32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Carlos
    szabin voltam
  • Gerygrey
    Még szerencs hogy nekem csak hetente van ennyi időm simsre, így nem unom meg olyan gyorsan :)
  • Carlos
    najó...nem. 15-16 óra alatt.
  • Mike at home
    ,ásrészről az otthoni mehet éjjel-nappal
  • Mike at home
    amiíg fizet óránkánt 100+ pénzt, tőlem ott óbégat ahol akar
    sőt aludhat is
  • Mike at home
    "valahogy egy nap intenziv játék után meguntam. Csajozok meg minden, egyetem kijárva, pet felfejlesztve, skillek feltolva"

1 nap alatt?
  • CsuHuCsu
    Köszi a segítséget.Amúgy szomszédank úgy van meg hogy se crack se semmi és tökéletesen megy,de már nekem is sikerült megoldani a problémát.
  • Gerygrey
    Ezzel én is így vagyok, de ha megunom a játékot élet üzemmódban akkor elkezdek buherálni ezt-azt. Most a filmkészítésre vagyok nagyon rákattanva (volt már egy numerakirály sims2 videoklipem, az fent is van a simmetrián) és ezzel kapcsolatban találtam mts2-n meg itt-ott-amott. Azt szeretem a simsben, hogy a sima "élek, virulok" játékon kívül sokféle módon kiélheti az ember a kreativitását vele.
  • Gólya #22454
    csak - mint ahogy Coolfire is írta - feltétlen zárd le az ajtót
    mondjuk én jobb szeretem a közösségin levő boltot, ui. amikor otthon csinálta a sim, a kedves vásárló egy idő után megkergült, s a bezárt ajtó előtt leállt raplizni, mondván, be van zárva az ajtó - volt olyan sim, aki egész nap ott vergődött
    persze, ha nem sok pénzed van, biztosabb az otthon indított - majdcsak megszeded magad
  • Carlos
    Akkor szerintem épitek egy kis bótocskát a kégli mellé, arra még tellik.
  • Coolfire
    Mondjuk én azt is csináltam,hogy mikor a sim melózni járt,az egyetemről bóreltam egy kis cuccot,akkor lezártam a lakást,és a simek jöttek csőstől a "szórakoztatóközpontomba" amíg otthon sem volt.Kiköhögtek óránként pár simit,már mellékesnek az is jó volt.
  • Coolfire
    Nem tudnak bemenni,ha letiltod.Ha rákattintasz az ajtókra,kijön több opció pölö csak háztarás,v. alkalmazottak és háztartás,v. állatkák és háztartás+ alkalmazottak etc...Ergo a vásárlókat ki lehet zárni azokból a helyiségekből ahonan akarod.
  • Carlos
    Hmmm...mit tanácsolsz egy tök kezdőnek?
    Otthon?
    És akkor mindenki bejön a lakásba? CSináljak mellé egy kis épületet ami e célt szólgál?
  • Coolfire
    Annyira nem,bár attól is függ mennyi lóvéd van,és hol akarod.Én mikor új simmel kezdek először otthoni vállalkozás,majd már mikor megtollasodtam akkor már jöhet a közösségi terület.De ha jó a főző skilled pl. 10-es,akkor lehet kaját csinálni,vagy otthon "szórakoztatóközpontot" létrhozni etc..Először mindig a legolcsóbb dolgokkal kezdtem:távirányítású autó,játékgép,majd ahogy kaptam a lojalitás csillagokat a nagyker árakra mentem,majd a hálózatra.
  • Carlos
    LoL. Lehet, hogy boltot nyitok, mert olyat még nem csináltam.
    Majd meglátjuk.
    Macerás?
  • Coolfire
    Hát úgy semmi tippem nics.Én is néhanapján előszedegetem,nyitok egy-két boltot,nevelgetem a kisállataimat,megcsinálok egy pár álomradit etc..ahogy lejjebb láttam neked is besikerült..:)De most már várom én is a következő kieget.Addig F.E.A.R-ozok.
  • Coolfire
    Lehet még a fényképező automatában és a ruhabolt próbafülkéjében is.
  • Carlos
    Az a baj, hogy megvan ugye az összes kieg, de valahogy egy nap intenziv játék után meguntam. Csajozok meg minden, egyetem kijárva, pet felfejlesztve, skillek feltolva, és valahogy nem találok kihivást.

Van valami 5let?
  • Coolfire
    Alakulgat,csak így tovább..:)
  • Coolfire
    Nem bírnak elszakadni az első sorozat menetétől.De nem is baj.Azért remélem,hogy a Seasons után egy kicsit több kreativitásuk lesz,és kitalálnak valami újat is.Mert eddig ugyebár csak az Egyetem és az OFB volt az.
  • Coolfire
    Szewa "rég láttalak"!Enyire hanyagoltak a szegény simseket?Ejnye..:)
  • Coolfire
    Az alaphoz nincs megbízható krekk.A Money csinált egyet,de az csak a dévédéshez jó.Minikép kell.
  • Coolfire
    Bocsi,még reggel van ez a "rendes" neve POSEDEN-SIMS2EP4.ISO Maxi-Image in DAEMON Tools v4.06 ez 100%-osan műxik.
  • Coolfire
    Hali!Na úrja itt..:)Mint ahogy már Rage kollégával elmélkedtünk,amelyikhez van minikép akkor inkább azt használd.A Petsnek is van maximageja,igaz kitömörítés után egy komplett cédé nagyságú Sims 2 Pets image,de ezt legalább lehet peccelni.
  • Gerygrey
    Na, re... Kezdem feléleszteni a Simmetriát :) Kíváncsi lennék hogy ez a cucc hogy tetszik
  • Mike at home
    látom te sem tudsz keresni, csak kérdezni
  • Iceman90
    Sziasztok!!
    Megtudnátok mondani h.a játék melyik mappában tárolja a metéseket?
    KÖcce előre is!!
  • Mike at home
    hehe, szarrá lehet égni a napon :DD
  • rage
    Seasons

Jelentek meg infok és képek az új kiegészítőről.
  • Mike at home
    A DVD verzióhoz igen
  • bon
    Miért ne lenne. Van jó crack, több ismerösöm használja crackel és mükődik.
  • Mike at home
    ejhaj
    alap sims2-nél nincs jó crack

olvasgasd a faq-t
  • CsuHuCsu
    bocs lemaradt.Sims 2-ről van szó.
  • CsuHuCsu
    Hali.Szeretnék egy nagy segítséget kérni.Tegnap feltettem a Sims-et és örömteli pillanatokkal kattingattam csináltam a szimlyeimet városomat.Aztán jön a bukta mint kiderült nem tudok építeni semmi külső dolgot nem enged építeni:fal,járólap stb.Gondolom ezt mindenki tudja :))) létszi küldjétek már el erre az email címre a jó crac-ket.Előre is köszönöm. [email protected]
  • VL1
    A sima játékkal.
  • Mike at home
    melyik kieggel vannak mentéseid eltéve valahova?
  • VL1
    Amúgy már játszottam vele.
  • VL1
    Igen fel akarom rakni de kijön a hiba utánna elkezdi letörölni amit felrakott ugy oldottam meg hogy feladatkezelővel kiléptem a "Hiba merült fel a frissítéstelepítésekor" hibaüzenetből.
    Így el is indul de ha családot akarok csinálni akkor ki jön egy hibaüzenet.(#22388)
    Remélem tudsz követni.
  • Mike at home
    figy sajnos csak ezt tudom neked mondani, egy belinkelt hibaüziből nem derül ki semmi
    nem sikerült a frissítés
    és én most akkor mit csináljak?
  • modiga
    Naaaagyon köszike!!!
    Megkeresem!