Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még nem használtam a SimPÉt, de szerintem talán abban lehet látni, hogy hogy áll a "láthatatlan skillekkel" a tini.
Alapra elõször OfB-t, aztán Nightlife-ot és végül University-t raktam fel, de semmi probléma nincs vele!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Közben anyuci Hall of famer lett, és ezzel elérte az életcélját. Most a sportolói karrierbõl kapható boxzsákon tréningeli anyuci az ikreket. Iszonyat gyorsan szedik össze a body pontokat. És ugyanez megy a minigolfon karizmára. Eddig nem igazán jöttem rá, hogy milyen jók is ezek a carrier rewardok.
Meg jók ezek a rejtett skillek is. Beállítottam Nickyt kicky bagezni, hogy barátkozzon. Gyorsabban megy a barátkozás, mint a sakkozással. Játszottak vagy 4 órát egyhuzamban, és a végére már olyan figurákat tudott, amiket még sose láttam.
Ti kaptatok már másodlagos skillekre ösztöndíjat? A táncra és a biliárdra lehet. De honnan a fenébõl tudom, hogy milyen gyorsan fejlõdik? Ha még van hátra 7 napjuk a tini korból, van-e esélyem, hogy megszerezzem valamelyiket?
mondjuk nekem speciel az egyetem telepítéskor mindig kihal, ha elsõnek akarom feltenni az alapgém után...amúgy ahogy észrevettem, a sorrend teljesen mellékes, csak az a lényeg, hogy a legutolsónak megjelentet kell indítani..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
mod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyetem
Éjszakák
Karácsony
Vár az Üzlet
Mesés Cuccok, Díszletek
Csilli-Villi Cuccok
Ha valamelyik nincs meg, az nem baj, egyszerûen azt hagyd ki ebbõl a listából.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Pl oda is jó, amit õ maga felajánl.
Ha megnézed, õ is mindig másik mappát ajánl fel.
A kiegészítõket megjelenésük sorrendjében tedd fel, s ha végeztél, akkor
a legutolsó (jelenleg Csilli-Villi Cuccok) ikonjáról kell indítani.
Értelemszerûen, a játékban benne lesz az összes feltett kiegészítõ eleme.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nem igaz, lesz
második fiú az lett
furcsa volt, hogy pizsiben ment köztelekre
(anyuka ufo)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hát nálam eddig nem nagyon halt meg senki, ha netán mégis, eladtam az urnát, halálhívót sem hazsnáltam még
kékek és összevissza pacsáznak
A viziszellem máshogy néz ki, vagy csak a színe más?
ez annyira egyszerü, hogy eszembe sem jutott
Én költöztetni fogom.
Asszem a közösségi területen létrehozok egy temetõt és oda átköltöztetem a sírokat.
De én maradi módon ösztöndíjjal mahinálok így sem szokot pénz gondom lenni.<#smile>#smile>
Komolyan mondom az öregek roszabbak, mint a kisgyerekek.
Néha már kikészítettek, jól jött az egyetem!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
akikkel nem játszol, azoknál áll az idõ
kertben lakóék
a galériámban van is róla kép
2 szülõ, a többi mint gyerekük
a kertkaput meg lockolni mindenki számára
Az megnyugtató, mert az öregek elég tapasztaltak és nem szeretném, ha értelmetlen lenne a haláluk...<#ravasz1>#ravasz1>
Már születésekor eldöntöm, hogy milyen pályára szánom, stb és feleslegesen nem taníttatok vele semmit.
Esetleg az alapokat, hogy pl fel ne gyújtsa a házat, stb.
Egyébként mélyen egyetértek azzal, hogy egy simnek nem kell mindenben jónak lennie. Eleinte én is azon görcsöltem, hogy minden gyerek szuperokosként nõjön fel. Aztán rájöttem, mit görcsöljek, az életben sem mindenki szuperokos. Elég, ha 1-2 dologban jó.
Az egyszerûen agyrém! 3 generáció 1 házban, de csak nem ritkulnak!
miért hogy máshogy oldod meg gazdagék csemtéjének pénzzel való ellátását?