Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
:)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tartalmazza a magyar lengridzs-et<#hehe>#hehe> , s végre a k*cs*g norton is beengedett a FAQ oldalaira...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
ha nem felejtenem mindig el :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most érkezik nekem az Open for Business angol verziója, Az alapom viszont magyar.
Fogják egymást szeretni? Van külön magyarosítás az üzleti részhez? please help...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kösz, elõre is
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
azért a pár cuccért nem éri meg, hogy nincs simPe és hasonlók
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
biztos háttér
boltot is nyithatsz otthon
a tulajsrác pl. a haaverjának is át tudta adni az üzleti tudásait
A sexy simen majd körülnézek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként én is így vagyok vele. Az hivatalos cuccokat sem tudom kihasználni, így nem teszek fel "home made" cuccokat. Ez alól csak mondom a szexel kapcsolatos dolgok kivételek.
de az OFB-hez van ikerhack is
Nem rossz csak nem tudom, majd nyitok még egy üzletet. Eddig egy fodrászatom van. Az már a topon van, de az alkalmazottakat kirugdostam, mert lépten nyomon elkurták az ügyfeleket és nem termeltek annyit mint amennyit kerestek (tõlem). Egymagam felvirágoztattam, de közösségi telken van így nem termel lét (csak ha ott vagyok). Asszem el fogom adni, mert ha alkalmazottat veszek fel elõbb utóbb minden szomszéd sim bohóc sminkben fog mászkálni (bohóc sminket kapnak ha elrontjuk õket.)
Asszem egy mûszaki boltot fogok nyitni. Na most eladjam a boltot vagy csak símán építsem át? Ha eladom a boltot az újjal elõrõl kell kezdenem, azaz a vásárlói csilag gyûjtés ás rewardok, vagy az a simhez tartozik (mert szívesen más rewardokat választanék)?
Én az elsõ egyetemi simjeimmel nagyot szívtam: vannak azok az álatruhába öltözött simek és azt hittem azok a lámások. A tenyeremen hordoztam õket, de semmi. Aztán rájöttem, hogy ezek tuti nam azok akiket keresek...
u.i.: az ikrekhez túrótortát kell enni, ugye?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
teleraktam a helyet oroszlánszáj-virággal meg kávéautomatával, felnyomtam 10k-ra a belépõt és az összes vevõt "elkápráztat"-tam, közbe' meg toltam magamba a kávét.
bowlingoztak, buborékot fújtak, szórakoztak és csak akkor mentek haza mikor már kb. nullán volt az energiájuk. jó poén pénzgyûjtésre, de amúgy felesleges ennyi pénz...
így is van nekik egy éttermük, egy kaja/mûszaki cikk boltjuk, egy robotgyártó/árusító üzletük
igaz ebbõl az étterem nem igazán megy
nekem olyan volt, hogy felment a mutató, de elmaardt a megvett tárgy elvétele, helyette azonnal elmentek
én is így csináltam, a ház elött a kertben kezdtem árulni
semmi baj nincs velük - bejönnek, szétnéznek, vásárolnak, fizetnek! és hazamennek
senkit nem zavarnak, nem úgy, mint tegnap két sim: szabályosan egymásnak estek az üzletben - a végén kihajítottam mind a kettõt (kár, hogy ilyenkor nem lehet rendõrt hívni)
s az is látszik, ahogy nézelõdik, csak éppen nem tudok vele szót váltani, mert ugye egy szellemmel beszélgetni kicsit nehézkes
de nagyon aranyos, mert legalább tisztességesen beáll a kasszához és fizet, nem úgy, mint néha egy-egy vásárló, aki látszik is, beszélni is tudok vele, mégis meglép fizetés nélkül
majd megpróbálom lefényképezni, ahogy nézelõdnek a szellemek, csak általában mindig akkor veszem észre õket, mikor már a kasszánál állnak
ill most mellik jobb? ha otthon nyitok üzletet, vagy ha közösségi területen ? (bár az otthoninál gondolom megspórolok 1 rakat töltögetési idõt :) bár ha közösségi-n csinálok, akkor otthon szokás szerint nem megy az idõ ?
FAQ-t átnéztem, de szívesen várok építõ jellegü tippeket, hogy hogyan is kezdjek neki...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
otthoni kis biznisz kitermel napi 20k-t kb, és nem kell csinálni vele semmit
ez a lopáskár :)
meg még ha pl. iskolában van, akkor is leveszem egyesre a sebességet és nézem, ki jár arra (ui. mint ahogy már mondták, nincs mindig rajtuk a "jelvény", tehát érdemes megnézni, konkrétan ki is lehet "lámás"
verjem meg legközelebb?
mert pillanatnyilag semmi megoldást nem látok