32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Crazy Mate
    THX,remélem találok is valamit.
  • Mike at home
    mesh készítésre keress rá a google-ben
  • Mike at home
    kivették, igen
    maradnak a kis programok, keresd a modthesims-en, vagy a sexysims-en
    illetve a google a te barátod :)
  • Crazy Mate
    Van valami kiegészítő amivel saját tárgyat lehet csinálni?
  • createev
    huhh meg van nem kell thx
  • createev
    hy all vki nem tudja a Glamour life telepitö kodját?
  • Daveee
    kis percerz, minek az?
    egyrészt a pinát meg a faszt nem mutatja, mert nicns emgszerekesztve bele alapbol
  • Vendy
    Sziszatok! Ne haragudjatok, ha olyan kérdést teszek fel amiről már volt szó, de nincs időm végigolvasni a fórumot :(( Szóval, kódokkal kapcs. érdeklődnék. Beírom a játéknál a következő kódot: intprop censorgridsize 0 , ez ugye az intim kitakarás megszüntetésére használt kód. De nem működik! Régebben müködött, de már nem történik semmi! Mi lehet az oka? Levédték vagy valami hasonló?
  • Mike at home
    a kép alatti szöveget ha elolvasnád
  • Mike at home
  • Mike at home
    na a sim surgeryvel visszahoztam az eredeti börszínt
    erre mi történik, jün a vámpirfaszi és sutty megharapja újra
    ilyen nincs :(
  • Daveee
    hello, oyan gondom lenne, hogy aztcsinálja hogy betölt a welcome képernyő aztán hibát észlelve leáll, ujra inditoma gépet, aztán jo, aztán kikapcsolom a gépet, attán megint az egész elöröl, nnincs erre vmi orvosság?
  • Mike at home
    le kell tenni a földre, akkor megissza
    igaz megmarad a bőrszine
    most ezt ügyeskedem vissza a simPE-vel
  • rage
    Ezek a játék legjobb kihívásai
    :-)
  • Mike at home
    milyen jó, hogy a sim nem issza meg a vámpirkigyógyító lötzit
    vajon melyik letöltött tárgy zavarhat be
  • Mike at home
    az az előnye is megvan, hogy nem kell a lemezt előszedegetni
  • rage
    Menni fog az crack nélkül is, csak megfelelően installáld fel.
  • istenostora03
    én letöltöttem a cracket mert nekem is eredeti minden.
  • Kata

Hű, ez meglep. Akkor ha majd a külön könyvtárazás ne adj isten nem jön be, ez lesz a következő lépés, amit kipróbálok. :) Köszi
  • feketeobeliszk
    Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet hogy az egyik családom nem reagál az utasításokra, míg a másik család igen. Tegnap még semmi baja nem volt. Mitől lehet ez?? Lécci segítsetek!!!! (a család amelyik nem működik épp egy boltban van ami az övék! Nem tudom még haza sem küldeni őket.) THX
  • Mike at home
    attól még egy próbát megér :)
    volt már arra példa pc-s játék esetén, hogy csak crack-kel indult el

mmondjuk nálad nem ez a probléma, hanem az egy könyvtárba installálás
  • Kata
    Köszönöm!
  • Kata
    Mondtam, hogy ezek eredeti játékok, nem tört verziók. :)
  • istenostora03
    Tedd be a CRACK-et a EA GAMES/Sims 2 Házikedvenc/TSbin-be.Nekem is ez volt a problémám,nekem igy oldodott meg.
  • reménytelen
    Az alapértelmezett telepítési mappából lehet kikövetkeztetni, de úgy emlékszem, külön nem figyelmeztetnek rá.
  • rage
    Amikor a kiegészítőt installálod, szerintem írja ezt, hogy nem szabad ugyanabba a mappába... A sorrend mindegy, indítani a Pets-szel kell utána.Mindegyiket más, külön könyvtárba tedd, (akár külön partíciókra is teheted, tök mindegy) s igen, a Pets-et indítva az összes kiegészítő látszódni fog.
  • Kata
    Ah, lehet, hogy itt rontottam el. Mert én szépen az alapjáték könyvtárába pakoltam mindent, feltételezvén más játékokból. Bár sehol nem láttam leírást arról, hogy külön könyvtárba kell tenni. Akkor majd ha hazautazom, kipróbálom így felinstallálni. Remélem meg fogja oldani a problémát.
    Ugye az mindegy, milyen sorrendben teszem fel a kiegészítőket, csak a játékot majd a legutolsóként megjelent kiegészítő lemezével kell elindítanom (Pets)? És még egy noob aggodalmaskodó kérdés: ugye ha külön könyvtárban vannak a kiegészítések, attól még minden megjelenik a játékban, ha elindítom? És a kiegészítőket párhuzamos könyvtárba kell rakni, vagy lehet az alapjátékon belül alkönyvtárat létrehozni számukra?

Köszönöm a türelmes, kedves segítségeteket, és boldog karácsonyt!
  • Kata
    Egy egyszerű általános hibaüzenet: hiba lépett fel, ezért az alkalmazás leáll.
  • rage
    Ugye, külön mappába teszed a kiegészítőket, nem az alapjáték mappájába?
  • Mike at home
    melyik hibaüzenettel?
  • Mike at home
    nem itt veszekszünk erről!
  • Kata
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám, amire nem találtam megoldást a faq-ban, sem a neten máshol.
    Felraktam a játékot és az összes kiegészítőjét (mindegyik eredeti!), de az itt már többször linkelt hibaüzenettel leállt a játék a bevezető video után. Megnéztem a directx meg minden szükséges verziót, és minden stimmel elvileg. Ezután leszedtem mindent, majd felraktam csak az alapjátékot, ez elindult és működött is. Elkezdtem egyesével megnézni a kiegészítőket, hátha valamelyik rossz volt. Felraktam az egyetemet, ekkor megint leállt a játék. Leszedtem, felraktam az éjszakákat, annál is ugyanúgy. A többivel már nem volt türelmem kísérletezni.
    Esetleg tud valaki valami ötletet adni, hogy mi lehet a bibi? Kissé zavaró, hogy eredeti játékkal ilyen probléma előfordul. Előre is köszönöm.
  • Gólya #22672
    Boldog Karácsonyt!
  • joe1980
    elöször is boldog ünnepeket.meg,hogy mit tegyek:feltelepitettem a simset,be is crackeltem,de el sem indul.ilyenkor mi a teendő?
  • Gerygrey
    Akkor nem nagyon értetted amit írtam :) nem az számít hogy honnan vannak a képek, hanem hogy képek sorozata az nem videó. Az a ruszki diavetítő ami gyerekkorunkban nagy sláger volt, ennyi erővel házimozi projektor vagy mi a szösz?
  • istenostora03
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • edikee
    február közepe felé... elvileg
  • Crazy Mate
    Most milyen kiegészítők vannak?A Seasons mikor jelenik meg?
  • rage at work
    Seasons - info
  • istenostora03
    és mit lehet csinálni most?
    Telepítsem ujra a videokari driverét?