Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na letöltöttem egy valag kajeszt.Ezekhez(meshes)ugye nem kell a progi?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ehehh...nem rossz...és ez eredeti Maxis cheat?Na talán ezt az egyet alkalmazni fogom a nagyon tápos simjeimnél..😊

Bocsesz..ez fizetõs..

Menj el ide: http://www.simtosim.com/ itt van.

Mike at home
persze

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
meghajolok tudásod elött, hogy felismertél <#worship>

a valóság meg erõsen 18+ -os 😊

amennyire az emberiséget ismerem, biztos van olyan patch.. de gõzöm nincs, hogy hol tod letölteni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo a holtak ura.....
csak egy kis valóság kellene ebbe a játékba😄
Na de most télleg van ilyen?, mer a tini hülye fiammal nem tudom megkurni a barátnõt😄
Shiwo
perverz <#eplus2>

csákó, az lenne a kérdésem, hogy létezik e olyan patch ami lehetõvé etszi, hogy a tinik is tudjanak kefélni.

elõre is thx respekt!!!
Nem kell semmilyen program, a CTRL+SHIFT+C lenyomása után írd be az elsõ kép alatti BOOLPROP TESTINGCHEATSENABLED TRUE kódot és utána a SHIFT nyomvatartása mellett kell a kívánt sim-re kattintani. Ekkor jön elõ a képen látható menü, amiben a SPAWN-t, majd a SIM MODDER-t kell választani. Ekkor egy kiskölköt rak le a program, amire rákkatintva egy újab menüt kapsz, amiben kiválasztod a SET AGE alatt a kívánt kort. Ennyi.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shiwo
ilyesmi az NHL-be is volt, de én vhogy nem bírtam vele normálisra összehozni..

beírod a google-ba: the sims 2 downloads
<#integet2>

ha valaki tudja szóljon légyszi
hol lhet letölteni simsel kapcsolatos dolgokat?
edikee
wow ez a face factory 2 lenyügözött <#nyes>

Ha letöltésre gondolsz,akkor semmit.Csak kizárólag rendelés van.Semmmilyen más formában nincs a neten csak az elsõ sorozathoz való Face Factory.

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem tudtok vmit a sims-hez készített face factory 2-rõl? régebben forgott itt vmi, de a képek alapján ez vmi egész más lehet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tökmindegy,min van,akkor sem tudja kicsomizni.Miért ne sérülhetne?Ha már mindenáron gépen akarsz valamit tárolni,azt a legjobb az "eredeti" release formában,mert könnyebb egy .rar filet letölteni,mint egy cd/dvd-t.

Mike at home
a mentéseket amnúgy is bõszen ki kell másolgatni

Mike at home
sajnos ez ilyen
nem tökéletes
tölts vissza egy régebben kimásolt mentést, vagy klónozd le a SimPE sim surgery-vel (le lehet menteni a belsõ editorral készített sim-eket is package-be, és utána a Bodyshoppal akár sim2pack-ba is)

Shiwo
nem fognak, csak 1 dologra kell figyelni..mikor uninstall-t nyomacc, azt kérdezi, hogy leakarod-e törölni õket, ergó "nem" gombot kell nyomni.. (az ember azt várná, hogy alapból azt kérdi, meghagyja-e és ész nélkül yes-t nyom..)

Tom3
Az a baj hogy kedvem nincs az egészet újra rakni,és attól félek el tünnek a mentéseim :S
Shiwo
esetleg megoldás lehet, ha újratelepíted az egészet elõrõl..miko nekem gond volt vele, az segített..mondjuk nekem mikor feltelepült és update-elni próbált vagy mi a fenét csinál, ott jelzett hibát..

Shiwo
sérülhet..nem túl gyakran, de sérülhet..

Tom3
Ejj:S a bátyámnak sikerült fel tennie régebben, gépen is meg sérülhet?

Hát akkor asszem szedhetem le megint,de mintha csak 2es CDvel lett volna gondja amelyik asszem a kevesebb helyet foglalja.
Shiwo
valszeg hibásan szedted le..

Tom3
Hát õ,nem cd. 😛
Ez cd hiba,nem tudja beolvasni,ez szar ügy.Vagy nincs elég helyed(ez a jobbik eset).Pucold meg a cédét esetleg.

Tom3
Újabb problémám lenne :/.

Az University-n kívül minden kieg fent van már egy jó ideje.
Most megpróbáltam rájuk rakni Univesity-t(Family fun volt az utolsó amit fel tettem.)és ez az ablak jött be.

Próbáltam rá keresni fórumba de nem találtam,vagy rossz kulcs szóval kereshettem rá. (Angol az összes kieg+alap is és University is angol lett volna.)
"Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!" -ben sem találtam semmit.
Tom3
Ez oké de milyen cheatet kell beírni? Vagy milyen programot kell beszerezni? Esetleg tárgyat?
Shiwo
megprócálom..

leteszed a liftet, második szinten úgy teszel le padlót, hogy a lift elõtt is legyen - oda is teszel egy liftet és amikor liftezni akarsz, a felsõ szinten levõ liftre kell mutatni, akkor szépen megy a sim és liftezik
visszafelé az alsó szinten levõre mutatsz
magyarul mindig a célt kell mutatnod a simnek

Shiwo
#19652-es komment, 2. pont, vki plz..

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shiwo
passz

Tom3
Nah,játékon belül mentettem még mégegyszer és már mutatta.
De a következõ a gondom,adultnak mutatja még se tudom õsz hajról visszaálitani,és az adult ruhákat se tudja hordani.

Erre is 1 program kéne? :S
rage
Érdekel valakit a Nightlife hivatalos game guide-ja?
Persze, angol nyelven, PDF-ben

http://rapidshare.de/files/6691488/SNL-PrimaGuide.pdf

Rapidshare-es, de csak 19 mega
Mondjuk a minõsége picit lehetne jobb is...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hali! Én most nagyon boldog vagyok! Vettem egy 512 ramot! Igy most van a gépbe 768Mb Ram és a sims 2 max grafikával olyan gyönyörüen fut egy 128Mb Geforce4 -es kártyával és 2 GHz-s procival!!! Ennél jobbet senki nem kivánhat!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#nevetes2><#nevetes1> Hát ez tök jo!
Tom3
Érdekes,minden Simet mutat ami eszembejut,de pont amelyik kéne,azt nem. :/

Majd még kisérletezek.
És a második:
http://files.filefront.com/Kari_0001wmv/;5412457;;/fileinfo.html

Majd lehet nyomok fel még párat 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

Sziasztok! Csináltam 1-2 vidót ha van kedvedek nézzétek meg!

Itt az elsõ:

http://files.filefront.com/Fekete_Vonat_004wmv/;5412730;;/fileinfo.html

GW: Dor Von Hun [HD]

Tom3
Hmm,megnézem!😊

Köszi!
Shiwo
azt tom javasolni, amit nekem mondtak..

gugli-ba rákeresel a simPE-re, letöltöd, telepíted.. (köll neki vmi vacak, ami nekem nem volt fent, de a mikrosops-ról lelehet tölteni 😊
utána elindítod
tools menü
neighborhood browser, sim browser, sim kiválaszt, kora átállít..

Tom3
Hali!
Olyan problémám lenne hogy az emberem megöregedett,amit nem akartam(tudtommal ha az öregedés ki van kapcsolva akkor a gyereke sose nõ fel, és így nem mehet el),és ezt nem lehet valami programmal/cheattel visszacsinálni? :S
Keresgéltem öregedés szóra a fórumba,és nézegettem a "Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!",de semmi ilyesmit nem találtam.(Vagy csak én vagyok béna. <#szomoru1> )
Shiwo
annyira hüle nem vok, hogy pont abba tegyem 😊 de olyan típusba prócáltam és nem engedte..

Mondjunk NE abba, amibe a mosogatót is tetted, hanem egy másik olyanba 😊 Egyébként a moveobjects on cheat-tel megoldhatod azt is! Vagy egybe a mosogatógéppel és mindegyik sim azt használja amelyiket akarja 😊 De a +tûzhely sem rossz kombó! 😄

Shiwo
amibe a "mosogató"-t is ? me abba nem engedte..

Devids Pro
1. Ilyen pultba vagy mibe tudod berakni (konyhai pult)
Shiwo
elég volt újratelepíteni a sims 2-t .) de azé köcce a javaslatot 😊

újabb kérdések:
1. van vmi szemét-megsemisítõ vagy mia fene..de nem engedi sehova se letenni..mi kõ hozzá ?
2. lift hogy müxik, hogy köll letenni ? me betettem a liftet, meg volt vmi szürke liftszerüség, amit fölé tudtam tenni, de nem hajlandó liftezni a kari..