32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• liverpool123
    igen jól tettem fel a videokarim Ati x1600
    valami tipp?
  • Shiwo
    jó kérdés...jól tettél fel mindent ? (külön mappákba) videókarid elég combos ? stb..100 oka lehet így ennyiből..
  • liverpool123
    #22740-re valaki? nagyon fontos lenne
  • ericsson ga628
    Valaki tudna adni a Csilli-villi cuccok-hoz egy serial-t?
  • Dexantreal
    Meg lehetne változó időjárás, meg minden egyéb jó dolog. Sok minden van még azért azt hiszem, amit bepakolhatnak a Sims 2-be.... de remélem a Sims 3-ban ez mind már benne lesz az alap játékban és majd valami új kiegészítők kerülnek mellé.
  • Dexantreal
    Valaki erre valamit? :S
  • liverpool123
    ezt mé csinálja ??
  • Gólya #22739
    mintha láttam volna valahol ilyesmit (görkorit/deszkát), de meg nem mondom, hogy csak dísz, vagy használható is?
    és ki kiáltotta ki női programnak?
    s mennyiben van így köze a lónak az egészhez?
  • Hassan B
    Ha ez sem jó, akkor patch-eld az alap Sims-et, és utána elvileg megy...
  • liverpool123
    kössz haver örök hála
  • Hassan B
    Start menü -> futtatás... -> (beírod:)regedit
    Utána itt a kép, ez majd segít.
  • Hassan B
    Hát ezt így most én sem tudom... :) Valahol regedit-ben...
  • liverpool123
    a régiókódot nem tod hol kell átirni?
  • Hassan B
    Ember...neked kéne tervezned a Sims 3-at...
  • Mike at home
    Ha már női programnak van kikiáltva a sims, a petsbe rakhattak volna lovakat
    lenne istálló, a lovat gondolzni kellene, és lehetne akadálypálya

tetszene

de a kölköknek igazán beletehetnének gördeszkát, görkorcsolyát, a bő, tehénen a gyta, 5 számmal nagyobb poló style-ról nem beszélve
    nigga gettó :)))
  • liverpool123
    de a régiókódot hol tom átírni?
  • liverpool123
    nem lemagyaritott alap Sims 2 és magyar nyelvre állított University
  • Hassan B
    Ha magyar az alap sims-ed, és angol az University akkor figyelmedbe ajálnlom a FAQ-t, ha pedig nem akkor nem tudom... :)
  • Hassan B
    Milyen írásjelekkel tegyük még ki a Leggyakrabban Előforduló Kérdéseket??
  • liverpool123
    hali!!
    felraktam a sims 2 alapot utána fel akarom rakni az egyetemet feltelepiti majd utána ellenőrzi a termék frissességét utána kiir olaszul valami szart és letörli amit feltelepített tehát nem mükszik
    valami ötlet?
  • c115
    Valaki tud adni no cd cracket????????
  • c115
    Na ezt megnézem...
  • Gerygrey
    Igen, azlesszaz, köszi!
  • gettobuxa
    asszem verystrangesims.com most szünetel az oldal épp
    de sims.lap.hu-n ott van ez is...
    vannak fasza beteg dolgok, égett testű, rothadó, transzfesztita simek,
    f@sz alakú méteres szobrok, meg ilyesmi... nemtom mérnem megy az oldal
  • c115
    De ha lehet gyorsan az érdekel....
  • Gerygrey
    Valami aberrált köcsög oldalon láttam olyan mesheket, hogy hatalmas álló bré a simnek, meg luk a hasán és kilátszódnak a belei, ugyanígy hajmesh: skalpolt fej, kilátszódó koponya... Már nem emlékszem a címére de majd megkeresem.
  • Gerygrey
    Hát ez sajna nem úgy megy, hogy van egy progi, fogod és csinálsz egy mesht, sokminden kell hozzá. Angolul találsz infót a modthesims2-n, magyarul meg majd a simmetrián lesz olvasható, ha végre lesz időm feltenni.
  • Gerygrey
    Modthesims2.Com
  • Crazy Mate
    Na szal nem találtam olyan progit neten amivel saját mesheket tudnék csinálni,plz valaki küldje a linket!
  • Dexantreal
    "Az Electronic Arts negyedéves üzleti jelentéséből sok szép dolgot tudtunk meg még: többek között hivatalosan is bejelentették a The Sims 3-at és a SimCity 5-öt.
    A The Sims 3 a cég 2009-es üzleti évében, konkrétan a 2008 áprilisától kezdődő időszakban jelenik majd meg a tervek szerint. Szó esett még a SimCity 5 készültéről, valamint megtudtuk, hogy a kiadó új Simpsons-játékon munkálkodik, továbbá fejlesztés alatt áll a Black folytatása illetve a Road Rush-sorozat egy új része. Mik derülnek itt ki..."

Lol, ez igaz lenne? Azt hittem, hogy csak késöbb :S. PirateClubbon olvastam egyik játék topikban.
  • Gólya #22716
    kb. egy hónapja ajánlottam a faqban, hogy ha van rá igény, összeszedem az általam eddig tesztelt és biztonságosnak ítélt linkeket - talán valahogy elkerülte a figyelmet - vagy tényleg nincs rá igény
    mindenesetre egy privit küldök
  • Kata
    kösz, ez nagy segítség volt...
  • V43 1105
    sims.lap.hu...
  • Kata
    Elkezdtem kiegészítéseket keresgélni, de néhány ablak és autó kivételével nem igazán találtam jó dolgokat. Ami szép lenne, és tetszik, azért mind fizetni kéne (thesimsresource.com meg pár ott hirdetett fansite). :)
    Nektek mint tapasztalt simeseknek, nincsenek felfedezett oldalaitok, ahol ingyenesen letölthető szép holmikat (nem átszínezett dolgok) találni?
  • Kata
    Köszönöm a korábbi segítségeteket, most már minden gond nélkül működik a játék.
  • Teflon Mike
    a Üzlet-et tom telepíteni meg frissiteni is tudja majdnem fölnyílik egy szürke ablak és ottt meg aszondja hogy hogy a SIMS 2 még nincs telepítve vagy helytelenül telepíccsem ujra a játékot :S
  • Teflon Mike
    SZiasztok az miért van mikor fel akarom rakni az éjszakákat fölrakja és mikor kijön egy ablak hogy a telepitő frissíteni akarja akkor le okézom és utána egy pillanat mulva felugri kegy ablak hogy A frissítési folyamat befejezése nem sikerült. A telepítés megszakad. és ezután letorli az éjszakákat :S PLS HELP HELP HELP
  • sastojás
    Sziasztok!

Én felraktam az alapprogit, rá a universityt, majd a nightlife-ot, de a nightlife-nál van egy bonus cd. Azt is fel kell tenni? Vagy abban egyáltalán mi van?

Judit
  • Mike at home
    mondom, van erre külön progi

pl. a sexysims-ről való seethem2.exe

• Vendy
    Köszi Mike at home. Megvan a progi, és mindenféle pózban lehet vele, ami érdekes, de nekem nem ez kellene, hanem az hogy az a hülye pixel eltűnjön, mert nagyon idegesítő. Már utánanéztem a neten, de semmit nem találok... Hogy kell eltüntetni a pixeleket, most hogy azt a kódot kivették? Köszi!