Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Na mindegy, ez a parti katasztrófa lett. Elmúlt, csak a sim emlékei közt maradt meg. Egyszer egy ilyen is kell. Úgysem volt még. Azóta kárpótlásként szereztem neki egy arany eladói medált.

nálam közvetlenül a gyertya elfújása után mindenki - mint az õrült - rohan tortát enni - még az akkor felnõtt sim is
végül is, nem igazán tudok segíteni - nem tudom, mi lehet nálad a gond

Kodlovag
Nálam is körbeültek, aztán gyertyagyújtás, de mielõtt elfújta volna, 6 óra lett, és felnõtt. Ezek után a tortát nem lehetett megenni, csak eltakarítani. Úgyhogy tortaevés se volt.

el nem tudom képzelni, mi lehet ennek az oka
mondjuk nálam több esetben is úgy néz ki a buli, hogy leültetem õket a földre beszélgetni, s képesek végigdumálni a parti idejét
sokszor még kaja sem kell, s így nem kell mindenkivel külön-külön foglalkozni, együtt van a társaság, s a buli minõsítése kiváló
szülinapi partinál szoktam figyelni az idõt, s a vége elõtt úgy háromnegyed órával meggyújtatom a gyertyát, s akkor már a maradék idõben csak a köszöntés, meg a tortaevés van
persze van úgy, hogy ez az elején történik, s utána ültetem le a csapatot dumálni (ezt ugyanis nem szokták otthagyni, mint pl. a jacuzzit, vagy bármi mást)

Mike
ahogy felsoroltad
amúgy meg mindegy a sorrend

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerintem ez meg vmi bug

hi meg tudná valaki mondani ,hogy milyen a pontos sorrendje az összes kiegészítõnek? Én csak eddig tudom : Alap Sims 2 - University - Nightlife - Open for business - Family Fun . És hova megy a Glamour Life?

Elõre is kösz : Áki

Kodlovag
Volt itt róla szó korábban, vissza is olvastam, de nem volt megoldás. Talán azóta van valakinek ötlete...
Na én is beleszaladtam egy olyan buliba, amit a tini lány szülinapjára rendeztem, és kb 1 perccel a vége elõtt a Roof raiser parti visszaesett Real dud -ra. Még a parti vége elõtt visszaemelkedett Snoozer -re, de hát összességében így is katasztrófa. És végül azt mondta, foglalkozzak többet a vendégeimmel. Hát mást se csináltam, nem véletlenül volt addig olyan jó a buli. Pedig szegény sim csak egyszer nõ fel. Egyébként kb pont abban a pillanatban esett vissza a szint, amikor felnõtt a csaj. Na de miért? Korábban eddig sose volt ilyen.
Én arra jutottam, hogy ugye a partipontokat annak alapján adja, hogy mennyi pozitív interakció történik (vagy éppen negatív). Ami ebben az esetben különbözött a többi szülinapi bulitól, hogy egy olyan tini nõtt fel, akinek volt szerelme (kettõ is). És persze mikor fölnõ, ez elveszik, mert tini és felnõtt között már nem lehet viszony. Nem tudom, nem-e ez számított akkora negatív élménynek, hogy becsõdölt tõle a parti. Szerintetek? Csak találgatok itt hülyeségeket? Vagy valakinek hasonló tapasztalat?

lobig
köszi szépen...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Mike
www.gamefaqs.com

Mike
csak a community lotban lehet üzletvezetõ, otthon természetesen nem

lobig
persze ingyen letölthetõ...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
nem tudtok valami official v. nem official game guide-ot a sim 2-höz és kiegészítõihez. olyasmire gondolok mint a prima official game guide.
én találtam a thesims2.ea.com-on, de az csak egy pár oldal volt...

Kodlovag
Köszi. Ezt a setet már régebben láttam is, de nem tûnt fel, hogy van benne próbababa. Közben magam is találtam a simsresourceon hasonlókat.
Viszont ami azt illeti, nem ilyet képzeltem. Hanem olyat, hogy rákattintva kijelölöm, hogy ez mondjuk egy felnõtt nõi próbababa, aztán az összes meglévõ ruháim közül bármalyiket ráadhatom. Valahogy úgy lehetne választani, mint ruhavásárláskor. Végül is minden ruha alapja egy fejnélküli mesh. Valami mûanyagszerû bõrszínnel pont úgy néznének ki, mint egy próbababa. De azt hiszem, egy kicsit túl sokat kívánok.

lobig
az egyik eladómnak van egy arany és egy ezüst medálja, mégsem ajánlja fel az üzletvezetõi kinevezést.... 😞
otthon van a business, az baj lehet?
alsó két szint szórakoztató központ, 3. szint privát szféra. 😊

Mike at home
még nem láttam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

http://www.4eversimfantasy.net/other8.htm

lobig
köszönöm szépen! esetleg valami bõvebb info?

böröczk
Igen, ha megtaláom, szúrok be róla képet... De nem voltak valami hiperszuper darabok, remény persze még mindig van jobbakra : - D

Kumiho #2179

Kodlovag
A lényeg, hogy van remény. Akkor keresgélek tovább.

böröczk
Az add-on-okat is külön könyvtárba kéne, lehet.... köszi, ez figyelmetlenség volt : - )

Másik kérdésedre válaszolva, láttam már, de eddig csak donációs oldalakon...

Kumiho #2179

Kodlovag
Egy kérdés, amit egy ideje már fel akarok tenni, csak mindig elfelejtem. Látott-e már valaki letölthetõ próbababát? Gondoltam csinálnék ruhaüzletet, de hogy néz ki egy ruhaüzlet kirakati próbababa nélkül?

Kodlovag
Oda telepíted, ahová akarod. Akár az összes részt külön meghajtóra. Ugye minden kiegészítõt külön könyvtárba telepítettél?

böröczk
hát ez pompás, nem engedi telepíteni a sims 2-õt KIEGÉSZÍTÕKKEL EGYÜTT más meghajtóra, csak a C-re... pontosabban installálódik mind, csak utána hibaüzenettel leáll a játék indításkor... miért lehet ez?

Kumiho #2179

Mike
üzletvezetõ az az alkalmazott lehet, akinek már 5 pontja van a medáljaiból
arany fokozat 3 pont, ezüst 2 bronz 1

lobig
sziasztok!

tudna nekem valaki mesélni errõl az üzletvezetõs dologról?
hogyan tudok kinevezni valakit üzletvezetõvé? a saját telkemen lévõ üzletnek is lehet valaki más a vezetõje? vagy valami forrást tud valaki adni, ahol minden jól le van írva?

köszönöm a segítséget!

Mike
van pár új bútor

trogerzsiger
ti találtatok új cuccokat a glamour lifeban a ruhákon kivül?

lee86
dejó! mûködött! köszönöm!

¡Hala Madrid!

böröczk
egyébként valószínû, hogy a pets-t már az Egyetem óta tervezik, csak ennek az elkészítése tartott (érthetõ módon) a legtovább...

Kumiho #2179

böröczk
haladj az outfits-tõl egy kicsit lejebb : - DDD (hat, glasses...tejóég)
egyébként én is így vagyok ezzel a kiegészítõvel, az eddigi legjobban várt, sõt, talán az egyetlen igazán várt expanzió...

Kumiho #2179

Shiwo
ill költõi kérdés..a plátói az más 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
szerencsétlen állatokra rucit húzni..

mondjuk várom már ezt a kieget..ez érdekel legjobban az eddigiek közül 😊

amúgy másoknál is belassult 1000L a játék betöltése a kieget feltelepítésével, vagy csak az én gépem kecmet.. (bár ez plátói kérdés, mert tényleg kecmet 😄 )

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

böröczk

Kumiho #2179

lobig
köszönöm szépen...

úgy csináld, hogy tedd be a házat családostól a házak közé, és helezd át õket a másik városban, nem tudom , hogy a magyar változatban ez hogy van írva, nekem csehül van.

lee86
Sziasztok!
van mód családot ugy kiköltöztetni a házából, h utána egy másik városban helyezzem el õket? csak én nem találtam ilyen lehetõséget, vagy tényleg megoldhatatlan? 😞

¡Hala Madrid!

Kösz.
Mike
"ha felteszem a sims 2 csilli-villi cuccokat elveszneka mentéseim ?"

elõtted kérdezték meg 1-gyel

de elolv. mindenem fasza volt ijen fehér azt hiszem platina. azt 1et félre ivott a többi 2öt emg nem

Get a life!

Mike
ja és persze a SimPE sem mûködik, szal ennyit az a pár cucc nem ér

Mike
jó ez a glamour life (csilivil cuccok)
nálam pl. fagy a bodyshop
pontosabban kiirja, hogy a program crashed
asszem visszateszem ahogy volt

Mike
megváltoztattam 😊
de jópofa volt
éltecél: 200 sajtosszendvics megeveése
a vágyai mindig a sajtops szendvics körül forogtak 😊
sajtos szendvics készítése, feltálalása, beszélgetés a sajtos szendvicsrõl, más rávétele sajtos szendvics készítésére 😊

Kodlovag
És megcsináltad, vagy megváltoztattad újra?

Mike
én max 1x szoktam nekik segíteni
aha
de nem baj, így érdekesebb, életszerübb

Mike
persze nagyon vicces amikor nem úgy használod
ilyen volt nekem a sajtos szendvics életcél

Mike
szerintem ez a csúcs
véletlenül sem olvasnád el, amit elõtted irnak, igaz-e

Kodlovag
Utánanéztem ennek a házi feladat dolognak. Hogy mitõl függ, mennyire gyorsan csinálják meg. Nem számít, hogy A+ a jegye, az se, hogy mennyire neat, meg mennyi a logic skillje. Egy dolog számít csak: meg kell kérni a szülõt, hogy segítsen. A szülõ a házi feladat készítése közben megtanítja a gyereket tanulni. 2-3 alkalommal segítesz neki, utána már magától is nagyon gyorsan megcsinálja.
Ki is próbáltam. Elõször kellett neki vagy 3 óra, míg megírja a leckét. Aztán tanult a szülõvel 2 (vagy 3?) napot, utána magától is megvolt 1 óra alatt.

Kodlovag
Minden ilyen tárgyat csak akkor lehet használni, ha arany, vagy platina az aspirációs szinted. Egyébként negatívan hatnak. De ez is oda van írva melléjük figyelmeztetésként.

rájöttem h mégsem ojan rosz <#idiota>ojan 20éves picsáim lehetnek <#vigyor2><#eplus2>

Get a life!