32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Shevchenko
    Köszi.
  • Mike at home
    rendeslz taxit (vagy van kocsid) bemész egy közösségi telekre, és ott keresd a kék automatát
    vehetsz mobilt, mp3 lejátszót és játékgépet
  • Shevchenko
    De csak eggyenlöre azt sem tudom hol van az a Pölö város és hogy kell oda menni,mert most kezdtem el a játékot.Köszi
  • Web mester
    Európába Február 23 a várható megjelenés.
    További magyar infoért klikk ide.
  • Dexantreal
    Hajj, de messze van az még. Thanks az infot egyébként!
  • Coolfire
    Pölö belváros butiknégyes...de nem jobb ezt felfedezni,min megkérdezni?
  • Coolfire
    Általában betartják a féléves megjelenési ciklust az expansionoknál.Ergo:olyan február-március környékén már remélem zúzok vele.Már olvastam egy párszor a cikket,s nagyon várom már.
  • Dexantreal
    Ja, hogy te se tudod.... akkor sry a kérdésért... nincs más hátra, mint türelmesen várni.
  • Dexantreal
    Mikorra várható és mennyit foglal majd a gépen? :S Amúgy jó képek.
  • Shevchenko
    Mobiltelefont hol lehet vásárolni?
  • csokifa
    Sims 2 seasons

A link normálisan bocsi.. :)
  • csokifa
    Sziasztok Sims Rajongóók :)

Már biztos hallottatok róla de itt a sims 2 évszakok!!
    http://thesims2.ea.com/about/ep5_index.php

Valaki nem tudja véletlenül mikor jelenik meg?? Mert arról sajnos semmi információt nem találtam sehol sem... :(

Előre is köszi.

Helloka [#vigyor2

• Shiwo
    éjszakák kell hozzá
  • Herti1
    hali..lenne egy kérdésem..most felraktam a sims2 magyar verzióját..mellé a boltos kiegészítőt..és akkor ott a boltos kieg-nél mutatja az autójelet mintha lehetne venni, csak feketén van áthúzva vagy is nem tudok rámenni..most tölteni kell hozzá autót vagy a sims 2 éjszakák kiegészítő kell hozzá ?? Melyik ?? Help! Kösszike csáó
  • Shiwo
    mikor kilépsz a telekről, akkor megkérdi, hogy mented -e..vagy szimplán az opciók közt..betölteni "gyakorlatilag" nem kell ha mentettél, 1szerüen menj rá arra a telekre, amivel játszottál, és onnan folytatod, ahol elmentetted..
  • Mike at home
    most pontosan mi a kérdés?
  • Big Bad Ryder
    Alapból: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\My Documents\EA Games\The Sims 2 mappában.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Hol lehet elöhozni a mentést a játékba,mert sehol nemtalálom?
  • Amiga
    Nekem tetszett!
  • Coolfire
    És ott is nőnek fel az ajtóm előtt.Tehát az hülyeség,hogy ki kell járatni velük az egyetemet.Sőt én még egy NPC-nél sem láttam 6 vágyat 2 lockkal.
  • Coolfire
    Ja el is felejtettem..a múltkor vmi. gáz volt a mentéssel v. mással,amikor egyetemistát nem lehetett elvenni.Most,hogy tiszta lappal indult minden(del),az összes csajnál kidobta a lakásnál az összeköltözés/eljegyzés/házasság opciót.
  • Coolfire
    Elég nehézkes velük.Eladni,elajándékozni viszont nem akarom őket,mert kölyköket akarok.
  • Coolfire
    Ohohhh...marha vagyok,a gamecopyn van Reloaded crack hozzá.
  • Coolfire
    A házak között vannak a boltok és a parkok.Pakolgass le belőlük ahová tetszik,és máris lesz.
  • Coolfire
    Pedig ahhoz nincs crack,hanem sd4hide és minikép kell hozzá.
  • Gerygrey
    Miért nem rakod fel a petset is? Ahhoz már van normális crack.
  • Gerygrey
    Nem fogom felakasztani magam amiért lemásolták a sims 2 tutorialjaimat, csak leírtam hogyan b*sztam ki egy pancser tolvajjal, ennyi volt a hsz-om lényege, nem a siránkozás.
  • Big Bad Ryder
    Kreálhatnál magadnak egy üzletet próbaképpen és mikor rendezed be akkor megnézhetnéd a "vásárolható" tárgyak között hogy van-e olyan tárgy amit Te keresel.
    Amugy ha fentvan az Ofb és a Pets is, akkor lehet kisállatkereskedést nyitni, elképzelhető hogy csak ekkor lehet ilyen dolgokat is vásárolni.
  • tréj
    már mint ugy érted amikor taxival megyünk?mert én már taxival az összes helyen voltam de sehol se találtam állatost!mindent találtam ruhást,ujságost stb. de állatost sehol.
  • zAkkEr
    A szomszédságba vannak az épületek.....és köztük van az iylen állat shop :)
  • tréj
    csá all lenne egy kérdésem a sims 2 pets-be hol lehet az állatnak ételt,játékot stb. venni?
  • Ewyt
    Köszi a tanácsot, elolvastam, mindent úgy csináltam,ahogy a FAQ-ba írva van, de így sem indul... Már sok fórumon olvastam , hogy ez másoknak is problémát okoz, nem tudtok valami más megoldást ? KÖSZI !!!
  • Fido4life
    FAQ
  • Ewyt
    Sziasztok ! Fennt van már a gépemen a Sims 2 , Egyetem , Éjszakák, ez így még elindul. Ha felrakom a Vár az üzlet-et, azt írja ki: nézzem meg a meghajtóban van -e a lemez... cracket nem találtam rajt, (mind magyar nyelvű) TUDNA VALAKI SEGÍTENI, KÖSZI !!!
  • Coolfire
    Most vettem magamnak két dalmatát,de elég nehéz elférnünk a lakásban.Meg egyszerre tanítgatni,fegyelmezni őket...rosszabbak mint a gyerekek.Ráadásul -egyelőre-egymással nem nagyon szimpatizálnak.
  • Neoncsoves
    szerintem neked vannak homosexuális hajlamaid
  • Shiwo
    az se semmi, hogy elajándékoztam az 1ik kutyám..azóta is rendszeresen visszatér célnak, hogy ezt vagy azt csináljak vele, meg főként 5k-s értékkel, hogy a kutya befogadása a családba..meg félelmeim közt is rendszeresen félti a simem a borz hátsójától..még jó hogy azóta kb. csak 2szer járt nálam a blöki..
  • ricky
    tiszta Dr. Dolittle :DDD
  • Fido4life
    tiszta hű szimuláció ez a Sims 2 :D
  • Coolfire
    Bameg eldobom az agyam...ugye az a cél,hogy 20 legjobb(állat)barátom legyen.Na én marha elkezdtem velük haverkodni,bejöttek a lakásba is.Míg az egyetemi ismerőseimmel szórakoztam szétkapták a legdrágább baldachinos ágyam és a kanapém,de úgy,hogy csak forgács maradt belőle.Mert be kellett volna zárnom az ajtót.Na most nincs hol aludnom,mert nincs egy vasam sem szinte..qrva jó.Szóval arra ügyeljetek kit engedtek be a házba,vagy zárjátok az ajtót.:)