32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Adig rakj fel vmit,mielőtt nagyobb gáz nem lesz.De az is lehet,hogy "csak" vmi reklám,kém v. trójaid van.
  • Fido4life
    bnem vagyoki benne biztos, meg nincs is vírusírtó a gépemen :D
  • Coolfire
    Ha tudod,hogy vírus miért nem küldöl rá vmi jóféle vírusírtót?
  • Coolfire
    Most nekem is lassul scrollozáskor.Lehet,hogy vmi szart updatelt a windows,de az is lehet,hogy én is bekaptam vmit.Bár mostanság már nem járok olyan sokat "csúnya" oldalakon.
  • Fido4life
    most ideges vagyok mert bhekaptam egy vírust, és úgy belassítja a Simsemet hogyáááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhhhh
  • Mike at home
    ok, jólvan
  • Shevchenko
    Nekedis kössz
  • Shevchenko
    Köszönöm szépen a segítséget főnők
  • Mojlepque
    amikor én hasonló módón jártam el, azért nem engedélyezte a többitt, mert az akkor aktuális kieg-ek nem voltak aktiválva olyan szinten hogy kilett volna választva a belváros is meg stb
  • reménytelen
    Nekem egy ismerősömnek volt ilyen gondja, hogy mindent jól feltett, mégis úgy vette a játék, mintha csak az utolsó kiegészítő lenne fent. Ilyenkor valószínűleg a registryben lehet valami bibi, nála a Windows-újratelepítés megoldotta a problémát.

Ha nem ez a problémád, akkor:
    Mindig az utoljára megjelent, külön mappával és exével rendelkező kieget kell elindítani, mert akkor jó lesz az összes előző.
  • Coolfire
    Na letöröltem(szokás szerint)a régi mentéseim.:)Most olyan életcélt kaptam,hogy legyen 20 legjobb állat barátom...na ezzel mi a f@szt kezdjek?Ez rosszabb,mint az 50 álomrandi..most mehetek mindenhova az állatkákkal haverkodni,mert 20-at biztos nem veszek a portámra..:)
  • Mike at home
    es mieleott megsertodnel, en bizony nehanapjan elolvasom a regi irasaimat, es meg vagyok gyozodve rola, hogy mennyire jok, meg arrol is, hogy 10 ev alatt mennyit romlottam, es mennyire szarul irok ma mar
  • Mike at home
    errol az a tortenet jut eszembe amikor rokat megkeri a skorpio hogy vigye at a folyon

segitenek neked emberek, erre te belejuk marsz? ej ej :(
  • Mike at home
    igy van
    milyen kar, hogy orokbant kaptal

itthagylak a tobbike okulasara

:D
  • Mike at home
    ja es komam, tanulj meg visszaolvasni, mert kb 10 hsz-szel korabban pont ez volt a tema, legkozelebb siman kivaglak innen
  • Mike at home
    es roppant faraszto
    ha nem akarod hogy ellopjak
    a) ne publikalj, nyomtasd ki otthon, neha olvasgasd el mennyire jo az irasod
    b) jelentesd meg offline, azt jobban vedi a jog, nehezkesebb a masolasa
    ezzel egyutt a b. megoldas sem tokeletes

1 kerdes: nalad a sims2 uzleti vallakozas? mert akkor megertenem ezt a "fene nagy" felelmet, hogy "jaj, ellopjak a munkamat"

tudom, nem magyon tetszik a velemeneyem
  • Mike at home
    :) nem okoz gondot
    en pont ezt tartom az internet lenyegenek
    az ossznepi nagy tudashalom bovuleset
    lenyegtelen hogy ki irja
    ezt masokert csinalom, nem onmagamert (illetve de, mert nekem oromet okoz ez) nem nevet akarok szerezni, vagy tiszteletet, hanem csak a kozosseget erositeni
    nem tudom, ti meg megertitek e ezt?
  • Mike at home
    5 karakterre adott hosszas valaszt olvasni legalabb annyira irritalo
  • Mike at home
    hat perste mert azt utolsot kell inditani
    benne lesz minden amit felinstallaltal
  • Coolfire
    Peccselni nem muszáj,mert peccselik egymást.A Pets meg biztos,hogy elindította a többit is.A többi ikont a petsen kívül hanyagold.Ha bemégy a játékba,kiválasztod a 3 városrész közül ahol akarsz élni,létre fogod tudni hozni:a belvárost tengerszemfalvát és egy egyetemvárost.Ezt csak az aláírásod miatt írtam le milliomodszorra.:))
  • Shevchenko
    Sziasztok!

1. Sims 2-t feltelepítem! Ha van hozzá patch felteszem azt is.
    2. Sims 2 egyetem+patch
    3. Sims 2 night life+patch
    4. Sims 2 OFB+patch
    5. Sims 2 karácsony csomag
    6. Sims 2 Csili vili cuccok+patch
    7. Sims 2 Glamour life
    8. Sims 2 Pets

Az utolsót Crackkelem (Pets) mert aztmondták ugy kell,de csak a 8.-al vagyis a Sims 2 Pets-el tudok csak játszani.A többi nem indul el.Valaki tudna segíteni miért.Köszi.
  • reménytelen
    1 db köszönés fórumban egyéb szöveg nélkül erős chathajlamra utal...
    (Súgó: ez nem chat)
  • cangus
    hello
  • Web mester
    Csináltam egy Seasons-os videot. Akit érdekelitt nézheti meg.
  • Fido4life
    teljesen egyet értek veled
  • Coolfire
    És miért nem?Mi van benne buzis?Bakker lenyomok pár 8-12-16 órát intenzíven,családom van, tehát minden percben találkozom emberekekkel,fiú vagyok és mégis simsezem az ősidők óta.Ez csak hülye duma,hogy csak lányok játsszá/játszhatják.Van pár kollégám orvosok ápolók etc.. akik szintén nyomják kevés szabadidejükben(igaz nekem köszönhetően)..:)))Itt is a forumozók nagyrésze kani,és nem a haverja lánya játszik,hanem ő.Én a játékok terén mindenevő vagyok.Most pölö F.E.A.R,Psychonauts és a Sims2 megy párhuzamban.Na vége az offnak.
  • Coolfire
    Ennyi voltál...
  • Shiwo
    ha van is akkor kevesebb, mint az olyanoknak, akik ilyet írnak ide, mint te... és még mielött belém kötnél, van barátnőm, és komoly a kapcsolatunk..
  • MORO67
    Köszönöm a sok segitséget rendes vagy.!!!
  • MORO67
    kösz de nem én játszok vele hanem egy haverom lánya de nem tudnám rola elképzelni hogy buzi lenne.Különben valoban nem manusoknak való
  • [ACP]aSSault
    aki ilyennel jatszik annak biztos vannak homosexualis hajlamai, igaz? :SDF
  • Coolfire
    Belvárost és valamelyik egyetemet hozzáadhatod a szomszédságodhoz.
  • Shiwo
    onnan ,hogy bennelesznek a kieges cuccok, pl hogy ha fentvan a nájtlájf meg a juniverziti, akkor rendelhecc a szomszédsághoz egyetemet meg bevásárló központot vagy mit
  • Shiwo
    sőt, az lett volna a baj, ha 1 könyvrátba megy az összes
  • MORO67
    Azt honnan látommeg hogy tartalmazza a többi részt?
  • MORO67
    Köszönöm a gyors válaszototkat de az nem gond hogy az EA GAMES könyvtárba nem egy helyre telepitette a játékot hanem mindeggyik részt külön egymás alá akkor is látni fogja??
  • ricky
    ha az utoljára telepítettet elindítod, akkor az tartalmazni fogja a régebbieket is!
  • rage
    Telepíts fel mindent sorban
    Ne indíts el semmit, csak telepítsd fel a részeket

Mivel neked az Éjszakák a legújabb rész, azt kell indítani úgy,
    hogy az legyen bemountolva.
    Mást nem kell elindítani, az Éjszakákat indítva a játék tartalmazni fogja az Egyetem elemeit is.
  • MORO67
    Bocsi most értem vissza szoval van egy Sims 2 DVD-m egy egyetem 2 cd-s változat és egy éjszakák 2 cd-s változat ugy csinálom hogy feltelepitem az alapot utána bemotolom mind a két cd-t az egyetemböl ott van egy kis malör felül kell irni az TS2UPD exe file-t és bemotolni a Sims2EP1 mir-t és onnan elindul de mikor utána ugyan ugy feltelepitem az éjszakákat szintén elindul de a többi nem ja szintén kéz cd-s az éjszakák.
  • Coolfire
    Huhh...írd már le,hogy neked milyen sims2-k vannak.