32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
liverpool123 #22746 igen jól tettem fel a videokarim Ati x1600
valami tipp? -
#22745 jó kérdés...jól tettél fel mindent ? (külön mappákba) videókarid elég combos ? stb..100 oka lehet így ennyiből.. -
liverpool123 #22744 #22740-re valaki? nagyon fontos lenne -
#22743 Valaki tudna adni a Csilli-villi cuccok-hoz egy serial-t? -
Dexantreal #22742 Meg lehetne változó időjárás, meg minden egyéb jó dolog. Sok minden van még azért azt hiszem, amit bepakolhatnak a Sims 2-be.... de remélem a Sims 3-ban ez mind már benne lesz az alap játékban és majd valami új kiegészítők kerülnek mellé. -
Dexantreal #22741 Valaki erre valamit? :S -
liverpool123 #22740 ezt mé csinálja ?? -
Gólya #22739 mintha láttam volna valahol ilyesmit (görkorit/deszkát), de meg nem mondom, hogy csak dísz, vagy használható is?
és ki kiáltotta ki női programnak?
s mennyiben van így köze a lónak az egészhez? -
#22738 Ha ez sem jó, akkor patch-eld az alap Sims-et, és utána elvileg megy... -
liverpool123 #22737 kössz haver örök hála -
#22736 Start menü -> futtatás... -> (beírod:)regedit
Utána itt a kép, ez majd segít. -
#22735 Hát ezt így most én sem tudom... :) Valahol regedit-ben... -
liverpool123 #22734 a régiókódot nem tod hol kell átirni? -
#22733 Ember...neked kéne tervezned a Sims 3-at... -
#22732 Ha már női programnak van kikiáltva a sims, a petsbe rakhattak volna lovakat
lenne istálló, a lovat gondolzni kellene, és lehetne akadálypálya
tetszene
de a kölköknek igazán beletehetnének gördeszkát, görkorcsolyát, a bő, tehénen a gyta, 5 számmal nagyobb poló style-ról nem beszélve
nigga gettó :))) -
liverpool123 #22731 de a régiókódot hol tom átírni? -
liverpool123 #22730 nem lemagyaritott alap Sims 2 és magyar nyelvre állított University -
#22729 Ha magyar az alap sims-ed, és angol az University akkor figyelmedbe ajálnlom a FAQ-t, ha pedig nem akkor nem tudom... :) -
#22728 Milyen írásjelekkel tegyük még ki a Leggyakrabban Előforduló Kérdéseket?? -
liverpool123 #22727 hali!!
felraktam a sims 2 alapot utána fel akarom rakni az egyetemet feltelepiti majd utána ellenőrzi a termék frissességét utána kiir olaszul valami szart és letörli amit feltelepített tehát nem mükszik
valami ötlet? -
c115 #22726 Valaki tud adni no cd cracket????????
-
c115 #22725 Na ezt megnézem... -
#22724 Igen, azlesszaz, köszi! -
gettobuxa #22723 asszem verystrangesims.com most szünetel az oldal épp
de sims.lap.hu-n ott van ez is...
vannak fasza beteg dolgok, égett testű, rothadó, transzfesztita simek,
f@sz alakú méteres szobrok, meg ilyesmi... nemtom mérnem megy az oldal -
c115 #22722 De ha lehet gyorsan az érdekel.... -
#22721 Valami aberrált köcsög oldalon láttam olyan mesheket, hogy hatalmas álló bré a simnek, meg luk a hasán és kilátszódnak a belei, ugyanígy hajmesh: skalpolt fej, kilátszódó koponya... Már nem emlékszem a címére de majd megkeresem. -
#22720 Hát ez sajna nem úgy megy, hogy van egy progi, fogod és csinálsz egy mesht, sokminden kell hozzá. Angolul találsz infót a modthesims2-n, magyarul meg majd a simmetrián lesz olvasható, ha végre lesz időm feltenni. -
#22719 Modthesims2.Com -
Crazy Mate #22718 Na szal nem találtam olyan progit neten amivel saját mesheket tudnék csinálni,plz valaki küldje a linket! -
Dexantreal #22717 "Az Electronic Arts negyedéves üzleti jelentéséből sok szép dolgot tudtunk meg még: többek között hivatalosan is bejelentették a The Sims 3-at és a SimCity 5-öt.
A The Sims 3 a cég 2009-es üzleti évében, konkrétan a 2008 áprilisától kezdődő időszakban jelenik majd meg a tervek szerint. Szó esett még a SimCity 5 készültéről, valamint megtudtuk, hogy a kiadó új Simpsons-játékon munkálkodik, továbbá fejlesztés alatt áll a Black folytatása illetve a Road Rush-sorozat egy új része. Mik derülnek itt ki..."
Lol, ez igaz lenne? Azt hittem, hogy csak késöbb :S. PirateClubbon olvastam egyik játék topikban. -
Gólya #22716 kb. egy hónapja ajánlottam a faqban, hogy ha van rá igény, összeszedem az általam eddig tesztelt és biztonságosnak ítélt linkeket - talán valahogy elkerülte a figyelmet - vagy tényleg nincs rá igény
mindenesetre egy privit küldök -
#22715 kösz, ez nagy segítség volt... -
#22714 sims.lap.hu... -
#22713 Elkezdtem kiegészítéseket keresgélni, de néhány ablak és autó kivételével nem igazán találtam jó dolgokat. Ami szép lenne, és tetszik, azért mind fizetni kéne (thesimsresource.com meg pár ott hirdetett fansite). :)
Nektek mint tapasztalt simeseknek, nincsenek felfedezett oldalaitok, ahol ingyenesen letölthető szép holmikat (nem átszínezett dolgok) találni? -
#22712 Köszönöm a korábbi segítségeteket, most már minden gond nélkül működik a játék. -
#22711 a Üzlet-et tom telepíteni meg frissiteni is tudja majdnem fölnyílik egy szürke ablak és ottt meg aszondja hogy hogy a SIMS 2 még nincs telepítve vagy helytelenül telepíccsem ujra a játékot :S -
#22710 SZiasztok az miért van mikor fel akarom rakni az éjszakákat fölrakja és mikor kijön egy ablak hogy a telepitő frissíteni akarja akkor le okézom és utána egy pillanat mulva felugri kegy ablak hogy A frissítési folyamat befejezése nem sikerült. A telepítés megszakad. és ezután letorli az éjszakákat :S PLS HELP HELP HELP -
sastojás #22709 Sziasztok!
Én felraktam az alapprogit, rá a universityt, majd a nightlife-ot, de a nightlife-nál van egy bonus cd. Azt is fel kell tenni? Vagy abban egyáltalán mi van?
Judit -
#22708 mondom, van erre külön progi
pl. a sexysims-ről való seethem2.exe
-
#22707 Köszi Mike at home. Megvan a progi, és mindenféle pózban lehet vele, ami érdekes, de nekem nem ez kellene, hanem az hogy az a hülye pixel eltűnjön, mert nagyon idegesítő. Már utánanéztem a neten, de semmit nem találok... Hogy kell eltüntetni a pixeleket, most hogy azt a kódot kivették? Köszi!