Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké, van olyan sim család ahol ez nem probléma, de ott bolt nélkül sincs probléma az egyetemen.
Meg aztán a zongorákat is be lehet pakolni a hátitatyóba, úgy hogy szerintem nem kell trükközni a boltal.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egész hétvégén zenére tornáztattam (az egész családot)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mármint, hogy nem egyszerre, hanem egymás után jönnek sorban etetésre,biliztetésre, stb.
az én sim szüleim kávén éltek - fõleg a hármasikreimnél - az volt ám a jó világ!
ez meg milyen, kamaszkorú kölök egyedül?
1. veszel a tinidnek egy boltot
2. feltöltöd árukészlettel, telek sarkába is leteszel még mondjuk 20 plazmatv-t (a raktárba)
3. tinit elküldöd az egyetemre
4. eklmegy a boltjába, eladja a cuccokat
eredmény: iszonyat sok pénz 😊
ami nehéz a fittséget maximálni gyereknél, úgy vettem észre, nem függ össze a body pontokkal, pedig úszatom eleget
az ember büszke arra a kis lényre
az én gyerekeim kedvesek rendesek, elég magas nice értékkel szoktak születni, thát kevesebbet hisztiznek, no meg egy kis bõgésbe senki nem fog belehalni 😊
arról nem beszélve, hogy nem kötelezõ megtanítani a ygereket járni/beszélni/bilizni, mert nekem volt olyan szitu, amikor egyetlen tinire maradt 2 tipegõ (szülõk meghaltak) nem volt ideje semmire, megtanultak amit megtanultak, de nem mindent
egyébként minek maximálni mindent? ez életszerûtlen
engem pl. az is nagyon zavar, hogy két fiútestvér pl. nem verexik
pedig néha igazán megtehetnék
mindeki nagyon boldog, mindenki mindig jól érzi magát, mindenki mindenkit nagyon szeret
ez egy rózsaszin köd
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nincs valahol egy temetõ vagy ilyesmi? Mi van akkor ha már nagyon sok a halott?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sims 2 Egyetem,Sims 2 Éjszakák,Sims 2 Vár Az üzlet,Sims 2 Karácsonyi party,Sims 2 Mesés Díszletek(cuccok),Sims 2 Csili-Vili cuccok
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Kösz.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
De amikor láttam, hogy a vendég sim ott ordibál, meg fogja a hasát és reklamál, hogy éhes és ezután BESZÁLL A JAKUDZZIBA, na akkor rohantam pulykabecsináltat fõzni vendégmeghívással, amit be is nyomott.
Viszont az simán elõfordult, hogy egyik szellem õs a lépcsõ alján halálra ilyesztette szegény fiát, aki meg is halt. Jön a halál és rohanék oda könyörögni. De mindkét rokonok az emeleten voltak nem tudtak lejönni a lépcsõ alján fekvõ saját hugyában fekvõ halottól!, így gond nélkül elvitte a halál. Szerencsére volt halotthívó így 10 rugó kicsengetése után visszaszolgáltatta. De elég mérges voltam.
Több sim családom van és ezek egy része ismeri is egymást (jó hogy). Na most, átjött vendégségbe és este hazafelemenet magaalácsinált mert a GÉP nem küldte ki idõben wc-re!! Beléptem ahoz a simhez és ott is volt az emlékek között hogy "nem tudott uralkodni magán".
Hát a jó k@#*&... Képes és kinyírja a simemet. Gondolom, ha rávenném, hogy szerelje meg a számgépet, pláne a mosogató gépet jól agyon is vágná az áram aztán pá-pá. De szerintem simán éhenhalnának ha sokat dumálnak a jakudzziban.
Ha a fejére esik egy mûhold,az már kellemetlenebb.😊
na ilyenkor sajnálnám, ha füstbe menne az összes addigi kínlódás
de sokkal rosszabb az arány
nem szoktak ám az enyémek sem mindig tejben-vajban fürdeni, de ez nekem egy kicsit sok
pont ezért nem foglalkozom már ilyenekkel, mert míg szegény simnek helyrerakom a lelkét .... s még utána is nagyon sokáig emlékszik a rosszakra