32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gerygrey
    Én is megcrackeltem a legális példányomat, hogy ne a gyári cd használódjon, karcolódjon összefelé.

Optimalizáltság: alapjáték szépen fut gyengébb gépen is. Összes kieg és 2+ giga custom content mellett már bajos a dolog, ezen a gépemen már játszani sincs kedvem, mert a játékidő fele töltögetéssel megy el. Én is leginkább "ezért a szarért" veszek új gépet (na jó, ha már megvan akkor aftereffects-t is kipróbálom végre, de a sims a legfontosabb)
  • Coolfire
    Na nyomtam egy az elsőt nosztalgiából,mit mondjak kicsikét furcsa volt.Annyi minden hiányzik a 2-ből..ezt lassan pótolniuk kell..:)Ha a következő(k)ben sem lesz dzsinn én írni fogok a Maxisnak..:)
  • Mike at home
    mi történt Fidokám, hová lett a szép logod?
  • Fido4life
    :D
  • Coolfire
    Most emiatt a szar Seasons miatt készülök(már sokadszorra)felrakni az első sorozatot..:)Igaz időjárásváltozás az nincs benne,de kertészkedés,üdülés etc...van.Húú de várom már.Igaz egy kieg. megjelenése után kb. 1 héttel várom a következőt.Tólem hetente jelenhetnének meg.
  • Coolfire
    Akkor ne tedd...játssz a warez verzával,ebben pedig gyönyörködj..:)))
  • Coolfire
    Hát erről vitázhatnánk...az igaz,hogy jól hangolható grafikailag,de a csúcs grafikához egy atomerőmű kell.Több,mint akármelyik mai csilivili FPS-hez.És ez 2004-ben volt...ergo anno erősen optimalizálatlannak tartottuk többen is a játékot.Ezért a szarért vettem anno 300k-ért új gépet..:)
  • rotator
    Jah, időközben megvettem az összevont Sims 2 + Házi kedvenc pakkot az alapjáték áráért, baromi jól néz ki, szinte sajnálom felbontani. :)
  • rotator
    Már nem tudom, csak arra emlékszem, hogy a legtöbb játék akkoriban már nem futott tökéletesen, ez viszont gyönyörűen ment, meg is jegyeztem magamban, hogy úgy látszik, a Maxisnál még tudnak programozni. :)
  • Mike
    mostantól senki nem kérdezhet semmit, mert az csalásnak minősül, és a csíterek tönkreteszik a játékélményt :)))
  • Coolfire
    Az lehet,de akkor a game nem hipermegaultrabrutál beállításokkal ment.Emlékszem mikor először láttam a Fatal1tyn könnyeztem a gyönyörtől..:)Mekkora volt a különbség.Viszont a medium és high beállítások közt nem sokat látok.
  • Coolfire
    Az valószínű,hogy az alap cd v dvd verzája.
  • Coolfire
    A bocinövényem most a hátizsákomban pihen.Szegény simem minden jó partiját megette eddig.Mondjuk az eljegyzést vele a legkönnyebb felbontani..:)))
  • rotator
    Nekem anno 768MB rammal is tökéletesen futott.
  • Shiwo
    nem..beledugják a fejét a vécébe vagy mittoménmi..de ez 1 humánus gém..
  • jbal
    sziasztok.
    találtam a neten egy csomó verziót.nem tudjátok melyik a helyes ami önmagában játék és nem patch vagy valami?
    a 2.86 gigás?
  • Gerygrey
    Persze, mert a valóságban a fiatalok tehénvirággal zabáltatják meg a nemszimpi koleszos lakótársat, az tök rendben van ám, mi? :D
  • Shiwo
    nem tom biztosra, de szerintem nem lehet..legalábbis kevés tini koru futkoz saját menő vállalkozással a nagyvilágban
  • Captain Sparrow
    namá mostm it nem lehet má erre válaszolni?
    nem nagykoru sim nem lehet üzletvezető? nem lehet otthagyni neki a boltot?
  • Coolfire
    Meg a SATA II vinyó se rossz,meg egy pár mega töredezettségmentes swap.
  • Coolfire
    Heheh...nekem is a régebbi gépemen(épp,hogy elérte a minimum gépigényt,egész a Nightlifeig)kész katasztrófa volt játszani.Már nincs hálistennek ilyen probléma az egyik gép a "régi" Fatal1tyAA8XE 3,2-es procival 2GB rammal és egy 6600GT-vel,a másik amit most vettem az öcsémnek egy asusA8N +3500 szintén 2GB ram,egy radeonX1300-al.Ezeken elszaladgál.A RAM mennyiségére ügyelj,a többi részletkérdés.:)
  • Shiwo
    én is...
  • Gólya #22480
    ezért van neked otthon boltod, nekem meg közösségin
  • Mike
    én meg utálom a töltögetést
  • Gólya #22478
    igen, ez engem is bosszantott - ezért is kedvelem jobban a közösségi telket - az én házamba az jöjjön be, akit én ott szeretnék látni
  • Mike
    Nomadizálás alatt ilyet kell érteni:
    nálam eddig ez volt a csúcs, csak aludni mentek be egy viskóba

• Mike at home
    2 giga rammal már nem
  • Mike at home
    a pets-ig nagyon baba volt, nagyon finoman scrollozott, most scrollnál kicsit be-be röccen

10+ sim esetén termésetesen

• Gerygrey
    Gondolom azért a "megröccentés" nem olyan mint az, hogy elindítom a sims2-t, lefőzök egy kávét, meg kimegyek egy cigire, addigra (talán) elindult a game, majd a telón elolvasom a mailjeimet meg az előző napi híreket az esgén mire betölti a várost... Komolyan mondom, még nem mértem, de a játék és a város kb 10, egy család pedig kb 2-3 perc, míg betölt...
  • Coolfire
    Ezen a konfigon már vígan el fog szaladgálni.Mondjuk a Sims 2 bármilyen gépet megröccent..:)
  • Gerygrey
    Nem, snootyn volt egy kép hogy tavasszal kint van a hifi a teraszon :) (vajon tönkremegy ha ráesik az eső?)

Amúgy picit off, meg nemis, de hogy megy a gépeden a sims, mondjuk bonyolultabb telkeken sok simmel? Csak mert hasonlót veszek én is hamarosan (3800+ 7600gt 1 - pár hónap múlva 2- gb ram) és nagyon fontos szempont hogy makulátlanul menjen a sims, ikább spórolok még ha ez gyenge.
  • Mike
    no akkor vége a kertben nomadizálásnak :)
  • Gerygrey
    Szerintem biztos beesik, azt írták hogy a kinti tárgyakat is belepi a hó, valószínűleg a tető alapján állapítja meg, hogy mi van kint meg bent. Arra leszek még kíváncsi, ha mondjuk van egy teraszom ami fölött van tető de nincs körülötte fal, oda befújja-e a szél a havat, vagy ameddig a tető tart addig méteres hó, a tető alatt pedig zöld fű/száraz padlólap.

Amit még megtudtam, hogy a simek pocsolyafüggők, esőben állandóan a pocsolyában akarnak ugrálni :)

annyira biztos nem lesz túlbonyolítva hogy fűtést kelljen szerelni, gondolom télen ami fedett és fallal körülvett az meleg, ami meg nem az hideg. Bár ki tudja, kandalló eddig is volt, el tudom képzelni hogy le kell rakni minden helységbe egyet, és az egy szobán belül hatásos, mint pl a riasztó.
  • Mike
    és ha nincs tető, beesik az eső meg a hó? ez az érdekes
    meg kell majd fűtőtest is a lakásban?
  • Gerygrey
    Nem hinném hogy kutyáknak külön ruha lenne télire, gondolom egy kutyaház megteszi. Arra leszek kiváncsi ha a kutya bemegy az esőről, akkor megrázza-e magát és összevissza sározza-e a lakást :) egy másik previewban olvastam, hogy akkora hó is eshet, amiben a kisgyerekek meg az állatok elsüllyednek. :D
  • Shiwo
    'Ez nem tréfadolog, akár halálra is fagyhatnak simjeid (és ha a házi kedvenc kiegészítővel is rendelkezel, akkor az állatok is), ha nem öltözteted fel őket megfelelően (természetesen ez fordítva is igaz, ha nagy melegben télikabátban indulnak útnak, könnyen hőgutát kaphatnak).'

magyarán a kutyámra tegyek majd pulcsit ? :P meg tök jó lesz, amilyen intelligens szokott lenni, tuti hogy megpusztulnak kint, mert pl 1ik blökim folyton kint alszik..az télen tök jó lesz neki..
  • Shiwo
    ezzel 1 marhanagy bajjom volt..mikor a simem elhívta valaki ismerősét, pl a barátnőjét, akkor ő se tudott bemenni..ha meg kinyitottam neki az ajtót, néha bepofátlankodott más sim is ..szal engem zavar, hogy nem adhatom meg, hogy a házba rajtam, a családtagokon meg az álatokon kívül ki jöhet be...ill az alkalmazott bejöhet, de most csak ezért nem akarom őket felvenni alkalmazottnak...
  • Bandy11
    Srácok feltettem a pets-et aztán krekkeltem majd nem volt jó leszedtem az itt linkelt mini imaget amivel addig el is jutok hogy bejön a kezdőkép aztán eltünik és nem lép be a játékba tudtok valahogy segíteni?
  • Gerygrey
    Évszakokról egy kis okosság ;)
  • Captain Sparrow
    ezt tök nemértem.
    elvileg ugye ugy lehet kinevezni üzletvezetőnek egy alkalmazottat ha van 5 pontja pedálmdálból és ha kinevezem, és megkérem hogy "vigyázzon a boltra" akkor haza is mehetek és azaz alkalmazott elvezetgeti nekem meg csak telefonálni kell nem?
    meg is csináltam csak mikor hazaakar menni a sim mindig bezár a bolt és kizavar mindenkit az alkalmazott meg hazamegy :S
    mostakkor hogy kell?? vagy az gond lehet hogy az üzletvezetőnek akit kineveztem még tinédzser?