Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban benne van a magyar nyelv is alapból.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha én erre rárakom az Angol Nightlife-ot, akkor egyáltalán elindul?
Ha így nem mûködne a dolog, akkor angolul újratelepíteni mindhármat elvetélt ötlet?
(régiókódolás Nightlife-al is úgy mûködik, mint az University-vel?)
Please Help me!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Összvissz az alap és az OfB figyel a gépemen.<#rinya>#rinya>
De(ha dobálózhatok közhelyekkel) ami késik nem múlik...<#ravasz1>#ravasz1>
Szerintem egy valami hiányzik nagyon az OfB-bõl, mégpedig a Bankrendszer(legalábbis én nem tudok ilyenrõl)!
Mennyire realisztikus lenne, ha a vállalkozni akaró sim mondjuk számítógépen keresztül vehetne fel hitelt, aztán kis haladék után heti törlesztésekben fizetné, mint mondjuk az egyéb számláit. Kéne fedezet, ami mondjuk a ház, autó, a bolt, esetleg az árucikkek amiket árul. A hiteltartozás átszállna a gyermekre, unokára, stb.
Lehetne pénzt betenni, ami kamatozna, vagy megbízni egy brókert, aki részvényeket vásárolna nagy cégeknél. Reggelente az újságból, vagy a netrõl lehetne sasolni az árfolyamokat, aztán felhívni a brókert, hogy vegyen ebbõl ennyit, adjon el abból annyit.
Esetleg jól menõ vállalkozásokba lehetne betársulni.
De szép is lenne!!! Az lenne ám az igazi nagybetüs BUSINESS!!!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.
Van összesen 8 "nõi barátom", s már csak a tini nem volt meg, ez nálam már elvi kérdés...<#hawaii>#hawaii>
Kicsit konszolidálódott a gamé az elsõ részek óta barátok kapcsolattartása terén.
Nagyon tetszik a dolog, hogy be lehet osztani.
Mindig a lista végén lévõt hívom fel, dumcsizunk, ha csaj, akkor természetesen áthívom...<#vigyor>#vigyor>
A harcrendszer összetett(fejbõl-sokra ne számíts): lökdösõdés, pofon, stb, s van a bunyó. Én anno azt az idegesítõ nyulat vertem, ami akkor jön amikor szomorú a sim. Elsõre elvert, aztán gyúrtam, majd egyhuzamra 11-1-re vertem.
Ha még nem verekedtél itt egy kép(netrõl), hogy tudd mibõl maradsz ki:
A kiegek óta nem csináltam ilyen bulit (ami egyébként semmiben nem különbözött egy sima házibulitól), úgyhogy lehet, hogy a kiegészítõk módosítottak ezen... bár nem hiszem. Azóta mindig készültem, hogy valóra váltom ezt az életcélt, merthogy milyen könnyû... aztán a megöregedés elõtt valahogy mindig szétment az a házaspár, akivel meg akartam csinálni.
Minden este más alszik nála. Poén, mert ha megkérdezem nálam alszik-e, akkor nemet mond, de miután becsalom az ágyba egy kis gruppenre, akkor már ott alszik(reggel sietve megy haza apucihoz-nem is értem).
Most éppen abból ûzök sportot, hogy barát simek feleségeit keffentem.
Csak egyet nem tudok a barátok közül gerincrevágni, egy tini csajt(minden ami mozog)!
Egyszer rajtakapott egy másik barátnõ - abból bizony verekedés lett!<#boxer>#boxer> Azóta valahogy nem kedvelik egymást...<#duma>#duma>
Fullextrás üzletben sem bír megmaradni 5 óránál többet!
Hiába wc, zuhanyzó, tv, hifi(mondjuk oldja a feszültséget egy kis tánc), kanapé, stb.
azért egy családcentrikusnak is lehetnek más elképzelései - de ezek olyan ritkán jönnek elõ, hogy van, amikor napokig blokkolva van ez az óhaj, hogy ha már semmi nem segít a jókedvre derítésben, legalább egyet áldozhatok rá
de ugyanígy igaz szerintem a többire is - tehát mintha erõs túlzások lennének benne - persze ez csak játék, de néha bosszantó
de egy mentés után szerintem meg lehet próbálni - ha nem jön össze, legfeljebb mentés nélkül otthagyod - nagyobb bajt biztos nem csinál egy kísérlet
az aranylakodalomhoz mennyi idõ kell?
nekem is vannak simjeim ilyen óhajjal, de még nem sikerült a végére járnom
jaj meg ami még aranyos: hat unoka házassága - hát szerintem ez agybaj
vegyük olybá kedvenc simjeinket, mint holmi tenyészállatokat?
nálam ugyan van egy ilyen család - mármint 6 unoka, de ehhez van ugye három gyerek, három võ, meg már az unokák barátai/barátnõi és ez csak egy család
alapban indultam 5 vagy 6 családdal, a páromnak van kb. ugyanennyi, a lányomnak is ilyenformán
úgy néz ki a falu, mint valami dzsungel
most mintha tényleg arról szólna a fórum, ami a címe
aztán még biztos lenne mindenkinek valami óhaja-sóhaja<#circling>#circling>
vagy úgy sem tetszik neki?
az enyémek néha két-három napot benn töltenek egyfolytában
Ha zárt ajtóba ütközik a kedvenc simem, akkor egyszerûen kiakad és toporzékol, mint egy kisgyerek.
Innen aztán látványosan elkezdenek zuhanni az értékei és többé semmihez sem lesz kedve (föleg nem dolgozni)...
na jó, jó, azért álmodozni szabad, ha meg nincs, hát nincs
azért van a falumban hotel - néha benézek, megcsodálom mûvemet ...
a földszinti részt viszont legalább használhatóvá tettem - egy kis kaja, kávé, bár állítólag az OFB elõtt lehetett a közösségi telken használni az ágyat alvásra, meg a megfelelõ széket pihenésre (legalábbis ezt olvastam)
kár, hogy akkor nem jutott eszembe ez a szállodásdi - igaz, most megütne a guta, hogy nem használhatom
Legjobb esetben is csak az University-t kapom meg.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Számomra Mission Impossible a "közterületes bolt".
Kb. 3 órával azután, hogy a minden szükségletében maxos(!!!) Simemet beviszem a boltba éhen akar halni, rosszkedvû, folyton integet, néha kiborul és toporzékol szinte minden ok nélkül.
Egyszerûen nem bírom idegekkel!!!
elektronikai cuccokat is árul az egyik simem - igen szépen megy az is, egy másiknak van egy autószalonja- az is szépen bevált, ezekkel szerencsére semmi gond nincs
szépen dolgozgatnak a simek, aztán a szabadnapjukon meg viszik a boltot - így egész tûrhetõ a dolog
de étterem többé nem kell - hacsak nem változik valami benne
Baromira idegesítõ, hogy hiába adóztatom a vevõket, õk pengetnek, aztán fellifteznek a lakásomba és ott "tönkre nézik a tévémet", kizabálják a hûtõbõl a kaját, stb!
Ha rajtam múlna vennék egy olyan agykisütût, ami már attól mûködésbe lépne, ha valaki ránézne a magánszekcióm ajtajára...
Nagy beszólások vannak benne!
azt látom én is, hogy eredetiben is elég sokat telefonálgatnak, szaladgálnak - csakhogy az ugye nem az én zsebemre megy és nem az én vendégeimet riasztja el
és azt hiszem, elég tisztességesen fizettem õket - nem is voltak már kezdõk - hát akkor tessék valamit csinálni is érte, irgum-burgum
na mindegy, felszámoltam, még egyszer nem kezdek bele az biztos
pedig - álmodoztam - milyen jó lett volna egy kis vendéglõ, esetleg késõbb - ha a Maxis is úgy akarná - egy kis hotel
meg van még egy ruhaüzlete is - az is elég jól megy - ez pont elég (nekem legalábbis)
most van egy élelmiszerüzlete - elég olcsó áruval dolgozik, szépen járnak is a falubeliek vásárolni - most 6-os szintû
csak pont most fáztam rá egy manipulációval - rossz helyen szólt szegény, a vevõ meg füstölt, mint a gyárkémény<#csodalk>#csodalk>
nem tudom, nálatok hogy sikerült - már akinek van/volt étterme -, nálam katasztrófa
három alkalmazottam közül csak a szakács dolgozott tisztességesen, a pincér, meg a "pingvin" (host) mindent csinált, csak azt nem, amit kellett volna
telefonálgatás, szaladgálás össze-vissza
mindenesetre feladtam, bár nem szoktam ilyen könnyen, de ez kiborított
pedig nem kezdõ alkalmazottak voltak!
vagy eltoltam valamit?
Egyvalami: nekem a gl feltétele után, sem a szerelmi ágy sem a CBOY Cock cucc nem mûködött tovább, úgy hogy azt ne tedd fel ha kellenek ezek.
u.i.: A SimsPE az sims 2 editor. Tudod hekkelni vele a dolgokat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
A Sims 2-hõz és a többi kieg-hez találsz fixed image fájlokat a www.gamecopyworld.com-on.
Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Ha felteszem a kiegészítõket akkor együtt mûködnek vagy daemon-nal kell õket beolvastatni ha kéri a cd-t??????? Mert Most feltettem 4kiegészítõt és nem mûködik a Sims2.
Mi a teendõ???
Írja le nekem valaki,hogy mit kell csinálnom PLEASE!!!!!
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
U.i.: A legutóbbi hozzászólásra vonatkozólag lenne egy kérdésem, mi az a SimsPE ?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Ha felteszem a kiegészítõket akkor együtt mûködnek vagy daemon-nal kell õket beolvastatni ha kéri a cd-t???????