Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2nam mulva öreg lett volna és kigyult a pont..vetem elixir italt és b*ssza meg aza hülye valami h megöregedtem töle, félrnyelt avyg mittudom én és msot egy rohatt öregemberrel jáccok ez igy nem faxa<#duma><#duma><#duma>

Get a life!

rage
Még hányszor fogjátok megkérdezni?

Nem vesznek el.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ha felteszem a sims 2 csilli-villi cuccokat elveszneka mentéseim ?

Get a life!

rage
Miért ne tudnál?
A kiegészítõ beépül a játékba, ennyi.
Amúgy nem is sokat kellett volna visszaolvasni, volt már róla szó,
az utóbbi pár napban bõven.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

lobig
Sziasztok!

Ha most felrakom a Csili-Vilit, akkor nem fogok tudni az én fullos Simemmel játszani?
Még akkor se, ha elõtte biztonsági másolatot készítek róla?
Ez így értelmetlen lenne!!!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

rage
oda van mellé irva

rage
Hello !

A kollekciók között nézd meg, ott lesz külön, hogy Csilli-Villi kollekció
Ezek vannak benne, illetve a ruhák még.(Öltönyök, bundák, pizsamák...)

Szakács voltam,(tam)....És jött egy kérdés hogy valami extravagáns család valami levest rendelne az esküvöre és te mit tennél? -NORMÁL OLASZ LEVES -KÜLÖNLEGES TENGERI GUBÓ -PASZ én emg ugye maxin van a szakács skillek erre rányomtam h tengeri gubó specialitást csinálok erre emg rosszul lettektöle a vendégek és lehányta valaki valaki cipõjét erre b*zdmeg kirugtak😄😄😄😄 a sim-em persz magábaborult..és igy ennyi voltam<#mf2>..Nos megéztema munkából adódoan tártyakat és ott volt ijen csoki készitõ gép..+Szórakozás+4mpenként +3§ és igy az elég jó és aza kérdésem h munkákböl adodoan a tárgyak mire képesek és mit adnak emg ijenek pl.csokigép szorakozás,pénz rendörnek-a pisztoly mit csinál politikai karrieren az a beszélõke meg hasonló az összes érdekelne természetesen magyarul ha lehetne elöre is kösz<#kerdes><#fejvakaras><#help>

Get a life!

jakewyler
ez igen,szép ház<#eljen>

Mike
a bútoroknál nézd a csoportok legvégét
annyi az össz bútor

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nálam Northék volt a csúcs, õk 8-an voltak, persze voltak kedvenceim, akikkel jobban törõdtem, pl. az egyiküknek több mint 100k aspipontja volt, ami bizony a randi bevezetése elõtt rengetegnek számított

most az egyik simemnek több mint 300 ezer aspipontja van

Kodlovag
Ez a minikieg csak ennyi.

KeKKSZike
Sziasztok!

Felraktam a Galmour life-t, de egyszerûen nem találom az újdonságokat benne! Van 10 új férfi-nõi ruha, de ennyi amit találtam plussban! A bútorokat is átnéztem, de semmi "extravagáns", luxus cuccokat nem találok. Vannak egyáltalán? 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Valaki help! Nos az az én nagy problémám, hogy feltelepítettem a Glamour
Life-ot. Eddig szép és jó. De nincs hozzá cd-m amivel eltudnám indítani. Szóval arra akarok kijukadni, hogy van e??? valakinek CD kép hozzá. Ha van,
akkor lécccccci<#worship>, kitudnál segíteni vele. Köszike.
Mike
kicsit a visszapörgeted a topikot, láthatsz pár képet tõlem, gazdagékról
õk igazából a szolgáltatásból gazdagodtak meg, napi cc 10-20k bevétel mindig van, nem kell érte csinálniuk semmit

de itt egy kép

ami nem látszik: a ház mögött 1 jakuzzi, 5 futógép van, karaoke, a pörgõgömb, illetve lent egy medence, elõl mint látod bowling, fent a teraszon egy parti asztal, asztalokkal, bent pedig egy kártyaszoba és egy billiárd terem. plazmatv, a vendégeknek a földszinten 1 wc áll rendelkezésükre (vmiért a zuhanyzót nem hazsnálják sajnos, pedig a sok futkosásától rájuk férne) az emeleten összesen 3
lent van még egy bolt rész, azt néha kinyitom, ha olyan hangulatban vagyok, wc a vevõknek ott is van. mindezért pedig szedek óránként 117-et, ami nem sok, szedhetnék többet is, de így is van úgy 200k-m (ez a kép már archiv, mivel felhúztam még egy szintet, legyen hely a fiúknak ha visszajöttek az egyetemrõl)

Mike
az aging cheattel az a baj, hogy anomáliákat okoz a játékban. pl. jön egy új kieg, és a ház eltûnik. vagy nem jön többé semmilyen jármû (ez fõleg az autó elõtt volt probléma, még kaját sem tudtál rendelni, taxit se, a gyerek nem járt suliba (mondjuk akkor lehet hogy a gestapo sem tudott volna jönni érte, de idáig nem éleztem a dolgokat)

jakewyler
aha értem,és sokat hoz egyébként?mondjuk a 110$-es

Mike
csak ha van rajta mûködõ és egyébként is nyereséget hozó boltod, plusz kell egy olyan alkalmazott, akinek legalább 5 pontja van medálokból
(arany 3, azüst 2, bronz 1 pontot ér). és akkor nem marad más, mint naponta hivogatni a boltot

Mike
egy-két randi és úgy összejön 100 ezer pont mint a huzat, abból meg lehet venni lötyiket, szal 5x3 nap az 15 nap, ennyi alatt meg bõven össze lehet szedni 30k pontot

Mike
Ehhez képest sokkal jobb a családi vállalkozás a háznál, a kertben is elkezdhetsz árulni pár dolgot, eladási medált gyorsan lehet szerezni, pénztárosi kissé hosszadalmasabb, árufeltöltõ meg suintén. A bolt mellett pedig, el kell kezdeni szolgáltatni, a bevételt visszaforgatni, futópad, jakuzzi, kajálási lehetõség (partiasztal) és akkor dõl a lé

Mike
ha van személyzet, akkor is 3 helyen kell lenned egyszerre, mert a személyzet vagy lebzsel, vagy átment pirosba, és el kéne küldeni pihenni, miközben te éppen fõzöl meg kihordod a kaját. ezzel szemben ha boltod van, és az alkalmazottak döglenek, lusták, szabotálják a munkát, akkor na bumm, max hosszabb ideig állnak a vevõk az árukat nézegetve, egy kulcspozició van a pénztár, de az sem kell mindig
tehát étteremet akkor nyiss, ha gazdag vagy, és tudod gfinanszírozni a 2 szakácsot, 3 pincért, 1 bárpultost, 1 kvpultost, 1 hotesst
és így csak menedzselned kell õket, nem kell beugranod helyettük

Kodlovag
Egyébként a kezdetek kezdetén én sem bírtam egy simnél többel foglalkozni. A Caliente nõvérekkel kezdtem játszani, és direkt örültem, mikor az egyiket halálra ijesztette a másik exférjének a szelleme. De négynél több simre még most se tudok odafigyelni.

Mike
én nem tudtam
a tulaj rohangált összevissza, fõzött, felszolgált, még wc-re se tudott kimenni, annyira nem volt ideje semmire
bezzeg a szakács fõzés helyett tv-zet, kv-zott, a bárban ivott, mindenki pillanatok alatt elfáradt, stb

Kodlovag
De van. Ctrl+Shift+C aging off. De nem ajánlom. Az életelixír jobb. Teljesítsd a simed vágyait. Naponta legalább 2000 pontnyit, 15 nap alatt legalább 30000-t. Akkor mindig lesz elég pontod életelixírre. Ezt egyedül akkor nehéz, ha knowledge aspirationje van a simednek. Ha megszorulsz, rengeteg aspi pontot lehet szerezni egy álomrandival.

Kodlovag
Akkor meg úgy csináld, hogy válaszd ki a faluban a házat, mintha játszani akarnál. Ott pedig a package lot gombot keresd, felugrik egy kisablak, válaszd, hogy package to a file. A ház családostul becsomagolásra kerül, megtalálod a filet a My Documents/EA Games/The Sims 2/Packaged Lots könyvtárban. Ezeket mentsd ki valahova. Aztán mikor elkezdted az új játékot, csak duplaklikk a mentett fájlokon, akkor bekerülnek a játékba, a lakott házak közé, és rakhatod, ahova akarod.
A házon kívüli kapcsolataikat mindenképpen el fogják veszíteni.

jakewyler
Hali
Ha veszek egy közösségi telket,akkor abból nekem jön a pénz?vagy mit kell tennem?

ahogy igy végigolvastam teljesen igazad van, többet fektecc be mint elacc, családom nicns mert utálok 1sim-nél többet foglalkozni és még igyis elég jóle lvagyok, és mosogatóval keztem (azaz gasztronomiával és a végére fõ shéf szeretnék lenni vayg nem is tudom mi a maximuma gasztronomiával...öregedés ellen nics valami módszer nicns csit amivel ezt kitudom kapcsolni mert elixir-re nincs mindig pontom és azért nem akaroke gy öreggel jáccani ugye ez érthetö szerintem..<#ravasz1>

Get a life!

Eddig meg is vagyok vele, de nem másik faluba akarom rakni, hanem új játékot kezdtem, leakarom törölni a régi mentéseket, de néhány családot beraknék az új mentésekhez.
Kodlovag
Rákattintasz a házak menüre a faluképernyõn. Ott lennie kell egy olyasmi gombnak, hogy Move to houses bin. Ezzel berakhatod a házat a többi fel nem használt ház közé. A többitõl külön, a lakott házak között fog megjelenni. Ezután ezt berakhatod valamelyik másik faluba.

Kodlovag
Gondold csak meg. Biztosan ment már a simed étterembe, ha máskor nem, hát randikor. Láttad, milyen árak vannak. Szerintem 50-nél semmi sem kerül többe. De egy nem sok csillagos üzletbe egyszerre 3-4 vendég van. És azok is felteszem egyszerre csak egy dolgot esznek. Szóval egy nyitvatartás alkalmával ki tudsz szolgálni mondjuk 10-15 simet (attól függ, mennyit tudsz nyitva tartani). Fizetnek neked 10-50§/fõ, ugye attól is függ gondolom, mit tud megfõzni a szakács. Tehát legyen mondjuk a bevételed summa 400§. Az nem túl sok. De fizetni kell az alkalmazottaknak is. Kell egy, aki ültet, egy pincér, egy szakács. Ez a minimum. Az óradíjuk 30§ körül van emlékeim szerint, hármójuknak 100, de ezt egy nyitvatartás alatt többször is ki kell fizetni nekik. Máris több kiadásod van, mint bevétel. Minél tovább lennél nyitva a több bevételért, annál többet buksz. Ha magad végeznél el 1-2 munkát a spórolás kedvéért, akkor meg fennakadások lesznek a kiszolgálásban, mert a simed nem lehet mindenütt egyszerre, a vevõk viszont ezt nem díjazzák. Megy lefelé a ratinged. Ha az egész családot viszed dolgozni alkalmazottak helyett, hogy minden flottul menjen, akkor meg 2-3 sim egy napi munkájáért jó esetben kerestél 500§-t. Ennél már az is többet hoz, ha a simek hajnali 5-tõl 10-ig elmennek golflabdát szedegetni (ha jól emlékszem, ez a slacker karrier elsõ munkája).

Na most hogy ezt ilyen szépen végiggondoltam, azt hiszem nyitni fogok egy éttermet. Jó kis kihívás.

A szomszédságból, hogy lehet kivenni a családokat házastól, hogy berakjam õket egy másik mentésbe?
nem lehet belöle megélni ?

Get a life!

Mike
pedig világos
kössz a tippet, nekem sem tellt a kémcsõ
illetve nem igaz teljesen
amikor Ice anyucikájának adta át a tudást, az hipp-hopp átment (Ice tini korú)
de amikor a itt is bemutatott bamba haverjának (aki mellékesen kõ buta, 2,5x annyi idõ kell a hf megcsináláshoz mint Ice-nak, pedig mindkettõ 0 neat pontja van, és a logic skillük is hasonló) szal amikor vele beszlt, nem nagyon ment feljebb a mutató

ami még nagyon tetszik, az a bowling, úgy nyomja föl a kisiskoláskorú simek body-ját mintha húznák

Mike
azt irta kék
akkor be van kapcsolva, csak nem kompatiblis

Coolfire: átadni az üzleti tudást: ha az üzlettulaj sim átadja a tudást valakinek, akkor neki is megmarad, meg a tanítványnak is lesz.
Egyébként trükkös dolog ez az átadás. Ugyanis ha ráklikkelsz a tanítványra és elkezded átadni valamelyik fajta üzleti fogást, és folymaatosan beszélgetnek, akkor a sötétkék kémcsõ a feje felett - nálam legalábbis - egyáltalán nem telik. Beszélhetnek ketten a végtelenségig, nem telik meg a kémcsõ.
A trükk a következõ: nem szabad folyamatosan beszéltetni õket, hanem egymás után négyszer kell Átadni az üzleti fogást Folytatással, úgy, hogy mindig gyorsan kiikszeled az elõzõ Átadást, jöhet a Folytatás rögtön. Négy ilyen után megtelik a kémcsõ, és 1-2 percbe került az egész! (Ezt most furán fogalmaztam meg, de aki kipróbálja, látni fogja. Vagy nektek nincs ilyen kémcsõ-nem-telik-meg problémátok?...)

berczy: azt lecsekkoltad az Opciók menüben, hogy a Csilli-villi feltelepítése nem állította-e át a játékbeállításokat úgy, hogy nincsenek engedélyezve a letöltött tartalmak? mert úgy emlékszem, a Nightlife óta minden új kieg feltelepítése átállítja ezt az opciót (és sok más grafikai beállítást is!). Asszem, a kis fogaskerekes almenüben van a lehetõség, hogy engedélyezd (enabled) a letöltött cuccokat (custom content).
Ha már lecsekkoltad, akkor bocs.

Mike at home
menj el egy mûködõ étterembe, nézd meg miket használnak, milyen bútorokat, aztánn építs magadnak egyet, vedd fel a személyzetet, nyiss ki

aztán majd meséld el, ha megélsz belõle, akkor hogy csinálod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a házi cuccok tekintetében az Egyetem hozta a legnagyobb váltást, ott volt a legtöbb ilyen gond, azóta kevesebb
a GL-lel mindenem kompatibilis

ha valami egyszinü kék, akkor bizony törölni kell, nem fog megjavulni
a letöltési helyen meg kell nézni, nem tette a fel a készítõ egy újabb verziót

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
nekem csak újra kellet telepíteni a CEP-et és mûködnek a letöltött cuccok.
rage
A Glamour Life Stuff-nak immár van clone cd verziója
DT4 + SD4Hider kell az indításhoz újra.

rage
Mike ! Neked volt ilyen gondod a Glamour Life telepítése után?
Vagy minden letöltött cucc mûködik ?

berczy
Hello!

Segítsetek pls. Felraktam a csilli- villi cuccokat, de a letöltött cuccok nem akarnak menni. Kéken villognak és a választhatók között nem jelennek meg. Felraktam már a CEP-et is, de így sem okés.

Please Help!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

éttermet szeretnék nyitni hogy lehet ?😮<#pias>

Get a life!

Oooops sztornó.Mégiscsak visszaadta egy kis idõ múlva mindkettõnek.Na belekezdem egy boltba.Ugyanis az ürgének most 5 piacvezetõ üzlet kellene.Most fiatalítottam vissza úgyhogy meglesz az is.Igaz a lányoknak adom át folyamatosan a tudást.Ha mindent átadok akkor nulláról kell megint kezdeni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
majd letesztelem neked

Kodlovag
Nem tudom, de ez azért durva bug lenne.
Én eddig még csak kétszer teljesítettem az életcélt. Egyszer 20 legjobb barát, és egy másik simnek éppen tegnapelõtt 20 szeretõ egyszerre. Viszont biztos, hogy egyiküket sem fogom elköltöztetni, nagyon jól megvannak a jelenlegi helyükön.

Létezik az,hogy a Belvárosból átköltöztem Tengerszemfalvára és minden családtag-már akinek volt-elvesztette az örök platina életcélszintet.Vagy a progi buziskodik velem?

Az igaz,hogy olyan mintha eladnád,de a lojalitás csillagok akkor csökkennek rendesen.

Ha elfogy a kedves vevõk türelme a pénztárnál,akkor csapják földhöz a tatyót,olyankor a beszerzési árat kapod vissza,ha feltakarítod(asszem).

Az Egyetemben.