32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #23071 De ne jöjjön nekem a gyerekeihez az Egyetemvárosba meghalni..szegények milyen depressziósak lettek.Haljon meg otthon. -
#23070 ha meghalt meghalt, tessék beletörődni -
Coolfire #23069 Aha..köszi akkor megnyugodtam.Mondjuk otthon már rögtön összejött.És a nyerni a kaszás ellen?Az a kő-papír-olló,amit ha meghal vki a családból akkor lehet vele játszani? -
Flora2 #23068 Én örülök a képeidnek, jöhet több is!
Az Egyetemváros területén csak egyetemistát lehet feltámasztani. Ez nem bug, azért van, mert utána rögtön irányíthatóvá válik a karakter, akit feltámasztasz, és egyetemvárosban csak egyetemistát enged irányítani a játék. -
Coolfire #23067 Ja és mindent nulláról kellett újra kezdenem,elvesztek a szoci pontok.Ergo randi hegyek,szerelembe esni,eljegyzés,esküvő etc...egyedül a gazdi státusza maradt meg a simemnek. -
Coolfire #23066 Na asszem 8 órányi játék elég is volt..:) -
Coolfire #23065 Na végre,otthon már sikerült..
-
Coolfire #23064 Hm...mióta újra tudok képet berakni,nem bírom abbahagyni.Szóljatok,hogy fejezzem be..:)) -
Coolfire #23063 Fáradok már..:)
-
Coolfire #23062 Bazzeeg..ilyen nincs.Átjött a 2 simem apja és ott halt meg a telken.Elmentem a titkos társaságba-ott ugyanis van kaszáshívó,és majd 40000 simi-,hogy feltámasztom.Nem engedte.Elvittem a kéglibe és ott sem.
http://uploader.xdl.hu/upload/2007-01-16-sims2univ2.JPG
Ez valami bug?Vagy ha mentve lépek ki,otthon majd feltámaszthatom?Mert így nem lesz aranylakodalom..
-
Coolfire #23061 Na ismét tagja lettem egy titkos társaságnak(LFT).El is kezdtem hackelgetni a jegyeim,mert még piros csík volt(próbaidő)és közeledett vészesen a záróvizsga:
Az eredmény:ötször elkaptak(logika 5),5 új számítógép,mert az a ratyi rendőr elkobozta és 5x450 simi bírság.És így is csak 4/5-re tudtam feltornászni a jegyet,ergo nem lesz kitüntetéses diplomám.:( -
#23060 Ragd be a meghajtóba a sims2dvd-t. Ha nincs meg akkor szed le azt is. Vagy vedd meg. -
pc agy #23059 Segítsetek!!!!!!! Telepítem a sims 2pets-et, de a végén kéri a Sims2 dvd-jét(úgy töltöttem le a pets-et a netről(
Mit csináljak??????
S.O.S -
Coolfire #23058 Bakker ezer éve megvan már az Egyetem,de csak most jöttem rá,hogy a GH-ba jelentkezőket befolyáspont felhasználása nélkül lehet csicskáztatni..eheh..szegénykék mennyi házit és félévi vizsgafeladatot csináltak,takarítottak,verekedtek etc...:)Csak már megint tele van a ház pizzával. -
Neoncsoves #23057 config fileokban nem lehet átírogatni az ilyet? :) mint pl. Medieval Total war 2-ben a timescale olyan h alapből 1 kör 2 év, de átirhatod hogy 2 kör 1 év... itt ilyen file nincs? -
#23056 Csak már annyi mindent lehet vagy kell csinálni, hogy kevés rá a napi 24 óra. Most már kicsit lelassíthatnák az időt is, mondjuk 1mp=1perc -ről 2mp=1percre. Így 24 helyett 48 perc lenne egy nap, ami alatt már lenne idő főzni, kicsit tanulni valamit, takarítani, kertészkedni, gyereket, állatot nevelni, elmenni dolgozni, délután bevásárolni, este barátokat áthívni... -
Dexantreal #23055 ja... és már meg lesz ma vagy holnap a 200 gigsá vinyóm, arra visszapakolom és elkezdem előről és hurrá, tök jó lesz. -
Coolfire #23054 Úgy néz ki,hogy minden kiegészítőnek van vmi. mutáns specialitása.:) -
Coolfire #23053 Heheh..meg a növényemberekre leszek kíváncsi..:) -
Coolfire #23052 Ja,nem volna hülyeség...már hógolyózni akarnak a simjeim,meg dzsúzt gyártani...eheh..:) -
Neoncsoves #23051 kijöhetne má :P -
Coolfire #23050 Picsába,most keltem még zombi vagyok...
-
Coolfire #23049 Jelent pár új kép a hivatalos oldalon.Ez a legjobb szerintem:
http://uploader.xdl.hu/upload/2007-01-14-screenshot_13.jpg
Nem kicsit fázik a gyerek..:) -
#23048 Az egész falat ha kitörlöd? -
#23047 azzal sem -
#23046 moveobjects paranccsal sem? -
#23045 Mitől van az ha beragad az ajtó ? Kinyilik és ugy marad napokig , nem tudom becsukni sehogy és törölni sem :( megoldás ? -
#23044 Megorvosoltam a helyzetet. Moveobjects paranccsal a nőcimet odébb tettem, ezután már elindult, de az ő egyik keze is úgy maradt. Ezután elmentek dolgozni, és mire hazajöttek, megszűnt a bug. -
Coolfire #23043 Ha túl sok interakciót jelölök ki nekik,akkor párat totál kihagynak.De mindig mást,ez az érdekes..tehát még bugos a drága mindig.Grafikai hiba is volt-a koliban az egyik sim félig az ajtóban volt-de beragadni még egy sem ragadt be. -
#23042 barátnőmnél a szerelmes jakuzziba ragadtak bele puszi közbe.. -
#23041 elég kilépni, DE mentés nélkül
ha már mentettél marad a költözés -
#23040 Fordult már elő nektek, hogy a simek belefagytak valami cselekvésbe?
Pl. nálam olvasgatott a kanapén mindkettő, egyszercsak kigyulladt a karácsonyfa. A nő megfagyott a könyv visszarakásánál, ott áll kezében kinyújtott könyvvel és semmit nem csinál. A pasi még felhívta a tűzoltókat, és óbégatott egy kicsit a tűznek, majd az oltás után a higiénia hiánya miatt megemelte karját és zöld füst csapott ki a hónaljából. Nos ezután a pasas karja így maradt, megmerevedett, időnként zöld felleget eregetve, de vele bármit tudok csinálni, már zuhanyzáson is túl van.
Ilyenkor reinstall, format c, vagy mi a teendő? -
#23039 jó neked, nekem úgy nem ment -
#23038 Pl a .sims2pack formában letöltött házakat ezektől külön mappába teszi. Fejből nem vágom, hogy hova. És a .sims2pack simekkel ugyanez van. Bár nálam ilyen simek a Downloadsba vannak kicsomagolva, tehát pl a hozzá tartozó haj a Downloadsban van... -
#23037 "Downloads - ezekbe nyithatsz subfoldereket is (alkönyvtárakat), de csak 1 szintet"
Ez nem igaz. Nekem legalább ötszintes a Downloads könyvtáram. Tökéletesen működik minden akármelyik alkönyvtárba is tettem. -
#23036 adoptáljon magának egy kölyköt -
#23035 nahjó, de ha 1edül van akkor ki könyörgi vissza ? a kutya meg a macska ? -
#23034 egyszer kipróbáltam, hogy lehet valakit éhenhalasztani, hát nem egy nap kell hozzá, hanem legalább 3-4, szal attól senkinek nem szabadna éhen halnia, mert óbégat, hogy éhes -
#23033 most mennem kell sajnos, de holnap leírom újra a problémát...
köszi szépen! szép napot! :) -
#23032 igen, az szörnyen bosszantó, mikor mondjuk pont azért nem eszik, hogy nyivákoljon, közben meg a nyivákolás miatt pusztul éhen.