32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22869 Linkeld be az oldalt, ahol írtak erről. -
#22868 Milyen géped van pontosan?
Írd meg a videokártya/hangkártya driver verziószámát, valamint azt, hogy az XP-n fent vannak-e a frissítések, illetve azt, hogy milyen audiocodeceket telepítettél fel. -
#22867 Ilyenről én nem is hallottam. De ha van ilyen, engem is érdekelne. -
Samspye #22866 Sziasztok!
Most olvastam egy magyar sims2 oldalon, hogy lehet online játszani a simset. Ezt hogyan? Eddig még nem is tudtam róla! Légyszi aki tudja pls magyarázza ál vagy ajon valami segítséget, hogyan lehet!
Előre is nagyon köszi! -
Samspye #22865 Sziasztok!
Most olvastam egy magyar sims2 oldalon, hogy lehet online játszani a simset. Ezt hogyan? Eddig még nem is tudtam róla! Légyszi aki tudja pls magyarázza ál vagy ajon valami segítséget, hogyan lehet!
Előre is nagyon köszi! -
Vernigloz #22864 Sziasztok egyszer már irtam ide de senki nem váalszolt:(
Nekem lenne egy kis gondom azzal hogy nem tok családot késziten,se universitysni,se várost csinálni mert lépnék be oda és lefagy!!!!:'(
Sajnos!!
Már megvan a Pets is (crackes)de ugyanez van annál is
!!!:(
Pls Heelp
-
#22863 Tessék, töltsd le, felraktam ideiglenesen. -
#22862 Nem. A parkoló az alapjáték burkolataiból van. -
#22861 Látom, fogyóban a türelmed :) -
#22860 nem -
#22858 Ha felrakok egy új kieg-et akkor a mentéseim megmaradnak? -
#22857 én spec fizetek a TSR-ért -
Gólya #22856
csak hogy ne legyen itt sem hiány
az biztos, hogy Windkeeper nagy ember
viszont a TSR-re vonatkozóan is van link, ha érdekel valakit, szóljon -
#22855 winkeeper powwa -
#22854 Kár, hogy a TSR fizetős. Így nekem nem lesz. -
#22853 a parkoló is tutorialból van ? -
#22852 Windkeeper az alkotó neve, a szett neve helios. 16 db-os, többféle színben, és osztással, van benne ajtó is. (Az átlós falra tehető ajtó külön is van, hogy teljes szélességű legyen, mint ahogy az ablakokat is szétnyújtja a program). -
#22851 nemtom az milyen... ez pont azért jó, mert bármilyen padlóra ráteheted. azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire lesz diavetítés a használatával. :)))
mostmá megnézem azt a 4ESF-et, hogy milyen van ott. -
Gólya #22850 ilyen volt nekem is, de mintha nem innen lett volna
viszont ez is ugyanolyan, tehát "csak" padlótükör, s ha lerakod, látszik alatta az eredeti padló
szerintem ami pl. a 4ESF-n van, az maga a padló, ui. azon nem látni ilyesmit
igaz, egy sima fehér padlóburkolóval egész jó
Kodlovag az ablakot azt hiszem, a shinysimsen láttam, de ajtóra nem emlékszem - lehet, hogy Katának máshonnan van - hátha ő többet tud -
#22849 Nem is olyan rossz. Inkább azt meséld el, hogy a sarkokon lévő görbített ablakok honnan vannak (MTS2?), és mi a nevük. És főleg van-e hozzájuk pontosan illeszkedő stílusú ajtó? -
#22848 Itt van, valamelyik nap láttam...
Murano Mobilia
-
Gólya #22847 nekem az építkezéshez kell - mintha jobban menne a gondolkodás (bár ez is csak "bebeszélés") -
#22846 egyesek így isznak :) -
#22845 -
Coolfire #22844 Hát elég offos,de nálam a cigi szervesen kapcsolódik a simshez..:)Mindig úgy szokott lenni,hogy na most megvárunk egy előléptetést pölö oszt gyúccsunk rá...és azt veszem észre,hogy elszívtam egy doboz cigit..Na ezért nem simsezek most,inkább tévézek.:)Amúgy most 6.-dik napja,hogy nem szívom.Most kezd igazán kritikus lenni a helyzet,mert kezdek idegbeteg lenni..de majd elmúlik.
No vissza a játékhoz.. -
Gólya #22843 off:
részvétem, de szerintem az úgysem megy úgy, hogy most elhatároztam, hogy leszokom - kialakul az magától is
on -
Gólya #22842 anno a simmetrián volt rengeteg ilyen tutorial, most hogy sikerült újraindítani, Gery apránként rakja vissza ezeket a dolgokat - ugyan még konkrétan ez nincs fenn, de pl. a simfeelingre pakoltak föl párat, akinek voltak ilyen tutorialok
külföldieknél szerintem a Mikeinside-nél nézz szét az MTS2-n
egyébként nem bonyolult, csak a talajszintet kell variálni
(ugyan van még néhány magyar oldal, ami a Sims-szel foglalkozik, ott is találhatsz rá megoldást, de igazából nekem a Gery-féle leírás volt a legmegfelelőbb) -
Coolfire #22841 Szar a cédéd. -
Coolfire #22840 Ezt az építkezős dolgot nem nekem találták ki.Már akkor meg vagyok lőve,ha egy házikót át kell alakítani,és berendezni.Most a Seasonst várom speciel. -
Coolfire #22839 Szijó!Na csak áttértél az egyről?Itt volt az ideje...:) -
Coolfire #22838 Üdv újra,és bujék...:)Látom azért a játékkal is foglalkoztok..én meg végigmelóztam az ünnepeket,ráadásul leszokóban vagyok a cigiről,úgyhogy szar az élet..:) -
#22837 Ezekből ollóztam össze az ötleteket és a lehetőségeket, de gondolom van konkrétan erre is leírás. Én speciel nem találtam, tegnap délutánom ráment mire rájöttem hogy is működik ez. -
#22836 van erről vmi leírás hogy kell ilyet csinálni? -
#22835 Nah, életem első ívelt tetőszerkezetű sims épülete... Tudom, nem lett valami extraüberszuper, meg már nem újdonság, de én örülök, hogy nem lett benne hiba. Amúgy pláza-szerű bevásárlóközpont lesz, de belül még nincs kész.
-
Zizi4 #22834 A TSR-en van egy csomó, pl itt is Cloisonne de Bitzbuys-nak is vannak tükrözödő padlói. -
#22833 Tenkjú, műxik. :) -
#22832 Reflective floor néven keresse pontosan. MTS-en asszem van, de nekem nem tudom honnan lett, lehet valami szettben volt, mert külön nem töltöttem le. -
Gólya #22831 nos annyit tudtam meg most a 4ESF-ről, hogy valamiféle shiny floor - ha ez mond valamit? -
Gólya #22830 a snootysimsen vagy egy csomó kód - erre megpróbálhatod a moveobjects on-t
-
Gólya #22829 a 4ESF-en láttam - ugyan nem tudom, hogy a konyhaszett része, vagy máshonnan van
viszont valahol láttam - ill. egy ideig nekem is volt, de nem emlékszem, honnan padlótükör, amit négyzetenként le lehet tenni a padlóra és nagyon szépen tükröz mindent