláda közelében is. Kóbor állatok nem rágják szét? -
#22158 füvezni, dohányozni már lehet vmelyik kiegészítőben ? (Asszem vizípipázni már lehet az Egyetemben :D) -
#22157 mint mikor a számlát is beviszi a házba, csak azért hogy kivihesse? :)
mondjuk én ezért teszek a postaláda közelébe egy "kávézó-asztalkát", a nagy henger-alakú izét :) -
Gólya #22156 mert valószínűleg az van a legközelebb (nem úgy, ahogy mi, emberek számoljuk, hanem ahogy a program, ill. a programozás lehetőségei)
nem magamtól vagyok ám ilyen okos , engem is dühített ez a dolog, aztán megvilágosodtam (kellő tájékoztatás után, persze) -
Flora2 #22155 De egyébként a piszkos kávéscsészék lerakása a legmagasabb emeleti szárny legtávolabbi asztalkájára tényleg a legdühítőbb szokás a Simsben és nem lehet kiikszelni! -
Flora2 #22154 Állítólag akkor hatásosabb a kávézás, hogyha nem egyedül csöndben kávézik a sim, hanem együtt valakivel (plusz egy fotel, és ott kávézik a másik sim), és közben beszélgetnek. Én nem mértem meg filctollal , állítólag így sokkal jobban felmegy zöldbe az energy. -
Dexantreal #22153 Van, csak asztalka nem mindig szokott lenni, de thanks a tanácsot. -
#22152 kvfőző, fotel, asztalka
hopp meg van oldva
nálam minden emeleten van kvfőző, több dohányzóasztal, kanapé -
#22151 az legalább vicces..a 2. után rázkódik 1000L :D -
Dexantreal #22150 Én nem vacakolok kávéval, mert mindig elviszi utána a csészét vagy mit és lepakolja messzire a ház egyik sarkában... nemhogy konyhai asztal, ááá neeem. Szoktam kis asztalkát tenni erre a célra... de én nem is foglalkozok a kávéval ezek miatt, hogy ide-oda elviszi és kereshtem, alszik amikor kedve van. -
#22149 igyon kettőt -
#22148 amúgy elhiszem hogy nő, csak marhára nem gazdaságosan..főleg ahhoz képest, hogy valami 8 vagy 10 asszem a kávénál az energia vagy mi.. -
#22147 nahde annyira lemegy tőle, hogy szarni megy utána, nem pisálni :( -
#22146 hidd el, növekszik az enrgia
pisiltesd meg -
#22145 sőt..utóbbi még ennél is többet..szal nem túl gazdaságos :(
meg amennyit "visszahoz", annak fele kb. el is megy míg megissza a kávét.. ha wc-re is elmegy ,akkor meg ugyanott vagyok ahol voltam.. -
#22144 hmm..így nem jó.. naszval ->.<- és ->.........<- -
#22143 hát.. ha -> <- nő az energy, akkor kb. -> <- ennyit csökken a szarhatnék.. -
#22142 akkor figyeld eerősebben
egy alkoholos filctollal jelöld be a monitorodon hol volt az enegiacsíkja kv ivás előtt, és akkor láthatod mennyit is nőtt -
#22141 a legdrágább van :( -
#22140 vegyél neki drága kvfőzőt -
#22139 köf..
jah, még 1 kérdés..nálatok a kávé mennyire hatékony ? mert nálam kábé semmit nem nő tőle a fáradtság, ezzel szemben a karim szarhatnékja zöldből pirosig lemegy... -
#22138 egyetemet el kell hozzá végezni
mind a 8 félévet -
#22137 ömm..hogyhogy nálad 6 vágya van a simnek ? -
Dexantreal #22136