32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22422 ezt
amit leirtam
játszottál már vele, vagy még nem? -
VL1 #22421 És én mit csináljak légyszíves segíts #22415 -
#22420 Hali
most jelent meg vmi addon:
The Sims 2 Fun With Fashion Addon-tfa -
#22419 nem igaz, hogy nem tudtok telepíteni
egszer már leirtam vhol,, felteszed sorban az összeset, nem kell patch
ha magyar akkor abból sims2 alap, és universuty-ből van külön magyar verzió, a többiben mind alkapból benne van.
az egyetemnél ha hibát ir ki, akkor azt átléped (ignore) aztán felrakod a többit, pets-nél crackelsz, majdf a pets-et elindítod
ennyi -
#22418 a pets-hez van crack, azt használd -
VL1 #22417 Utana letörli azt is amit felrakott. -
VL1 #22416 Most meg ez van. -
VL1 #22415 -
#22414 Sziasztok!!
Ha esetleg tud valaki segítsen nekem!!
Mount-oltam a háziállatok kiegészítőt. Nem is volt gond szépen minden megvolt, ami kellett. A játék indításakor mégis kéri a lemezt. Megpróbálkoztam a Vár az üzlethez is szükséges SD4HIDE használatával, de sajnos az sem jött be.
Van valakinek egy jó ötlete???
Előre is minden segítséget köszönök!! -
#22413 Köszi. -
Zizi4 #22412 A kreálásnál is, meg a tükörnél is, de csak Maxisos tükörrel működik, letöltöttel nem -
Zizi4 #22411 Glamour Life -
#22410 utóbbi -
VL1 #22409 Most mind a kettőt uninstallaljam vagy csak a busniess-t -
CsuHuCsu #22408 Hali.Annyit szeretnék kérdezni hogy sok új cucc van benne tehát:Ruhák, épületelemek stb,és megszünt az hogyha nem sarok van akkor nem lehet odatenni semmit (hogyha a sarkot megfelezzük mit a sims 1-ben).Előre is köszi
-
#22407 jah, az új bőröket kreáláskor, az új nyakörveket Lvileg már játék közben rálehet tenni az állatkára.. -
Gólya #22406 azt hiszem, a boltban tudsz venni nemcsak alap-nyakörvet, meg ilyesmik
de lehet, hogy a tükör előtt is tudsz már válogatni - nem vagyok teljesen otthon ebben - most épp nem az állattulajdonos simjeimmel játszom, de valami ilyesmi rémlik -
#22405 A csili vili cuccoknak mi az angol neve? -
#22404 Ha a cicám kap előléptetést, akkor valami Fur-okat (bőr) unlockolok?
Hol? Kreálásnál vannak spec bőr és szőrtipusok? -
Gólya #22403 hááát ...
végül is elküldtem a csajt egy másik közösségire, itt nem volt semmi gubanc, úgyhogy valószínűleg meg kell néznem az előző telket, hátha ott van valami (pedig a Pets felrekása után megnéztem minden közösségi helyet, s ami gyanús volt, kiszedtem - már lassan csak Maxis-cucc marad rajtuk) -
#22402 Hmmm...Én a Sims Resource-sról szoktam tölteni. Most szedek le pár autót. Azokkal még sose volt gondom, pedig a sims1 óta onnan szedek le cuccokat. -
Gólya #22401 letöltött cuccod?
mert nekem most nagyon gyanús egy szép fehér háztető - pedig az MTS2-ről töltöttem, s onnan még nem nagyon van olyan letöltésem, ami eddig zavart volna (és megint a városi kirándulásnál dobott ki)
mondjuk még megnézem azt a telket is, ahová küldtem, hátha ....
de ha eddig nem omlott össze, akkor most mi van vele, nem értem -
Gólya #22400 nekünk megy, mióta megvan a Pets, s most játék közben - épp a városba küldtem a csajt - írta ezt ki, s elegánsan kidobott a játékból
tulajdonképpen mi ez? -
Gólya #22399 pardon, ezt nem tudtam - de mint írtam, nem használom, mert nem igazán követem annyira a simeket, hogy még a fürdőben, vagy a WC-n is nézegessem őket -
#22398 a sexysimet nézzétek meg -
#22397 a censor parancsot kivették már egy ideje -
#22396 Nem semmi szerető vagyok:
-
#22395 Hmmm...akkor uninstalld és próbáld feltenni megint. -
VL1 #22394 Amikor felraktam Business-t
-
Gólya #22393 passz, én nem szoktam használni, mert nem zavar
próbáld meg a snootysimsen megnézni, ott vannak cheatek -
#22392 Nem kell valamit paraméterként átadni? Igy magában nem megy. -
#22391 Nos. Nekem is ezt irta ki akkor, amikor a régi mentést akartam rátenni az új installálásra.
Letöröltem az egészet és újra felpakoltam mindent. Igaz, kezdhettem elölről, de legalább megy.
Amúgy neked mikor jött elő? -
VL1 #22390 Csak azt ne mondjátok hogy vegyem meg az eredetit. -
VL1 #22389 valaki segítsen -
VL1 #22388 [IMG][/IMG] -
Gólya #22387 közösségi telek, próbafülke - még csodálóid is lesznek -
#22386 Köszönöm, megnézem.
Másik kérdés. Public woohoo... Hol is lehet? Próbáltam már hot tub-ban, meg autóban, de egyik sem volt az igazi... -
Gólya #22385 intprop censorgridsize -
#22384 Igen. Újra kellett telepitenem a open for business-t. Nem vészes.
Másik kérdés. Volt régen egy kikockázást eltüntetö csit.
Az megvan még? Sehol sem találtam.
Simán be kellett irni oda, ahova a pénzcsitet, meg a többit. Valami cifra parancs volt. Emlékszik rá valaki? -
#22383 mivel nincsenek boltjaid, szerintem ne zavartasd magad
a lényeg az, tudsz-e majd boltot nyitni
ha nem, akkor mehet a telepítés újra, sajna :(