32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage
    Linkeld be az oldalt, ahol írtak erről.
  • rage
    Milyen géped van pontosan?
    Írd meg a videokártya/hangkártya driver verziószámát, valamint azt, hogy az XP-n fent vannak-e a frissítések, illetve azt, hogy milyen audiocodeceket telepítettél fel.
  • Kata
    Ilyenről én nem is hallottam. De ha van ilyen, engem is érdekelne.
  • Samspye
    Sziasztok!

Most olvastam egy magyar sims2 oldalon, hogy lehet online játszani a simset. Ezt hogyan? Eddig még nem is tudtam róla! Légyszi aki tudja pls magyarázza ál vagy ajon valami segítséget, hogyan lehet!

Előre is nagyon köszi!
  • Samspye
    Sziasztok!

Most olvastam egy magyar sims2 oldalon, hogy lehet online játszani a simset. Ezt hogyan? Eddig még nem is tudtam róla! Légyszi aki tudja pls magyarázza ál vagy ajon valami segítséget, hogyan lehet!

Előre is nagyon köszi!
  • Vernigloz
    Sziasztok egyszer már irtam ide de senki nem váalszolt:(
    Nekem lenne egy kis gondom azzal hogy nem tok családot késziten,se universitysni,se várost csinálni mert lépnék be oda és lefagy!!!!:'(
    Sajnos!!
    Már megvan a Pets is (crackes)de ugyanez van annál is
    !!!:(
    Pls Heelp
  • Kata
    Tessék, töltsd le, felraktam ideiglenesen.
  • Kata
    Nem. A parkoló az alapjáték burkolataiból van.
  • rage
    Látom, fogyóban a türelmed :)
  • Mike at home
    nem
  • ericsson ga628
    Ha felrakok egy új kieg-et akkor a mentéseim megmaradnak?
  • Mike
    én spec fizetek a TSR-ért
  • Gólya #22856

csak hogy ne legyen itt sem hiány

az biztos, hogy Windkeeper nagy ember

viszont a TSR-re vonatkozóan is van link, ha érdekel valakit, szóljon
  • Mike
    winkeeper powwa
  • Kodlovag
    Kár, hogy a TSR fizetős. Így nekem nem lesz.
  • Shiwo
    a parkoló is tutorialból van ?
  • Kata
    Windkeeper az alkotó neve, a szett neve helios. 16 db-os, többféle színben, és osztással, van benne ajtó is. (Az átlós falra tehető ajtó külön is van, hogy teljes szélességű legyen, mint ahogy az ablakokat is szétnyújtja a program).
  • cseri001
    nemtom az milyen... ez pont azért jó, mert bármilyen padlóra ráteheted. azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire lesz diavetítés a használatával. :)))
    mostmá megnézem azt a 4ESF-et, hogy milyen van ott.
  • Gólya #22850
    ilyen volt nekem is, de mintha nem innen lett volna
    viszont ez is ugyanolyan, tehát "csak" padlótükör, s ha lerakod, látszik alatta az eredeti padló
    szerintem ami pl. a 4ESF-n van, az maga a padló, ui. azon nem látni ilyesmit
    igaz, egy sima fehér padlóburkolóval egész jó

Kodlovag az ablakot azt hiszem, a shinysimsen láttam, de ajtóra nem emlékszem - lehet, hogy Katának máshonnan van - hátha ő többet tud
  • Kodlovag
    Nem is olyan rossz. Inkább azt meséld el, hogy a sarkokon lévő görbített ablakok honnan vannak (MTS2?), és mi a nevük. És főleg van-e hozzájuk pontosan illeszkedő stílusú ajtó?
  • cseri001
    Itt van, valamelyik nap láttam...
    Murano Mobilia
  • Gólya #22847
    nekem az építkezéshez kell - mintha jobban menne a gondolkodás (bár ez is csak "bebeszélés")
  • Mike at home
    egyesek így isznak :)
  • Mike at home
  • Coolfire
    Hát elég offos,de nálam a cigi szervesen kapcsolódik a simshez..:)Mindig úgy szokott lenni,hogy na most megvárunk egy előléptetést pölö oszt gyúccsunk rá...és azt veszem észre,hogy elszívtam egy doboz cigit..Na ezért nem simsezek most,inkább tévézek.:)Amúgy most 6.-dik napja,hogy nem szívom.Most kezd igazán kritikus lenni a helyzet,mert kezdek idegbeteg lenni..de majd elmúlik.
    No vissza a játékhoz..
  • Gólya #22843
    off:
    részvétem, de szerintem az úgysem megy úgy, hogy most elhatároztam, hogy leszokom - kialakul az magától is
    on
  • Gólya #22842
    anno a simmetrián volt rengeteg ilyen tutorial, most hogy sikerült újraindítani, Gery apránként rakja vissza ezeket a dolgokat - ugyan még konkrétan ez nincs fenn, de pl. a simfeelingre pakoltak föl párat, akinek voltak ilyen tutorialok
    külföldieknél szerintem a Mikeinside-nél nézz szét az MTS2-n
    egyébként nem bonyolult, csak a talajszintet kell variálni
    (ugyan van még néhány magyar oldal, ami a Sims-szel foglalkozik, ott is találhatsz rá megoldást, de igazából nekem a Gery-féle leírás volt a legmegfelelőbb)
  • Coolfire
    Szar a cédéd.
  • Coolfire
    Ezt az építkezős dolgot nem nekem találták ki.Már akkor meg vagyok lőve,ha egy házikót át kell alakítani,és berendezni.Most a Seasonst várom speciel.
  • Coolfire
    Szijó!Na csak áttértél az egyről?Itt volt az ideje...:)
  • Coolfire
    Üdv újra,és bujék...:)Látom azért a játékkal is foglalkoztok..én meg végigmelóztam az ünnepeket,ráadásul leszokóban vagyok a cigiről,úgyhogy szar az élet..:)
  • Kata
    Ezekből ollóztam össze az ötleteket és a lehetőségeket, de gondolom van konkrétan erre is leírás. Én speciel nem találtam, tegnap délutánom ráment mire rájöttem hogy is működik ez.
  • Mike at home
    van erről vmi leírás hogy kell ilyet csinálni?
  • Kata
    Nah, életem első ívelt tetőszerkezetű sims épülete... Tudom, nem lett valami extraüberszuper, meg már nem újdonság, de én örülök, hogy nem lett benne hiba. Amúgy pláza-szerű bevásárlóközpont lesz, de belül még nincs kész.

• Zizi4
    A TSR-en van egy csomó, pl itt is Cloisonne de Bitzbuys-nak is vannak tükrözödő padlói.
  • Kata
    Tenkjú, műxik. :)
  • Kata
    Reflective floor néven keresse pontosan. MTS-en asszem van, de nekem nem tudom honnan lett, lehet valami szettben volt, mert külön nem töltöttem le.
  • Gólya #22831
    nos annyit tudtam meg most a 4ESF-ről, hogy valamiféle shiny floor - ha ez mond valamit?
  • Gólya #22830
    a snootysimsen vagy egy csomó kód - erre megpróbálhatod a moveobjects on-t
  • Gólya #22829
    a 4ESF-en láttam - ugyan nem tudom, hogy a konyhaszett része, vagy máshonnan van
    viszont valahol láttam - ill. egy ideig nekem is volt, de nem emlékszem, honnan padlótükör, amit négyzetenként le lehet tenni a padlóra és nagyon szépen tükröz mindent