Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, én kaptam már táncra ösztöndíjat. És esküszöm, nem sokat táncolt a tinim, mire megkapta, talán kétszer-háromszor, csak az a lényeg, hogy párral táncoljon, és ne szólóban! (Talán a body pontjai is számítanak, hogy milyen gyorsan fejlõdik a táncban? ezt nem tudom.)

Én még nem használtam a SimPÉt, de szerintem talán abban lehet látni, hogy hogy áll a "láthatatlan skillekkel" a tini.

Cairass
A sorrend szerintem teljesen mind1!
Alapra elõször OfB-t, aztán Nightlife-ot és végül University-t raktam fel, de semmi probléma nincs vele!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Még nem nagyon használtam a SimPE-t. A szimemnek lehetne családfát készíteni vele, vagy az emlékeit átírni? Van erre valami magyarázó oldal vagy tök egyszerû?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kodlovag
Bár azt nem tudom, hogy az eredeti maxis cuccokét is lehet-e. A letöltötteket biztosan lehet.

Kodlovag
Képes. Egyszer régen megváltoztattam vele egy ágy komfortját. Az árát is meg lehet, ez biztos.

Kodlovag
A lány ikreim most már tinik. Állandóan a tükör elõtt pózolnak, és kenegetik a pattanásaikat. Az egyik (Nicky) népszerûségre hajt, állandóan barátkozik. Már van vagy 10 barátja. A másik (Vicky) a tudást hajszolja. Már 5 ösztöndíjat nyert el. Overachiever, A+, body, logic, creativity. Meglesz még a charisma, és el fogom raboltatni az idegenekkel is. Összesen lesz neki 7. Mondjuk Nicky sem tétlenkedik, neki is lesz 4. Nem tudom, az miért van, hogy a logic skilleket ugyanannyi idõ alatt szerzik meg az 5-ös, meg a 9-es szintet is, a felnõttek meg szenvednek már 7-es szinttel is. Talán a smart milk hatása?
Közben anyuci Hall of famer lett, és ezzel elérte az életcélját. Most a sportolói karrierbõl kapható boxzsákon tréningeli anyuci az ikreket. Iszonyat gyorsan szedik össze a body pontokat. És ugyanez megy a minigolfon karizmára. Eddig nem igazán jöttem rá, hogy milyen jók is ezek a carrier rewardok.
Meg jók ezek a rejtett skillek is. Beállítottam Nickyt kicky bagezni, hogy barátkozzon. Gyorsabban megy a barátkozás, mint a sakkozással. Játszottak vagy 4 órát egyhuzamban, és a végére már olyan figurákat tudott, amiket még sose láttam.
Ti kaptatok már másodlagos skillekre ösztöndíjat? A táncra és a biliárdra lehet. De honnan a fenébõl tudom, hogy milyen gyorsan fejlõdik? Ha még van hátra 7 napjuk a tini korból, van-e esélyem, hogy megszerezzem valamelyiket?

Shiwo
"A kiegészítõket megjelenésük sorrendjében tedd fel.."

mondjuk nekem speciel az egyetem telepítéskor mindig kihal, ha elsõnek akarom feltenni az alapgém után...amúgy ahogy észrevettem, a sorrend teljesen mellékes, csak az a lényeg, hogy a legutolsónak megjelentet kell indítani..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Létezik olyan program amivel a tárgyak árát tudom megváltoztatni? SimPE képes erre? Köszi.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Mike at home
csúnyán sem beszélünk, letöltést mindenki maga intézi ahogy tudja, vagy megveszi, õ dolga

mod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Khm-khm. Az ilyet legközelebb privibe légyszi. Ez neked is szól Naxos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Naxos
köszi a segítséget

rage
The Sims 2
Egyetem
Éjszakák
Karácsony
Vár az Üzlet
Mesés Cuccok, Díszletek
Csilli-Villi Cuccok

Ha valamelyik nincs meg, az nem baj, egyszerûen azt hagyd ki ebbõl a listából.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Naxos
bocsi az elõzõért nem jelenítette meg ez a sz*r normálisan a topicot... a megjelenési sorrendet hol tudnám megnézni?

Naxos
és akkor melyiket kell elindítani h mindegyik kiegészítõ mûködjön?

rage
Mindig máshova kell.
Pl oda is jó, amit õ maga felajánl.
Ha megnézed, õ is mindig másik mappát ajánl fel.

A kiegészítõket megjelenésük sorrendjében tedd fel, s ha végeztél, akkor
a legutolsó (jelenleg Csilli-Villi Cuccok) ikonjáról kell indítani.

Értelemszerûen, a játékban benne lesz az összes feltett kiegészítõ eleme.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Naxos
hi. valaki leírná hogyan kell telepíteni a sims 2 kiegészítõket?? ara gondolok itt h a sima sims2 könyvtárába kell e telepíteni a kiegészítõket vagy teljesen máshova... mert feltettem a sima sims2-t más könyvtárba tettem a kiegészítõket és semmi változás nem történt, viszont ha a sims2 könyvtárába telepítem az összeset akkor pedig nem indul el

TopGun
Hi! ezt a lovebed-et hol lehet letolteni? mert regisztraltam az oldalon es csak updatet talaltam hozza.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

<#wink>. Nah, jó kis nosztalgiázós hsz-t gyártottál<#eljen>. Full rég nyomtam a Sism2-t és társait és mot elözönlöttek az emlékek<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

edikee
lenne egy kérdésem 😊) hova menti a képeket amikor fotozok ? csak az utso 2-t taliztam meg.. meg a beépitetteket.. pllz vki 😊 <#whatever>

Az szerintem én voltam.Nekem valahogy eltûntek az ufo génjeim,mert sehogy sem akart ufógyerekem születni generációkon keresztül.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
ja és vki irta, hogy nem lesz ufo gyerek, csak ha elrabolják
nem igaz, lesz
második fiú az lett

furcsa volt, hogy pizsiben ment köztelekre

(anyuka ufo)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
aha
hát nálam eddig nem nagyon halt meg senki, ha netán mégis, eladtam az urnát, halálhívót sem hazsnáltam még

Nekem fehérek, átmennek mindenen, csapkodják az ajtókat lebegtetik a tárgyakat és ijesztegetik a simeket. Többnyire csak becsinálnak, de az egyik simem meg is halt úgy megijjedt. A halálhívóval kellet feltámasztanom. Volt akinek ez volt a célja hogy lássa, õ pl. röhögött egyet és vonzódott a szellemhez.

Mike
nekem nem jöttek be a házba, nem metek át a keritésen
kékek és összevissza pacsáznak

Jé, nem tudtam hogy a különbözõ halálok után a szellemek eltérõ képességekkel viselkednek. Az én simem természetes halált halt és tulajdon képpen nincs számára akadály. Átmegy mindenen a falat is beleértve.
A viziszellem máshogy néz ki, vagy csak a színe más?

Mike
hát nálam a vízbefultak nem mentek át a kerítésen

Mike
milyen igaz, del-lel törlöm 😊
ez annyira egyszerü, hogy eszembe sem jutott

Kodlovag
Úgy emlékszek, Downtownban van temetõ. Habár még sosem néztem be.

Nálam a szellemnek nem akadály a zárt ajtó, de még a fal sem. Még a tárgyakat is elmozgatja a helyükrõl.
Én költöztetni fogom.

Köszi. Ezt az elköltöztetés opciót láttam eddig is csak nem próbáltam ki, hogy mire is jó.
Asszem a közösségi területen létrehozok egy temetõt és oda átköltöztetem a sírokat.

Zongorát jó pénzért el lehet adni. De lehet más vagyontárgyakkal teletömni a hátitáskályát az egyetemen meg kipakolni és/vagy eladni.
De én maradi módon ösztöndíjjal mahinálok így sem szokot pénz gondom lenni.<#smile>

Kodlovag
Én úgy tudtam, a szellemnek nem számítanak olyan apróságok, mint az ajtó vagy egy fal...

Cairass
Nálam családegyesítések révén alakult a family,Giorgo(én karakterem, a szülei, a nagyszülõk és a nagyi öccse...
Komolyan mondom az öregek roszabbak, mint a kisgyerekek.

Néha már kikészítettek, jól jött az egyetem!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Mike at home
nálam semmi tudatosság nincs, ahogy esik úgy puffan 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem
akikkel nem játszol, azoknál áll az idõ

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én toltam
kertben lakóék
a galériámban van is róla kép
2 szülõ, a többi mint gyerekük

Mike at home
egyszerüen körbe kell keriteni a sirt
a kertkaput meg lockolni mindenki számára

Cairass
Tehát ha az "egyetemi éveim" alatt be sem szagolok a családomhoz, akkor minden "megvár"?
Az megnyugtató, mert az öregek elég tapasztaltak és nem szeretném, ha értelmetlen lenne a haláluk...<#ravasz1>

Igen, öregszik a család, persze csak ha belépsz hozzájuk és játszol velük.

Cairass
Ezzel a szuperokossággal én is így vagyok!
Már születésekor eldöntöm, hogy milyen pályára szánom, stb és feleslegesen nem taníttatok vele semmit.
Esetleg az alapokat, hogy pl fel ne gyújtsa a házat, stb.

Az a toddler tud magától kimászni a kiságyból, akit megtanítottak járni. (Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.)
Egyébként mélyen egyetértek azzal, hogy egy simnek nem kell mindenben jónak lennie. Eleinte én is azon görcsöltem, hogy minden gyerek szuperokosként nõjön fel. Aztán rájöttem, mit görcsöljek, az életben sem mindenki szuperokos. Elég, ha 1-2 dologban jó.

Cairass
Ha egyetemre küldöm a tini simemet, akkor addig öregszik a család? (mittudom én, pl meghalhatnak a nagyszülõk?)

Cairass
Tolja vki 8 fõs családdal?
Az egyszerûen agyrém! 3 generáció 1 házban, de csak nem ritkulnak!

Mit lehet tenni a sírokkal: ha idegesít a szellem, egyszerûen töröld a sírt. Ha viszont meg akarod tartani a sírt, de úgy, hogy ne zavarjon a kísértet, az Éjszakák kiegészítõ óta lehetséges lett átküldeni a sírt másik (közösségi) telekre, csak rá kell kattintani, ott lesz az opció. Vagy - szintén az Éjszakák kiegészítõ óta - be lehet tenni a sírkövet a sim inventoryjába, így sem fog többet elõjönni a szellem.

Mike
a simseket szerintem ez nem nagyon érdekli 😊

Hát nem tudom,hogy teherbe esett-e az egyik lány.Ha igen,hát kinek kellene egy csúnya zöld ufógyerekkel?😊Már nem is emlékszem most mindkét nem terhes lehet,vagy csak a férfiak?Lehet,hogy feleslegesen parázok.

Mike
de miért?

Az öregék vannak az "alapemberek" és az ikrek.Már mindkettõ felnõtt.Várom,hogy a két vén szar kipusztuljon a házból,de elõtte még leszipkázom a skilljüket.Még mindkét lány simem egyedül van.Nehéz nekik megfelelõ pasit találni.Bár ameklyik segített az elõléptetésben az megfontolandó.De ha lesz egy kölök még nehezebb lesz rásózni valakire.😊

Mike
zongorák minek?
miért hogy máshogy oldod meg gazdagék csemtéjének pénzzel való ellátását?

Mike
jah 😊
nálam meg az volt, hogy gazdagék üzlettzulajdonos kölke element egyetemre, és máris volt vagyon, nincs vagyon, az üzletet meg nem töltöttem fel elõtte, így még árukészletet sem tud venni