Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan új városrész nem lesz,mint az eddigiekben az biztos.Próbáltátok már a Pets minijátélkát(C-A-P 3 macsek,3 kutya) a hivatalos oldalon?Egyébként ott van a maxis-chat abban is van sok érdekes dolog.A farkasember nagyon tetszik.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
miért nem lesz új terület?
ezt fixen olvastad valahol?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pászmeg ez nem válaszra ment.

Na most kezdek neki a családom szétköltöztetésének.Az öregeket egy kéglibe,a robotokat szintén,de az ikerrel nem tudom mit csináljak.Az elõbb is a javasasszony-féle társkeresõvel pont a másik jegyesét kaptam randira..pfff..volt balhé rendesen,úgyhogy nem is mentettem.Megbolondult a kajahordó robi is,állandóan koszos tányérokat hozott mindenhonnan.Biztos még a szomszédékét is összeszedte.😊Tehát át kellene mindenkit bútoroztatni Tengerszemfalvára.Apropó:tudom új városrész nem lesz,de akkor a macskás néni Hilary Duff és a többiek hol lesznek?Meg a parkok?Elég hézagosak az ismereteim,mondja már el valaki.

Mike at home
no
warez témából elég volt 😞
mostanntól hanyagoljuk ezt, eglszen addig mig vki be nem írja, letöltötte, felrakta és megy neki
mindenkit törölni fogok aki szóba hozza ezelõtt mit tölt le és az nforce-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Nem a listát kell nézegetni, hanem a fórumot...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Helloka!Ezt torrenten találtam,de azt hiszem a modthesimsrõl is letölthetõ.

TopGun
Szia! Ezt a modot honnet lehet letolteni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ezért mondtam,hogy majd szólok ha lesz jó Pets.Úgyis túrom a netet állandóan.

Mike at home
ebbõl ennyi elég volt

Mike at home
Amíg az nforce-n nincs fent a listában, kár a többieket ezzel zaklatni, hogy mindenféle kamuleverziót töltöhettek

Majd meglátjuk.Mondjuk én anno napra pontosan eltaláltam a sims 2 online boltba kerülését.Jó lenne zúzni vele már a hétvégén,de kétlem,hogy lesz

Nem mindig mérvadó újabban az nforce.Nagyon sok játék van amivel le voltak maradva.Úgy döntöttem majd ha a ....-n kint lesz,leszedem.

Majd ha az Nforce-on írják, hogy megjelent.
Addig felesleges tölteni.
Miért?Az OFB is egy cd,mégis jó.Ebben nem lesz külön városrész sem.Mondjuk a grarfikai motort módosítania kell,de a mostani tömörítési technikákkal megoldható az 1 cd.Nem abból kell kiindulni,hogy egy demó 1 giga.😊

17.-én jelenik meg a boltokban. Ez azt jelenti hogy 15.-én már elérhetõ lesz. glamour life példájából indulok ki. 30-a volt a megjelenés, de 27.én már megszerezhetõ volt. Igaz ez 3 nap. tehát 14.én elvilekben már meglehet, de nem kizárt a korábbi megjelenés sem! Én azért megnézem nem vesztek vele semmit. Legalább telik az idõ 😄

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Próbálta már vki a The Harry Potter Project modot?Nem nagyon merem feltenni,amíg nem hallok valamit vissza.Lehet,hogy agyonvágná a gamet.Nincs kedvem újratelepíteni.

Kodlovag
Naszóval. Beléptem a másik ikerrel is a titkos társaságba. És õ is megkapta a maga pénzét. Sajnos nem tudom pontosan mennyit, mert nem jegyeztem meg elõtte, mennyi pénzük van. De 40 és 50ezer között kapott, a felsõ vége valószínûbb. Úgyhogy most van 89ezer simoleonjuk, és már nincs mit venni a házba, vagy nincs rá hely.

Most olvastam a gémsztáron,hogy a Született Feleségekbõl is készült egy tök sims-klón,ami nov. 3-án jelenik meg.Hát a képek alapján tök sims,és még jó is lehet.Bár nekem egyik sims koppintás sem jött be eddig.

Khmmmm...már csak ötöt.😊Remélem vasárnapig ki tudom próbálni,mert ha elkezdek 16-ozni akkor nem lesz játék egy hétig😞

Pff....remek.😊

Mike at home
tessék

Nem akarjátok az összest megcsinálni egy bannernek?A borítók megvannak hozzá.

Ez a borító minek ide a fejlécbe?Hogy ne kérdezzék a megjelenési idõt?Ehehhh...így midig emlékeztet arra,hogy milyen sokat kell még aludni.Remélem nem fogok benne csalódni.

Opppsz..nem olvastam át,mindegy.Tehát otthonról hívhatod fel õket,és megy érted a kocsi.

Telefonálsz és elvisz egy limó.

Jaja..ezt magyaráztam anno..a társaság vagyonából fel lehet fullozni a leendõ kérót..😊

De ha kiköltözölo,vidd el a hátitatyóba a kéglibõl a jó cuccokat.

Devids Pro
Oké, köszi majd megnézem.
Kodlovag
Na utánaolvastam a neten. Házi telefont kell használni, nem mobilt. "Call transportation", azon belül van egy "call limo" (vagy "go to society" ?) lehetõség.

Mike
Még soha nem voltam titkos társoság tagja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem
mivel angol verziót töltöttem le, mindent aláhúz

Devids Pro
Igen ezt én is próbáltam, de nem volt benne a listában 😞
Kodlovag
Még sosem próbáltam visszamenni. Azt mondanám, telefon menü, call transportation, és kiválasztani a titkos társaságot, ami felteszem, most már benne lesz a listában.

Devids Pro
Válaszolhatna valaki erre 😊
Ha bekerültem a titkos társaságba az egyetemen, egyszer elvittek a telkükre, de aztán hazamentem, akkor hogy tudok a titkos társaság telkére visszamenni?
Shiwo
remélem nem olyan "okos" mint a word-be 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kodlovag
Szóval az úgy volt, hogy mikor odamentem/vittek a titkos társasághoz, 8000 pénzük volt. Mikor ott voltam, akkor 48000 lett. Mikor hazajöttem a görög házba, 47900. Mivel egy minimális összeget elköltöttek kajára, míg ott voltam. Szóval a pénz nála maradt. De semmi gond, ma este Vickyvel is belépek a társaságba, és meglátom.

Mike at home
bahalok, a Firefox 2.0-ban beépített helyesírás ellenõrzõ is van!

hát, ahogy Neked jobb

Mike
inkább átírom SimPE-vel a kocsi árát mondjuk 50.000-re

adományozz!
Moneywell Computer

Mike at home
meg az autó is nagyon olcsó
miért nem kerül mondjuk egy sportkocsi 100 ezerbe?

Lassaban tellik az idõ a Titkos társoságnál. És azt a pénzt nem te kaptad, hanem a közös vagyona a társaságnak. Amikor én viszamentem a koleszba mondjuk aludni, a pénz visszaesett a normális összegre, de amíg a Titkos társoság telkén vagyok szabadon vásárolhatok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike at home
én most azt hiányolom a játékból, hogy miért nem lehet a gyereket különösebb bénázás nélkül beiratni magánsuliba, pénzért
legyen fejenként heti 1000, de tõlem lehet napi 1000 is, az sem zavarna
és magánegyetem miért nincs? ahol nem a diák kap pénzt, hanem neki kell fizetni mondjuk szemeszterenként mondjuk 50k-t (na jó legyen csak 20k) mindjárt volna értelme a 100 ezreimnek (mert most túl sok értelme nincs)

Mike at home
csakhogy az optthoni üzlet akkora jövedelmet termel, minimális idõráfordítással, töltikézés nélkül, hogy vétek lenne kihagyni
az üzletért kapott max 50k meg 2-3 nap alatt bejön

Mike at home
simán eladod ahogy veszed,
bármilyen telket vehetsz, eladhatsz

Mike at home
no, megcsináltam
IE és FFox alatt is ugyanúgy néz ki

Kodlovag
A lány ikreim megszerezték az ösztöndíjaikat. Nicky 4-et, Vicky 7-et. Most már egyetemisták, és lassan itt az ideje, hogy felezõbulit tartsak. Alapítottam velük egy görögbetûs házat, ami most már 6-os szintû, köszönhetõen fõleg Nicky 18 barátjának. Közülük 3 láma dzsekis, szóval mostmár Nicky is tagja a Secret Society-nek. El is vitték a titkos helyre, de ebben csalódtam. Van ott számítógép, amivel hackelhetem a jegyeket, meg pár carrier reward, csak pont azok nem, amire szüksége volna. És valahol azt olvastam, hogy amíg ott vagy, addig nem telik az idõ. Hát pedig telik, ugyanolyan gyorsan eljön a vizsga ideje. Ami viszont jó benne, hogy kapott §40000-et, mikor tag lett. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha Vicky is tag lesz, akkor õ is kap-e ugyanennyit. Úgyhogy most ebbõl a pénzbõl úgy felszerelték a görögbetûs házukat, hogy csak úgy csillog-villog:
- Saját könyvtár tanulóasztalokkal, számítógépekkel.
- 3 gyönyörûen bútorozott hálószoba.
- Konditerem
- TV szoba videojátékkal
- Zeneszoba az összes hangszerrel, meg a karaoke géppel (ezt Nicky kapta az álompasijától (3 villám) egy álomrandi után)
- Félemeletnyi konyha és étkezõ
- Van biliárdasztal, és még egy jacuzzi kellene.
Mondjuk az se semmi, hogy a számlák átlagosan §800 pénzrõl jönnek.

Nemcsak a medálokat, de a megszerzett business perk-eket sem veszíted el ("üzleti fogások"?). A vevõket és csillagaikat viszont igen.
Én azért vagyok híve annak, hogy az üzlet közösségi telken legyen, és ne otthon, mert ha az otthoni üzletet bezárod, nem kapsz érte pénzt, míg a köztelken levõ üzlet eladásánál megkapod (a telek árán felül) az üzlet értékét is, ami a pontszámától függ.

Kodlovag
Medálokat nem veszítesz.