Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Olyan, hogy angol Nightlife, nincsen
Abban benne van a magyar nyelv is alapból.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Cairass
Magyarul van fent a gépemen az Alap játék és ráhúzva az OfB.
Ha én erre rárakom az Angol Nightlife-ot, akkor egyáltalán elindul?
Ha így nem mûködne a dolog, akkor angolul újratelepíteni mindhármat elvetélt ötlet?
(régiókódolás Nightlife-al is úgy mûködik, mint az University-vel?)

Please Help me!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

TopGun
Vajon az uj kiegeszitovel lehet majd kisallatboltot nyitni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Hi! mobil telefont, MP3 lejatszot el lehet adni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A SimPE programmal megtudom változtatni az objektumok árát is? Köszönöm elõre is a választ.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Cairass
A tini csajjal az a baj, hogy a játék generálta, nem lakik a környéken. Egyetemre sem tudnám elküldeni, mivel az a kieg nincs meg.
Összvissz az alap és az OfB figyel a gépemen.<#rinya>
De(ha dobálózhatok közhelyekkel) ami késik nem múlik...<#ravasz1>

Szerintem egy valami hiányzik nagyon az OfB-bõl, mégpedig a Bankrendszer(legalábbis én nem tudok ilyenrõl)!
Mennyire realisztikus lenne, ha a vállalkozni akaró sim mondjuk számítógépen keresztül vehetne fel hitelt, aztán kis haladék után heti törlesztésekben fizetné, mint mondjuk az egyéb számláit. Kéne fedezet, ami mondjuk a ház, autó, a bolt, esetleg az árucikkek amiket árul. A hiteltartozás átszállna a gyermekre, unokára, stb.
Lehetne pénzt betenni, ami kamatozna, vagy megbízni egy brókert, aki részvényeket vásárolna nagy cégeknél. Reggelente az újságból, vagy a netrõl lehetne sasolni az árfolyamokat, aztán felhívni a brókert, hogy vegyen ebbõl ennyit, adjon el abból annyit.
Esetleg jól menõ vállalkozásokba lehetne betársulni.
De szép is lenne!!! Az lenne ám az igazi nagybetüs BUSINESS!!!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Na megnéztem az állatkészítõ videót.Egész jó,de magának a készítõ programnak jobban örülnék.Mire kijönne a Pets,már lenne egy-két garnitúra állatkám.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Igen,de ahogy Gólya mondja a tini rögtön "átvált" fiatal felnõttre,amely már a reszelhetõ kategória.

Kösszencs,akkor ki is próbálom a frissnyugdíjas házaspáromnál.Igaz õk pénzéhesek,tehát nem szerepel a kívánságaik között.

Ilyen bunyóban a saját simem még nem vett részt,csak a vendégeim,és a rend õre verekedett a betörõvel.Az is kétesélyes,nem mindig a zsaru gyõz.Nekem mindegy is lenne,de olyankor semmilyen kártérítést nem kapok..

csakhogy az már nem tini, hanem fiatal felnõtt

A tini csajjal is lehet. Csak el kell küldeni egyetemre. Az npc tinit ha jól emlékszem a faluképernyõrõl lehet "beíratni".

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Cairass
Az a peccs érdekelne, már csak a poén kedvéért is! Bár nekem még a censort sem sikerült leszedni, pedig anno mennyit röhögtünk a félméteres dákóval rohangáló pasikon.
Van összesen 8 "nõi barátom", s már csak a tini nem volt meg, ez nálam már elvi kérdés...<#hawaii>
Kicsit konszolidálódott a gamé az elsõ részek óta barátok kapcsolattartása terén.
Nagyon tetszik a dolog, hogy be lehet osztani.
Mindig a lista végén lévõt hívom fel, dumcsizunk, ha csaj, akkor természetesen áthívom...<#vigyor>

A harcrendszer összetett(fejbõl-sokra ne számíts): lökdösõdés, pofon, stb, s van a bunyó. Én anno azt az idegesítõ nyulat vertem, ami akkor jön amikor szomorú a sim. Elsõre elvert, aztán gyúrtam, majd egyhuzamra 11-1-re vertem.
Ha még nem verekedtél itt egy kép(netrõl), hogy tudd mibõl maradsz ki:

Aranylakodalom: én régen csináltam ilyet, még az alapjáték idejében. Baromi könnyû, csak annyi kell(ett) hozzá, hogy egy házaspár legalább egyik tagja megöregedjen, és az öreg sim számára azonnal megjelenik a buliszervezési opciók között a Golden anniversary. Nem számított hozzá, hogy mennyi ideig voltak házasok.
A kiegek óta nem csináltam ilyen bulit (ami egyébként semmiben nem különbözött egy sima házibulitól), úgyhogy lehet, hogy a kiegészítõk módosítottak ezen... bár nem hiszem. Azóta mindig készültem, hogy valóra váltom ezt az életcélt, merthogy milyen könnyû... aztán a megöregedés elõtt valahogy mindig szétment az a házaspár, akivel meg akartam csinálni.

Ezt én is mûveltem egy jódarabig.😊Állandóan pénzért vásároltam nõciket a javasasszonytól randira és a telken -mivel szórakoztatóközpont volt -sok szerelmem ott tartózkodott.Na ott voltak ám bulik..mindenféle büdös cuccot küldözgettek a parfümös levélke és a virág helyett.A tiniket izomból nem engedi a progi,de ha liliomtipró akarsz leni van hozzá vmiféle peccs.A verekedés opcióban van erõsebb a pofontól?Mert még alább nem mentem sosem.Azt a szomszédot ütlegelem akijön reklamálni a távcsövezés miatt.

Cairass
Nekem aztán igazán családcentrikus a simem!
Minden este más alszik nála. Poén, mert ha megkérdezem nálam alszik-e, akkor nemet mond, de miután becsalom az ágyba egy kis gruppenre, akkor már ott alszik(reggel sietve megy haza apucihoz-nem is értem).
Most éppen abból ûzök sportot, hogy barát simek feleségeit keffentem.
Csak egyet nem tudok a barátok közül gerincrevágni, egy tini csajt(minden ami mozog)!
Egyszer rajtakapott egy másik barátnõ - abból bizony verekedés lett!<#boxer> Azóta valahogy nem kedvelik egymást...<#duma>

Fullextrás üzletben sem bír megmaradni 5 óránál többet!
Hiába wc, zuhanyzó, tv, hifi(mondjuk oldja a feszültséget egy kis tánc), kanapé, stb.

na igen - én sem nagyon kedvelem, de egyébként is szerintem túl egysíkúak ezek a beállítások
azért egy családcentrikusnak is lehetnek más elképzelései - de ezek olyan ritkán jönnek elõ, hogy van, amikor napokig blokkolva van ez az óhaj, hogy ha már semmi nem segít a jókedvre derítésben, legalább egyet áldozhatok rá
de ugyanígy igaz szerintem a többire is - tehát mintha erõs túlzások lennének benne - persze ez csak játék, de néha bosszantó

Ezért nem jó a családcentrikus sim.Ha valakivel csókolózik,már hozzá akar menni,v. gyereket szülni etc..Lövésem sincs az aranylakodalomról még nem csináltam ilyen életcélt.Szervóékat hiába az "alap" simem készítette,nem családtagok.Az UFO-knál nem jó a genetika,mert tapasztalataim szerint normál sim+UFO nem lesz ufógyerek.Vámpírokkal még nem próbáltam.Majd a farkasemberekkel..😊

nem tudom, nekem se szervóka, se ufó, se vámpír, csak olyan "átlagos" emberkék
de egy mentés után szerintem meg lehet próbálni - ha nem jön össze, legfeljebb mentés nélkül otthagyod - nagyobb bajt biztos nem csinál egy kísérlet
az aranylakodalomhoz mennyi idõ kell?
nekem is vannak simjeim ilyen óhajjal, de még nem sikerült a végére járnom
jaj meg ami még aranyos: hat unoka házassága - hát szerintem ez agybaj
vegyük olybá kedvenc simjeinket, mint holmi tenyészállatokat?
nálam ugyan van egy ilyen család - mármint 6 unoka, de ehhez van ugye három gyerek, három võ, meg már az unokák barátai/barátnõi és ez csak egy család
alapban indultam 5 vagy 6 családdal, a páromnak van kb. ugyanennyi, a lányomnak is ilyenformán
úgy néz ki a falu, mint valami dzsungel

Hoppá nem fejeztem be..megvárom a Pets-t az üzletnyitással.

Hát igen,most nem technikai,hanem játékbéli témák mennek.Most mivel két családom van:szervóék és amivel most játszom.Nem tudom elkezdjek-e üzletelni,vagy elõbb beplatinázzam az ikreket(egyik híres szakács,a másik aranylakodalom).Bár az aranylakodalom nem hiszem,hogy menni fog.Tényleg,vajon a két robothoz lehet gyereket adoptálni?Vagy szervót nem tudják az UFO-k teherbeejteni?😊De valószínû,hogy megvárom a Pets-t.

milyen szép is ez ...
most mintha tényleg arról szólna a fórum, ami a címe

Egyenlõre más nincs.Csak a dzsinn kellene így hirtelen.

na igen ....
aztán még biztos lenne mindenkinek valami óhaja-sóhaja<#circling>

Ja még a LL dzsinnjét hiányolom.Szervó már van.Trehányak ezek a Maxisosok.😊

aha, így már világosabb

de hát a saját simed elõtt ne zárd be!
vagy úgy sem tetszik neki?

A Pets utánira gondoltam.Alap,Egyetem(nem volt),Éjszakák(HD+HP),OFB(nem volt),Pets(Unleashed) a Vacation kimaradt..😊Ergo annak kell jönnie számításaim szerint.

csinálj egy kis teakonyhát, meg egy pici fürdõt, egy kis rádiót, kávéfõzõt - máris jobb lesz
az enyémek néha két-három napot benn töltenek egyfolytában

Cairass
Már próbáltam, de nem szeretném, ha idegösszeomlást kapna!
Ha zárt ajtóba ütközik a kedvenc simem, akkor egyszerûen kiakad és toporzékol, mint egy kisgyerek.
Innen aztán látványosan elkezdenek zuhanni az értékei és többé semmihez sem lesz kedve (föleg nem dolgozni)...

hisz az elsõben is voltak állatok!?
na jó, jó, azért álmodozni szabad, ha meg nincs, hát nincs
azért van a falumban hotel - néha benézek, megcsodálom mûvemet ...
a földszinti részt viszont legalább használhatóvá tettem - egy kis kaja, kávé, bár állítólag az OFB elõtt lehetett a közösségi telken használni az ágyat alvásra, meg a megfelelõ széket pihenésre (legalábbis ezt olvastam)
kár, hogy akkor nem jutott eszembe ez a szállodásdi - igaz, most megütne a guta, hogy nem használhatom

Cairass
Én is legszivesebben autót árulnék (de méginkább használnék), csak egyvalami hiányzik a kivitelezéshez, mégpedig a Nightlife...<#rinya>
Legjobb esetben is csak az University-t kapom meg.<#rinya><#rinya><#rinya>

Számomra Mission Impossible a "közterületes bolt".
Kb. 3 órával azután, hogy a minden szükségletében maxos(!!!) Simemet beviszem a boltba éhen akar halni, rosszkedvû, folyton integet, néha kiborul és toporzékol szinte minden ok nélkül.
Egyszerûen nem bírom idegekkel!!!

Az autószalon a legjobb üzlet szerintem,fõleg ha a cápák-cápája vagy(37% haszon).Az volt az elsõ üzletem a közösségi telken.

Most olyan kiegek kell jönnie,ami az elsõ sorozatban nem volt.😊Utána lehet majd szó vakáció-szigetrõl,mágiáról etc..😊

Csinálj egy ajtót a lifthez,és zárd be.

otthon már nem is csinálok üzletet - vásárolnak, aztán beállnak a lezárt ajtóm elé és vergõdnek, hogy nem tudnak bemenni
elektronikai cuccokat is árul az egyik simem - igen szépen megy az is, egy másiknak van egy autószalonja- az is szépen bevált, ezekkel szerencsére semmi gond nincs
szépen dolgozgatnak a simek, aztán a szabadnapjukon meg viszik a boltot - így egész tûrhetõ a dolog
de étterem többé nem kell - hacsak nem változik valami benne

Cairass
Én eddig csak elektrónikát árultam, azt is otthon. Elég alacsony áron tudom megvenni a cuccokat, és jó a beszélõkém is(maxon van a meggyõzõ képességem - mingid a vendégekkel takaríttatok és csináltatok kaját)
Baromira idegesítõ, hogy hiába adóztatom a vevõket, õk pengetnek, aztán fellifteznek a lakásomba és ott "tönkre nézik a tévémet", kizabálják a hûtõbõl a kaját, stb!
Ha rajtam múlna vennék egy olyan agykisütût, ami már attól mûködésbe lépne, ha valaki ránézne a magánszekcióm ajtajára...
Nagy beszólások vannak benne!

részletekben olvasok - kicsit fáradt vagyok
azt látom én is, hogy eredetiben is elég sokat telefonálgatnak, szaladgálnak - csakhogy az ugye nem az én zsebemre megy és nem az én vendégeimet riasztja el
és azt hiszem, elég tisztességesen fizettem õket - nem is voltak már kezdõk - hát akkor tessék valamit csinálni is érte, irgum-burgum
na mindegy, felszámoltam, még egyszer nem kezdek bele az biztos
pedig - álmodoztam - milyen jó lett volna egy kis vendéglõ, esetleg késõbb - ha a Maxis is úgy akarná - egy kis hotel

ja, egyébként nincs családtag, a simem egyedül van
meg van még egy ruhaüzlete is - az is elég jól megy - ez pont elég (nekem legalábbis)

azt hiszem, épp eleget pihenhettek, míg a simem csendben megszakadt
most van egy élelmiszerüzlete - elég olcsó áruval dolgozik, szépen járnak is a falubeliek vásárolni - most 6-os szintû
csak pont most fáztam rá egy manipulációval - rossz helyen szólt szegény, a vevõ meg füstölt, mint a gyárkémény<#csodalk>

Na befejeztem az ikremmel az egyetemet(sry Hoz_Hun nem találkoztam lámásokkal).Most beraktam õket a szülõi házba.Be is öregedtek a szülõk frankón(itt volt az ideje),elmentek nyugdíjba kettõjüknek több mint 1000 simi a nyugdíjuk.Most adatom át az üzleti fogásokat(vmi qrva lassan megy),hogy majd a kisállatkereskedésben hasznosíthassák.

Nekem még-ha jól emlékszem- nem volt éttermem.Kaját azt már árultam több-kevesebb sikerrel...Ha megfigyeled,a Nightlife-os étteremféleségekben pingvin és pincér npc-k is többet rohangálnak meg telefonálnak.Próbáld meg családtagokkal helyettesíteni õket v. menedzsert felvenni.Nem adsz esetleg kevés lóvét,v. pihenõt nekik?Ezek csak tippek,én még nem próbáltam.

huh...
nem tudom, nálatok hogy sikerült - már akinek van/volt étterme -, nálam katasztrófa
három alkalmazottam közül csak a szakács dolgozott tisztességesen, a pincér, meg a "pingvin" (host) mindent csinált, csak azt nem, amit kellett volna
telefonálgatás, szaladgálás össze-vissza
mindenesetre feladtam, bár nem szoktam ilyen könnyen, de ez kiborított
pedig nem kezdõ alkalmazottak voltak!
vagy eltoltam valamit?

A Sexy Sims 2 fenn vannak, letölthetõk. Ez kb három különbözõ dolog. Az egyik a Love Bed (szerelmi ágy), CBOY cock contoler (a faszi farok opciók, meg maga a (fel)állítható farok több méretben), meg sima nõi skinek, amibõl legalább egy tucat van.
Egyvalami: nekem a gl feltétele után, sem a szerelmi ágy sem a CBOY Cock cucc nem mûködött tovább, úgy hogy azt ne tedd fel ha kellenek ezek.

u.i.: A SimsPE az sims 2 editor. Tudod hekkelni vele a dolgokat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ezer köszi

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

wesker24
Csak úgy magában nem fog elindulni a Sims 2 mindegyikhez kell a Daemon Tools ! az alap játékhoz meg a többi a kiegészitöhöz kellenek ilyen fixed Image fájlok amit bemountolsz Daemonba és máris megy a játék.

A Sims 2-hõz és a többi kieg-hez találsz fixed image fájlokat a www.gamecopyworld.com-on.
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Ha felteszem a kiegészítõket akkor együtt mûködnek vagy daemon-nal kell õket beolvastatni ha kéri a cd-t??????? Mert Most feltettem 4kiegészítõt és nem mûködik a Sims2.
Mi a teendõ???
Írja le nekem valaki,hogy mit kell csinálnom PLEASE!!!!!

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

TopGun
Penteken delutan vagyok ujra net kozelben, ha esetleg nem felejtened el addigra!? 😊) meg kuldtem privit is.

Sziasztok! Szeretnék érdeklõdni hogy honnan tudnék hozzájutni az alábbiakban jó pár hozzászólással lejjebb mondottakhoz, többek közt ahhoz a szerelmi ágyhoz ahol lehet tényleg sexelni, nõi skin tehát a nemi szervét, szõrzetét lehet látni, illetve angolul kifejezve a férfinek a cock-jához hozzájutni amikhez különbözõ opciók társulnak. 20186-as hozzászólásban vannak ilyen említések! Köszönöm a választ!

U.i.: A legutóbbi hozzászólásra vonatkozólag lenne egy kérdésem, mi az a SimsPE ?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Ha felteszem a kiegészítõket akkor együtt mûködnek vagy daemon-nal kell õket beolvastatni ha kéri a cd-t???????