Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán lekéne tölteni a sims 2 alap játék frissétését! Nekem volt ilyen hibám!
Shiwo
megint egy érthetetlen hibaüzi..

otthon feltettem a kiegészítõket, simán felment mind..

barátnõmnél ugyanazon telepítõk, ugynaz a sorrend, ugyanazon kódok..mikor felmegy a gém, vmit update-elni akar..ott hibát jelez, és nem mennek fel a kiegészítõk..prócáltam másikat telepíteni, annál is ugyan ott állt le..most mi lehet a gond ?!?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
6600GT-s #19297 hszben

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
SimPE

tools menü
neighborhood browser, sim browser

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem, a 6600GT a ludas, megirtam már itt a fórumban is, mi a megoldás, illetve most irtam neki privit, mit keressen

trogerzsiger
trogerzsiger
vki elküldené nekem a dvdés változat tsbin nevû mappát mert az én dvdémen tök üres vagy az nem baj? mert nem rak exe fájlt

Shiwo
köszi a gyors választ 😊

az egyetem 2cds, az üzletes 1

Shiwo
az egyetem és az üzletes kiegészítõ hány cd-s ?

ericsson ga628
nem... már megvan elindult de azért köszi

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

Jah..tehát már az autorunja sem indul el egyiknek sem?Mert akkor az oprendszerrel van gáz,nem engedi a cd indítást.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ericsson ga628
de nem tudom telepiteni mert akkor nem indul

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

Nem a játékot kell,hanem a miniképet és úgy elindítani az .exevel.

ericsson ga628
sziasztok!
be mountolom daemonba a játékot és nem csinál semmit. megpróbáltam a vár az üzletet és az egyetemet is és egyik se.
valami tipp?

Shiwo
bins könyvtárban, a "globalcatbin.bundle.package"-ben találtam olyat, hogy Age Date, de gõzöm nincs, hogy a sok hexadecimális érték közül mit kéne átírnom..ha 1általán ott kell..

Shiwo
nyah..tanácsoltátok, hogy tegyem fel a SimPe-t, mert abban áttom írni, hogy mennyi idõ alatt öregedjenek a sim-ek (-> feltettem).. azt szeretném tudni, hogy mellik file-ban kutakodjak utána..

maffioso
nálam: sims2 egyetem,karácsony,mesés,ájszakák

\"If in doubt, flat out!\"

egyetem-éjszakák-vár az üzlet-karácsonyi prty-mesés cuccok,díszletek

maffioso
én összevissza raktamfel

maffioso
8

Shiwo
amúgy kiegészítõket milyen sorrendbe érdemes feltenni ?

Shiwo
gémkopiwörld.kom

és pontos cimet tudnátok adni ahonnan jó cracket lehet letölteni?

valaki segitsen hogy a sima sims 2-t hogy inditsam el. DVD-n van meg. Milyen cracket használjak vagy valami...
nem tudtam épitkezni és mindent probáltam és mostmár el sem indul.
na most a játék nem indul, vagy "csak" építkezni nem tudsz?

csa.
az a bajom hogy nem lehet épitkezni..a faq szerint megcsináltam amit kell és amikor inditanám nem csinál semmit.segitsetek!!
remus500
oh thank király vagy

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Pedig ott van..letöltések/kat. mutatása/mini imagek/és voilá..😊

remus500
nem találom
hol van írd má le Coolfire

pölö a fakuból..

remus500
valaki el tudná nekem mondanihogy honnan lehet letölteni a sims 2 éjszakák-hoz a mini image filet. [email protected]

Meg kell csalni keményen a másikat,mikor a gyûrû átszúrva karddal megjelenik,már jó úton jársz és ha már óriási mínusz van akkor kiírja,hogy válás/eljegyzés felbontása.

Kevés a memória,azért vesz vissza,vegyél még 512MB-t akkor jó lesz.

Ez passz..

Elvileg,ha DVD-s akkor menni kell a magyarnak is krekkel(nekem is megy).De erre is vonatkozik,ha peccselve van,csak a minikép jó neki.Az egyetemet amúgy a magyar verza szokta minden nyelven kéregetni.

Nem sokkal lentebb leírtam,hogyan kell indítani.Nos:ha nem patcheled,akkor az RLD crackkel menni fog.Ha felpeccselted,akkor vagy berakod a kiírt clonet+sd4hide,v. mountolod a maxiimaget(alkesz,DT) és rejted s4hide-vel.

gondolom, ha összevesznek alaposan, biztos lesz rá valami opció - én még nem csináltam ilyet (de mintha már lett volna ilyesmirõl szó, legalábbis valami rémlik)

csákó!!, egy kérdés srácok: az eljegyzést hogy lehet megszüntetni???

eéõre is thx, respekt!!!

jár a baba, jár ....

ADM Athlon (tm) 64 Processzor
3200+
2,01 GHz, 768 mb RAM
GeForce 6600 GT videókártya

Ezek vannak nekem 😊
Shiwo
nyah..csreberéltem kódokat, így vhogy sikerült elindítani..csak újabb problémám van..vmiért nem hajlandó elindítani, ha megy a tûzfal o.O

megnéztem

Mike at home
milyen grafkartyad van?

Nekem mostanában lefagy a Sims. Igaz majdnem fél napig nyomom folyamatosan. ^^ Nameg a régi problémám még most is fennáll, hogy a max grafikai beállítások mellett is visszavesz a grafikából. Bár ez lehet a több gigányi letöltött cucctól van. ^^ Kis telkeken még minden ok, de ha építek egy nagyobb házat egybõl visszavesz.

A magyarítás nekem elég könnyen ment. Amint megjelent a Fun Stuff Pack magyarul raktam fel és minden magyar lett kivéve pár dolgot (pl a szomszédságok nevei, de sztem azok magyarul elég gagyik). De sztem is sokkal jobb angolul én is csak a meló közben néha felbukkanó ablakok miatt magyarítottam, ahol választani kell vagy passzolni. Bár még így magyarul is megszívom néha. 😄

Letöltött cuccokat sztem érdemes keresni bár télleg rontják a játék minõségét, de sztem megéri. Lassan már teljesen élethû simeket tok csinálni (élethû szemek, bõrszín) Ha lehet ajánlani én a www.modthesims2.com -t ajánlanám itt ingyenes reg van és mindenfélét le lehet tölteni. Amúgy én ha találok egy jó oldalt meglesem mi van a linksbe és ott általában az igényes bannerek között sok-sok jó oldal van. Persze néha ez is csalóka. 😊
Shiwo
Érdekes problémám akadt...feltettem az alap sims2 -t (dvd-s magyar verzió)
otthon magyarul, demon-ba montoltam a miniimage-t, és ment is szépen..
barátnõmnél ugyanerrõl a telepítõrõl telepítettem, csak angol nyelven (gyakorolni akarja az angolt, és ragaszkodott hozzá)
ugyanúgy mountoltam, és azt írja ki, hogy tegyem be az university cd-t..próbáltam crackkel is, de akkor is ugyanez az üzenet.. (az egyetem meg sincs, soha nem is volt fenn a gépen..) Mi lehet a probléma megoldása ?

Amúgy ha például csinálok egy mozit egy közösségi területre akkor oda járni fognak a simek vagy csak dísznek lesz ott?XD
Egyik nap cisnáltam egy templomot temetõvel meg minden, és a templomba akartam rakni ilyen oltárt vagy mi az, amnek a segítségével összelehet házasodni😄, és egyszerüen nem találtam meg...lehet hogy azt csak saját házba lehet rakni?😞 (megvan az összes kiegészítõ)

Mike at home
nem látom amit töröltem
az exe-t kérted