Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesd ki és verd meg a kedves szomszédot - hátha leszokik róla <#wink>

Tegnap rezetelnem kellett illetve winbõl kilõni a simset, mert meghalt a vámpírom. Úgy tûnik, ha házhoz hozatom a kaját nincs az a napfény erõ, ami visszatartaná hogy fel ne keljen, hiába volt két másik sim is otthon hogy átvegye a kaját. Mire észbe kaptam már lezuhanyozott és rohant kajálni, de éhenhalt mielõtt odaért volna és nem is tudtam irányítani a folyamatos vörös szükségletek miatt. Kissé ideges voltam.
A másik ami idegesít hogy valami hülye szomszéd lépten nyomon lopkodja a kertitörpéinket. A simszeim idõrõl idõre visszalopják, de akkor is idegesítõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
próbáld meg más sorrendben feltenni a kiegészítõket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Broafka
hát ez nem jött össze 😞
felraktam a patchet, de amikor 97%-nál kéri az alap SIMS2 cd-t akkor bemountolom és valami frissítés félét akar elkezdeni, és akkor kiírja hogy:
hiba történt a frissítésnél, a telepítés leáll!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hmm, remélem mûködik, köszi

rage
Out of business ?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kodlovag
Természetesen az Éjszakákat külön könyvtárba telepítetted.
Ha azért nem frissít, mert nem eredeti a CD: A sims 2 negyedik(?) CD-jét kéri, ugyanúgy mountold be, mintha játszani akarnál. Ha eredeti disked van, akkor persze nincs kérdés.
Ha a fönti nem elég, akkor töltsd le a thesims2.ea.com oldalról a sims2-höz tartozó patchet (ha fent van az Egyetem, akkor az Egyetem patchét), telepítsd, és akkor frissítéskor úgy fogja találni, hogy minden a legfrisebb, és nem kell frissíteni.

ToCsEk
Kicsit régi a kép 😊 Nemsokár úgyis jön egy újabb kiegészítõ..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

asfa
ezmi? 😮O

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mike

Broafka
miért nem tudom feltenni az éjszakák kiegészítõ lemezt? amikor már majdnem 100% akkor kéri a SIMS2 alap lemezt hogy frissítsen valamit, de amikor elkezdené akkor kiírja hogy a frissítés nem sikerült ezért a telepítés megszakad!
mit csináljak, segítsetek!

Kodlovag
na jó
Nekem se kellene leállni olyasmirõl vitatkozni, amire tulajdonképpen alig emlékszek. Jó régen csináltam utoljára olyan családot, amiben gyerek is volt.

Mike
próbáld meg
szólni fog, hogy legyen kapcsolat

Kodlovag
Gyereket nem csak a make child, hanem az add sim menüponntal is lehet csinálni. Ebben az esetben nem lesz automatikusan a felnõttek gyerekeként számon tartva, csak egy gyerek lesz, aki a felnõttekkel együtt lakik. Ekkor jelölni kell, különben nem családtag.

mama2
Értem. Köszi szépen mindenkinek.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mike
biztos

Mike
nincs olyan, hogy nem jelölöd be, fõleg ha gyerek is van

Mike
van két család a két gyerek összeházasodik, kész is a rokonság
nem lehet vendégségbe menni

Na, ezen lehet változtatni SimPE-vel?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kodlovag
A telefonra, meg az utazgatásokra. El tudsz menni közösségi telkekre, tudsz hívni vendégeket, szervezhetsz bulit. De nem tudsz elmenni más családok házába.

Kodlovag
Ha a családot te csináltad, akkor még készítéskor be kell jelölni, hogy rokonok. Mert különben a férj nem lesz férj, a gyerek meg nem az õ gyerekük, csak egy gyerek, és a nagyszülõk is csak öregek. Szóval ha nem jelölted be, hogy rokonok, akkor ezen utólag csak annyit változtathatsz, hogy a férjet és a feleséget utólag a játékban összeházasítod.
Ha csak mondjuk egy férjet meg egy feleséget csináltál, akkor nekik nincsenek más rokonaik, mert azokat nem csináltad meg. Nincsenek pl szüleik, testvéreik. Gyerekük még születhet a játékban, õ automatikusan rokonként lesz kezelve, mint a szülõk gyereke. Ha két gyerekük születik, akkor azok testvérként is nyilván lesznek tartva. Szóval utána a program már mindenre figyel. De ha a családot te csináltad, akkor csak annyi rokon van, amennyit megcsináltál, és be is állítottál rokonnak.

most visszaolvasva -
ezt úgy érted, hogy pl. laksz Pleasantview-ban és a hozzá tartozó Downtownba, meg a hozzá tartozó üzleti negyedbe tudsz menni?
mert akkor normális a dolog
más faluba - pl. Veronawill-be, Strangetown-ba nem is tudsz menni
ha rosszul értettem, amit írtál, bocs

úgy érted, hogy a férj és feleség nem rokona egymásnak?
ha Te kreáltad õket - eleve házasnak -, akkor kell, hogy rokonok legyenek, mert akkor még a "legyártásnál" be kellett jelölni az egymáshoz való kapcsolatot
ha meg késõbb házasítottad õket, akkor automatikusan válnak rokonná
legalábbis legjobb tudomásom szerint így mûködik

Huh, akkor passz. Tényleg nem tudom. 😞

mama2
De a családomat én csináltam, és össze is vannak házasaodva. De nincs rokon.
Akkor így hogy lehet? Még egy kérdés: Ha a telefonnál fuvar-ra nyomom akkor azt
látom hogy valakit ellehet hozzám hívni, de én nem mehetek el ismerõsök házába?

Mike at home
lépjetek túl a témán!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Naxos
törölt hozzászólás

Captain Sparrow
most mit izéltok már 😄D
siettem aztán pont volt amire tuttam válaszolni csak nem tuttam kifejteni bõvebben ezért irtam a gecit 😄D

Pedig az jó, nekem is így van telepítve.
Azt próbáltad hogy amikor rákattintasz a városra (mondjuk Verona városra) és feljön a kis történet ablak ott kattintasz a belváros, egyetem ikonra (még mielõtt tovább mennél). Lehet hogy a városban magában már csak át lehet váltani arra a városrészre, de létrehozni nem engedi csak a fõképernyõrõl.
Sõt, igen ezt próbáld meg.

Naxos
törölt hozzászólás

Kodlovag
Na jó, de pont azoknak a gomboknak aktívaknak kellene lenniük, hogy megnyomhassa õket, és létrehozhassa a településrészeket.

Mike
látom nem nagyon értetted meg a gecis választ
nem elég ha feltelepíted a kiegészítõket, létre is kell hozni az azokhoz tartozó településrészt

Hát õ nem úgy látja. Biztos külön könyvtárba telepítetted a kiegészítõket?

Naxos
törölt hozzászólás

Mike
házasság révén

mama2
Nekem most lesz egy gyerekme, és akkor átköltözünk nagyobb házba, a feleségem
MÉG nem ügyvéd, de rajta vok.😊 A kérdésem: hogy lehet rokoni kapcsolatba ke-
rülni valakivel?

pfff...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
egyetértek

Mike
Még külön ki is emeled, grat! 😞

Mit izélsz Gólya?😛 Én pont, hogy ilyen lekicsinylõen mondtam azt a bizonyos szót😛...kéretik engem kihagyni ebbõl...*most neheztel Gólyára😛*

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Naxos
"Vagy úgy h belemész a városba és bal felsõ sarokba vannak" ott vannak az ikonok de inaktívak

20462-63
viselkedhetnétek egy kicsit, nem kocsmában vagytok

helosztok!!

Tudna nekem valaki segíteni?
Felraktam a sims 2 -õt meg a kiegészítõit, s játék közben magától kikapcsolja a monitort, vagy lefagy s utánna kapcsolja ki. (néha meg "windows hiba" s kilép)
Ez miért van? Már párszór ujratelepítettem de még mindig csinálja(damon4.03, hide is van hozzá)
Köszi elõre is a választ..
"gecit"<#rolleyes><#hehe>.

Captain Sparrow
kikell választani a városba az egyetemet, belvárost meg a vásárló gecit .. 😄
vagy úgy h belemész a városba és bal felsõ sarokba vannak..agy mikor a fõmenübe rákattintasz a városra alul ottvannak a kis ikonok

Naxos
miért van az h fel van telepítve a csilli villi cuccokon és a krisztmösz pakkon kívül az összes sims mind1ik külön könyvtárba, a family stuffal indítom a játékot, megy problémamentesen de mégse tudok sehova menni amikor taxit hívok csak a "saját városomon" belül vannak feltüntetve uticélok (4db). léci segítsen valaki.

Mike
de minek menjen, így is B+ A+
bõven elég az is
és nem kell, hogy mindenki mindenben jó legyen 😊

Kodlovag
Nem kell kimaxolni, elég ha 8 pontot összeszednek. Nade micsoda dolog az, hogy nem járnak suliba. Én beírattam õket magánsuliba. Csak 9-tõl 1-ig vannak ott, és alig mennek le a szükségleteik. És mivel az egyik mindig A+ reportot akar, menjen csak.

Mike
ha emlékeim nem csalnak a simPE-ben a rejtett képességet szintjét is meg lehet nézni

Mike
ez nem semmi
az én sim kölkeimnek sokkal lazább életük van 😊
isszák a életelixirt, némelyik már elég régóta él tiniként, de hol vannak még a skillek kimaxolásától 😊
suliba is csak 2 naponta járnak
(a kicsik nem, mert azoknak minden vágyunk az iskola)