Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Nem vesznek el.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Get a life!
A kiegészítõ beépül a játékba, ennyi.
Amúgy nem is sokat kellett volna visszaolvasni, volt már róla szó,
az utóbbi pár napban bõven.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha most felrakom a Csili-Vilit, akkor nem fogok tudni az én fullos Simemmel játszani?
Még akkor se, ha elõtte biztonsági másolatot készítek róla?
Ez így értelmetlen lenne!!!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
A kollekciók között nézd meg, ott lesz külön, hogy Csilli-Villi kollekció
Ezek vannak benne, illetve a ruhák még.(Öltönyök, bundák, pizsamák...)
Get a life!
annyi az össz bútor
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
most az egyik simemnek több mint 300 ezer aspipontja van
Felraktam a Galmour life-t, de egyszerûen nem találom az újdonságokat benne! Van 10 új férfi-nõi ruha, de ennyi amit találtam plussban! A bútorokat is átnéztem, de semmi "extravagáns", luxus cuccokat nem találok. Vannak egyáltalán? 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Life-ot. Eddig szép és jó. De nincs hozzá cd-m amivel eltudnám indítani. Szóval arra akarok kijukadni, hogy van e??? valakinek CD kép hozzá. Ha van,
akkor lécccccci<#worship>#worship>, kitudnál segíteni vele. Köszike.
õk igazából a szolgáltatásból gazdagodtak meg, napi cc 10-20k bevétel mindig van, nem kell érte csinálniuk semmit
de itt egy kép
ami nem látszik: a ház mögött 1 jakuzzi, 5 futógép van, karaoke, a pörgõgömb, illetve lent egy medence, elõl mint látod bowling, fent a teraszon egy parti asztal, asztalokkal, bent pedig egy kártyaszoba és egy billiárd terem. plazmatv, a vendégeknek a földszinten 1 wc áll rendelkezésükre (vmiért a zuhanyzót nem hazsnálják sajnos, pedig a sok futkosásától rájuk férne) az emeleten összesen 3
lent van még egy bolt rész, azt néha kinyitom, ha olyan hangulatban vagyok, wc a vevõknek ott is van. mindezért pedig szedek óránként 117-et, ami nem sok, szedhetnék többet is, de így is van úgy 200k-m (ez a kép már archiv, mivel felhúztam még egy szintet, legyen hely a fiúknak ha visszajöttek az egyetemrõl)
(arany 3, azüst 2, bronz 1 pontot ér). és akkor nem marad más, mint naponta hivogatni a boltot
tehát étteremet akkor nyiss, ha gazdag vagy, és tudod gfinanszírozni a 2 szakácsot, 3 pincért, 1 bárpultost, 1 kvpultost, 1 hotesst
és így csak menedzselned kell õket, nem kell beugranod helyettük
a tulaj rohangált összevissza, fõzött, felszolgált, még wc-re se tudott kimenni, annyira nem volt ideje semmire
bezzeg a szakács fõzés helyett tv-zet, kv-zott, a bárban ivott, mindenki pillanatok alatt elfáradt, stb
A házon kívüli kapcsolataikat mindenképpen el fogják veszíteni.
Get a life!
Na most hogy ezt ilyen szépen végiggondoltam, azt hiszem nyitni fogok egy éttermet. Jó kis kihívás.
Get a life!
kössz a tippet, nekem sem tellt a kémcsõ
illetve nem igaz teljesen
amikor Ice anyucikájának adta át a tudást, az hipp-hopp átment (Ice tini korú)
de amikor a itt is bemutatott bamba haverjának (aki mellékesen kõ buta, 2,5x annyi idõ kell a hf megcsináláshoz mint Ice-nak, pedig mindkettõ 0 neat pontja van, és a logic skillük is hasonló) szal amikor vele beszlt, nem nagyon ment feljebb a mutató
ami még nagyon tetszik, az a bowling, úgy nyomja föl a kisiskoláskorú simek body-ját mintha húznák
akkor be van kapcsolva, csak nem kompatiblis
Egyébként trükkös dolog ez az átadás. Ugyanis ha ráklikkelsz a tanítványra és elkezded átadni valamelyik fajta üzleti fogást, és folymaatosan beszélgetnek, akkor a sötétkék kémcsõ a feje felett - nálam legalábbis - egyáltalán nem telik. Beszélhetnek ketten a végtelenségig, nem telik meg a kémcsõ.
A trükk a következõ: nem szabad folyamatosan beszéltetni õket, hanem egymás után négyszer kell Átadni az üzleti fogást Folytatással, úgy, hogy mindig gyorsan kiikszeled az elõzõ Átadást, jöhet a Folytatás rögtön. Négy ilyen után megtelik a kémcsõ, és 1-2 percbe került az egész! (Ezt most furán fogalmaztam meg, de aki kipróbálja, látni fogja. Vagy nektek nincs ilyen kémcsõ-nem-telik-meg problémátok?...)
Ha már lecsekkoltad, akkor bocs.
aztán majd meséld el, ha megélsz belõle, akkor hogy csinálod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a GL-lel mindenem kompatibilis
ha valami egyszinü kék, akkor bizony törölni kell, nem fog megjavulni
a letöltési helyen meg kell nézni, nem tette a fel a készítõ egy újabb verziót
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
DT4 + SD4Hider kell az indításhoz újra.
Vagy minden letöltött cucc mûködik ?
Segítsetek pls. Felraktam a csilli- villi cuccokat, de a letöltött cuccok nem akarnak menni. Kéken villognak és a választhatók között nem jelennek meg. Felraktam már a CEP-et is, de így sem okés.
Please Help!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Get a life!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Én eddig még csak kétszer teljesítettem az életcélt. Egyszer 20 legjobb barát, és egy másik simnek éppen tegnapelõtt 20 szeretõ egyszerre. Viszont biztos, hogy egyiküket sem fogom elköltöztetni, nagyon jól megvannak a jelenlegi helyükön.