Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem OFB-ben nincsenek meg azok az opciók, amiket kedvesem ráklikkelésekor kellene látni (kiss, hug, appreciate, stb) pedig 100-as a kapcsolat.

az én egyetemista simjeim "albérletben" laknak, csak induláskor rakom õket a koliba
ott viszont minden szobához van fürdõ, ami a szobából nyílik, s a szobaajtót lezáratom a simmel - a saját fürdõszobáját takarítja csak

találtam valamit de nem vagyok benne biztos, hogy az-e amire számítok, angol tudásom szegényes. Gondoltam ti tudtok mondani egy kompatibilis package-t. Az alapjátékkal a "teens_woohoo_and_more_vLAS1a.package"-t használtam, azzal mûködött minden kapcsoalt építõ cselekvés, ami az adultoknál. no megyek, kipróbálom

Mike
modthesims2-n illetve a sexysims-en keresgélj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hello, felraktam az alapjátékra magyar nyelvvel az Open for Business kiegészítõt, és szomorúan konstantáltam, hogy nem mûködik vele a teen woohoo MOD (adult-teen közti kapcsolat teremtõ...). Tud valaki megoldást, hogy a kieggel is mûködjön az adult-teen kapcsolat? Nincs kedvem új nõ után nézni, sem felnevelni, no meg nem véletlenül teen a kis sim... 😉

Mike
gondlom az ott lévõ cuccok értéke alapján
vagy nemtom
kérdezd meg az EA-tól

Kodlovag
Azt mondja meg valaki, hogy mi alapján szabja meg a program egy üzlet esetén, hogy mennyi a belépõ átlagos ára?

lobig
jah, értem, ok.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Mike
dehogy lerakod a földre
plusz egy helyiség ha úgy tetszik, de lerakhatod simán a földre is, bár akkor hajlamosak a vevõk azt nézni

lobig
akkor az hova kerül? a "hátizsákba"?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Mike
veszel mondjuk 10 plazmát, de nem rakod ki egybõl az eladótérbe

lobig
itt most milyen raktárkészletre gondolsz?

Mike
ja és persze olyan kollégiumban kell lakni, ahol van kocsi is

Mike
engem pl. az zavar, hogy önerõbõl meggazadagott srác semmit nem élvez a vagyonából ha egyetemre megy
sõt az üzletet is abból a 2k-ból kellene fenntartani, és pechemre éppen kimerült az áruukészlet, nem töltöttem fel mielõtt elment koleszba
ergo fel kell tölteni csurig a boltot, raktározni pár plazmát készleten, aztán jól eladni

lobig
ha meg hívsz takarítónõt, akkor azt meg te állod!

Mike
nem hisezm hogy az kényszerítés
inkább megkéred rá õket
egyébként meg ki takarít? természetesen a bejárónõ

Mike
nem egészen
pl. az üzletben nem

Kodlovag
Nálad a koleszban ki takarítja ki a vécéket meg a zuhanyzót? Mert a többi sim nem, az biztos. Hacsak nem "kényszeríted" õket. Nálam legutóbb nyolcan laktak egy koleszban. 7 lány, 1 fiú. Képzelheted, hogy a lányvécé már 2 nap után tiszta trutyi volt.

lobig
a töltés is beleszámít? 😄
különben hallottam én valami növényrõl, amibõl valahogy ki lehet nyerni valami löttyöt és az fiatalít. ha van ilyen akkor azt hol tudom beszerezni?

Kodlovag
Nem, az egyetemnél a közösségi telkeken is telik az idõ. Mikor hazamegy a sim, nem fog visszaugrani az idõ. A vizsgáig 72 óra van, és kész. Mindegy, hol töltöd el.

Mike
nem kell anynit tanulni
az idõt meg úgy tudod "lassítani"
1. jó ágy, így kevesebb alvás elég
2. szórakozni, kikapcsolódni köztelkekre mész, ott ugyan telik az idõ, de ugye otthon mégsem

lobig
ez ok, gond nélkül veszem az akadályokat, de alig van szabadidõm. sõt, szinte nincs is! hiába iszom az életelixírt, az itt nem segít. nincs valami más, amivel "lassítani lehet az idõt"???

igen, szerinted<#wink>

eyecandy
Sziasztok a Csilli-villi cvuccoknál, he el akarok menni a városba pl. rögtön kidob. Van erre valami megoldás?

Mike at home
félévi dogát is meg lehet iratni mással

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyébként meg szerintem az Egyetem a legunalmasabb kieg.

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nem olyan borzasztó
a vizsgadolgozatát legrosszabb állapotában is megírja 4 óra alatt (sapival még hamarabb), leckét "írhat", ha szerepel az óhajai között, azt a pár skillpontot is megtanulja három nap alatt kényelmesen
mondjuk praktikus saját nevelésû gyereket egyetemre küldeni, mert õ már rendelkezik akkorra jónéhány ponttal, tehát annyival is kevesebb a tanulnivaló
ha kollégiumban van, pl. nem szükséges fõzni tanulnia (hacsak nem kell a tanult szakhoz), nem kell bajlódnia takarítással, nincs különösebb szoc. problémája, mert ugye vannak körülötte
de az sem nagy gond, ha külön lakik
elõbb-utóbb belejösz, fel a fejjel

Mike at home
jóhogy nem akarod mindjárt kasztráltatni

lobig
sziasztok!

most kezdtem egyetemezni a játékban és hát hogy is mondjam...?
ennyi a játék? 8 félév, félévenként 72 órával? hát semmire nincs idõ. állandóan leckét meg félévi dogát kell írni. a 3. félévben vagyok és eddig egyszer voltam a közösségi épületben.
tényleg ennyi lenne vagy valami nem jól csinálok???

remélem tudtok valami tipped adni...

köszi!

Október 17 a nemzetközi release dátum.Igen már sokmindent lehet tudni róla,de még screenshootot alig,új videót meg nem is adtak ki.Asszem a Gamespoton van két gameplay video.A C-A-P-ot viszont már illene kiadni a tetveknek.Elütném valahogy az idõt..😊Ja,még attól félek,hogy nagyon bogárkás lesz ez a kieg.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
az egészet archiválni elég durva lenne
konkrétan a mentések a /Dokumentumok/EA Games/Neighborhoods mappában találhatók
rage
Elõször is, ha új kiegészítõt teszel fel, akkor a mentések nem tûnnek el, hanem folytathatod a játékot onnan.

Azért érdemes kimásolni õket, mert ha esetleg a kiegészítõ nem tetszik, s uninstallálni szeretnéd, akkor az uninstallálással letörlõdik az összes mentésed és a letöltött dolgok is.

Emiatt érdemes archiválni az egész The Sims 2 mappát, amit a Documents and Settings/Neved/Dokumentumok/EA Games mappa alatt találsz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Helló, nézd már majd meg légyszi, mert nincs olyan hogy save game. Ezért ítram ide. De azért köszi elõre is.
eszter
csak nagyjából tudom mer nem vagyok otthoni gép elõtt
c dokuments and settings-júzernév-dokuments-savegames vagy vmi ilyesmi itt keresgélj

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Még 38 nap. Október 21-én adják ki ha jól tudom...
edikee
emberek ! már szinte mindenki tud mindent a petsröl.. mégis még kb egy honapot kell rá várni söt még képek is vannak rolla hát nem nagyszerü ? <#nyes>
de most akkor véglegesen mikor is fog kijönni ? 😊

jó, akkor nem úgy akartam fogalmazni hogy játék célból megunt, hanem már öregedésben lévõ kedvencünk, ha meghal, és már nem lehet vele nagyon mit kezdeni.

Sziasztok.
Valaki mondja már meg hogy a mentett állásokat hol találom, mert felszeretnék telepíteni kiegészítést, de akkor a mentett állások eltünnek. Nem találom melyik könyvtárban van. Nagyon sok hozzászólás van.....
Köszi elõre is...
Ja,még a tüzelési idõszak lenne benne király.Átjönnének a kóbor állatok megdörgetni a szép fajtisza kutyánk/macskánk.Lehetne benne állatorvoshoz is vinni.De szép is lenne..😊

Heheh...megnéztem a Gamespotos képeket..hát ez az anit kegyetlenül várok.Addig fagyasztom a gémet.

Bocs ez nem neked ment.

Egy kicsi off:
Olyan nincs,hogy megunt állat.Ha már valaki vesz/kap vmilyen állatkát akkor tartson is ki mellette ameddig lehet.Legyen az bármilyen állat a legkissebbtõl a legnagyobbig.Hiszen ezzel vállalod,hogy gondoskodol róla élete végig,ha van rá módod.De nagyon sokan nem így gondolkoznak,inkább játéknak tekintik õket,és megunják.Sajnos például ezért van tele Mo. is kóbor állatokkal.

Igen,ott is lesz DNS keveredés.De kíváncsi vagyok milyen neve lesz a skufircnak.Bizti woof-woof.😊Ja meg az animációkra is.

böröczk
Tudnak, írták is. Sõt, keverék is lehet : - D

Kumiho #2179

vajon tudnak majd párosodni az állatok, vagy megunt, megdöglött állatok tartása helyett újból kell venni újat?

Mike
ha a Maxis nem is csinálja meg, vannak kreatív emebrek bõven elegen

van a Maxisnak magyar kreátora?
mert ha igen, akkor lesz puli, meg ilyenek
de ha nem csalnak az információim, olyanra alakítod õket, amilyenre akarod
csak azokat a nyamvadt "ruhákat" ne kellene rajtuk látnom!huh .....

megígérted, megpróbálom betartatni: meg is kell, mutasd õket!<#wink>

Puli, tényeleg az de jó lenne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

meg egy pitbullt, aztán ha valaki nem viselkedik a fórumon .....<#gonosz3>