Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megéri neked a fáradságot, lapozz vissza ebben a topicban a #29669, majd a #29841 hozzászólásomhoz, nemrég írtam róla, hogy mire jó, és hogy mûködik. Meg tudod vele nézni nemcsak azt, hogy mit mikor raktál be a Donwloadsba, de azt is, hogy mi a fajtája a cuccnak (fal, padló, tárgy, haj stb.), sõt, képet is ad hozzá a progi, tehát pontosan látod, hogy melyik fájl micsoda a játékban.
Ha valamennyire értesz angolul, a Clean Installer letöltõ oldalán részletes FAQ is van. A Clean-t a modthesims2.com oldalon keresztül lehet elérni valami linkkel.
de...
amikor indítod a játékot és megkérdezi, hogy engedélyezed-e a letöltéseket, ott felsorolja szépen a letöltött cuccokat - na amit ott megjelölve látsz, hogy gondot okozhat a játékban, azokat érdemes nagyító alá venni (nem biztos, hogy zavarják a játékot, de a biztonság kedvéért én a helyedben kiszedegetném ezeket)
Lenne egy óriási gondom, ami nagyon idegesít, és szeretnék egy olyan megoldást, ami nem törlést jelent.
Az a bajom, hogy töltöttem le a netrõl sims-hez cuccokat.
Elég sokat összegyûjtöttem már, és nem tudom melyik régebbi, melyik nem, és melyik hibás.
Valahonnan, letöltöttem, olyan dolgokat, amik miatt nem indul el a játék, vagy ha el is indul, a tárgyak közti lépkedésnél megfagy.
Az a kérdésem, hogy a rengeteg letöltött package-file közül, hogyan tudom kiszûrni, melyik a rossz, vagy legalábbis valami könnyités létetik e arra, hogy tudjam melyik micsoda.
Köszönöm elõre is
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
patch
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként,ahogy már milliószor leírtam,érdemes felrakosgatni a patcheket is a játék után,mert egymást nem patchelik(kivétel a Pets és a Seasons)de még utána is lehet õket foltozni.Rengeteg hiba marad még,ha csak simán felrakjátok.És a "legújabb" 89MB-s FreeTime patchet pedig mindenféleképp érdemes felrakni.Nekem most gyönyörûen,(talán)bugmentesen fut.És nem kell mindet crackelni sem,csak a legutolsót.Most pölö ha megjelenik a Nagyvárosi Élet majd azzal kell valamit kezdeni.Bár,ha van miniimage azt mindig érdemesebb használni minden játéknál,mert újabban nagyon sok crack hibás.
ON
bõvíti az alapjátékot
ergo minél több kiegészítõt raksz fel, annál több lehetõséged van a játékon belül
És ha felteszem a Nightlife-ot, akkor az abban elérhetõ autóvásárlás bekerül a FreeTime-ba?<#conf>#conf>
Lenne egy kérdésem. Melyik Sims2 kiegészítõben lehet autót venni és garázst építeni? Nekem a Freetime van meg, de abban csak kocsibeállót lehet építeni (garázsajtó nincs), meg roncs autót felújítani, újat nem lehet venni.<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
elõre is thx a segítséget<#vigyor0>#vigyor0>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Akkor nem teszi tönkre a törést?
Mi az a GCW?
most hogy minden fentvan, végülis megpróbálhatod erre is
Minden kieg fent van.
Mit akarok peccselni?
Hát amit kell...
Tudom, hogy ez nem warez oldal, de hátha tud valaki segíteni.
Szóval a lányom gépen fent van a Sims (tört) az összes kieg-el együtt
de rendszeresen lefagy a gép a játék alatt.
Nem tudom, hogy a gép rossz vagy a játékkal van gond.
Találtam a Sims-het patch-eket:
http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches
kérdés, hogy ha ezeket feltelepítem akkor fog e mûködni a crack???
Köszi elõre is!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e vkinek vagy vmi linken szomszédság szerkesztõ program??? (magam alakítom ki az utcák elhelyezését,a táj kinézetét)
Léccy írjatok.
Elõre is köszy!!!
de ezze együtt nem világos, pontosan mibajod
kevés a hely a c-n? installáljátok máshová
vagy a mentések nem férnek el? akkor a Dokumentumok mappa helyét kell átállítani a vezérlõpulton
Ha ez warez akkor bocsika, az egyik barátomnak a baja.
Videojáték-bolthoz szükséges állványok, úgy tudom, csak a közösségi telkek menüjébõl vehetõek, tehát otthoni szoftver-boltot alapból nem lehet nyitni. Community telket kell venni ilyen üzlethez, és beárazni a videojáték-állványokat.
Konyhai Cuccos csomag
És az IKEA:
IKEA Cuccok
Az Items ikonra kell kattintani, és elvileg ott van konkrétan az összes új tárgy, ami ezekkel jön.
meg tudná valaki konkrétan mondani, hogy a kitchen and interior design, és az ikea home stuff kieg.-ek milyen cuccokat is adnak ?
mert felraktam ezt a kettõt, de egy kumma újdonságot se látok

(fentvan a freetime kivéltelével az összes kieg)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!