32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23031 nem igazán értem mi a problémád -
#23030 én ezzel nagyobbat szívtam, pontosan én is azt hittem hogy pause-ra tettem, holott nem, csak nekem egy köztelekn lévő boltban volt ugyanez, mindenhol kv-scsészék, mindeki hullafáradt, és mivel ketten voltak, haza sem tudtak menni, mert mire az egyik beszállt a kocsiba, a másik kiszállt, hogy nyavalyoghasson, hogy álmos
aztán szerencsére a maxmotives segített -
#23029 köszi, felírom
sims2pack-os dologra valami ötleted? -
#23028 lemaradt: azóta úgy állok fel a géptől, hogy na, leállítom, mert kinyírják egymást... :))) -
#23027 a haláltól megmenekülés azt jelenti, hogy visszaköynörgi valaki a kaszástól, vagy feltámasztatja a speckó telefonnal -
#23026 halálozásról annyit, hogy nálam már olyan is előfordult, hogy véletlenül úgyhagytam a gépet, nem nyomtam pause-t, közben elmentem zuhanyozni, meg enni stb.
mire visszaértem, nagy meglepetéssel szemléltem a szemem elé táruló igencsak izgalmas látványt: mindketten kinyírták magukat! (házaspár)
Az egyik megrázatta magát árammal (mondjuk én küldtem megjavítani a hifit,még mielőtt magukra hagytam őket), a másik meg éhenpusztult, mert kongott az ürességtől a hűtő... hoppá! :)
jöhetett a visszatöltés, még jó, hogy automatikusan nem ment a játék... :D
-
#23025 Downloads - ezekbe nyithatsz subfoldereket is (alkönyvtárakat), de csak 1 szintet
Neighorboods - N001, N002, N003 alapból, de ha van még térképed, akkor lehet ez 4, stb, eből azt amelyikkel játszol, illetve azt az egy file-t amit ebben a könyvtárban találsz
Savedsims - ide menti a Bodyshop a kész dolgait
Projects - Bodyshop projektek -
#23024 nekem meg a simem vágya volt, hogy megmeneküljön a haláltól...1szer aztán jól meg is csapta az áram, mikor aktív volt ez a vágya..valamiért mégsem teljesült, viszont vagy 2 skillpontot is buktam (volna, ha nem töltöttem volna vissza inkább :) -
#23023 ahoj
mit is kell biztonsági mentéskor átmásolni máshová?
Downloads mappa, meg a Neighorbood? és még mit is?
ezzel kapcsolatban még egy kérdésem lenne...
a Sims2Pack-ok hova a fenébe mentődnek??? mert hogy a Downloads mappába nem, az biztos, mert újratelepítéskor nekem az, amit Sims2Packos volt, nem igazán volt benne a játékban... (úgyhogy volt néhány sim, aki egy ideig kopasz fejjel szaladgált ennek eredményeként:)
szóval hogy lehet ezt elkerülni???
Help! :)
-
#23022 érdekes nálatok ez a halálozás
pl. a csajról, akiről meséltem pár hsz-szel korábban, még az elején ki akartam nyírni mindenféle változatos módon, nulla tudással főzött, mindent megszerelt, és még sorolhatnám, az istenért nem halt meg
nálam egyszerüen nem hal meg senki
(a kettő kivételével, akiket még az alapjáték idején a medencébe fojottam, hogy megél-e a tini 2 csecsemővel egyedül)
volt egy, aki az ollóval szaladgálás miatt meghalt, de azt is visszakönyörögte a fia a haláltól -
#23021 Elkezdtem simezni minden jól ment, jött egy lány házasság lett belőle, hozoztt magával egy másik lányt gondolom a lányát.. fogadtunk örökbe gyereket, de ő is terhes volt mikoris főzés közben összeesett és meghalt :( -
#23020 Ez jó. :) -
#23019 mázlista, az enyém a postaládát tiszteli meg, ott meg be se issza a föld
meg örökké büdös -
#23017 hát én egy tök sima fát tettem be a ház mellé, a kutyám 1-2szer lecsesztem a házban pisilésért, azóta kijár a fa mellé.. -
#23016 mostohaapa -
#23015 off
mi a szar magyarul a stepfather, nem jut eszembe
-
#23014 összejött a sim csajom a játékban szereplő fővámpír npc-vel, szépen össze is házasodtak, fővámpir oda is költözött
a fővámpírral több baj is volt:
- mániákusan takarított
- ha magára hagytam meg akarta harapni a csaj kölkét, aki ugyan már egyszer volt vámpir, de nem tetszett neki különösebben a vámpír lét, ezért itattam vele vámpírizmus elleni a szérumot, a börszinét pedig a simPE sim surgery-vel hoztam vissza, szal nem akartam, hogy a stepfather megharapja újra, ezért kajálás közben egymásra loccsantottak a piát, egyből utálták egymást, lehetett is verekedni, amiben a srác győzőtt, szal megvolt a kellő gyűlölet, és így a srác mindig elhajtotta a vámpírt
- npc fővámpír meddő, nem lehet vele szaporodni, szal anyuka ezek után áthívta 2. sz. barátot és azzal smacizott a kertben, mire vámpírunk ezt kiszurta, így anyuka kidobta egy pillanat alatt
érdekes hogy a kölök most meg emiatt az anyjára haraxik, holott gyűlölte vámpíraput
ezek után a kölköt elzavartam az egyetemre, és lenyugodtak a kedélyek -
#23013 ja
szoktam mindet üdözölni -
Gólya #23012 nincs kertészed? ő helyrehozza ezeket a lyukakat -
Gólya #23011 milyen fa? a kutya is használhatja? -
Gólya #23010 hát nem tudom - akkor felém igen barátságos jószágok járnak
az üdvözlés után tudok velük játszani, sőt némelyiket nevelni is tudtam -
Coolfire #23009 Ja,csak ahhoz valamennyi kapcsolatpont szükséges.Idegenként elzavarni,üdvözölni tudod csak. -
Coolfire #23008 Mondjuk ebben a zuhany+rötyi kombóban van valami..:))Kiszedték a bokorba pislantást belőle? -
#23007 nekem még egy lukat nem ástak
kóbor állatot is meg lehet szidni, meg dicsérni -
Coolfire #23006 Aham...szóval csak reszelni mennek be?Akkor én várhattam arra,hogy bemenjenek egy partyra.:)Kösz,kipróbálom. -
#23005 az én simjeim bizony a zuhanyba pisilnek, és ez jó
a zuhannyal letudható a wc is, ez reggel előnyös
egy fát is letöltöttem, miután kiszedték az alapban benne lévő bokorba vizelést
azt anno Wazowski apuka csinálta, mielött beszállt volna a limóba munkába menet -
#23004 megmondod az egyik kutyának, hogy izéljen a másikkal
ha a máásik is benne van, elvonulnak a házba -
#23003 csak akkor már laknak benne, de egyébként igazad van -
Coolfire #23002 Én el szoktam őket kergetni,utána betemetem a gödröt.Egyebet nem tudok. -
#23001 Koszi es a kobor kutyakkal mi a helyzet? mert tobbnyire inkabb ok a turkamesterek :( -
Coolfire #23000 Február 23.Szidással/dicsérettel tudod nevelni. -
kisjaki #22999 vagy adj neki tobb kajat vagy Zard be
amugy tenyleg nem tudom (nicns is kutyam vagyis 1x volt csak nem kapott kajat es meghalt) -
kisjaki #22998 ki kell okatani XD -
kisjaki #22997 csa all
hu megvettem az osszes Kieget Eredetiben :D
allati mar igy ez a SIMS 2
a Csilli Villi cuccokat megeri megvenni mert 2670 FT es tele van CuccokalXD
de szerintem ha valaki komolyan akar a SIMS 2 vel jatszani az vagy megveszi az osszes KIEG.-et vagy megszerzi XD
TEgnap vettem a LAkasomba a gyerekszobaba PLAZMA TV-t XDXD (ezt csak ugy mondtam) XD -
#22996 Hi! kerdes: valaki tudja, hogy mikor jelenik meg az evszakok? Masik kerdes: a kutyat hogy lehet ravenni, hogy ne turjon folyton lyukakat? olyan mar a haz kornyeke mint egy *?!#& sajt :( -
Coolfire #22995 Én sajnos nem konyítok hozzá,mert életemben nem használtam semmilyen külsős dolgot a simsekhez..bocsika.Majd jön vmi szakember. -
#22994 A mesh ügyemben is kérhetek segítséget? #22985 -
Coolfire #22993 Ha látom,hogy a postaládát piszkálja kiikszelem,akkor lerakja az udvaron.De lehet,hogy lerakok egy asztalkát is.Bár néha elég sok számla van. -
Coolfire #22992 Persze különböző neműek,majd mindjárt kisérletezek vele.Még ami életszerű,hogy egy kutyának csak egy gazdija lehet,mint a valóságban.Bár itthon a törpeuszimnak mindenki gazdája a családból,de a főnök épn vagyok..:)) -
Coolfire #22991 Nekem is volt olyan "csajom",hogy mutatta a kis éhségjelecskét,de a sim el volt foglalva,erre kiment a kukából enni.Na rögtön el is köszöntem tőle..:)Asszem a bokorba,zuhanyba hugyozás,a kukából evés az alacsony tulajdonságpontoknak köszönhető.