Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
otthon feltettem a kiegészítõket, simán felment mind..
barátnõmnél ugyanazon telepítõk, ugynaz a sorrend, ugyanazon kódok..mikor felmegy a gém, vmit update-elni akar..ott hibát jelez, és nem mennek fel a kiegészítõk..prócáltam másikat telepíteni, annál is ugyan ott állt le..most mi lehet a gond ?!?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tools menü
neighborhood browser, sim browser
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
be mountolom daemonba a játékot és nem csinál semmit. megpróbáltam a vár az üzletet és az egyetemet is és egyik se.
valami tipp?
az a bajom hogy nem lehet épitkezni..a faq szerint megcsináltam amit kell és amikor inditanám nem csinál semmit.segitsetek!!
hol van írd má le Coolfire
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
eéõre is thx, respekt!!!
jár a baba, jár ....
3200+
2,01 GHz, 768 mb RAM
GeForce 6600 GT videókártya
Ezek vannak nekem 😊
A magyarítás nekem elég könnyen ment. Amint megjelent a Fun Stuff Pack magyarul raktam fel és minden magyar lett kivéve pár dolgot (pl a szomszédságok nevei, de sztem azok magyarul elég gagyik). De sztem is sokkal jobb angolul én is csak a meló közben néha felbukkanó ablakok miatt magyarítottam, ahol választani kell vagy passzolni. Bár még így magyarul is megszívom néha. 😄
Letöltött cuccokat sztem érdemes keresni bár télleg rontják a játék minõségét, de sztem megéri. Lassan már teljesen élethû simeket tok csinálni (élethû szemek, bõrszín) Ha lehet ajánlani én a www.modthesims2.com -t ajánlanám itt ingyenes reg van és mindenfélét le lehet tölteni. Amúgy én ha találok egy jó oldalt meglesem mi van a linksbe és ott általában az igényes bannerek között sok-sok jó oldal van. Persze néha ez is csalóka. 😊
otthon magyarul, demon-ba montoltam a miniimage-t, és ment is szépen..
barátnõmnél ugyanerrõl a telepítõrõl telepítettem, csak angol nyelven (gyakorolni akarja az angolt, és ragaszkodott hozzá)
ugyanúgy mountoltam, és azt írja ki, hogy tegyem be az university cd-t..próbáltam crackkel is, de akkor is ugyanez az üzenet.. (az egyetem meg sincs, soha nem is volt fenn a gépen..) Mi lehet a probléma megoldása ?
Egyik nap cisnáltam egy templomot temetõvel meg minden, és a templomba akartam rakni ilyen oltárt vagy mi az, amnek a segítségével összelehet házasodni😄, és egyszerüen nem találtam meg...lehet hogy azt csak saját házba lehet rakni?😞 (megvan az összes kiegészítõ)