32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #23111 Azért érdekes,hogy Petsről nem volt ennyi info a megjelenése előtt. -
Coolfire #23110 Hmm. tévedtem,ennyi volt a Petsé is. -
Coolfire #23109 Megint emelkedett a prociigénye... -
Coolfire #23108 Minimum System Requirements for The Sims 2 Seasons
SYSTEM REQUIREMENTS
1300 MHz processor
256 MB RAM (512 MB RAM is recommended if you are running with a few expansion packs installed)
Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
At least 1.5 GB of additional hard drive space (5.0 GB total is required if installing both The Sims 2 and The Sims 2 Seasons Expansion Pack at the same time.)
A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.
Supported video cards:
ATI Radeon(TM) series (8500 or better)
8500, All-In-Wonder 8500
9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
X300, X600, x700, X800, x850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
NVIDIA(R) Quadro(TM) series
Quadro, Quadro2, Quadro4
NVIDIA GeForce series (GeForce2 GTS and better)
GeForce 2, 2 GTS
GeForce 3, 3 Ti
GeForce 4, 4 Ti, 4200, 4600, 4800, MX 420, 440, 460
GeForce FX 5200, 5500, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
GeForce PCX 5300, 5900
GeForce 6200, 6600, 6800
GeForce 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
S3 GammaChrome
S18 Pro
S18 Ultra
Intel(R) Extreme Graphics (see note below)
82865, 82915 and above
NOTE: If you have a non-T&L capable video card, such as Intel Extreme Graphics, then you need at least a 2.4 GHz processor.
-
Coolfire #23107 Na most néztem meg a Seasons mozit.Hát nem sok újat mutatott,viszont a kívánságkút érdekel..:) -
Coolfire #23106 Én is azt csináltam,mikor a petárda belerobbant a simem képernyőjébe. -
Dexantreal #23105 Ok, lehet, hogy emlékeznek rá :S, passz.
Jahh, amit láttam videót, az alapján fullra nem hasonlítanak. De nem is az volt a cél, hogy hasonlítsanak, a banda név is így tök véletlen lett Eagles. -
Gólya #23104 jaja talán szüleid emlékeznek rá
bár nálunk a gyerekek is ismernek sok régi felvételt
de a simeid tényleg nem hasonlítanak -
Dexantreal #23103 Aha. Akkor jók lehettek régen. -
Gólya #23102 lám-lám, egy kis nosztalgia -
#23101 Persze, ez a szám pl 1976-os, de úgymond klasszikus lett, azóta is játsszák ezt a dalt rádiókban sűrűn. Az Eagles zenekar egyértelműen legnagyobb sikere volt.
Valóban, a te bandád tagjai kissé másképp néznek ki :)) -
Dexantreal #23100 De azért picit másak a simjeim hozzájuk képest szerintem. -
Dexantreal #23099 Érdekes egy rock banda. Rap rulz nálam, de ma már szinte mindent meghallgatok és szerintem jól nyomják. De nemtom... régen voltak ők, nem? -
#23098 Hotel California
Legalább összehasonlíthatod, mennyire hasonlít a te bandádra :) -
Dexantreal #23097 Az mi? :S Amúgy egy ilyen lógós, minden alól kibúvos társaság lesz. -
#23096 Hotel Californiat fogják játszani ?
:-) -
#23095 Uhhh...csak óvatosan azokkal a tüzijátékokkal...
-
Dexantreal #23094 Nah, szóval Az Eagles banda sztorija:
"Az Eagles, vagyis sasok banda. Miért is ez a különös név? Tudnillik a sas szabad madár és arra repked, amerre csak akar. Na. Ez pont igaz erre a csapatra is! Szabadok és szabadnak hiszik magukat, azt csinálnak, amit akarnak; senki se gátolhatja ebben őket meg.
S a sas magasan száll felhők közt.
Igen, magasan! Az álmodozást is magas fokon művelik.
Vajon ez a társaság a lazaságukkal, szabad érzetükkel képesek lesznek bologulni az egyetemen?"
A banda elkészítéskor:
Na, mit szóltok?
-
Dexantreal #23093 Jaja, arra, csak nem mindegyik szegecselt, de jól néztek ki benne a csajok. Úgy emlékeztem, hogy ez régen nem volt, de akkor tévedtem.
Gólya, majd akkor rakok be, ha haza értem. Akartam nekik egy jó banda nevet, de mint már említettem; siettem aludni, mert egykor sajna takarodó... és így adtam az Eagles nevet nekik lol... írtam is hozzá leírást, majd azt is bemásolom és így majd kiderül, miért is a sasok... de eléggé szar banda név.
Kata, biztos jól nézhetsz ki benne. -
#23092 Nem biztos, hogy az feltétlen szegecselt. Hasonló holmim van nekem is (a valóságban), szalag, és egy rózsa van rajta, és nem nyakláncként lóg, hanem "szorosan" megáll a nyakon (nem fojt :P ). -
PEE01 #23091 Sztem, nem a nyakláncra gondolsz, hanem arra a szegecselt rockeres nyakörvre. A nyakörv sztem csak adott ruhákhoz ját automatikusan. -
Gólya #23090 nyugodtan rakhatsz be szerintem képeket
és mi az, hogy nyakörv-izé? nyakláncra gondolsz?
azok ha jól emlékszem, a sminknél vannak - kiegészítők néven, s amikor készíted a simet, akkor is fölteheted, vagy később, ha meg akarod változtatni a kinézetét -
Dexantreal #23089 Lol, nekem is volt ilyen, de én végig szenvedtem vele. Viszont most már, akkor tudjuk, hogy tükör varázs rulz. -
Dexantreal #23088 Ma hajnalban lefekvés előtt kreáltam gyorsan egy bandát az egyetemre. Egész jók lettek. Ha érdekel titeket a csapat, du-tán benyomok róluk egy képet. Csak lenne egy kérdésem: látam némelyiknek a nyakán ilyen nyakörv izét lol... nem tudom hogyan hívják azt, de jól néz ki a csajokon, szóval mivel gyorsan gyárottam le a simeket, ezért nem nézhettem utána; hogy merre található, melyik szekcióban. Tehát hol lehet a nyakra aggatni az ilyen izéket? :S -
#23087 :D Cseles! -
Babapofi #23086 Wáá megoldottam. Szegényke már napok óta kormos volt. :D A tükörrel távolítottam el mert a kormot úgy kezelte mint egy arcmaszkot... :S -
#23085 Gondolom fürdést már próbáltad. Hagyd elmenni dolgozni, mire hazajön elméletileg megjavul a bug. -
#23084 A Stories ha jól tudom egy butított változat, amit laptopokra terveztek, hogy utazás közben is simsezhessenek a függők. Ugyebár a laptopok teljesítménye azért még jócskán elmarad az asztali gépektől, másik dolog meg, hogy a sims2 eleve erőművet követel meg, ha szép grafika mellett akarsz játszani. -
Babapofi #23083 Nekem most az a problémám, hogy meg akartam szereltetni az egyik simmel a gépet erre megrázta, nem halt meg de kormos lett a feje és egyszerűen sehogy sem jön le. :S Plíz segítsetek :$ -
Flora2 #23082 Én is próbálom megfejteni a Sims Life Stories értelmét mostanában, mert - feltételezve, hogy ez egy lebutított Sims2 - akit eddig is érdekelt a Sims játék, az már rég a Sims2-vel játszik, akit pedig eddig sem érdekelt, az pont most fog belekezdeni a Life Stories-zal? Nem értem a marketingstratégiát. Vagy lehet, hogy az EA kiderítette, hogy sokan megvennék a Sims2-t, de nem tudják, mert gyenge a gépük/laptopjuk hozzá, és nekik csinálták a SLS-t? Az biztos, hogy szerintem a gyakorlott Sims2-s játékosoknak kevés a Life Stories (kötött körökre osztott játékmenet, kevesebb lehetőség...). -
Flora2 #23081 Biztos összekötő lépcső, nem? Ugye, kétfajta lépcső van a játékban, a kész 1-emeletnyi lépcsősor, amit tárgyként lehet letenni vagy törölni, és az összekötő lépcső (connecting stairs), amit pl. a teraszokhoz szoktak feljárónak felhúzni, de emeleteket is össze lehet kötni vele. Az összekötő lépcsőt úgy lehet törölni, ha bemész az Építkezős módba, azon belül az összekötő lépcsők almenübe, és Ctrl gombbal ráállsz a lépcsőre (ekkor a kis ikon átalakul bulldózerré) és kattintasz.
Vagy ha van Pets kiegészítőd, akkor elvileg a kis kalapáccsal is lehet törölni.
De azért szólok, hogy a "szebb lépcsősor" az összekötő lépcsővel ellentétben nem enged akkora forgalmat, egyszerre asszem csak egy sim használhatja (az összekötővel ellentétben, ahol egyszerre ketten is mehetnek felfelé vagy lefelé), úgyhogy lépcsőcsere után közlekedési problémáid lehetnek majd a házban... -
Bazsa20 #23080 Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni. Nos, az a gond, hogy a lépcsőt valamilyen oknál fogva egyszerűen képtelenség eltűntetni a játékban. Le szeretném cserélni mondjuk a meglévőt egy szebbre és lehetetlenség...
Miért lehet ez? -
#23079 a tűz.. én direkt csináltam 1 kisebb házat, amit nagynehezen rágyujtottam a házra..porig égett az egész..de a simem csak az utolsó kockák környékén gyulladt csak meg.. ill. lényegében faltól falig égett szét, mellette lévő házrészre, ami nem volt összekapcsolva fallal, nem terjedt át, ill. az úszómedencét is kikerülte.. (valyon miért ? :) -
PEE01 #23078 Nálunk egyszer kigyuladt a konyha (már mint a valóságban), én próbáltam eloltani az öcsém meg mozizta, csak éppen nem kiabált hozzá.
Erről Sims stories-ról tudtok bővebb infókat? Nem igazán látom át az értelmét. -
Gólya #23077 én mondjuk nem szoktam a simekkel olttatni a tüzet, inkább letiltom nekik a "tűznézést" (végül is ez nem egy Csontbrigád)
ha meg nem akarnak odébb menni, moveobjects -el elviszem őket máshová
a kandallótűz kb. két óra alatt leég - ezt be kell kalkulálni -
#23076 Egyszer a simek hálószobájába tettem egy kandallót. Begyújtottam, aztán a simek lefeküdtek aludni. A kandallóból meg kipattant egy szikra, és meggyújtotta a szobát. Mire a simek felkeltek, már a fél szoba égett. És még tűzjelzőm se volt. És ott votak a simek az emeleten, beszorulva egy szobába, telefon meg csak a földszinten. Odaküldtem a csajt oltani a tüzet, de meggyulladt. Aztán a pasi is odaért végre, azzal meg a nőt kellett oltani. Még a végén meghalna. Nagy nehezen sikerült eloltani a tüzet. De a nő úgy megégett, hogy már majdnem minden mutatója vörösben volt. Szerintem csak egészen kicsin múlott, hogy túlélte.
Az jutott eszembe, hogy vajon fel lehet-e gyújtani az egész házat? És kialszik-e magától a tűz, ha tűzjelzőm sincs, meg telefonom se, hogy hívjam a tűzoltót? Elpusztulhat-e a berendezés? -
#23075 Aki a simek AI-jét tervezte, felgyújtanám a házát. Ugyanis ha kigyullad valami, kis simjeink rögtön odarohannak, és beleállnak a tűzbe ordibálni, hajat tépni, holott minden normális ember elszalad a tűztől (kivéve tábortűz, gyertya, kandalló). És míg az egyiket elviszem onnan, a másik addig visszaszalad. És persze meggyullad a hülye. -
Flora2 #23074 Igen, így meg is lehet ölni a simet, hogy nem hagyod felkelni az ágyból. Bár lassú halál, eltart kb. 3 sim-napig. De ha valakinek ez pont beleillik egy sztorijába... "lassú mérgezés, titokzatos betegség vitte el..." -
#23073 Uhh...na egy kis szünet után újra sims-ezni kezdtem... Fel is fedeztem mindjárt valamit... =)
Eggyik sim-em beköltöztettem egy koleszba. Mint tudjuk ott a szobák "hatalmasak" :P . Éppen aludt a sim, amikor elkezdtem átrendezni a szobát és valamit az ágy előtt hagytam. Ekkor fel akartam kelteni, de csak az lett belőle, hogy felült az ágyban, mondott valmit, integetett, aztán visszafeküdt aludni......... -
soske #23072 Csá!
Nincs valami mód arra hogy a sim mikor vámpír ne nézzen ki ilyen furán?