Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.Ezt jól félreértetük.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Pedig az a csúcs..én nagyon szoktam várni.Volt olyan,hogy 50000 simit adott,vagy skilleket,de olyan is,hogy úgy lerongált,hogy simnapokba tellett amíg helyrepofoztam a simem.

Kodlovag
OK, kösz. Bár a kérdés nem arra vonatkozott, hogy a csúcsa-e, mert az életcél mindig a csúcsa egy karriernek. Szóval a kérdés arra vonatkozott, hogy a rendõr karrieré-e?

A jegyekre visszatérve:magas logika skill kell,máskülönben lekapcsolnak.Hülye rendõrök.😊A múltkor pénzhamisítás közben füleltek le,még az ágyam is elvitték.

a mázlista!
ezeket a kérdezõsködéseket ki szoktam hagyni, ui. eddigi tapasztalatom alapján 10-bõl 9 alkalommal akármit lépek, a simem szívja a cumit - így hanyagolom inkább

Igen,az a plafon.Veletek volt már oyan,hogy egy barát befolyása miatt léptettek elõ?Velem most történt meg,azt hittem beszarok..😊Elõször lefokoztak õrmesterré,mert elrontottam a kérdezgetõst.Majd írja,hogy az egyik cimbi szólt egy pár jó szót az érdekemben és elõnyomtak civil ruhás rendõrré.😊

Igen, de ha rámész a munka fülecskére akkor láthatod, hogy nincs további követelmény, tehát az a csúcs (nincs elérendõ képeség szint, nincs további barátok száma, stb..).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kodlovag
A szim kapitány az a rendõr karrier csúcsa?

Cairass
Kösz!
Kipróbálom még ma délután. Kíváncsi vagyok rá...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

nekem mindenesetre tetszik - de az biztos, ha "eredetiben" lennének azok a dolgok (ha nem is mind), amit ez tud, sokkal jobb lenne

na most a kis 7-es szintû élelmiszerüzletemben felmondott a pénztáros - ha jól értettem, kevesellte a bérét
pedig épp csak elérte a második érmet a kasszánál, s abban a pillanatban kezdte a vergõdést (mintha csak a való életet látnám<#wow1>)
mihelyt van egy pici plusz, már elszállnak teljesen
pedig egyébként igen jó dolga volt - annnyit pihent, evett. stb., amennyit csak akart
na mindegy, nem fog megrokkanni az ürge, kicsi bolt, egyenletes forgalommal, még így is van ideje rendbehozni magát, azt hiszem, megleszünk alkalmazott nélkül is

Na sikerült bekerülnöm a titkos társoságba. Csak el kellet röffenem a helyi kávézóba estefele, rögtön ott volt kettõ is. Mint késöbb kiderült több kolis társam is az volt. Most már tudom: fekete öltöny a mellrészén egy láma embléma.
Kicsit többet vártam a jegyhekkeléstõl. Tulajdon képpen ha kutató munkát végzek az többet ér, mert ha nem magas a logikám lépten nyomon elvisznek a rendõrök. A titkos társoság székháza az jó hely, csak állandóan takarítani kellet a konyhát. Ezt leszámítva ki se tettem onnan a lábam. Vettem bele egy ágyat (franciát of course) és lényegében ott tanyáztam. Sajnos a Summa Cum Laudet elbaxtam mert ahoz végig 5* kell lenni én meg csak harmad évtõl voltam az.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most elõször lakik együtt két generáció egy kégliben.Tegnap egész délelõtt a házat építettem át.Arra jöttem rá,hogy mennyi cuccost nem használtam eddig.😊A boltocska már nem fért el,úgyhogy bezártam.Átállítottam az egész bagázs életcélját családra.Most mindenki szim kapitány akar lenni.A nyugdíjasoknál ez érdekes lesz..😊Elb@sztam vagy 5 csiribi gépet,mert állandóan 6 unoka,v. 3 gyerek diplomázzon etc.. ilyen életcélokat adott.Most a két lánymnak keresek kandúrokat feszt randiznak szegények,ráadásul a javasasszony is ótvarokat ad 5000-ért.

Nem rossz cucc,de hátha eszébe jut a Maxisnak ez a dolog valamelyik exp. kapcsán.Nem szeretem azokat a dolgokat amik a gameba nyúlkálnak.

Vannak fajtakutyik és olyan keverék amilyet csak akarsz,a kreativitásodra van bízva.

Nem fog elveszni a mentés,de ha már a Pets ír a mentésedbe(játszol vele),akkor a Pets uninstalljakor leszedi az egészet.

Az alap után teljesen mindegy,hogy milyen sorrendben rakod fel,ugyanúgy mint az elsõ sorozatnál.Patchelni lehet,de nem muszáj,csak a legutolsót(megj. idõ).

Legyél teszter,v. újságíró.Már akkor is játszhatnál vele.

az InSIMenator.net - rõl tölthetsz egy Moneywell Computer nevû szép fekete sz.gépet, amin többek között ilyen bankos dolgok is vannak - szerintem nagyon jó, nálunk már régen megy

én baktériumokat akarok a játékba és minenféle írtózatos pókokat 😄. Én akarok lenni a játékba a krokodil vadász 😄

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

edikee
😊)) hát de most na nagy a fantáziám 😊 jah és ugye nem csak nagy termetü kutyákat lehet majd csinálni ? 😊

Görény 😄 Ne légy ilyen szélsõséges édes 😊 Kutyus, cicus, tengeri malac és papagájocska lesz benne 😄

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

edikee
görény nem lesz a petsbe ? 😊 vagy nyul vagy esetleg tyúk 😊 ?

Hadd kérdezzem meg hogy van olyan sims2 oldal ahol sexy nõi skineket találok? Nylon harisnya, combfix meg ilyesmi! 😊

Bocsi tényleg összetévesztettem! Elnézést.

rage
Amennyiben nem a bolti verzióval játszol, crackeled, s az elsõ cracket használod, akkor ez sûrûn elõfordulhat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ez olyan, minthogy a zenekar februárban elkészíti a nagylemezét, de csak májusban jelenik meg.
Így lett meghatározva a kiadási dátum
Addig megy a reklám, illetve addig mindenki vásárolja csak az elõzõt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Összekeverte a Family Fun Stuff-fal.

edikee
a csilli vill meg a Glamour life nem ugyan az ? :S
am van egy kis gondom : elinditottam a csilli villt és jáccottam vagy egy orát át akartam menni másik házba és kkirta h a csilli vill hibát észlelt :S

Nekem az lenne a kérdésem hogy most nekiállok egy új Sims karriernek egy új házba, majd kijön a Pets, és azt felteszem akkor elszáll a ház? Kezdhetem elõrõl?

Ahogy elnézem sok felhasználónak gondjai vannak a sims2+néhány vagy összes kieg sikeres és müködõképes eredményt hozó telepítésében. Ismertetném az én módszeremet. Eddig mindig mûködött. Nekem az alap sims2 és az összes kiegészítõ magyar nyelven is beszél!!! Telepítés folyamata:
1. Sims 2-t feltelepítem! Ha van hozzá patch felteszem azt is. Nem crackelem
2. Sims 2 egyetem+patch
3. Sims 2 night life+patch
4. Sims 2 OFB+patch
5. Sims 2 karácsony csomag
6. Sims 2 Csili vili cuccok+patch
7. Sims 2 Glamour life

Az utolsót Crackkelem és mûködik. Minden magyar és minden megy.
Amelyikhez van patch azt is felteszem mert javítás!

edikee
am a petsröl már van egy csomo video .. legszivesebben én a simskészitö lánya lennék 😄 akkor már nekem bitti meglenne a pets 😛 am sztetek miért van az h kiadnak egy csomo vidit és még nincs meg a játék a boriton sz.rakodnak vagy mi ? 😄

Captain Sparrow
régen megvotl akkor nem kelett ennyit szarakodni vele..
a sims 2 alap dvd angol...a university meg 2cd-s és magyar is van benne, de angolul raktam fel
régen nemtom mejik volt..most valahonnan leszedem amibe nincsm agyar..de a szar wanadooról csak a magyart lehet

Captain Sparrow
tök idegesitõ ez a szar university
hogyan kell má felrakni...
most felraktam, frisitett kirakta a logo-ját hogy indul el azt erre meg hibajelentés küldése... :@@@@@
pedig má daemon 3.47 van

rage
Nem, csak dekoráció, sajnos.

Mozognak is a tyúkok?

rage

Vannak, akik nagyon unatkoznak 😊
Baromfiudvar

asfa
nagyon jo video már várom!
Pets videó

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
oksa
és ha nem hibás?
akkor mi lehet a baj?

rage
Könnyen meg tudod nézni, hogy a CD hibás-e
Egyszerûen, próbáld meg lemásolni a tartalmát egy mappába
Ha sikerül, a CD jó.

asfa
😮O
megnézem htx

Azzal semmit,valószínû,hogy megsérült a kép/cd/dvd.Sterezz be egy másikat,vagy köpködd meg etc..nem vicc én a winxp-t így telepítettem(agyon van karcolva).

asfa
hyz!
telepitem az universityt és azt irja ki mikor beteszem a kettes cdt h a res/neighboorhodd packageot nem birja felrakni!retryvel semmi és cancellel meg kilép!mit csináljak?

Ha az alapot magyarul raktad fel,akkor az univot is úgy kell,v. átírkálod a cédécsere között a registryt a fakú alapján.Magyar simsre nem fog rámenni másképp egy angol univ.

Teljesen mindegy milyen verza,mert az a grafikába nyúl bele.

Mindben benne van a magyar nyelv.Megszûnt a lokalizáltság az EA-nál.Legalábbis a Simseknél.

Lehet,én is arra gyúrok..😊A sims-orangen elolvastam a maxis chatot,abban azt mondták.

Cairass
Neked még problémásabb, mint nekem!
Sajna nekem nincs University-m.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Captain Sparrow
Hi
vaalaki segicsen!
szalhogy felakarom rakni az egyetemet..
felraktam az alap sims2t (dvd)..aztán erre akartam rátenni az egyetemet (2cd-s, magyar is van benne nyelvnek) és mikor démon túlz 4 volt mindig kiirta azta Hiba miatt leáll windowsos üzenetet.
most visszaraktam a 3.47et, letöröltem minden simset, ujraraktam..
de most aztirja..mikor már majnem kész az egyetem telepités...van a frissités, és a frissitést nem csinálja meg és letörli a játékot.
na..azt tom hogy bennevan a faqban, hogy regisrty meg ijesmi de azt hol kell átállitani meg hogyan..
valaki leirná nekem részletesebben hogyan rakjam fel?? köszi

Lesz (vagy van) magyar verzióhoz Nude Patch?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Cairass
A Próféta szóljon Belõled!
És ami angliában jelent meg?
Nincs rajta, hogy Multilanguage...