32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Pedig akkor lenne igazán életszerű.Nem csináltak még a fanok szexuális segédeszközöket?Mondjuk a műp*na és a vibri emelné a funt meg ilyesmi..:))
  • Mrlego
    köszi :D
  • Mike at home
    no akkor még1x és kultúráltan :(
  • Hassan B
    Ebből jut eszembe, még mindig nem tálálkoztam egy oan köcsöggel se... :)
  • Mike at home
    oldal alján kereső, beírod, vámpír
  • Mike at home
    tömörítsd be az egész EA mappát
  • Mike at home
    és maszturbálni sem lehet, és nemi vágy sincs, amit ha nem elégítesz ki, akkor a sim goromba lesz
    sőt a testvérek nem verekednek, a simeknek nincs rossz napja, minden túl rózsaszin
  • Mike at home
    lásd Rómeo és Júlia, ugye
  • Mike at home
    te hány éves vagy valójában? 12?
  • Gólya #22206
    ja
    akkor bepötyögöd, hogy sims2downloads - és láss csodát!
  • raven87
    Valaki okos Sims mániás árulja már el nekem, hogy, hogy lehet vámpírt csinálni a simünkből.
    Tesóm már kiakaszt vele. :)
  • Mrlego
    köszi de én olyanra gondoltam pl beütöm a keresöbe hogy házak és kidobja mien házakat talált de nekemis nagyon nagy (töb mint 1 gb) egyedi tartalmam van
  • Kodlovag
    Program nincs, automatikusan nem kapsz semmit. Böngészni kell a weben, és töltögetni, ami tetszik. Több 100GB egyedi tartalom van a neten a Sims 2-höz. Ugyan miféle program lenne képes abból automatikusan válogatni? És honnan tudod előre, hogy amit letölt, az tetszeni fog neked is?

Az én 1GB letöltött cuccom már jelentősen növeli a betöltési időt, és a játéksebességen is ront egy picit. De abszolut megéri, annyival jobb letölthető cuccok vannak, mint az eredetik. A házaim berendezése kb 2/3-ad részben letöltött, ruhákat meg szinte csak egyediket használok.
  • Shiwo
    nincs letöltésem..amúgy köszi az infót
  • Kodlovag
    A Downloads mappát is mentsd le, amennyiben vannak letöltött cuccaid. Ha tömöríted, harmadára-negyedére összemegy. Nálam pl 1GB Downloads könyvtárból lesz 180MB, a Neighborhoods könyvtár sokkal kisebb mértékben tömörül.
  • Mrlego
    sziasztok nincs olyan program ami a legujab ruhákat ,tárgyakat leszedi
    nem ilágális file cserélöre gondolok.

és az egyedi tartalom menyire lasitja vagy rontja a játékot

kérlek én uj vagyok és nagyon meg köszöném ha válaszolnátok nekem
  • Shiwo
    ha újrakell telepítenem a gépem, elég a EA games\The Sims 2\Neighborhoods
    mappát lementenem, vagy még kell-e valami ? illetve érdemes-e rajta tömöríteni ? (tehát sokkal kisebb lesz-e tőle ? mert most majd 1 gigás..)
  • Gólya #22198
    igen, aztán pár év múlva az orvosnál már nem is olyan vicces
    no téma vége, mert kikapunk
  • reménytelen
    Pici off, de erről jutott eszembe:

Két anya beszélget:
    - A lányom 14 éves. Szerinted kéne már vele beszélgetnem a szexről?
    - Hogyne. Én is azt tettem, mikor a lányom ennyi idős volt, és rengeteget tanultam tőle!
  • Coolfire
    Nem is tudom..eléggé "felvilágosult" vagyok,de ha egy pár év múlva a gyerek azzal jönne,hogy terhes kb. 15 évesen,biztos nem örülnék neki.Ezért tartom nagyon fontosnak,hogy még az ált. suliban kapjanak mf. felvilágosítást mindenről.A sok kis hülye meg röhög rajta,poénnak veszi.

Na tényleg ne offoljunk tovább..igaz nemibetegség nincs a simsben,de terhesség és szülés viszont van,úgyhogy ez nem is off..:)
  • Gólya #22195
    persze - folytatva az off-ot (amíg Mike be nem gorombul) - nagyanyáink korában sem volt ritka az ilyen, de szerintem hiába annyira "felnőttek" ma gyerekeink, sok szempontból mégis annyira gyerekek
    mindenesetre nem dobnám el magam a gyönyörtől, ha az én lányomnak lettek volna ilyen gondjai - de ez végül is csak játék
  • Coolfire
    Bár még hiányolom a menstruációt is a játékból.Király lenne ha arra a pár napra megbolondulnának a lány simek..:)))Abortusz az van ha zölden iszol életelixírt..:)
  • Coolfire
    Én sem használom a woohoo patchet,jobbszeretem az eredeti dolgokat,ahogy programozták.
  • Coolfire
    Egy kicsit off leszek.A mai világban már az sem ritka,ha egy 13-14 éves gyermek szül.Már pedig a party még a beleegyezésével is nemi erőszaknak számít legjobb tudomásom szerint.Na mindegy.Az is trendi,hogy a lányok legtöbbje már 15-16 évesen nem szűz.A két fél hülyesége/tapasztalatlansága miatt rengeteg abortuszt kell csinálni,ami ugye senkinek sem jó,de ha az embrió meghaladja a 3 hónapos kort,akkor-feltéve ha az alany biológiailag alkalmas rá-meg kell szülnie a gyereket.Ezután csak az életveszély miatt csinálnak terhességmegszakítást.Vissza a játékhoz:ugye a tinikor vége 17-18 éves kor,amikor a lányok jelentős része már aktív szexuális életet él.Summa summarum:lehetnének a tinikor végén már a simeknek skufirc vágyai,nem az egyetemen elveszteni a szüzességet..:)
  • Gólya #22191
    22179-180
    nem nyitnék szexuális szokásokról vitát, mert nem erről szól a fórum
    de ha jól emlékszem, nincs a játékban óhaja sem egy tininek ilyesmire
    fiatal felnőttnél persze már van
    ettől függetlenül persze mindenki úgy csinálja, ahogy jólesik
    s ha kerestek, biztos megtaláljátok hozzá a kódot, mert tényleg van - sőt azt hiszem, működik is (ha jól emlékszem, a simfeelingen volt ilyenről már szó, nézzetek utána)
    úgy látszik, megvénültem
  • Dexantreal
    Jaja, tessék alá mondani Mike báááácsiiiii.

Csak vicceltem.
  • Mike at home
    alámondjam neked magyarul? :)
  • Dexantreal
    Minek? Akkor se lesz meg mellé a magyar felirat :P.... és nekem az kell, a film már megvan angolul.
  • Mike at home
    rendeld meg amcsiból
  • Dexantreal
    Jahh azt elfelejtettem, sry. Mindent a győzelemért! (Rudy). Egyébként értek én néhány mondatot angolul, de az édeskevés egy angol film megnézéséhez.
  • Mike at home
    hádde a címe mi?
  • Dexantreal
    Hja, ilyen a világ....egy nyamvadt felirat ehh..... nehéz megtanulni angolúl amúgy :P. Nicns meg neked, vagy másnak szinkronosan?
  • Dexantreal
    Csak picit szar, hogy messzire elcipeli.
  • Fido4life
    pontosan..:D
  • Mike at home
    tessék megtanulni angolul, egyébként is lopd a filmet, és még te vagy felháborodva?
  • bmffm856
    nana azért túlzásokba ne essünk :P és télleg álszent duma volt :D (nem kicsit...) :D ne mondd nekem hogy 17-18 évesen (merthogy az is tini) nem lehet ilyet csinálni, mert leszakad a mennyezet :DDDDDdddddd
  • Fido4life
    pff ilyen álszent dumát :D majd ha lejött az összes kieg, nekem is elkéne majd egy olyan hack..:D mondjuk én úgyis fiatal felnőttel fogok nyomulni, a tinédzser szart se tud :)
  • Gólya #22178
    mindent a maga idejében
    esetleg már kisiskolás korban?
  • Gólya #22177
    nincs ennek semmi baja - még jó, hogy nem vársz egy állandó bejárónőt, aki ott áll a kávézó sim mellet, elveszi a csészét és rohan mosogatni
  • Gólya #22176
    egyszerű: amikor kiveszi a számlát a ládából, áthúzod a bal felső sarokban az ikont, akkor leteszi a földre és már meg is oldódott a probléma - onnan be tudja fizetni