32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31237 hi
lenne 1 olyan kérdésem, h az új városrészen kívül lehet e boszorkányokkal találkozni, mert eddig sajna nekem nem sikerült. vagy van valami módszer, kód vagy valami amivel ezt találkozás nélkül is meg lehet oldani a boszorkányságot?
azt tom, h a vámpírt, a növényembert + zombit hogyan kell csinálni, de boszorkány + farkasember még nem sikerült... (farkas eccerűen nem akar megharapni)
thx előre is a helpet! :) -
#31236 mindegy, Flora már irta, hogy a CEP hibája -
#31235 ez a tanár
közösségi telken van, meg lehet tanulni tőle, akár a tűzesbotot -
#31234 de a tűzes jó, ellentétben ezzel a nemtommivel -
Gólya #31233 félórát vigyorogtam, amikor felfedeztem a gardrob új funkcióját - aztán fixíroztam a mienket...hát nem tudom...szerintem kicsi -
Gólya #31232 közösségi telken láttam break-tánctanárt - (nem is olyan kicsi az a magnó...) - ugyanúgy van szőnyege, mint a tüzeskedő mukinak
még nem próbáltam, de valószínű ezt is előbb meg kell tanulni, aztán lehet produkálnia magát a simnek -
Gólya #31231 tárgytalan - megtaláltam...pfff -
Gólya #31230 hol a pitliben van ez a szekrény?
a szemem esik ki, de nem látom (tudom, kéne egy szemüveg...ill. ki kellene cserélni a meglévőt...) -
Gólya #31229 ne sértegesd a pingvineket - ők kifejezetten kecsesek ehhez képest -
Gólya #31228 valami nálad nem stimmel - nekem minden színben megvannak... -
#31227 Szia! Ezt hogy ertsem, hogy megneznem-e az ablakokat? milyen ablakokat nezzek meg es hol? -
#31226 Sziasztok
Valahonnét nem lehet leszedni a Sims2 Jó Utat zenéjét? -
Flora2 #31225 Ez új, Apartmanos cucc. Én mintha a közösségi telkek vásárlási katalógusában láttam volna... lehet, hogy alapból nincs benne a lakó telkek vásárlási katalógusában.
Nem lehet, hogy azért breakel ilyen bénán, mert 0-3 pontja van, mondjuk, body-ból (erőnlét)? -
mariann84 #31224 ez a break táncos melyik kiegben van?
nekem megvan az apartman és ilyen kis magnót nem láttam benne, legalábbis nem emlékszem rá... fullos a simem kreativitásból,kipróbálnám hogy breakel :D -
#31223 aha, köszi -
#31222 mint vmi pingvin
annyira gáz -
#31221 ezen eestem a székről
EA szerinti break tánc
-
Flora2 #31220 A BBS-en írja valaki, hogy ha uninstallálod a CEP-et, akkor visszajönnek a nagy üvegablakok gyári átszínezései. Tehát le kell szedni a CEP-et és várni egy update-elt változatra... -
#31219 megnéznéd az ablakokat? -
#31218 Koszi! en is igy emlekeztem meg a regi idokbol :) -
#31217 és elbaszták a nagy üvegtáblákat, aminek eddig kék, sárga, piros volt a kerete
most csak piros
-
#31216 semmiből nem áll átállítani, ha nem npc az illető
de még akkor sem vészes, ott a simPE -
#31215 megoldottam a tanulás kérdését, sima egyszerű, alap könyvespolc kell -
adammmmmmm #31214 Az tényleg zavaró hogy csak te öregedsz és mondjuk a csávesznek (akit csináltál) az uokája ugyanazal csajozik mint a csávesz.
De jövőre érkezik a sims 3 amiben már ez is benne lesz.:D
-
#31213 nincs -
ssx22 #31212 olyan patch nincs, hogy az összes lakásba öregednek a simek?
-
#31211 legközelebb legyélszíves linkelni
link -
#31210 erősebb gépem vban, de nálam egy-két telek szaggat
pl. a szigeten lévő nyaralótelkek biztosan -
#31209 úgyvan -
#31208 telekre költöztet, telek betömörít, majd a megkapott sim2pack-ot installál
sim megjelenik mindenhol, de az összes baráti kapcsolatát elveszíti -
#31207 Harry Potter -
#31206 milyen cheatek? konzolparancsok
meséld már el, hogy konzolparancs nélkül hogy építesz hotel, apartmant, koleszt?
miért ne lehetne a moveobject parancsot hazsnálni, amikor maguk a készítők is használták? meséld már el azt is, hogy pincében, hogy másképp raksz bármit a külső falakra? van egy pár cheat, de a többit messze nem nevezném annak
-
#31205 minden kieg kikapcsolja az egyedi tartalmakat, de az indulásnál szól is ezért, kapcsold vissza -
Coolfire #31204 Na már a mts2 csinált egy maszek peccset.:)
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=299586&c=1 -
iko22 #31203 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, miért nem tudom használni a beépített szekrényt? Amikor feltelepítettem a játékot engedte, egy kis idő elteltével az írja hogy nics elérhető akció. Ez mitől lehet?
Köszönöm
Üdv -
Coolfire #31202 De néha már gondolkozik menetközben..:) -
Coolfire #31201 Minden városrészben megtalálhatók-elvileg-hiszen mikor mágiát generál a játék,akkor berakja őket mindenhová(mint időjárást,úticélokat és az állatkákat).Én a bellavári kávézóban futok össze velük legtöbbször.Már elmentem a fény és a sötétség kastélyába is. -
ssx22 #31200 épp azért kérdeztem, mert ahogy látom full grafikán megy :) -
Coolfire #31199 Ha a képminőség miatt,akkor az azért van mert a pillanatfelvétel minőségét mindig elfelejtem magasra állítani.:)Egyébként hiperultramegabrutál grafon megy. -
Coolfire #31198 Egy Fatal1ty AA8XE 3.2 Ghz proci,2GB DDR II RAM,nVidia 6600 GT egy 160GB sata vinyóval,a másik az Asus A8N SLI 3500+ professzor,2GB DDR RAM,Radeon X1500-as 2db 160gb-s sata2-es vincsivel.De miért kérded?