32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22786 jaj már milyen vagy, vicces volt amit irtál :D -
#22785 Felnéztem, regisztráltam, és már két építményemről tettem is fel képeket. :) Köszi! -
#22784 Így átszaladva a topiklakók galériáit, csak neked és mike (ill. mike at home-nak) vannak sims-es képei. -
#22783 Csak simán feltelepítettem. Kattintgattam a továbbra, máshoz nem is nyúltam. Aztán így a többi kieg.-et is, és a végén a Pets-et crack-elni kell... -
liverpool123 #22782 lécci irdd le te hogyan raktad fel az Universityt -
Gólya #22781 nézegesd a galériákat, vagy nézz át a simfeelingre -
#22780 Há nem tom, télleg.... -
liverpool123 #22779 akko szted mér nem megy
már az university se megy ha csak a sims 2 van fenn meg az egyetem már annál alkalmazás hibát ir ki -
#22778 Ebben mi lehetne a baj? feltelepíted, crack-eled az utolsót(a Pets legyen az :)) és kész... -
liverpool123 #22777 ti hogyan telepitettétek fel a gammát
v.ki léécci irja le pontról pontra mer sztem ott a gebasz -
#22776 Nem nagyon látok képeket a hibaüzenetek screenshotjain kívül. Ha valaki vmi szerinte szép házat, vagy karaktert csinál (esetleg kép alapján magát próbálja megalkotni), az ilyesmiket nem szoktátok itt megmutatni egymásnak, ne adj isten megosztani, vagy erre külön topik van? -
#22775 Nem ér kiröhögni a kisebbet. -
Dexantreal #22774 Viszont kívánom neked is, meg a többieknek úgy szintén! -
Dexantreal #22773 Aha, na majd kiderül és talán valóra válik ez az álom is. Mert így lenne teljes a Sims dolog. -
#22772 fogalmunk nincs
talán rage erre jár majd mond valami okosat
addig várj türelemmel
vagy olvasgasd a hivatalos fórumot -
#22771 :DDDD -
#22770 Sajnos ebben nem tudok segíteni. Én olyan hülye vagyok, hogy még az eredeti gyári játék felinstallálásához is az itteniek segítségét kellett kérnem. :/ -
liverpool123 #22769 csak de most mind1 lécci mondja má meg v.ki hogy mi a rák baja van a cuccnak -
#22768 Miért firkáltad össze filccel a monitort? :) -
liverpool123 #22767 baszki ne má ha jól értem szar az ATI X 1600-om?
vagy te hogyan telepitetted fel? -
#22766 ellenben csúnyán szemetel a videókártyád :)))) -
#22765 passz -
liverpool123 #22764 mindig ezt a szart irja ki -
#22763 Mi a Csilli vili cuccok CD-key-e? -
liverpool123 #22762 hát igen:
Sims 2
University
Éjszakák
Vár az üzlet
karácsonyi csomag
Mesés diszletek
Csili vili cuccok
Házi kedvenc
igy raktam fel ez is a sorrend
-
#22761 régebben leirtam, hogyen kell felinstallálni, azt kövesd -
liverpool123 #22760 ezzel is megpróbáltam de ugyanazt a szart kiirja. egyéb ötlet?? -
#22759 Van benne valami... -
Zizi4 #22758 Bocs , nem is a vár az üzlet, hanem a CSili-vili az utolsó azzal indítsd. -
#22757 pfff... milyen felszines vagyok -
Zizi4 #22756 Ha jól láttam az előző képen, akkor az egyetemmel akarod indítani, pedig a vár az üzlet az utolsó kieged. Próbáld meg annak a lemezével, és ikonjával indítani. A könyvtáraidból itélve, az egyetem angol nyelvű, a többi magyar. Az is okozhat némi kavart. -
#22755 lol
a hiba üzenet pont úgy néz ki mintha cenzúrázná a kislányt! :D
a kislány meg elég rosznéven veszi hogy takargatja! :D -
liverpool123 #22754
külön mappába van -
#22753 mihez?
van codecpack installálva a gépeden?
ha nincs akkor nem tudom mit csinálhatnál
mondjuk tedd fel az egészet újra :(
de mindig nézd meg elindul-e
mondjuk elindul-e az alap
ha már az sem, akkor a windowsoddal van a gebasz
de mielőtt vadul újrainstallálnál, várd meg mit mondanak a többiek
mert a kép alapján úgy tűnik, mintha egy könyvtárba raktad volna fel az összeset -
liverpool123 #22752 link? vagy programot tudnál adni Mike? előre is kössz -
#22751 akkor esetleg vmilyen driver probléma, codecpack -
#22750 erre én nem sok esélyt látok
ellenben ha jól tudom, már van scriptelő, mozgató program is, elvileg innentől olyan plusz mozgások lehetnek, amilyeneket csak akarunk
a sims modderek tábora meg hatalmas -
#22749 a sztereotipiák szerint a lányok vonzódnak a lovakhoz
az összes ilyen gondozzuk a lovat, lovagoljunk program lányoknak készül, vagy annak van kikiáltva
láttam én is gördeszkát, de sajnos az csak dísz
pedig a ház előtt az úttesten simán deszkázhatnának a kölkök, a trükkökről nem is beszélve, meg a jó kis börleszedő esésekről -
#22748 Mindenkinek jó sok szimsezést kiván idénre is a topikgazda
meg kevesebb idióta kérdést :) -
Vernigloz #22747 Sziasztok van egy kis gondom megvan minden kiegészitő eddig és amikor játszok a Pets-el(crackes verzió) és belépek pl.:a családkészitőbe lefagy,vagy amikor teljes normálisan játszok akkor kiirja azt pl:reset,cancel és delete!
Please Heeeelp!!!!
Üdv.:Gergő