32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23151 Kössz a tippet. És azt hol találom meg("ingyér")? -
Coolfire #23150 Miért nem szerzel be egy Face Factory 2-őt?Azzal egy icipicit jobb Bundy calád lenne.AI-ez a mesterséges intelligencia? -
#23149 Felismerhető? =)
Bár a karakterek arcán nem igazán dolgoztam, és még nincs is kész, de szerintem egész jó lett... :) -
Gólya #23148 saját készítésű háznál, vagy letöltöttnél?
mert már én is jártam úgy - letöltött ház volt -, hogy nem tudtam kiszedni a lépcsőt, akármit csináltam vele; sajnos így elbúcsúztam a háztól -
Gólya #23147 huh ... van valaki, aki tudna segíteni?
nem tudok képet tölteni a galériámba
jpg-s a kép, mégis ezt írja: a feltöltendő típus csak GIF vagy JPG lehet
na de ha egyszer jpg, akkor miért nem engedi? -
Coolfire #23146 Hát igen a buy és build mode nálam eléggé hanyagolva van..:) -
#23145 :) Én ma fedeztem fel, hogy hol van a kerítés a palettán... -
Coolfire #23144 Én-mint már annyiszor mondtam-a "moveobjects"-en kívül semmit sem használok.Nincs is attól jobb,mikor pizzán kell élned,az újságot olvasni a fun miatt v. a bejárónő elvisz valamid,mert nem tudsz fizetni.Utána meg hívhartod egy jódarabig.. -
Coolfire #23143 Én nálam is a házépítés kimerül egy kocka/téglalap építésében,felosztásában.Még a berendezést sem ismerem igazán,a múltkor is kerestem valamit,és rájöttem,hogy hú bazz..nekem ilyenem is van? -
Coolfire #23142 Pff...nekem most otthon van a két végzett egyetemista,a két uszkár és a két szülő.Akkor van nyugi,ha mindnyájan elmennek dolgozni.Majd ha a két gyereket kirakom másik kéróba,azért még egy ikerpárt osszehozok.Ja és tudtam kiskutyákat "csinálni"(2db).De kőszívűen örökbe is adtam őket. -
onevision24 #23141 A story-hoz csak annyit, hogy én azét is simsezek mert én alakíthatom a történetet, ez az új kiadvány azoknak jó, akiknek túl céltalan a játék és ebben kiélhetik magukat, nekem jobb a szabad döntés! -
onevision24 #23140 Én szeretem az emeletes házakat, olyan lakótelepi panel luxus kivitelben, lifttel meg minden, egy emeletre rakom a fürdőt, konyhát, hálót, meg egyéb! Külön az alsó szintre tervezem a szórakozási lehetőségeket (plazma tv, irodai helyiség). Én nem kavarodtam még meg, ezért van a pause gomb,mindenkinek kijelölöm a köv. tevékenységet! Nálam ott jött elő a gond, hogy volt a két alap szülő, aztán annak a 3 gyereke (az már 5), és amint azokat házasítani akartam...
Különben sem tartom igazságosnak hogyha 234 e a vagyon, akkor mér csak 20 e-el indul ha szétköltöznek!? Nekem amúgy tetszik Dexantreal háza és a lakók is egyediek! Olyan kolesz feeling. -
Dexantreal #23139 Tudom, de érdekel, hogy te milyet szoktál, milyet szeretsz az életben vagy ilyesmi. Aztán kitudja, leeht, hogy szabadidőmben megpróbálok komolyabb házakat, mert ez valljuk be igen egyszerű kéró. Ha pedig megpróbálom, akkor készítenék egy olyat is, amit te szeretsz. -
#23138 Így van, ízlések és pofonok. Viszont továbbra is olyan házakat csinálj, ami neked tetszik, ne olyat ami nekem, vagy másoknak. Csak belinkelted és megkérdezted mi a véleményünk, én meg válaszoltam. Nem vagyok sem én, sem mások etalon, hogy hozzánk viszonyítsd mi a szép, vagy mi a jó. -
Gólya #23137 a tieidből láthatnánk párat?
fölösleges így leszólni a másikat, mindenki olyan simet/házat csinál, amilyet tud/akar, s ha neki megfelel, akkor semmi gond
ez játék és nem szépségverseny
-
Dexantreal #23136 Egyébként igen, nem annyira komálom az emeletes házakat, mivel simek úgy elkóborolnak, hogy az valami hihetetlen. Ám itt ennél a háznál ma majd emeletet is kell építenem, mert véletlen kevés szobát építettem a simeknek. -
#23135 Nekem valamikor még 1 is sok... :) -
Dexantreal #23134 Mojlepque én azért, ha ennyi simet költöztetek be, akkor ilyen házat szoktam készíteni, mert még nem vagyok olyan profi ház készítő. SZóval thanks a kirtikát, figyelembe veszem és majd legközelebb úgy lesz. A simek meg hát tényleg eléggé átlagosak lettek, de hát most így sikerült. Esetleg majd egy másik csapat jobb lesz.
Coolfire azt hiszem legalűább háromszor írtam be azt a kódot ,amelyikkel 50 000-t kaphatok. Nem szeretek vesződni.
Hassan B thanks!
Kata ízlések és pofonok. Majd azért igyekszem olyan házat is kreálni egyszer, ami neekd is megfelel. Te milyet szeretsz? -
#23133 Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem néha két embert is sok irányítani egy házban, nem hogy nyolcat vagy többet. :) -
onevision24 #23132 Sziasztok!
Nálam is az van, hogy nem tudom törölni a lépcsőt, de higgyétek el, a Ctrl-os módszerrel sem, vagyis sehogysem, ezért keresnék rá valamilyen patchet, ami javítja!
A másik, hogy én kifogásolom, hogy egy háztartásban csak 8-an lakhatnak! Gondolom már erre is kitaláltak valamit!
Ha tudtok segítsetek!
Köszi -
#23131 Nekem nem tetszik. -
Mojlepque #23130 Hát nekem személyszerint baromira nem tetszik sem a ház, sem a lakói.
Túl átlagosak a személyek akiket kreáltál, olyan tipikus "banda" jellegű, hogy 2 vörös, 2 szőke, és 2 barna hajú simed van, akiknek a tulajdonságaik mondhatni ugyan azok(fiú-lány felosztásban).
Illetve a ház: Túlságosan nagy, nem használod ki a ház méretét, és nagyon vagy inkább túl extravagánsat próbáltál csinálni, amiből végtermékként lett egy számomra gusztustalan ház. Szerintem a háznál arra kell törekedni ha extravagánsat akarsz belőle csinálni, és ilyen pocsék színekkel, hogy kevesebb a hely, mert úgy jobban kitudod használni azt az érzéskeltetet, hogy olyan fura hogy mindened megvan (amit beírtál kóddal) Fontos dolog, hogy ne legyen a szobák között sem akkora tér, sőt hogyha oda akarsz egy bizonyo teret, egyszerűbb megoldás lenne, hogy minden szobához személyre szabott fürdő legyen. -
Coolfire #23129 Attól függetlenül,hogy nem kommentel,még járhat erre. -
Coolfire #23128 Őszintén:mennyi pénzkódot használtál?Úgy látom te sem szereted az emeletes házakat(velem együtt).:)) -
#23127 A ház külseje és a formája elég gyenge, viszont a türelem és az ügyesség, ami a karakterek és a ház belsejének megtervezéséhez kellett az figyelemreméltó! Egyszóval csak így tovább!! =) -
#23126 Elkészült az Infolap második Seasons videója!
Katt ide -
#23125 Bakker. Nekem is ideje lenne már becheatelni némi tőkét, mert elég lassan fejlődnek a háztartások a hagyományos módzserekkel. :D -
#23124 Majd jön ő, csak kicsit el van foglalva mostanában
-
Gólya #23123 szerintem nem baj, legalább tányleg a simsről szól ez az egész, nemcsak "honnan töltsem, hogy kell elindítani" meg ilyenek
biztos, hogy benézeget néhanapján Mike is - végül is ő a házigazda -, de lehet, talált valami más játékot, ami pillanatnyilag jobban érdekli;
abban viszont biztos lehetsz, mihelyt valami ide nem illő dolog kerül terítékre, itt lesz -
Dexantreal #23122 Ilyen az élet.
Ha nem baj, majd a banda életéről teszek még be késöbb képeket.
Amúgy én már egyszer, amikor csak az Egyetem volt még a kiegészítő a Sims 2-höz, akkro kb. egy ugyanekkora telken ugyanennyi simet irányítottam és viszonylag jól ment. Igaz, egyik az első félévben megbukott, meg a végén és így kénytelen volt távozni a többiektől. Bár lehet, hogy másodi kévben volt ez :S, na mindegy. Szóval megyeget a több simre való figyelés, habár sokszor leállítom a játékot és megnézem, hogy ki, mit csinál éppen; mert tényleg nehéz nyomon követni.
Amúgy életben én inkább olyan tartózkodó vagyok, nem annyira vagyok buli mániás és elvagyok egyedül is és eleinte szarul érzem magam sok idegen között, de azátn persze mindig egy idő után már elvagok köztük. Szóval félénk vagyok, vagy hogy mondják ezt :S.
Amúgy Mike hol a rákban van? Mostanában nem láttam a topikban, csak ezért kérdezem. -
Gólya #23121 nem semmi
ekkora telken aztán szaladgálhatsz utánuk
nekem mondjuk azért fura, mert igazából a kis telket/házat kedvelem, meg a kis létszámot
érdekes, hogy míg az életben nem zavar, ha kisezren vannak körülöttem, itt a játékban képtelen vagyok három-négy simnél többre figyelni (inkább egy-kettő)
a párom meg pont fordítva csinálja - minden házánál állandó a perzsavásár, viszont ha már egy vendég van nálunk (a valóságban), már rosszul van -
Dexantreal #23120 Na kérem szépen. Tegnap éjfél körül kezdtem el építgetni, aztán mentem aludni és ma legalább egy órán át keresztül folytattam és lett kész az Eagles banda főhadiszállása.
Tehát:
Az Eagles banda:
Életcélok a simeknél se semmi. Eleve úgy állítottam be, hogy midnenkinél más legyen és kettő olyan volt, akinek a romantika az élet célja... a többieknek tudás, pénz meg ilyesmi. Így is három simnek és a lol, hogy a három sim csávónak lett, hogy 20 szerető, vagy 20 etyepetye különböző simekkel. Szóval eléggé a szex felé húzódik életcéljuk és ez nem baj, de hát induláskor teljesen mást állítottam be nekik és ezen csodálkozok csak.
Szóval balról jobbra haaldva a képen.
Jason Hawkins: egyszerre 20 szerető
Veronica Hartson: kórházigazgató
Lisa Sharley: bűnöző lángelme
Susan Johnson: Szim kapitány
Jim Hudson: etyepetye 20 simmel
Michael Stevens: egyszerre 20 szerető
A ház alakulóban:
Továbbra is alakul és itt van egy jó kis festmény, aminek a leírása eszméletlen szép. Nekem nagyon tetszik.
Kész a ház.
Kész a ház2- másik kamera állásból.
Kész a ház3 - telek érték - kissé drága lol
Na mit szóltok?
-
Coolfire #23119 Nem nagyon van sehol tudtommal.Esetleg itt a fakuban lehetne,ha a kollega bescannelné.De már régen járt itt. -
#23118 Valszeg azért nem találod, mert nincsen sehol... Ha meg van akkor nagyon ritka... =| -
#23117 hali..vki tudna adni egy nagy pets boritot magyart és mind a két oldal látszik?
megköszönném nagyon!
mer nem találok sehol :((
köfy hali -
Coolfire #23116 Igen,mind fent van.Miért? -
#23115 coolfire neked az összes kiegészítő fenn van ?
-
#23114 kár
-
Coolfire #23113 Majd csak február vége felé(vmikor 23-tól). -
#23112 hali a The Sims 2: Seasons kiegészítőt mikor adják ki ?