Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy tegnap elromlott a robot. Megjavítottam már mûxik, de jópofa volt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kérdés: mennyi pénze van egy townie-nak? Mert szerintem sose fogy el nekik.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
lényeg az, hogy legyen otthon egy biztos háttért adó szolgáltató vállalkozás (jakuzzi, meg futópad, meg futópad, no meg futópad, wc-k illetve svédazstal) ami szépen termeli a pénzt, és mellé lehet köztelekre építeni boltot, ahonnan sajnos haza kell néha menni (mint a valóságban) szerintem te sem bírnál 72 órát lenyomni egy huzamban 😊
welcome to the real world 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
simünk meg csak afféle manager, beáll ha kell
nálam egy boltnak mindig van személyzeti részlege, ahol lehet üldögélni, tvzni, vmit játszani, wc-zni, zuhanyozni
ha meg vmi nagy gebasz van, mint nálam volt, amikor azt hittem lekapcsoltam az idõt, és közben mégsem, és egy film alatt megittak 5000 kv-t meg nem voltak képesek a kocsiba beülni a permanens siránkozás miatt (ketten voltak) szal ha valami nagy gebasz van, ott a maxmotivates
de ha ez ellenszenves, akkor ott a feltöltõcucc, a tulaj este töltõdik, reggel meg újra lehet behívni az alkalmazottakat
egyébként ha kellõ mennyiségû szórható pénzed van, azt is csinálhatod, hogy a kiszemelt kedvest felveszed, nem adsz neki munkát, és egész nap fûzöd 😄
a köztelket azért irtam, mert akkor nem tellik a valódi idõ
másrészrõl nálam rengeteg ismerõs van, plusz a 2 gyerek, akikkel szintén törõdni kell
A servo elromolhat, ez az "ámokfutás". meg lehet javítani.
Etye-petye ki lesz próbálva. <#vigyor>#vigyor>
Gondolom gyermeket nem tud nemzeni.
1. a servo robot nem müxik community lot-on?
2. az eladásra szánt ételt (nem éttermi kiszolgálás) nem lehet szervírozni, mindent csak az un. "újratöltésre alkalmas" formájában lehet eladásra kinálni (ha jól értem ez vmi olyan hogy ahogyan a cuccos a hátizsákba raktható csak úgy lehet eladni is, tehát amit gondoltam hogy szervírozós cukrászda nem megy😊)?
3. csinált-é már valaki "önkiszolgáló büfét" ticket machine-os fizetési rendszerben?
Nagyon gáz neve lett: Terinátor 001. A fene se gondolta, hogy ilyen komoly szerkezet lesz. Ha tudom nem adok ilyen hányaveti nevet.
Nem kellet közösségi telekre menni. Vettem haza egy munkapadot aztán a csajjal ott mellóztam. Kisebb nagyobb szünettekkel meglett az arany pedál medáll, senki sem zavart meg közben. Most játékokat gyárt a robottal meg robotokat gyártok mert 10x jobban bírja.
Az õr robot nagyon király. Simán áramozza rosszakarókat hehehe.
A robottal lehet Etye-petyézni?
nagyszerüen takarítja a fürdõt
A hidrobotnak akkor van értelme, ha virágágyásaid vannak, mert a hidrobot csak öntözni tud. Azt viszont jól, sosem hervadnak el a virágok! <#eljen>#eljen>
Áhá! Tehát egy önjáró porszivó a cleanbot, hát azt láttam hogy igencsak mélynövésü szerkezet és vmi kerekeken gurulászik, azt nemtom az ajtókon át tud-é járni. No ma estve míveltetek egy hydrobot-ot is a simmel, remélem az meg valami "kiskertész" (ami jó lenne mert én mindig nagy kertet alakítok ki a ház körül, tele növénnyel és lenne dolga bõven😊. A servo gondolom a robot makin' csúcsa, tehát ráhajtunk a mechanikus tudományokra.
Nemtom volt-é már, de ha nem hát íme->elvárások az egyes tálentek gyorsabb fejlõdéséhez:
Cleaning skills and a neat personality for Cosmetology
Creativity skills and a playful personality for Flower Arranging
Logic skills and a serious personality for the Register
Body skills and an active personality for Restocking
Mechanical skills for Robotery
Charisma skills and an outgoing personality for Sales
Mechanical skills for Toy Building
Teljes takarítást a Servo (emberszabású) robot tud csinálni, az kitisztogat mindent, még annál is többet, csak sajnos akkor irányítható karakterként kell kezelni, 1-2 szükségletét el kell látni, tehát cserébe macera is van vele.
A bolti kiállító-hûtõpultban és a tulaj pakkjában a sütik nem romlanak és óriási forgalmat lehet velük elérni. Nálam egy idõsebb pár csinálja a cukrászdát (igazi õsök, velük nyomulok az alapgama megjelenéstõl kezdve) és azzal együtt hogy "felkészülnek" már otthonukban egy rahedli sütivel még a bolthoz tartozó konyhán is mívelnek 20-25 adagot egy siktában. Sajnos a közösségi telken nem lehet szolgáltatást rendelni és így sk. takarítják a boltot ami ugye a pancsolás miatt fokozottan koszolódik. Láttam vmi olyasmit cleanbot meg hidrobot szerkezet, az egyik simem már tud ilyet gyártani->mi a nyavajára alkalmasak ezek a lomok? mert míveltettem vele egy aféle "porszívót", de bekapcsolás után mindössze kigurult egy picit majd visszacammogott az álványára, aztán kikapcsoltam és nincs tovább.
<#szomoru1>#szomoru1>
(sok kerülõ után újra belemászkáltam a Sims2-be😊))
"Házifõzésü élelmiszereket",fõlegesen süteményeket értékesítõ üzletet (lásd még cukrászda😊) szeretnék az OFB-ben kialakítani. Kérdés: hogyan alakul az élelmiszerek eltarthatósága akár a hûtõpultban marad a kaja akár a tulaj hátizsákjában? A próbák már megvoltak, a simek viszik a cuccost rendesen, nagyon jó a költség-bevétel arány, aztánmeg lehet trükközni is picit, hiszen ha a business-community placcon csinálod a sütiket akkor tökéletesen "ingyen" van az alapanyag (igaz a cooking nem nõ sehova). Tudnék-e aféle "beülõs-helszinen fogyasztós" cukrászdát mívelni, tehát olyat ahol pl. szeletenként tudnék egy tortát eladni, mi lenne ennek a metódja (mert ugye ehhez még raknék egy KV-pultot esetleg egy limós-standot a kölyköknek)?
akkor pl. én elvileg a Raptorral nem is játszhattam volna?
ugye, lehet ezt így is
mindjárt pofásabb
hálás köszönet (nemcsak a magam nevében)
veszel vmi telket amin nincs semmi, pár ezresért, egy kis épület, klotyó, és kell aspi pontokból vett feltõltõ cucc
ja és 10-es mecha skill
és mint az örült gyártatod vele a robotokat, mindig a legdrágábbat
nekem pont egy adag feltöltõ fogyott el, mire arany lett
azért jobb a köztelek, mert akkor nincs vendég, nincs gyerek, nincs vendég, idõ sem tellik, így a kapcsolataid sem épülnek le

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
itt meg semmi ilyesmi nincs
talán még a menedzser játékok ilyenek, tycoon-k, simcity-k
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
majd ha kialakul fixen az új desing átirom a fenti sorokat
Aztán ez az egyik A játék, ami folyamatossan fenn van a gépemen és idõrõl-idõre elõveszem.
Amúgy az EGYETTLEN olyan játék (amivel játszok), amiben nem öldöklök.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
nem gyõzöm helyrepofozni a társaságot
viszont láttam egy kedves kis videofelvételt a youtube-on a Pets-bõl
(ill. a lányommal együtt láttuk - most Õ is úgy döntött, csekély szabadidejében visszatér a Sims-hez)
nekem színezett a szemüveglencsém, de így is vakít a sárga, a fehér meg szépen összefolyik az alappal
bocs Mike, hogy ide körmöltem, de ha akarod, továbbíthatod illetékes elvtársnak
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!