32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• kem001
    Hy, én feltettem a CEP-et, raktam be képeket amihez cep kell, de nem találom meg a játékban :S
    Lehet hogy valamelyik alap képet átszínezései között találom meg?
  • kem001
    Ez igen, amúgy Bellavárában melyik közösségi területen vannak boszorkányok?
  • TopGun
    Sziasztok! Tud valaki segiteni nekem? ha egy simet egy szomszedsagbol pl. aholjo-bol at akarok koltoztetni egy masik szomszedsagba, azt hogy kell csinalni? mert ha kikoltoztetem akkor sem talalom a masik szomszedsagban. A masik kerdesem, hogy boszorkanyokkal melyik szomszedsagban lehet talalkozni? mar nagyon szeretnek boszorkany lenni! :)
  • ssx22
    Coolfire milyen géped van?
  • rage
    Na, akkor remek :)
  • JudyJoint
    Köszi ez megoldotta.
  • rage
    Szia !

Installáld újra a CEP-et !
    Az remélhetőleg segíteni fog.
  • Coolfire
    Lassan már képregényt fogok csinálni..:)
  • Coolfire
    Nem gyenge cucc a Fény Trónja sem.:)
  • Coolfire
    Hoppácska...ezt én is igénybe veszem néha
  • Coolfire
    Ez lemaradt..

Már nem kell kocsira sem költeni.:)
  • ssx22
    Én csak a moveobjects on/off-t szoktam ahsználni amikor beragag a franciaágy és egyik sim fekszik rajta, másik nem tud melléfeküdni. Meg ha jön egy idegesítő szomszéd, percenként becsönget, simem meg nem tud aludni akkor eltüntetem.
  • Coolfire
    Most már a simem áttért a jó oldalra,az egyetemi évek alatt 10-es lett a varázsskillje,ergo mindent tud.Hát a varázsigék nagyon jópofák.:)Csak az a baj,hogy egyszeree nem tudja az összest-gonosz,semlegesjó-használni.Ja,és seprűn jár melózni.Most "boszorkányapartmant" akarok létrehozni.:)
  • Coolfire
    Pontosan.Én sohasem használtam,építkezéshez meg pláne,hogy nem.:)
  • Gólya #31183
    szerintem semmi gond nincs a cheat-ek használatával, csak egy picit oda kell figyelni a használatukkor
    én elég gyakran használok közülük sokat - el ne kiabáljam, még eddig soha nem csináltak semmi galibát
    persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja
  • Coolfire
    Nekem kiadja az egyedi tartalmakat,mondjuk ezek hivatalos cuccok(bonus,store etc..).
  • Coolfire
    Ezért nem szabad cheatot használni..
  • Coolfire
    Bakker...ilyen bugos?Hát mindjárt leszedem...Nekem még egyik sem jött elő,de ha jelentkezik akkor annyi neki.:)
  • JudyJoint
    Sziasztok!

Nem tudja valaki közületek, hogy amióta az apartment life-ot feltelepítettem, miért nem jelennek meg a játékban az egyedi tartalmak? Se cenzor, se bútorok, semmi letöltés. Pontosabban az egyedi tartalom menüben ott vannak, de hiába nyomok az engedélyezésre, letiltva marad minden.
  • nnorbika2
    Hali!

Köszönöm a választ! Megnézem a videókarit, ráadásul itt a helyzet az, h mindezt ezt laptopra szeretném telepíteni. Már próbálkoztam, de mindig kb. 15 perc után lefagy a játék.

Köszönöm!
    Üdv
  • Shiwo
    anyám

jól sikerült randi után a simemnek hoztak egy szép nagy csillagvizsgáló távcsövet a jobbik fajtából..le is tették az apartman ajtaja elé..ahonnan persze nem tudom felvenni -.- még jó hogy a dzsin által eldobált pénzeszsákokat feltudtam..
  • ssx22
    Leszedtem az Apartman Life-t, gondoltam ha már egy házban élnek a simek, végre megcsinálják azt hogy mindenhol egyszerre telik az idő, dehát nem... ez a legnagyobb hiába a játéknak...na majd a S3-ban, talán.
  • Gólya #31175
    nem akarok okostojáskodni, csak elég gyakran hallottam már hasonló panaszokat - azért tudnám mindenkinek ajánlani, aki cheat-eket használ, alapművelet legyen a számára: cheat bekapcsol, módosítást megcsinál, cheat kikapcsol - minden egyéb csak utána
    (több ismerősnél jelentkeztek már régebben is problémák - elegánsan ráfogták a cheat-ekre, aztán csendben kiderült, hogy bekapcsolva hagyták a chet-eket, úgy folytatták az építkezést/játékot)
  • Flora2
    Minden lakásban ez van, vagy csak egy bizonyos telken?
    Mert csak egy bizonyos telken ez a hiba akkor előjöhet, ha valami cheat (főleg a boolprop) kavar be. Nem cheat-eltél valamit, mielőtt minden elromlott volna? Sajnos, amennyire én tudom, ez a hiba javíthatatlan, az egyetlen lehetőség, hogy kiköltözöl abból a házból, a helyét sóval szántod fel, és soha senki más nem költözhet oda. :(
  • Gólya #31173
    http://snootysims.com/ - tessék

felhívnám a figyelmet a bal oldalon található felsorolások között a cheats című részre - már az Apartment Life cheat-ek is fönn vannak

használja mindenki egészséggel
  • SF2007
    nekem ilyen gondom nincs csak eza javítgatós őrület
  • Mike at home
    én most abba futottam bele, hogyha azt mondom, tanulja vmelyik új képességet akkor egy pillanatra kinyitja a könyvet, majd becsukja és visszateszi a polcra

nektek is előfordult ez?

régi házamban meg, amikor betöltöm, a négylábúak félig be vannak süppedve a padlóba, a növények mind halálosan betegek. ez is nagyon furcsa
  • SF2007
    hali!
    nekem vmiért a nagyvárosi életbe mindig megkell javítani a zuhanyzót, kádat, slozit ha már használtam...egyszeri használt után mindig javítgatnom kell!ezmértvan?találkozott már valaki ezzel?
  • Mike at home
    jó, adj róla linket
    vagy be lehetne tenni a faq-ba a linkek közé
  • Flora2
    Upsz, most látom, csináltak egy Maxisos tutorialt pdf-ben, képekkel.

Apartman-építő tutorial link
  • Flora2
    Hoztam egy szöveget azoknak, akik már vadul építik az első apartman-házukat, de a játék nem fogadja el/ nem menti el. Talán hasznos tudni.

"A játék hivatalos gájd-ja szerint, ha apartmant építesz, minden lakást be kell rendezni. Amikor a sim-ed bemegy, hogy lakást nézzen magának, csak a következő dolgokat fogja látni: víz- és villanyvezetékes dolgok és szerelvények; füstjelzők; konyhapultok; fali és mennyezeti lámpák. A bútorok automatikusan eltűnnek abból a lakásból, amit kibérel. Ugyanakkor azokban a lakásokban, ahová NPC-k költöznek, a bútorozás aktiválódik, és elvileg ha bekopogsz a szomszédodhoz és bemész a lakásába, látnod kell ott az eredeti teljes berendezést. - - Plusz, apartman-építéskor kötelező az is, hogy a "közös területet" berendezd, egy-két szórakoztató célú egységgel, hogy a szomszédok tudjanak hová öszegyűlni és szórakozni."

A fenti szöveget a modthesims2 fórumán írta egy építkező.
  • Coolfire
    Levágtam a mentéseim,és elkezdtem újra.
    Most gonosz egyetemista boszorkány lett a simem.:)
  • Gólya #31165
    roofslopeangle /15-75/ - adjust the slope angle on all roofs on a lot

Mike!

valahova felülre jó lenne kiírni a snootyt, mert rengeteg kérdésre választ kaphat minden simsező az oldalon
  • Coolfire
    Hmmm...ez hasznos nfo volt,mert az ilyesmit jobban szeressük..:)
  • Dominic901
    hali
    hogy lehet a tető magasságát változtatni?
  • rage
    Csak érdekességnek :

A Gamecopyworld-ön megtalálható mini image a 4.30-as Daemon Toolst és YASU 1.3-ast használva tökéletesen elindul az eredeti exevel.

Legalább így egy hibalehetőség kilőve.
  • cseri001
    azt hiszem, nem mindegy, hogy honnan hívod a másikat. próbáld meg a sok "jacuzzis" telekről hívni a kiválasztottat (valami forrásizé a neve), hátha működik onnan....
  • kem001
    bárhonnan letöltheted
  • Adaminho
    Sziasztok! Tudtok egy olyan oldalt ahonnan normálisan lelehet tölteni a The Sims 2 alapjátékot ? előreis nagyon köszi
  • Flora2
    Nekem is feltűnően hosszabb lett a betöltési idő, akármilyen telket töltök be.
    Én nagyrészt az új NPC-kre gyanakszom egyébként. Az Apartment Life annyi új városbeli sim-et generált nekem, hogy a városomnak kb. kétszer annyi lakosa lett, mint eddig! (Ugye, ezek a speciális városi kulturális csoportok...) Sose volt még olyan - de most már van - hogy ha kinyitja a sim-em a telefonkönyvét, akkor egy másodpercig homokórázik a játék, amíg betölti az összes arcképes kapcsolatát! Én ilyet eddig csak akkor láttam, amikor egy-két simem az egész várost ismerte.
    De hamarosan úgyis minden sim ismerni fogja az egész várost, mert ha közösségi telekre megyünk, ott az összes többi sim, akivel eddig nem ismerték egymást, oda fog menni bemutatkozni! Mindenki bemutatkozik, ez autonóm parancs (amíg valami hacker le nem állítja). Szívás, tele lesz a telefonkönyv 0-10-es futó ismeretségekkel. Ezt realisztikusnak sem tartom. :(