Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a valóság meg erõsen 18+ -os 😊
amennyire az emberiséget ismerem, biztos van olyan patch.. de gõzöm nincs, hogy hol tod letölteni..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
csak egy kis valóság kellene ebbe a játékba😄
Na de most télleg van ilyen?, mer a tini hülye fiammal nem tudom megkurni a barátnõt😄
elõre is thx respekt!!!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
<#integet2>#integet2>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem tökéletes
tölts vissza egy régebben kimásolt mentést, vagy klónozd le a SimPE sim surgery-vel (le lehet menteni a belsõ editorral készített sim-eket is package-be, és utána a Bodyshoppal akár sim2pack-ba is)
Hát akkor asszem szedhetem le megint,de mintha csak 2es CDvel lett volna gondja amelyik asszem a kevesebb helyet foglalja.
Az University-n kívül minden kieg fent van már egy jó ideje.
Most megpróbáltam rájuk rakni Univesity-t(Family fun volt az utolsó amit fel tettem.)és ez az ablak jött be.
Próbáltam rá keresni fórumba de nem találtam,vagy rossz kulcs szóval kereshettem rá. (Angol az összes kieg+alap is és University is angol lett volna.)
"Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!" -ben sem találtam semmit.
visszafelé az alsó szinten levõre mutatsz
magyarul mindig a célt kell mutatnod a simnek
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De a következõ a gondom,adultnak mutatja még se tudom õsz hajról visszaálitani,és az adult ruhákat se tudja hordani.
Erre is 1 program kéne? :S
Persze, angol nyelven, PDF-ben
http://rapidshare.de/files/6691488/SNL-PrimaGuide.pdf
Rapidshare-es, de csak 19 mega
Mondjuk a minõsége picit lehetne jobb is...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Majd még kisérletezek.
http://files.filefront.com/Kari_0001wmv/;5412457;;/fileinfo.html
Majd lehet nyomok fel még párat 😊
GW: Dor Von Hun [HD]
Itt az elsõ:
http://files.filefront.com/Fekete_Vonat_004wmv/;5412730;;/fileinfo.html
GW: Dor Von Hun [HD]
gugli-ba rákeresel a simPE-re, letöltöd, telepíted.. (köll neki vmi vacak, ami nekem nem volt fent, de a mikrosops-ról lelehet tölteni 😊
utána elindítod
tools menü
neighborhood browser, sim browser, sim kiválaszt, kora átállít..
Olyan problémám lenne hogy az emberem megöregedett,amit nem akartam(tudtommal ha az öregedés ki van kapcsolva akkor a gyereke sose nõ fel, és így nem mehet el),és ezt nem lehet valami programmal/cheattel visszacsinálni? :S
Keresgéltem öregedés szóra a fórumba,és nézegettem a "Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!",de semmi ilyesmit nem találtam.(Vagy csak én vagyok béna. <#szomoru1>#szomoru1> )
újabb kérdések:
1. van vmi szemét-megsemisítõ vagy mia fene..de nem engedi sehova se letenni..mi kõ hozzá ?
2. lift hogy müxik, hogy köll letenni ? me betettem a liftet, meg volt vmi szürke liftszerüség, amit fölé tudtam tenni, de nem hajlandó liftezni a kari..