32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #22990 Csinálni kell v. venni egy security botot.Az majd finoman lesokkolgatja a tolvajokat.Csak ő is be tud kattanni,olyankor mindenkinek nekimegy.Vagy esetleg a kutyát becsibészelni..talán lehet. -
#22989 nekem az 1ik csóka enni szokott belőle... -
#22988 tegyél 1 kávéasztalkát a postaláda közelébe (akár a legolcsóbbat), és akkor arra teszi le a sim a számlát..utána meg 1ből be is szoktam vele én fizettetni... -
#22987 barátnőm aszondja, hogy a gazdinak is jóba kell lennie az állatokkal..(neki sikerült összehozatnia kismacskákat)
ill. hüle kérdés, de biztos különböző nemüek-e ? :)
az elvileg mind1, hogy a hímet vagy a nőstényt utasítod.. -
#22986 Nekem is borogatják a kukát a "jószomszédok". Nem lehet ellenük tenni valamit? Villanyt vezetni a kukába, vagy sörétes fegyver ravaszát madzaggal hozzákötni?... -
#22985 Letöltöttem egy szuperjó bögyös mesh-t az mts-ről, eszméletlen jó ruhák vannak hozzá. De a játékban, amikor leül az ilyen mesh-el rendelkező sim, idétlenül behorpad a lába térd felett. Próbáltam keresni javítását, de nem találtam, annak ellenére, hogy a topikjában írta a készítője, hogy javította. Paff. :/ -
Coolfire #22984 Megvettem nekik a legdrágábbat,de bele sem akarnak menni,nemhogy még qrni is.. -
#22983 kell 1 kutyaház -
Coolfire #22982 Tényleg:a kutyák mindenkivel-egymással is-100/100-ban vannak.kölyköket hogy csináljak?Vmi tipp esetleg? -
Coolfire #22981 Ezt a mókát a túrótortával játszottam el,mikor ikreket akartam.Most ez a páros a "tenyészet",majd ha elküldtem a két gyereket az egyetemre,jön a következő ikerpár.Már a szülők újra fiatalok a kutyákkal együtt.Olyan aranyosak a tipegők,amikor a kutyát gyöntölik..) -
Coolfire #22980 Nekem a simjeim folyton depisek a behajtó és a csótányok miatt.Mert a régi szerelmek újságot lopnak és kukát borogatnak állandóan.A rovarírtónak meg szerintem én vagyok a legjobb ügyfele.:)Azt a vacak számlát úgy eldugják,hogy szinte sosem tudom rendezni.Muszáj lesz egy security botot venni v. gyártani.Ja meg mikor a buli hirtelen átugrik falrengetőből katasztrofálisba a vége előtt pár másodperccel.Úgyhogy türténnek rossz dolgok is.Szegény kutyáim folyamatosan előléptetik/lefokozzák. -
#22979 Erre a berendezés eltűnésre az is orvosság, ha a házat odacsomagolod magadnak a kész házak menüpontba, oda berendezéssel együtt menti. Ha kiköltöznek és vitték a szép berendezést: üres ház töröl, menüből újra lerak. -
#22978 nem emlékszem -
Gólya #22977 szívesen
de míg Maxisék nem találnak rá módot, hogy az egész házat úgy, ahogy van, bepakold a hátizsákba, addig ez van
meg aztán ne mondd már, hogy napokig él a simed egy házban, s nem emlékszel rá, hogy volt berendezve -
#22976 kössz :( -
Gólya #22975 szépen lefotózod, aztán az újat a fénykép alapján berendezed -
#22974 én nem vagyok ennyire duhaj, én csak azt szoktam, hogy A+ után csak két naponta járnak suliba -
#22973 mondjuk engem zvara, hogy költözésnél kipakolja a házat
berendezem frankón
sim beleül
kinövi
elköltözik, aprólékosan lerendezett berendezésnak annyi
:((((((((( -
#22972 ezt viszont jó tudni, ezzel időt lehet spórolni :) csinálok több adag kaját, és majd szép lassan megeszi.. -
Flora2 #22971 Én tiniket engedtem elkanászodni, tiniért nem jön a gestapo, egyszer az egyik tinimmel lementem F osztályzatig (soha nem csinálta meg a leckét!). : ) -
#22970 hát én sajnos mindent megadok nekik, amik csak eszükbe jut
rossz osztályzattal nem lenne baj, tőlem bukhatna is a kölök, ha nem jönne érte a gestapo -
#22969 nincs
sőt a hátizsákba a kaját is be lehet rakni, ott nem romlik el -
#22968 egy használt cuccért több pénzt kapsz ha eladod, mintha kitörölnéd del-lel -
Flora2 #22967 Hát nálam nem annyira happy a Sims2. Én nem úgy játszom, hogy mindegyiknek kielégítem a vágyait és elkerülöm a félelmeit. Nálam vannak szerencsésebbek és vannak szerencsétlen sorsúak is, akiknek semmi nem jön össze, amire vágynak. Járt is nálam már rengetegszer a dilidoki, volt jó pár idegösszeomlás, halk sóhajtozás rossz emlékek miatt... válás, munkanélküliség... boldogtalan gyerrekor, rossz osztályzatok... szerintem sem jó, ha minden túl happy, és vigyázok is, hogy ne legyen az. -
#22966 a belépőrendzser azért jó mert akkor a simek pénze nem fogy
míg árucikkeknél mindki abból vásáról amennyi pénze van
a belépőrendszernél kiteszel pár cuccot, és onanntól önjáró
egy boltnál, étteremnél rengeteg meló van
szvsz az otthoni mellett nyiss egy boltot egy köztelken, amiben árulj mindnefélét, drágább és olcsóbb cuccokat egyaránt
költözés: ha mindenki elköltözik, a program eladja az összes bútort automatikusan, szal üres maard utánad a ház -
Flora2 #22965 "(ez meg amolyan magyaros dolog)" -
#22964 az persze meglesz..ami kell viszem..van valamennyi limit, hogy mennyit bírok el ? -
#22963 mert se depis nem lesz, se semmi
így is túl happy az egész sim
soha nincs olyan, hogy tudomisén ma rossz napja van, rosszkedvü, vagy a sim szomorú (de bömböl, hanem szomorú) -
Flora2 #22962 Ja! Ja értem. Ha így értetted, akkor egyszerűbb simán kiköltözni, és ugyanazt az értéket megkapod egyösszegben. -
Gólya #22961 viszont ha nem akarsz megszabadulni a régi cuccoktól, rakd be a hátizsákba
(ez meg amolyan magyaros dolog) -
#22960 mondjuk eladás alatt speciel úgy értettem hogy vásárló módban del-lel eladogatom.. -
Flora2 #22959 Nem rossz ötlet ez a bútor-kiárusítás, ilyet még nem csináltam, bár a való életben az amcsik tényleg csinálnak ilyet, ha elköltöznek: nyitnak egy "garage sale-"t, kirakják a ház elé a fűre az összes cuccot, amit nem akarnak magukkal vinni és elsózzák az arra járóknak. Ilyet lehet a Sims2-ben is, nyiss egy otthoni üzletet, pakold ki a ház elé a bútoraidat, és add el, még talán hasznod is lesz rajta. Mindenesetre olyan amerikaias megoldás. Csak sajnos több sim-napig fog tartani.
Ha új üzletet nyitsz, az én tapasztalataim szerint mindegy, hogy virágcsokrot árulsz, vagy plazmatévét, mert úgy látom, ugyanannyira kapósak, de viszont az árfekvésre (a kereskedelmi árrésre) vigyázni kell, kezdő üzletnél érdemes Olcsón kezdeni, és 1-2 fokozattól áttérni az Átlagos árfekvésre; én csak 5-6-os fokozattól kezdve árulok Drágán. -
#22958 az miért lehet, hogy mióta az üzletem elérte a 10. fokozatot (amúgy játékterem), azóta átment "késdobálóba"... napi 2-3 verekedés kialakul benne, ráadásul gyakran nem is ugyanazok a simek, tehát nem lehet azt mondani, hogy van 1 bajkeverő és kész..
ill. megint csak 1-2 kérdés: szeretnék venni egy új házat.. hogy érdemesebb a régit elpasszolni ? bútorokkal együtt, vagy elöbb még helyben adjam el a bútorokat, és csak utána próbáljak elköltözni ? valamint ha most boltot szeretnék nyitni a beléptető-rendszeres játékterem helyett ,akkor mit érdemes eleinte eladni, hogy beinduljon az üzlet ? olcsóbb cuccokat, vagy drágábbakat ? (mittomén..pl eleinte olcsó dísztárgyakat, képeket prócáljak, míg nem kap pedálmedálokat a simem, vagy helyből plazmatévét ? ) -
Flora2 #22957 Miért nincs? Nem úgy van, hogy akkor lassabban csökkennek a szükségletei? Meg egyébként én örök platinában folyamatosan használom a simmel az Energizáló Gépet (meg a többi aspi jutalomtárgyat is), és az Eenrgizáló állandó használatával elérhető, hogy az örök platinásnak soha nem kell ennie, aludnia vagy fürdőszobáznia, mindig zöldben van, azt csinál a rengeteg szabadidejével, amit csak akar. -
#22956 szerintem az örök platina módban semmi jó nincs -
#22955 nem baj, van benne plusz információ -
#22954 úgy hívják SimPE wizards - recolor -
Coolfire #22953 Hogy megszívtam én is ezzel az életcél dologgal..a simemnek az volt,hogy professzionális partyarc legyen(kicsapongó),én boci meg átállítottam családcentrikusra menetközben.Ekkor volt szabadúszó webszerkesztő,23 baráttal.Nem is figyeltem,hogy átállítódott az életcél is.Na hiába lettem partyarc,ekkor a sim már szim kapitány akart lenni.Várhattam az örök platinamódot. -
Coolfire #22952 Nem tudok én sem visszaolvasni...:) -
Coolfire #22951 Ha belepakolsz a paintings mappába saját fotókat,akkor bizonyos kreativitás szint elérése után(asszem 7) már tudsz saját képekből festményt csinálni: