Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legszívesebben azon játszanék mindent.Azért a 2000 SP4 csak kisbb erõforrást zabál mint az XP SP3.Csak az a baj,hogy az új játékok,driverek már nem támogatják régóta.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Meg 3 pénzeszacsit emlegettek,nekem 2 pottyant le,az egyik 10000 a másik 7000 simit tartalmazott.

Csak,hogy az is benne legyen,de nem figyeltem a feltöltéskor.Egyébként a lelki béke miatt már egyetemistaként is örök platinám van.

Mike at home
nem baj
bár a desktop nem tom minek 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mindig azon gondolkodom, hogy vakációs kieg helyett inkább a hajótörött krónikák kellett volna
az jobb mint a vakáció, minden tekintetben

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Meg a képméretet is..ááá

Elbasztam az elsõ képet..<#lama>

Na átpakoltam a Sims2-õt Win2000-re.Úgy megy mint a szél,a sok egyedi tartalommal is.

Kaptam is egy lámpácskát másfél szemeszter után..

Kértem is tõle pénzt,lelki békét és szépséget.😊

Lehet,hogy a Win2000 miatt jött a dzsinn?<#idiota>

Na ez az...

LeWyTy
Most hogy így mondod...
De nekem akkoris teccik!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mike at home
legyetek szívesek olyanokat is berakni, amiben éppen játszotok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csak nem illenek a stílusgoz az ablakok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Csori
csicsa kecó 😄

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
nekem is van csicsa alakú házam, de ezek az egyszerûek nálam nyerõbbek. a tetõ nem lehet alacsony ha be van építve a tetõtér. hülyén nézne ki ha a lapostetõre tennék szobákat 😄D

már ne is haragudj, de az hogy Neked nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy nem is jó
tudod én utálom a spenótot, de azért nem mondom rá, hogy nem jó

Mike at home
szerintem meg nemcsúnya

Hali!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e vkinek vagy vmi linken szomszédság szerkesztõ program??? (magam alakítom ki az utcák elhelyezését,a táj kinézetét)
Léccy írjatok.
Elõre is THX.
Legend Killer
nekem a jútúbos múvinál betöltéskor azt írja, h not avaliable v mi a szösz :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

LeWyTy
Ez egy ház!:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neharagudj, de ez a ház formailag unorító!
Hogynézmáki 1 baszomnagy kocka meg 60m magas tetõ.
Minnyá mutatok neked házat...

Csori
hátha valakinek teccik. igaz, h nincs teljesen kész, és berendezve pedig szinte egyáltalán nincs, de elég érdekes ház alakult ki.

The FlashBack
akkor mondj valami okosat a #30951-re is😊)

köszike

Van itt minden kérem...😊

The FlashBack
amúgy LOL, egy topikban sem láttam még youtube videót a fejlécben😄

The FlashBack
üdvsheló

kérdezném, hogy tudtok-é olyan (nem eredeti) kieget, (tehtá ilyen hómméd) amivel kastélyt lehet építeni?
Ha valahogy lehet, csak ezért feltenném a gémet újra😄
köszi

Hát elég gagyi is....

Errõl hallottatok már?
The sims 2 - Lakásmánia

Alkosd meg a saját bútoraid a világ talán legnépszerûbb játékához! A Lakás mánia megajándékoz azzal a különleges lehetõséggel, hogy létrehozhatod saját bútoraidat és díszítõelemeidet, majd exportálhatod õket a „The Sims 2”-be! Nem számít, hogy asztalokról, székekrõl, konyhai felszerelésekrõl vagy növényekrõl van szó. A Lakásmánia segítségével megváltoztathatod a lakást, sõt teljesen új berendezést hozhatsz létre. Még a felszerelések egyes elemei, így az asztallábak vagy a szekrényajtók is módosíthatók, sõt a saját képeidet és fotóidat is felhasználhatod. Így hát légy kreatív, és rendezd be tetszés szerint a simjeid házát!
A Lakásmánia egy különálló tervezõeszköz, mely a „Sims 2” nélkül is használható, az exportáláshoz azonban a „Sims 2”-re is szükség van.

reptér ügyben: pl. tsr

Na ezaz..ha belepakolsz mindent,akkor nagyon erõs gép kell hozzá(persze hiperübermegabrutál grafon,ahogy én játszom).😊Az utóbbit sajna nem tudom nekem elég az ami van.Apropó mi van Devidssel?Fel akartam egy pár borítót rakni,és az összes store és bonus cuccot,de nincs már meg az ftp elérésem.

Már most röcög,hát mi lesz ezután...Azt hiszem Win2000 alól fogom játszani.😊

Hali!!!
Olyan problémám lenne hogy a játékba beletettem elég sok kiegészítést és így akad a játék!!!!
Mit tegyek ellene?????
Léccy segítsetek!!!!
És még egy olyan kérésem lenne hogy ha vki tud reptér vagy autószalon kiegészítést küldje már el vagy adja meg a linket ha tudja!!!
Elõre is köszi!!!
😊
Mike at home
ahgy elnézem végre több család is lakhat egy teleken
klafa
ami rossz, hogy valszeg izomgép kell hozzá

Mike at home
berakom, oksa

Na most néztem igazán a körmére a Nagyvárosi élet c. expansionak.Hát nem semmi lesz.😊Ezzel a teljes Sims sorozatot lekopintották,ugyanis lehet majd benne varázsolni.Tényleg Mike van a hivatalos oldalon video,azt nem tudod a FreeTime helyére berakni?Tök jópofa.

Shiwo
elvielg juzer - dokumentumok - ea games - the sims 2

mondjuk nekem nem csinált ilyet.. esetleg azt próbáld meg, hogy a sims-et magát nem a program files-be mented, én legalábbis vista alatt nem mentek oda semmit, mert az a $ß@& nem enged hozzáférni akkor

ha az sem segít, lehet valamely kiegészítõd hibás

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Csori
lehet letölteni mindenféle jópofa térelválasztó elemeket, én is azt használok. van olyan mint 1 rakott téglafal, kb a sim derekáig ér a célnak tökéletes.

HoReSz1975
Hová menti a játék mentéseket, melyik mappába <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Hi @ all

Az lenne a kérdésem, hogy felraktam munden Sims EP -t és SP -t, Vista alatt játszom, az utolsó EP7(szabadidõt) índitom el játékra mindig, hiába mentek(telep elmentése, sohasem menti el a játékot <#confused>

Miért <#confused> Valakinek van ilyen gondja vistán <#fejvakaras><#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Fodek
honnan lehet letölteni a the sims online-t? úgytudom ingyenes

You cannot change your fate... ...No man can

Melyik kiegészítõbe lehet elérni az 1/2 fal építését?
Carlos
Ment pü Mike!

Þór vígi þessi rúnar

Legend Killer
Eme kis szösszeneted: #30925 😊 és fõleg a kurvás rész 😄D. Meg az utána jövõ hsz amiben a recska említés van 😄.

Amúgy meg aki nyem válaszol privimre 😛 *morcizik* az csak ne mivanozzon 😄. Vagy nemtom 😄, nyugodtan visszaírhatnál.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ReaL KiLLeR
Mivan? 😄 Semmi utalás nincs arra a hozzászólásod területén, hogy mi váltotta ki ezt a hatszájú jókedvût, vagy ha úgy vesszük, hogy egy "D" egy gyûrûszerelvényt demostrál, akkor pondrót vagy kukacot. 😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Legend Killer
😄DDDDD

ReaL KiLLeR
A Singles-ben, legalább a 2. részében lehet... 😄
Természetesen nem kell, hogy egy GTA Vice City-t bújtasson a játék vagy joggal kapja meg az erotikus besorolást, de a szexjeleneten lenne mit realizálni, viszont nekem teszik a maga kis ~ "komolytalan" stílusában a game, pl. a simek gesztusai, megnyilvánulásai usw. :-) Minden részlete együtt egy elragadó egészet alkot, csak a lehetõségek közül említettem egyet. :-) Bár én nem akarom, hogy elvesszen a játék egyedi stílusa, hangulata.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Mike at home
nulla az esélye

Mike at home
persze, meg lehessen recskázni is

Hello.
A legújabb benne szerintem a szabadidõ vagy az IKEA amit nem tudom hogy kell-e crackelni!DE viszont tegnap éjjel még azt is csináltam h feltettem az alap sims 2 és feltettem hozzá az állatos kiegészítõt és ugyan ez volt a probléma, majd ismét újratettem csak ezután a jó utat c. kiegészítõt és megint csak ez volt a baja😞 Szóval nemtudom mi lehet a baja😞
Itt a lista hogy mi van a megapackomban:
University - Egyetem
(The.Sims.2.EP1.Egyetem-TandBeRg)
Nightlife - Éjszakák
(The.Sims.2.EP2.Ejszakai.elet.Repack-TandBeRg)
Open for Business - Vár az üzlet!
(The.Sims.2.EP3.Megnyitottunk-var.az.uzlet.Repack-TandBeRg)
Pets - Házi kedvenc
(The.Sims.2.EP4.Hazikedvenc.HUN-TandBeRg)
Seasons - Évszakok
(The.Sims.2.EP5.Seasons-RELOADED)
Bon Voyage - Jó utat!
(The.Sims.2.EP6.Bon.Voyage-FLT)
FreeTime - Szabadidõ
(The.Sims.2.EP7.FreeTime-ViTALiTY)
Cuccok:
-------
Family Fun Stuff - Mesés díszletek cuccok
(The.Sims.2.SP1.Meses.Diszletek.Repack-TandBeRg)
Glamour Life Stuff - Csilli-villi cuccok
(The.Sims.2.SP2.Csilli-villi.Cuccok.Repack-TandBeRg)
Happy Holiday Stuff - Télapós cuccok
(The.Sims.2.SP3.Telapos.Cuccok.Repack-TandBeRg)
Celebration! Stuff - Bulis! cuccok
(The.Sims.2.SP4.Celebration.Stuff-RELOADED)
H&M Fashion Stuff - H&M divatos cuccok
(The.Sims.2.SP5.HM.Fashion.Stuff-FLT)
Teen Style Stuff - Trendi tini cuccok
(The.Sims.2.SP6.Teen.Style.Stuff-RELOADED)
Kitchen & Bath Interior Design Stuff - Konyhai és fürdõszobai lakberendezési cuccok
(The.Sims.2.SP7.Kitchen.And.Bath.Interior.Design-FLT)
IKEA Home Stuff - IKEA álomotthon cuccok
(The.Sims.2.SP8.IKEA.Home.Stuff-RELOADED)

Remélem tudtok segíteni!

E-Mail címem: [email protected]

Elõre is köszi szépen!
Üdv, Axei!
van viszont egy "fekete számítógép", ami úgy hiszem, szintén az insimenatorról való, azon van ilyen lehetõség (hitelfelvétel) - sõt sok egyéb is, ami igen hasznos
legutóbbi kieg. óta nekem nincs fenn, de a megelõzõig remekül mûködött - szerintem érdemes utánnézni, ha nagyon szükséges

ReaL KiLLeR
Nem biztos, sõt nem is valószínû, hogy ez a hozzászólásom elvezet a megoldáshoz, hiszen nem tudom az adott gépen futó operációs rendszer fajtáját / verzióját, és a Sims Megapack taratlmát sem, de:

Nekem Windows Vista Ultimate rendszerem van, és a Sims 2 eredeti alapjáték feltelepítését, pontosabban elindítását követõen bármiféle kompatibilitási beállítás ellenére ugyanez a hiba jelentkezett nálam. Néhány próbálkozás után letöltöttem egy hivatalos frissítést, amivel már elindult. Viszont gyanítom, sõt biztos, hogy egy újabb kiegészítõ lemez feltelepítése is megoldota volna a problémámat.

Ahhoz, hogy a frissítés lehetõsége esélyt jelentsen neked, tudni kell, hogy a Sims 2 Megapackban melyik a legújabb kiegészítõ lemez.

Másik lehetõség egy másik crack, pl. egy Reloaded vagy hasonlóan ismert nevû csapat törésének beszerzése / kipróbálása. Ezt azért mondom, mert azt a fájlt írtad felül a crackkel, amelyikkel el kell indítanod a játékot / amelyiket meghívja a parancsikon is, és a hibaüzenetet is ez produkálja végülis. Pl. a Prince of Persia 3D eseében még ezt a hibát nekem egy másik crack oldotta meg. :-)

Küldök neked nálam mûködõ cracket, ha elmondod, hogy melyik a legújabb kiegészítõ ebben a csomagban.